68
  • SlickAdam
    lassuk:
    miert nem iPhone-od van?
  • donceleger
    Végigolvasva a kommenteket arra jöttem rá, hogy aki iPhone-t használ az általában a minőséggel operál, vagy hogy a tulajdonságai pont megfelelnek, vagy ha más nem jut eszükbe akkor jönnek a még nem is volt a kezedben szöveggel. Vagyis hasonló tulajdonságú telefonokkal nem akarják összehasonlítani, mert akkor egyértelmű lenne, hogy veszítene a készülék, az árcsatáról pedig nem is beszélve.
    Sokféle telefonom volt, volt köztük alsó kategóriás is. egy Samsung E1150, amire kellett, arra tökéletes volt és még az összeszerelés is jó volt.
    Valaki írta, hogy kicseréltek neki garanciában egy repedést! Nos természetes, mintsem plusz jó pont az Apple-nek. Nekem egyszer egy nokia telefon kijelzője tört be teljesen, és kicserélték mert még garanciás volt. Ennek ez a rendje, és így a normális! Persze szőrözhettek volna hogyan is történt, de nem tették.
    Tény, hogy túlárazott és azt azért nem mondanám, hogy buta mint a tök, de a konkurencia telefonjai ebben a kategóriában többet tudnak és olcsóbbak is.
    Ez a felmérés pedig azért sem jó, mert akármelyik tábor mit is mondhatna az általa választott készülékről, ha nem dicséretet! Havernak iPhone-ja van, és amikor kérdeztem miért, nem tudott értelmesen válaszolni. ráhagytam!
    Nekem ez az iPhone nem több, mint egy divatcucc, mint egy Oakley szemüveg. Azok is túlárazott divat cuccok voltak. Aki bedőlt, az megvette és kb ugyanúgy lázadtak mellette, mint most! Persze mi is lázadunk, ellene, ezt elismerem, de én legalább meg tudom mondani miért azt a bizonyos telefont választom és nem csak azért mert..... csak!!!! Ez a lényeg!
  • macleod2005
    ez pontosan így van, de mivel beszélünk a "szarról", ezért a reklám része a dolognak tökéletesen működik.
  • Ferrer
    Az Apple mindig is "luxusmárka" volt a számítástechnikával, magasabb árcédulával. Ennek ellenére az iOS cuccokra szerintem nem lehet rosszakat mondani, se az ipodokra, a gépeik a nagy inteles bratyizástól kezdve szerintem romlottak.. de az ő oldalukra legyen mondva, egyre barátibb áron vannak a gépek.
  • 5c0rp330n
    ez a felmeres kb olyan mintha a legyeket kerdeznek, hogy elegedettek-e a szarral amire folyton szallnak.
  • speed2006
    Éppen ezért nem értem hogy miért jönnek az Apple vs Android összehasonlítással. Androidos telefonból van jobb és rosszabb is. Apple meg egy márka saját op rendszerrel. Jó hogy nem egy kínai szutyokkal mérik össze. Használom ezt is azt is. Bár az iPhone-t kissé mellőzöm, illetve sanyarú a sorsa. (a lányom használja, és nem igazán vigyáz rá). Inkább a G TAB-ot használom, mert nagyobb a kijelzője, és olyan, számomra fontos program van rajta ami nincs Iphone-ra.
  • fergusonpapa
    +1
  • anubys1984
    Vicces. Két benyomásom lett a hozzászólásokat olvasva.
    Az Apple-rajongók/felhasználók logikusan elmagyarázták, miért elégedettek az általuk vásárolt termékkel.
    Az Apple-gyűlölők érzelmektől túlfűtve igyekeznek sárba döngölni az almás céget, hangos pocskondiázások közepette.
    Szerintem az utóbbi tábor sokkal inkább mondható fanatikusnak.

És ha esetleg felmerül kérdésként, akkor egy Nokia-telefon elégedett használója vagyok. :D
  • FoodLFG
    Az semmi! Én úgy vagyok elégedetlen az epüllel, hogy egy epül termékem sincs.
  • fergusonpapa
    milyen jó h tudod mi jár az emberek fejében és hogy mit miért akarnak
  • aronvirginas
    Az Android is "menő", talán sokkal inkább. Egyedül a Nokia lett kegyvesztett, a Windows Phone pedig bal lábbal indult.
  • sanyicks
    Az apple menő. A zemberek megveszik, bár fingjuk sincs róla hogy mit tud. De amikor látják hogy jééé a telefonálás és sms-en kívül mást is tud akkor az nekik egy kellemes meglepetés.
    De sokan ezt sem tudják, viszont menőnek menő ezért ezzel elégedettek :D
    Amúgy a fanatikusaiknál is jellemző hogy ha találnak hibát, azt is magukban tartják, hiszen nem rombolhatják le a látszatot hogy ők menők, különlegesek. Ezért megpróbálják kimagyarázni hogy az feature nem bug, meg úgy jobb mint máshogy vagy csak nem foglalkoznak vele.
  • Dynamic
    Egy újabb funkcionális analfabétához van szerencsénk, aki képtelen értelmezni az olvasottakat.

