Copperative játék gyerekeknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De én ajánlom a teletranszporttörp-öt,puttputt-ot,fatty beart bár ezek nem cooperative-ra vannak kihegyezve és nem is mai játékok.
De a manó sorozatot játszatnám vele.manómatek,manónémet,manóangol.
Ez ilyen tanuljunk játszva dolog.Érdemes szerintem.
Amúgy fps-t semmiképpen,nem kell agresszívoskodni.
ha meg lõdözni aka akkor Jazz jack Rabbit,jearthworm jim vagy ott van a angry birds is pc-re.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Worms armageddon is óriási
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Lego játékok eddig sanszosak, csak nagyon sok van belõle, de legfeljebb mindet kipróbálom 😊
---------------------------- :-/
-Worms (Hihetetlen jókat játszottam régen a családdal az Armageddonnal... (Y))
-Minecraft
A heavy cost. I pay it gladly.
-Fifa (Tény, ehhez is kell némi ügyesség.)
-Mortal Kombat (Ehhez mondjuk nem kell két gép. A vért meg ki lehet kapcsolni, ha arról van szó.)
-Diablo
-Heroes of Might and Magic (Habár stratégia, de örök klasszikus, és remek játék, egy esélyt érdemes adni neki.)
-Age of Empires (-||-)
A heavy cost. I pay it gladly.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Jó móka, sokféle helyszínen verekedtek, környezetet lehet vandalizálni,tárgyakat használni.. pl. kólaautomatát ha szétvered utána meg lehet inni a kolákat gyógyítani, le lehet szedni a falrol a tûzoltofelszerelést lefújni vele a gonoszakat, kiszedni a kapaszkodot, vascsõ gyanánt..
Gyüjtögetés szempontjábol is jo az ellenfelekbõl lepergõ aranyrudak stb összegyüjtése csak bizonyos ideig lehetséges. szóval még bunyók közben kell véghezvinni. Szóval ha nem is olyan ügyes valaki még mindig lehet hasznos, az egyik karakternek akár ellenségek püfölése nélkül is lehet haszna.
Pont ezek miatt élvezetes a Coopja.
Ami mínusz, az a 98-körüli 3d grafika..De véleményem szerint a gyerekeknek jót tesz ez a féle megjelenés legalább dolgozik a fantáziájuk 😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Trineben túl sok a csontváz, nem akarom, hogy rosszat álmodjon, lego star wars ugyancsak próbálva lesz, ahogy a mini ninjas is.
De a lényeg a cooperative mód lenne. Amit õ nem tud azt én igen.
Kösz!
Trine jut még eszembe, ami nem ilyen lövöldözõs és coop is van benne.
Esetleg, ha nem feltétlen kell coop, akkor Mini Ninjas aranyos játék.
- Akimbo, a kis kung-fu harcos azt hiszem a neve, rajzfilm szerû világban játszódik, csak sajnos nem lehet benne lanozni(nem biztos)
- Ha szereti a Star Wars-t, akkor pl.: Empire at War jó kis stratégiai szép grafikával
- Vagy esetleg Empire Earth 2, az is stratégiai a kõkorszaktól kezdve a jövõig benne van sok-sok egység és ott is termelni kell
- Silent Hunter III, nagyszerû tengeralattjárós szimulátor a II.vh-ban, nincs vér és lehet lanozni
- Need for Speed World, autós játék, ha beléptek mindketten, hárman akkor ha felveszitek egymást ismerõsnek, lehet együtt menekülni a rendõrök elöl, vagy versenyezni egymással
- Stronghold Crusader, nagyon jó kis stratégia, keresztes lovagok kora, lehet lanozni(Gameranger-el) és ott gyûjteni kell a fát, vasat, követ stb. és harcolni.
Most így hirtelen ennyi jutott az eszembe. Remélem valamennyit segítettem.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro