83
Copperative játék gyerekeknek
-
#83 ragdoll masters szintén jó cucc, mehet egymás ellen és ketten ellenfél ellen is, 10 nehézségi szint és szinte minden beállítható rajta -
IXEMGabeo #82 végre valaki megmondta a frankót, már vártam
én a focit tudnám ajánlani élőben, hármasban is lehet, esetleg egy kirándulást a Gellért hegyre pl -
#81 hú de jó is volt ez! -
#80 állati jó link, köszi. -
Evoluti0N #79 Juj, h én mennyit nyomtam ezt kölyök koromban :) -
Axl Rose #78 Lanhoz semmi köze, de ajánlom figyelmedbe a "The Incredible Machine" sorozatot.
Még fejleszti is a lurkót.
Csodálkozom, hogy még senki sem dobta be, dehát ezek biztos a Quake-n nőttek fel :-))
Link -
#77 -
#76 focizzatok:) -
#75 ha "Volt" játék amit nagyon szerettem anno.. (: -
mikromanus #74 A Nicktoons Racingrol kapásból beugrott egy esélyes játék ami tuti nem korhatáros. Re-volt. Játékautókkal lehet versenyezni. Nem vagyok semmi szimulátor jó barátja, de ezzel azért sokat kisérleteztem :) Bár ahogy nézem nem egy mai gyerek...
Itt egy leírás hozzá -
#73 imádtam gyerekként, van rajta osztott képernyős coop
azon kívül worms armageddon meg heroes 2 volt amit imádtam, bár utóbbihoz talán még túl kicsi -
#72 Megnézném egy 7 éves, hogy boldogul vele :D -
#71 Szerintem csaladi szorakozasra a Wii a legjobb... es talan az a legolcsobb konzol jelenleg :) -
BongoBácsi #70 Én ezen az oldalon szoktam a coop gémeket keresgélni. Minden olyan játék fel van sorolva amiben van bármiféle coop. Biztosan találsz neked megfelelőt is. -
#69 Left 4 Dead :/ pl 6+ éves kortól :D -
#68 INGYENES BÖNGÉSZŐS PLATFORM:
-
#67 Kóperatív játék gyerekeknek:
stb...stb....
-
#66 Jazz Jackrabbit 2-t én is ajánlom ezerrel! :) -
#65 Öcsémmel annyit kockultunk C64en. Mikor még csak szalagos meghajtó volt, már este odapörgettük a szalagod a Rick Dangerous-ra, felkeltünk suli előtt és tóltuk :) Most meg sem alkeszok, sem erőszakosak, sem idióták nem lettünk, családos, nyugodt ember lett belőlünk. Szal ha már meguntuk a sakkot meg az activityt és a technik legoból is elkészült az önjáró kutya akkor játszanánk egy keveset...Video :) -
#64 Amúgy ne gépezzetek cucc annyira álszent szöveg.Hazaértem suliból már c64 be amint anyám vagy apám lelépett otthonról.Utána meg hűteni a gépet le ne bukjak hogy fél délután előtte ültem.Este meg irány haverokkal bringázni.
-
#63 Szülők menüje:D -
#62 De baszki, nem lehet folyton csak társasozni... nyilván nem akar a kedves apuka 24/7-ben kockulni a gyerekkel. Egyszer gépeznek, egyszer társasoznak, egyszer elmennek bicózni egyet, stb.
Amúgy nekem is ez volt az első reakcióm, hogy a gyerekkel nem gépezni kell. Aztán belegondoltam, és rájöttem, hogy egy héten pár óra simán belefér. Ettől még nem lesz elrontva a gyerek. -
#61 naja nincs vér :o
az mellékes hogy Kano kitépi a szíved fatalitynál
egyébként én is inkább a társast javaslom: Gazdálkodj okosan, Activity, Ki nevet a végén, Monopoly, később Rizikó meg még van kismillió új fajta társas -
#60 Golden Axe...mennyit toltuk bátyámmal :D
bár nem éppen 7 éves gyerekeknek való, de én se lettem pszicho :D -
Robi546 #59 jaja! Én meg Mortal Kombat 3-4el szóval. :D Ja és a Mortal Kombatba vér sincs ha jól tudom. ;) -
BongoBácsi #58 Miért ne fröcsköljön a vér, mi ilyen idősen már a mortal 1-et toltunk a gyerekkori barátaimmal. -
#57 Úgy gondolom ez a fórum nem azért jött létre, hogy a gyereknevelési nézeteinket megvitassuk egymással. Teljesen mindegy mit viszel túlzásba, annak jó vége sosem lesz. Ha mindig kizavarod játszani a többiekkel, akkor utcagyerek lesz. Ha folyton gépezne kocka lenne. De felesleges lesarkítani a sztorit, hiszen ne feledjük a játékok pozitiv hatását sem, mint a reflexek gyorsulása, összetett gondolkodásmód elsajátítása, stb. Ha egy egy esősebb vasárnapon játszok vele 1-2 órát a számítógépen (IS), pláne co-op módban attól csak plusz éleményekkel gazdagodik, nem pedig kockává cserepedik.
Amúgy mindenkinek nagyon köszönöm a hasznos hozzászólásokat, lego játékok nagyon bejönnek. -
#56 Mario a legjobb családi coop.Bár nemtom,hogy PC-re milyen mario-k vannak,de szerintem egy Wii-vel jobban jártok,ha coop-ozni szeretnétek.Arra van többmillió fajta mario illetve más coop játék. -
#55 én emlékszem cs 1.5-el toltam faterral még régen :D
FAter akkoriban benne volt egy pc-s bolba is, úgyhogy haza tudott hozni néha plusz gépet, hogy mehessen a lan :D -
#54 Teletranszporttörpöt imádtam :)
"Húsz csepp sem lesz sok" :D -
#53 Most őszintén.. táblás társasjáték nem családiasabb?:) A legtöbb ilyen még képességfejlesztő is. Nem szándékozom beleszólni a nevelési szokásaidba, de szerintem sokkal többet ér a szociális együttlét, ahelyett, hogy apu-anyu-gyerek külön monitort bámuljon. -
#52 Ez kiütött így estére :D -
#51 Portal2-t még senki nem hozta fel, pedig abban is van Cooperative mód.
A társasjáték amúgy már nem divat, vagy csak kezdi kinőni a gyerek? :) -
#50 [troll] rézből készült játék kéne a gyereknek? O_o [/troll]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Copper: réz, Cooperative: együttműködő, itt több játékos -
#49 Nem akartam igazából leírni, de leírom : szerintem egy családnak a szabadideje ne álljon gépezésből, hanem inkább menjenek ki játszótérre/strandra stb. Ez már túlságosan is 21 századi felfogás hogy rakjuk a gyereket 7 évesen gép elé.. -
#48 Szerintem inkább ne ültessük számítógép elé a 7 éves gyereket. Inkább társasjátékozzon a család, mint számítógépezzen. -
#47 emlékszem még oviba jártam, faterral mindig a Transport Tycoon-t nyomtuk
az király volt -
#46 erre találták ki a konzolokat ... -
#45 lego játékok, pl karibtengerse cucc -
#44 Serious Sam?
vér egy csepp sem, és ami erőszak van benne (mert hát mégis FPS) az is inkább komikus, mint rémisztő, valamint co-opja ász
Worms Armegeddon megint jó szvsz gyereknek is, bár az inkább egymás elleni móka. Fighting Force-t is látom ajánlgatták lentebb, az is bár régi, de nagyon szórakoztató, 10-11 évesen rengeteg toltuk egyik komával co-opban.