Nézd csak:
    [em]"adok neki esélyt, hogy volt erre példa, de tudtommal ezt a hibát már kiküszöbölték."[/em]

Vesd össze a fenti idézetet a primitív makogásoddal, és mutass rá a hazugságra.
  • SlickAdam
    eletedben nem lattal meg iphone-t... de semmilyen apple keszuleket, az is biztos.
  • purblind
    Én is sokat gondolkodtam Aple mobilon de körülnéztem a neten és hát a tulajok körében nem sok jót ólvastam, túl sok hibát olvastam ami miatt újrakellett telepíteni vagy garanciális cserét ajánlottak a tulajnak. Ezárt inkább a már nekem bevált Sonyericsson-t választottam. Samsungot is tesztelgettem de túl lassunak tünt az összes példány amiket próbáltam. Galaxi tab, galaxys2, és a nem androidos telókat is próbálgattam de lomha mind. LG-ről meg ne is beszéljünk. Nekem csak az az elvárásom ha rákattintok valamire az induljon el 1-2 ásodpercen bellűl nem fél perc múlva.
    Ez az általam választott SE-neo pl. eddig kifogástalanúl tudja. Az androidmarket meg szerintem elég jó, bőséges. Biztos hogy van sok rossz app de gondolom mindehol vannak. Pl. windows-ra se csak jó progik vannak.
  • grobs
    Jailbreak nélkül is azt nézek és hallgatok iphone-on amit akarok. Ebbe az apple soha nem szólt bele. Én pl. xvid-ben szoktam nézni sorozat epizódokat, most ebédnél kollégám tábori videoját mkv-ból néztük.
    Az alkalmazás az más téma. Teljesen jogos, hogy egy piaci alapon működő cég szűri a platformján megjelenő programokat. Akinek ez nem tetszik annak mindig ott a jailbreak. Android-on ha rendszer programot akarsz telepíteni akkor root-olni kell (kivéve fejlesztői telefonokat, mert azok eleve root joggal jönnek). Ez egy ilyen világ.
  • ede0001
    Akkor elég régen volt kezedben iphone. Mert az iOS 4.0.1-től a térerő dobálás ki lett javítva.
  • HM
    Én tapasztaltam. Más független tesztelők is. Szóval még hazudsz is, de ez egy iphone tulajtól nem meglepő.
  • ede0001
    Nekem volt S2-m. Hiába szép a kijelzője, a retina még mindig jobban néz ki. Nagy és vékony telefon. Az embernek az az érzése támad, hogy mindjárt elejti. Nem sokáig volt meg.Az iPhone4 még mindig jobban bejön, nem annyira kaotikus a felülete.És azt sem kell elfelejteni, hogy az androidon is ha igazán akarsz valamit reszelgetni rajta, akkor rootolni kell, meg valami normális főzött rom is kell stb stb. Az iphonet meg pillanatok alatt jbzem és kész.
  • nlght
    Az apple által fizetett hirdetésünket olvashatták. Még jó hogy az alma mondja meg hogy mit tölthetsz le, hallgathatsz, olvashatsz a saját tulajdonodon... Vagy mégsem tulajdon csak bérlemény? Akkor fanatikus bérlőkről beszélünk? Lol
  • Smuge
    Amióta megvettem életem első apple termékét egy ipad-et teljesen átértékelődött bennem minden. Az ember azt kap a pénzéért amit szeretne és nem lehet belekötni tényleg semmibe, anyagminőségre, használatra, gyorsaságra, üzemidőre, megbízhatóságra szó szerint hibátlan! És ez az amit meg kell fizetni, tény van egy bizonyos réteg aki csak trendiségből vesz ilyen telefont. Viszont azt is érdemes megjegyezni, hogy nem mindenki engedheti meg magának a 100e (vagy több százezer) forintos gépeket, sajnos én sem vagyok olyan anyagi helyzetben de muszáj volt valamilyen (innovatív) irányba lépnem. Azzal meg nem szabad foglalkozni, hogy mennyi a valós előállítási költsége a telefonoknak, gépeknek mert amig minőségben és szolgáltatásban ezt a szintet tartja az apple nem lehet panasza senkinek.

