Copperative játék gyerekeknek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z99999
ragdoll masters szintén jó cucc, mehet egymás ellen és ketten ellenfél ellen is, 10 nehézségi szint és szinte minden beállítható rajta

Pszt.

végre valaki megmondta a frankót, már vártam<#eljen>

én a focit tudnám ajánlani élõben, hármasban is lehet, esetleg egy kirándulást a Gellért hegyre pl

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tutituti
hú de jó is volt ez!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

QuippeR
<#eljen> állati jó link, köszi.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Juj, h én mennyit nyomtam ezt kölyök koromban :)
Lanhoz semmi köze, de ajánlom figyelmedbe a "The Incredible Machine" sorozatot.
Még fejleszti is a lurkót.

Csodálkozom, hogy még senki sem dobta be, dehát ezek biztos a Quake-n nõttek fel :-))

Link

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

petee
<#eljen>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

MerlinW

[merlinw.org]

Barnabyka
ha "Volt" játék amit nagyon szerettem anno.. (:

A Nicktoons Racingrol kapásból beugrott egy esélyes játék ami tuti nem korhatáros. Re-volt. Játékautókkal lehet versenyezni. Nem vagyok semmi szimulátor jó barátja, de ezzel azért sokat kisérleteztem :) Bár ahogy nézem nem egy mai gyerek...
Itt egy leírás hozzá
z99999
imádtam gyerekként, van rajta osztott képernyõs coop
http://www.youtube.com/v/ahXmO6vynec&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

azon kívül worms armageddon meg heroes 2 volt amit imádtam, bár utóbbihoz talán még túl kicsi

Pszt.

TreDoR
Megnézném egy 7 éves, hogy boldogul vele :D

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Timber
Szerintem csaladi szorakozasra a Wii a legjobb... es talan az a legolcsobb konzol jelenleg :)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Én ezen az oldalon szoktam a coop gémeket keresgélni. Minden olyan játék fel van sorolva amiben van bármiféle coop. Biztosan találsz neked megfelelõt is.
JethroHUN
Left 4 Dead :/ pl 6+ éves kortól :D

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fpocok
INGYENES BÖNGÉSZÕS PLATFORM:

http://www.youtube-nocookie.com/v/GJReZRji7tg?version=3&hl=hu_HU&hd=1

Parasite Eve 2, best game EVER!

LeWyTy
Kóperatív játék gyerekeknek:

stb...stb....

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Blacksheep333
Jazz Jackrabbit 2-t én is ajánlom ezerrel! :)

Az operációs rendszeren is túl...

MuchACHO79
Öcsémmel annyit kockultunk C64en. Mikor még csak szalagos meghajtó volt, már este odapörgettük a szalagod a Rick Dangerous-ra, felkeltünk suli elõtt és tóltuk :) Most meg sem alkeszok, sem erõszakosak, sem idióták nem lettünk, családos, nyugodt ember lett belõlünk. Szal ha már meguntuk a sakkot meg az activityt és a technik legoból is elkészült az önjáró kutya akkor játszanánk egy keveset...Video :)

---------------------------- :-/

tutituti
Amúgy ne gépezzetek cucc annyira álszent szöveg.Hazaértem suliból már c64 be amint anyám vagy apám lelépett otthonról.Utána meg hûteni a gépet le ne bukjak hogy fél délután elõtte ültem.Este meg irány haverokkal bringázni.

tutituti
Szülõk menüje:D

nearo
De baszki, nem lehet folyton csak társasozni... nyilván nem akar a kedves apuka 24/7-ben kockulni a gyerekkel. Egyszer gépeznek, egyszer társasoznak, egyszer elmennek bicózni egyet, stb.
Amúgy nekem is ez volt az elsõ reakcióm, hogy a gyerekkel nem gépezni kell. Aztán belegondoltam, és rájöttem, hogy egy héten pár óra simán belefér. Ettõl még nem lesz elrontva a gyerek.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

89
naja nincs vér :o
az mellékes hogy Kano kitépi a szíved fatalitynál

egyébként én is inkább a társast javaslom: Gazdálkodj okosan, Activity, Ki nevet a végén, Monopoly, késõbb Rizikó meg még van kismillió új fajta társas

