41
  • bmw
    Egyik robot eltevesztette a filmet.:)
  • Rotyoka
    +1
  • Rotyoka
    Vicces, hogy pár fogyatékos itt fikázza, hogy "nem eredeti" (ennél eredetibb filmet az elmúlt 5 évben nem csináltak, de nem gond.) de közbe a fele egy hatalmas Avatar fan az biztos.
  • Betonparaszt
    Ott a pont.
  • Zocsi
    Csatahajók ma is vannak, gyártják is őket, csak a flottában eltöltött szerepük változott meg és így az osztálynevük is, típustól függően.

Amúgy a film címadás logikus a sztorihoz, a tréler pedig jól magyaráz. Azért lesz "Torpedó", mert nincsenek lokátorjaik... az alien pajzs bénítja őket. Aztán mikor 1:54-nél kizoomol bigtotálba, akkor láthatjuk, hogy mindkét oldalon több hajó van...
    Valószínűleg kapunk egy kibah' látványos tengeri ütközetet, sok-sok vízcsobbanással, meg robbanással. Persze én lehet megtekerném a végét és kiderülne, hogy valójában tényleg egy táblajátékot játszottak! :)
  • unrealnoise
    ott a pon, gondolkozzunk emberek... Város. :)
  • csimmasz
    Szerintem nincs ezzel semmi gond, kapunk egy jó kis sci-fi t.
    Azt honnan veszik, hogy a torpedó játék az alapja, és nem csak a neve lett véletlen ugyan az?

Mondjuk ha tényleg ez a tendencia akkor szerintem amikor elfogynak a játékcímek, akkor elkezdhetnék feldolgozni a közmondásokat, majd később a vicceket és talán pár évtized múlva rájönnek, hogy talán a könyvekből is lehetne filmet csinálni, mint réges régen.
  • morden
    Ez én se értem, egy jelenleg gyártás alatt lévő filmet hogy lehet fikázni ennyire előre :D én megnézem aztán utána mondok véleményt! ( persze ez az alkonyat sorozatra nem vonatkozik, azt látatlanbe megmondom, hogy rossz lesz :D )
  • m minnifield
    "Akkor lenne kreatív, ha nem transformer jönne elő a vízből"
    persze, nagy gépvalami (még az se derült ki, hogy robot vagy jármű) az egyből transformer. azok szarták a filmtörténetet. előtte fekete-fehér chaplinfilmek voltak csak. hogy a faszomba tudtunk létezni a transformerek előtt nem is értem.
  • donceleger
    Nektek fizetnek azért, hogy azonnal fikázzatok valamit, amint hír van róla? Mikor érem meg, hogy ez nem így lesz!?!?!? Költői kérdés volt.
    Szerintem jó lesz ez, a bemutató alapján érdekes lehet.
  • opeca
    Mindig azt hiszed, nincs már lejjebb, de mindig rácáfolnak.
  • Alfa Of NS
    Azért ez nem így van, a 2 VH óta csak rövid ideig állították vissza hadrendbe, nem pedig folyamatosan használták. Idő nagy részében ki volt vonva a használatból.
  • jeti00
    200 milla erre? omg
  • immovable
    Sőt lehet még a Transfomers 2-3-nál is jobb lesz.
  • Atyuska
    "A Torpedót az a Peter Berg fogja rendezni,.." ..rendezte..
  • NEXUS6
    Ki tudja:

• NEXUS6
    Mér az tök jó volt. Ahogy az amcsik elképzelik a district 9-et.
  • immovable
    Tuti lesz olyan jó mint a Battle Los Angeles.
  • endrev
    Amúgy lehet hogy jó a történet és ügyes a kompozíció, de elrontja a hitelességet ez a teljesen légbőlkapott kivitelezés a földönkívüli támadó hajóról. Fizika: Egy ekkora test ha megmozdul a vízben, az minimum egy szuperszőkőárt kelt, hajók már az elején borulnak. Ráadásul egy ekkora test nem ilyen gyorsan hajtogatja a dolgait, de ha rá is fogjuk ezt a földönkívüli technológiára, a hangjai akkor sem ilyen magasak, inkább dübörögnének. Sokkal hitelesebb lett volna egy fél-egy percig tartó átalakulás.
  • COOLancs
    Hát így a trailer alapján egy ordenálé nagy rakat fhosssh, talán felér majd a Pearl Harbor c. eposszal...
  • endrev
    No új idea... :D
  • FoodLFG
    haha
  • morden
    Ejha, már láttad is a filmet moziba, hogy már véleményt is mondasz róla?
    Egy másik aranyköpés, aki teaser alapján komplett véleményt formál, az sikeres ember nem lehet :D
  • Ender Wiggin #18
    Megint egy aranyköpés...
    Akkor lenne kreatív, ha nem transformer jönne elő a vízből, vagy ha nem kellene nekik egy játék neve, hogy eladják ezt az Asylum-szintű szart.
    Ja, "cím". Gratulálok.
  • winnie
    "ennyire nincsenek kreatívok amerikában,"

mi abban a nem kreatív, hogy fogtak egy címet és hozzá írtak egy teljesen saját történetet? ennél nagyobb alkotói szabadság nem is kell, itt tetőzhet a kreativitás. kérdés, hogy fog-e.

(nem semmi, hogy ennyi 1.0-ás felhasználó leragad annál, hogy "játékból filmet", mert nem fogják fel, hogy nem a játékot filmesítik meg, csak a brandet használják fel valami új létrehozására.)
  • morden
    Nézed meg a trailert, kicsit battlestar galactika lesz ahogy elnézem ( adott egy régi csatahajó utolsó útján és megmenti a világot.)
  • fika ferenc
    Torpedoformers lol
  • temes69
    torpedó játékból filmet... nooooormális???? miről fog ez szólni? állnak ott a tengeren egymással szemben és lövöldözik egymást 2órán keresztül? ennyire nincsenek kreatívok amerikában, hogy ilyen fos filmeket csinálnak?
  • ddt500
    Az tetszett ahogy az Iowa hajóosztály elpukizta magát. (Bár valami buzi erőtér miatt biztos nem ér cél az 1t-ás gránátjaival).)
  • kerge30
    Nagyon ott vannak eredeti ötletek terén Hollywoodban.Készül egyébként az Asteroids játéktermi videojátékból is film.Csak remélni tudom,hogy nem fog az űrhajó a vászon aljáról lövöldözni a lefelé eső aszteroidákra:-)
  • Mat666
    "Mellesleg mintha csatahajó lett volna a végén, ami ugye furcsa, mert a 2.VH óta nem használnak."

Hát a történelem tudásos elég gyenge még az első öböl háborúban is használtak csatahajókat bár az volt az utolsó alkalom hogy harcoltak utána kivonták őket a hadsereg kötelekéből.
  • Kensin
    Hát az Alkoholiból mikor lesz mozifilm?
  • leeloodallas
    Liam Neeson miatt talán megnézem. Bár Rihanna sokat ront a mezőnyön...
  • anubys1984
    Bakker, erre a filmre haragszom. E miatt halasztották el a Pac-Man bemutatóját.
  • kalapos01
    Kurva jó lesz.
  • immovable
    LOL mekkora baromság!
  • BaliBoy
    Közvetlenül az Amőba előtt.
  • Tetsuo
    A "Malmot" vagy a "Tetrist" mikor adjak a moziban?
  • Yutani
    Én meg örülök Eric Northmannek a filmben. :)
  • Rotyoka
    Ne törődj vele mivel a Torpedó játékban van olyan.

Am rohadjak meg engem érdekel, már csak azért is mert Cameron hülyegyerek vergődött miatta.