Még egy rövid sztori: teljesen véletlen pár hónapja láthatóan megrepedt az ipad-em felső üvegje amit a hivatalos garanciába SZÓ NÉLKÜL kicseréltek nekem egy ZSÍR ÚJ,FÓLIÁS gépre.
  • darph
    Az Apple fikázóknak végig kéne gondolni, hogy mobil telefonok nem 5 éve vannak, mégis aki iphonet vásárol egy nokia, samsung vagy bármi más szar után, az 70+%-ban megtartja az iphonet, mert nagyon elégedett vele. Erről szól a cikk.
    Elmesélem mitől jó az iphone: lehet vele telefonálni! Egyszerű, gyors, 12312312 féle képpen kereshető telefonkönyvvel, nem túl sok, de jól megvalósított, egyértelmű funkcióval. Nem csinál semmi durvát, de amit csinál azt nagyon jól csinálja. Ennyi.
  • Sequoyah
    Ez a felmérés pont nem arról szól, hogy melyik mennyit tud. Hanem hogy aki megvette, milyen elégedett. Aki megvette, nyilván megnézte mit tud, és ahhoz képest értékel.
    Én megvettem a WP7-et, tudtam hogy nem tud (még) eleget. Viszont mivel amit tud azt jól, folyékonyan tudja, minőségi módon, ezért maximálisan elégedett vagyok.
    Aki az androidot megveszi, csak később szembesül a hülyeségeivel, amikor már használja, mert bár papíron rengeteget tud, messze nem olyan minőségben, mint pl az iPhone. És nehogy a Galaxy S2-vel gyertek ellenpéldaként, mert az már lehet eléri az iPhone szintjét, de az android piac 90%-a messsze van tőle.

Szóval az elégedettséget tekintve, azaz a mit kapott/mit várt arány ebben a felmérésben szerintem maximálisan reális.
  • Dynamic
    "Buta mint egy tök" :) Igen tudjuk, mindenkinek van 1-2 ismerőse, akit sikerült meggyőzni, hogy a saját készüléke jobb. Azért ne ez legyen már a mindent átfogó és hiteles felmérés. Speciel én is gyakran használtam a Samsungot(bár nem az S2-t csak a Galaxyt, Wavet), tény, hogy szép volt a kijelzője, de tök logikátlannak és kaotikusnak találtam az iPhone-hoz képest. Na, ilyenkor mi van?
  • Dynamic
    Soha nem tapasztaltam vonalszakadást, az ismerőseim körében úgyszintén, és bár adok neki esélyt, hogy volt erre példa, de tudtommal ezt a hibát már kiküszöbölték. Meg ez kb. olyan lehet, mint amikor egy bizonytalan forrásból jött a hír, hogy "felrobbant" egy iPhone utána, már mindenki arról beszélt, hogy úgy cuzámmen robbannak az iPhone-ok. Baromság.

Az meg, hogy melyik vásárlói réteg elégedett, nem annak függvénye, hogy melyik telefon "tud többet"(mármint szimplán az opciók darabszámát nézve). Ezzel most nem azt mondom, hogy ez vagy az a telefon "tud többet", csak azt, hogy ostobaság ezzel összevetni. Nyilván, ha én veszek egy készüléket, ritka esetben tudom összehasonlítani egy másik készülékkel, mindössze annyit tudok megvizsgálni, hogy a vásárolt készülék kielégíti-e az igényeimet, és milyen minőségben.
  • bigjoe
    Ez egyébként erősen túlárazott(mint minden Apple termék) Iphone buta mint egy tök. Tény nem egy apple fanatikussal beszéltem és esküdtek, hogy a szifon a csúcs és látszott a fejükön az elbizonytalanodás amikor megmutattam a Samsung Galaxy s2-t.
    De nem fikázni akarok, hanem az a lényeg, hogy az apple megtalált egy olyan réteget akiket tud fanatizálni és ezek nem is nagyon gondolkoznak pontosabban mindegy nekik a tudás, a lényeg, hogy menő legyen így a szifon státus szimbólummá vált.
  • HM
    Az emberek hülyék. Csak az applenél lehet az, hogy "rosszul fogod" a telefont és leesik a térerő(hangminőség romlás, vonalszakadás) és ennek ellenére elégedettek.

Ezek még egy csomag szart is megennék vigyorogva, ha almalogó van rajta.
  • MR007
    Szerintem ebből semmi nem igaz! Ez egy vicc. Az a 4 ezer felhasználló meg csepp a tengerben. Szerintem a világ egyre inkább elszegényedett embere jól megnézi és jól meggondolja manapság mire ad ki pénzt. Az Apple mindig is túlértékelte önmagát és ezt manapság egyre többen látják. Kevesebb anyagi ráfordítással ugyanazt megkapod máshol is ha nem többet, mint amire éppen szükséged van.