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

89
Golden Axe...mennyit toltuk bátyámmal :D
bár nem éppen 7 éves gyerekeknek való, de én se lettem pszicho :D

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

jaja! <#eljen> Én meg Mortal Kombat 3-4el szóval. :D Ja és a Mortal Kombatba vér sincs ha jól tudom. ;)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Miért ne fröcsköljön a vér, mi ilyen idõsen már a mortal 1-et toltunk a gyerekkori barátaimmal.
MuchACHO79
Úgy gondolom ez a fórum nem azért jött létre, hogy a gyereknevelési nézeteinket megvitassuk egymással. Teljesen mindegy mit viszel túlzásba, annak jó vége sosem lesz. Ha mindig kizavarod játszani a többiekkel, akkor utcagyerek lesz. Ha folyton gépezne kocka lenne. De felesleges lesarkítani a sztorit, hiszen ne feledjük a játékok pozitiv hatását sem, mint a reflexek gyorsulása, összetett gondolkodásmód elsajátítása, stb. Ha egy egy esõsebb vasárnapon játszok vele 1-2 órát a számítógépen (IS), pláne co-op módban attól csak plusz éleményekkel gazdagodik, nem pedig kockává cserepedik.
Amúgy mindenkinek nagyon köszönöm a hasznos hozzászólásokat, lego játékok nagyon bejönnek.

milk4
Mario a legjobb családi coop.Bár nemtom,hogy PC-re milyen mario-k vannak,de szerintem egy Wii-vel jobban jártok,ha coop-ozni szeretnétek.Arra van többmillió fajta mario illetve más coop játék.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

kifli
én emlékszem cs 1.5-el toltam faterral még régen :D
FAter akkoriban benne volt egy pc-s bolba is, úgyhogy haza tudott hozni néha plusz gépet, hogy mehessen a lan :D
Casillas
Teletranszporttörpöt imádtam :)
"Húsz csepp sem lesz sok" :D

Vivimos por ti, vence por nosotros.

MerlinW
Most õszintén.. táblás társasjáték nem családiasabb?:) A legtöbb ilyen még képességfejlesztõ is. Nem szándékozom beleszólni a nevelési szokásaidba, de szerintem sokkal többet ér a szociális együttlét, ahelyett, hogy apu-anyu-gyerek külön monitort bámuljon.

[merlinw.org]

Czdano
<#falbav>Ez kiütött így estére :D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

RelakS
Portal2-t még senki nem hozta fel, pedig abban is van Cooperative mód.

A társasjáték amúgy már nem divat, vagy csak kezdi kinõni a gyerek? :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
rézbõl készült játék kéne a gyereknek? O_o

Copper: réz, Cooperative: együttmûködõ, itt több játékos

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Czdano
<#eljen> Nem akartam igazából leírni, de leírom : szerintem egy családnak a szabadideje ne álljon gépezésbõl, hanem inkább menjenek ki játszótérre/strandra stb. Ez már túlságosan is 21 századi felfogás hogy rakjuk a gyereket 7 évesen gép elé..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

lpmaskmancick
Szerintem inkább ne ültessük számítógép elé a 7 éves gyereket. Inkább társasjátékozzon a család, mint számítógépezzen.

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Zsolek123
emlékszem még oviba jártam, faterral mindig a Transport Tycoon-t nyomtuk
az király volt

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

szekrény
erre találták ki a konzolokat ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

kifli
lego játékok, pl karibtengerse cucc
Calver
Serious Sam?
vér egy csepp sem, és ami erõszak van benne (mert hát mégis FPS) az is inkább komikus, mint rémisztõ, valamint co-opja ász <#hawaii>

Worms Armegeddon megint jó szvsz gyereknek is, bár az inkább egymás elleni móka. Fighting Force-t is látom ajánlgatták lentebb, az is bár régi, de nagyon szórakoztató, 10-11 évesen rengeteg toltuk egyik komával co-opban.

"The trees move. Do you not see it?"

MuchACHO79
Ugyan már. Pont azt szeretném, hogy jól aludjon játék után is. AvP után még én is rosszat álmodok :)

ScarY MAN
AvP 1-2 <#eljen>

Te legyél alien a fiad mondjuk marine ... így van benne kihívás és tuti jól fog aludni. <#gonosz1>

...

mijki
De amúgy tényleg nem kicsiknek való. :S

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki

Easy fokozatban elég könnyû játék.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

zorrobomber
ez qrvajó :)

Czdano
turbotanks.com/ <#idiota>

Looooser
Jazz Jack Rabbit 2 faterral mindig azt játszottuk és elõnye hogy lehet egy gépen is játszani

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Barnabyka
köszi szépen kipróbálom azért így unalmas percekben hátha jó lesz :P

bakvarnyu
bmeg hogy valaki a Silent Huntert ajánlja egy 7 éves gyereknek meg az asszonynak <#vigyor5><#falbav>

tutituti
Pokémon Ruby and Sapphire
Pokémon FireRed and LeafGreen
Pokémon Emerald
Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team

http://www.emulator-zone.com/doc.php/gba/vboyadvance.html

tessék.
Én nem szeretem ezt a pokemon dolgot de bevallom még most is telón fenn van a red mert el lehet vele mókázni a FF sorozat mellett.

Oldal 1 / 2Következő →