Copperative játék gyerekeknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pszt.
én a focit tudnám ajánlani élõben, hármasban is lehet, esetleg egy kirándulást a Gellért hegyre pl
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Még fejleszti is a lurkót.
Csodálkozom, hogy még senki sem dobta be, dehát ezek biztos a Quake-n nõttek fel :-))
Link
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Itt egy leírás hozzá
azon kívül worms armageddon meg heroes 2 volt amit imádtam, bár utóbbihoz talán még túl kicsi
Pszt.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Parasite Eve 2, best game EVER!
stb...stb....
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
---------------------------- :-/
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Amúgy nekem is ez volt az elsõ reakcióm, hogy a gyerekkel nem gépezni kell. Aztán belegondoltam, és rájöttem, hogy egy héten pár óra simán belefér. Ettõl még nem lesz elrontva a gyerek.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az mellékes hogy Kano kitépi a szíved fatalitynál
egyébként én is inkább a társast javaslom: Gazdálkodj okosan, Activity, Ki nevet a végén, Monopoly, késõbb Rizikó meg még van kismillió új fajta társas
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
bár nem éppen 7 éves gyerekeknek való, de én se lettem pszicho :D
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Amúgy mindenkinek nagyon köszönöm a hasznos hozzászólásokat, lego játékok nagyon bejönnek.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
FAter akkoriban benne volt egy pc-s bolba is, úgyhogy haza tudott hozni néha plusz gépet, hogy mehessen a lan :D
"Húsz csepp sem lesz sok" :D
Vivimos por ti, vence por nosotros.
[merlinw.org]
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
A társasjáték amúgy már nem divat, vagy csak kezdi kinõni a gyerek? :)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
az király volt
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
vér egy csepp sem, és ami erõszak van benne (mert hát mégis FPS) az is inkább komikus, mint rémisztõ, valamint co-opja ász <#hawaii>#hawaii>
Worms Armegeddon megint jó szvsz gyereknek is, bár az inkább egymás elleni móka. Fighting Force-t is látom ajánlgatták lentebb, az is bár régi, de nagyon szórakoztató, 10-11 évesen rengeteg toltuk egyik komával co-opban.
"The trees move. Do you not see it?"
Te legyél alien a fiad mondjuk marine ... így van benne kihívás és tuti jól fog aludni. <#gonosz1>#gonosz1>
...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Easy fokozatban elég könnyû játék.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Pokémon FireRed and LeafGreen
Pokémon Emerald
Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team
http://www.emulator-zone.com/doc.php/gba/vboyadvance.html
tessék.
Én nem szeretem ezt a pokemon dolgot de bevallom még most is telón fenn van a red mert el lehet vele mókázni a FF sorozat mellett.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict