41
-
bmw #41 Egyik robot eltevesztette a filmet.:) -
Rotyoka #40 +1 -
Rotyoka #39 Vicces, hogy pár fogyatékos itt fikázza, hogy "nem eredeti" (ennél eredetibb filmet az elmúlt 5 évben nem csináltak, de nem gond.) de közbe a fele egy hatalmas Avatar fan az biztos. -
Betonparaszt #38 Ott a pont. -
#37 Csatahajók ma is vannak, gyártják is őket, csak a flottában eltöltött szerepük változott meg és így az osztálynevük is, típustól függően.
Amúgy a film címadás logikus a sztorihoz, a tréler pedig jól magyaráz. Azért lesz "Torpedó", mert nincsenek lokátorjaik... az alien pajzs bénítja őket. Aztán mikor 1:54-nél kizoomol bigtotálba, akkor láthatjuk, hogy mindkét oldalon több hajó van...
Valószínűleg kapunk egy kibah' látványos tengeri ütközetet, sok-sok vízcsobbanással, meg robbanással. Persze én lehet megtekerném a végét és kiderülne, hogy valójában tényleg egy táblajátékot játszottak! :) -
unrealnoise #36 ott a pon, gondolkozzunk emberek... Város. :) -
csimmasz #35 Szerintem nincs ezzel semmi gond, kapunk egy jó kis sci-fi t.
Azt honnan veszik, hogy a torpedó játék az alapja, és nem csak a neve lett véletlen ugyan az?
Mondjuk ha tényleg ez a tendencia akkor szerintem amikor elfogynak a játékcímek, akkor elkezdhetnék feldolgozni a közmondásokat, majd később a vicceket és talán pár évtized múlva rájönnek, hogy talán a könyvekből is lehetne filmet csinálni, mint réges régen. -
morden #34 Ez én se értem, egy jelenleg gyártás alatt lévő filmet hogy lehet fikázni ennyire előre :D én megnézem aztán utána mondok véleményt! ( persze ez az alkonyat sorozatra nem vonatkozik, azt látatlanbe megmondom, hogy rossz lesz :D ) -
#33 "Akkor lenne kreatív, ha nem transformer jönne elő a vízből"
persze, nagy gépvalami (még az se derült ki, hogy robot vagy jármű) az egyből transformer. azok szarták a filmtörténetet. előtte fekete-fehér chaplinfilmek voltak csak. hogy a faszomba tudtunk létezni a transformerek előtt nem is értem. -
donceleger #32 Nektek fizetnek azért, hogy azonnal fikázzatok valamit, amint hír van róla? Mikor érem meg, hogy ez nem így lesz!?!?!? Költői kérdés volt.
Szerintem jó lesz ez, a bemutató alapján érdekes lehet. -
opeca #31 Mindig azt hiszed, nincs már lejjebb, de mindig rácáfolnak. -
Alfa Of NS #30 Azért ez nem így van, a 2 VH óta csak rövid ideig állították vissza hadrendbe, nem pedig folyamatosan használták. Idő nagy részében ki volt vonva a használatból. -
jeti00 #29 200 milla erre? omg -
#28 Sőt lehet még a Transfomers 2-3-nál is jobb lesz. -
Atyuska #27 "A Torpedót az a Peter Berg fogja rendezni,.." ..rendezte.. -
#26 Ki tudja:
-
#25 Mér az tök jó volt. Ahogy az amcsik elképzelik a district 9-et.
-
#24 Tuti lesz olyan jó mint a Battle Los Angeles. -
endrev #23 Amúgy lehet hogy jó a történet és ügyes a kompozíció, de elrontja a hitelességet ez a teljesen légbőlkapott kivitelezés a földönkívüli támadó hajóról. Fizika: Egy ekkora test ha megmozdul a vízben, az minimum egy szuperszőkőárt kelt, hajók már az elején borulnak. Ráadásul egy ekkora test nem ilyen gyorsan hajtogatja a dolgait, de ha rá is fogjuk ezt a földönkívüli technológiára, a hangjai akkor sem ilyen magasak, inkább dübörögnének. Sokkal hitelesebb lett volna egy fél-egy percig tartó átalakulás. -
COOLancs #22 Hát így a trailer alapján egy ordenálé nagy rakat fhosssh, talán felér majd a Pearl Harbor c. eposszal... -
endrev #21 No új idea... :D -
FoodLFG #20 haha -
morden #19 Ejha, már láttad is a filmet moziba, hogy már véleményt is mondasz róla?
Egy másik aranyköpés, aki teaser alapján komplett véleményt formál, az sikeres ember nem lehet :D -
Ender Wiggin #18 Megint egy aranyköpés...
Akkor lenne kreatív, ha nem transformer jönne elő a vízből, vagy ha nem kellene nekik egy játék neve, hogy eladják ezt az Asylum-szintű szart.
Ja, "cím". Gratulálok. -
winnie #17 "ennyire nincsenek kreatívok amerikában,"
mi abban a nem kreatív, hogy fogtak egy címet és hozzá írtak egy teljesen saját történetet? ennél nagyobb alkotói szabadság nem is kell, itt tetőzhet a kreativitás. kérdés, hogy fog-e.
(nem semmi, hogy ennyi 1.0-ás felhasználó leragad annál, hogy "játékból filmet", mert nem fogják fel, hogy nem a játékot filmesítik meg, csak a brandet használják fel valami új létrehozására.) -
morden #16 Nézed meg a trailert, kicsit battlestar galactika lesz ahogy elnézem ( adott egy régi csatahajó utolsó útján és megmenti a világot.) -
fika ferenc #15 Torpedoformers lol -
temes69 #14 torpedó játékból filmet... nooooormális???? miről fog ez szólni? állnak ott a tengeren egymással szemben és lövöldözik egymást 2órán keresztül? ennyire nincsenek kreatívok amerikában, hogy ilyen fos filmeket csinálnak? -
ddt500 #13 Az tetszett ahogy az Iowa hajóosztály elpukizta magát. (Bár valami buzi erőtér miatt biztos nem ér cél az 1t-ás gránátjaival).) -
kerge30 #12 Nagyon ott vannak eredeti ötletek terén Hollywoodban.Készül egyébként az Asteroids játéktermi videojátékból is film.Csak remélni tudom,hogy nem fog az űrhajó a vászon aljáról lövöldözni a lefelé eső aszteroidákra:-) -
Mat666 #11 "Mellesleg mintha csatahajó lett volna a végén, ami ugye furcsa, mert a 2.VH óta nem használnak."
Hát a történelem tudásos elég gyenge még az első öböl háborúban is használtak csatahajókat bár az volt az utolsó alkalom hogy harcoltak utána kivonták őket a hadsereg kötelekéből. -
#10 Hát az Alkoholiból mikor lesz mozifilm? -
leeloodallas #9 Liam Neeson miatt talán megnézem. Bár Rihanna sokat ront a mezőnyön... -
anubys1984 #8 Bakker, erre a filmre haragszom. E miatt halasztották el a Pac-Man bemutatóját. -
kalapos01 #7 Kurva jó lesz. -
#6 LOL mekkora baromság! -
#5 Közvetlenül az Amőba előtt. -
#4 A "Malmot" vagy a "Tetrist" mikor adjak a moziban? -
Yutani #3 Én meg örülök Eric Northmannek a filmben. :) -
Rotyoka #2 Ne törődj vele mivel a Torpedó játékban van olyan.
Am rohadjak meg engem érdekel, már csak azért is mert Cameron hülyegyerek vergődött miatta.