Az Apple vezet a vásárlói elégedettség terén
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Android is "menõ", talán sokkal inkább. Egyedül a Nokia lett kegyvesztett, a Windows Phone pedig bal lábbal indult.
Az apple menõ. A zemberek megveszik, bár fingjuk sincs róla hogy mit tud. De amikor látják hogy jééé a telefonálás és sms-en kívül mást is tud akkor az nekik egy kellemes meglepetés.
De sokan ezt sem tudják, viszont menõnek menõ ezért ezzel elégedettek 😄
Amúgy a fanatikusaiknál is jellemzõ hogy ha találnak hibát, azt is magukban tartják, hiszen nem rombolhatják le a látszatot hogy õk menõk, különlegesek. Ezért megpróbálják kimagyarázni hogy az feature nem bug, meg úgy jobb mint máshogy vagy csak nem foglalkoznak vele.
De sokan ezt sem tudják, viszont menõnek menõ ezért ezzel elégedettek 😄
Amúgy a fanatikusaiknál is jellemzõ hogy ha találnak hibát, azt is magukban tartják, hiszen nem rombolhatják le a látszatot hogy õk menõk, különlegesek. Ezért megpróbálják kimagyarázni hogy az feature nem bug, meg úgy jobb mint máshogy vagy csak nem foglalkoznak vele.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Egy újabb funkcionális analfabétához van szerencsénk, aki képtelen értelmezni az olvasottakat.
Nézd csak:
"adok neki esélyt, hogy volt erre példa, de tudtommal ezt a hibát már kiküszöbölték."
Vesd össze a fenti idézetet a primitív makogásoddal, és mutass rá a hazugságra.
Nézd csak:
"adok neki esélyt, hogy volt erre példa, de tudtommal ezt a hibát már kiküszöbölték."
Vesd össze a fenti idézetet a primitív makogásoddal, és mutass rá a hazugságra.
eletedben nem lattal meg iphone-t... de semmilyen apple keszuleket, az is biztos.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Én is sokat gondolkodtam Aple mobilon de körülnéztem a neten és hát a tulajok körében nem sok jót ólvastam, túl sok hibát olvastam ami miatt újrakellett telepíteni vagy garanciális cserét ajánlottak a tulajnak. Ezárt inkább a már nekem bevált Sonyericsson-t választottam. Samsungot is tesztelgettem de túl lassunak tünt az összes példány amiket próbáltam. Galaxi tab, galaxys2, és a nem androidos telókat is próbálgattam de lomha mind. LG-rõl meg ne is beszéljünk. Nekem csak az az elvárásom ha rákattintok valamire az induljon el 1-2 ásodpercen bellûl nem fél perc múlva.
Ez az általam választott SE-neo pl. eddig kifogástalanúl tudja. Az androidmarket meg szerintem elég jó, bõséges. Biztos hogy van sok rossz app de gondolom mindehol vannak. Pl. windows-ra se csak jó progik vannak.
Ez az általam választott SE-neo pl. eddig kifogástalanúl tudja. Az androidmarket meg szerintem elég jó, bõséges. Biztos hogy van sok rossz app de gondolom mindehol vannak. Pl. windows-ra se csak jó progik vannak.
Jailbreak nélkül is azt nézek és hallgatok iphone-on amit akarok. Ebbe az apple soha nem szólt bele. Én pl. xvid-ben szoktam nézni sorozat epizódokat, most ebédnél kollégám tábori videoját mkv-ból néztük.
Az alkalmazás az más téma. Teljesen jogos, hogy egy piaci alapon mûködõ cég szûri a platformján megjelenõ programokat. Akinek ez nem tetszik annak mindig ott a jailbreak. Android-on ha rendszer programot akarsz telepíteni akkor root-olni kell (kivéve fejlesztõi telefonokat, mert azok eleve root joggal jönnek). Ez egy ilyen világ.
Az alkalmazás az más téma. Teljesen jogos, hogy egy piaci alapon mûködõ cég szûri a platformján megjelenõ programokat. Akinek ez nem tetszik annak mindig ott a jailbreak. Android-on ha rendszer programot akarsz telepíteni akkor root-olni kell (kivéve fejlesztõi telefonokat, mert azok eleve root joggal jönnek). Ez egy ilyen világ.
Én tapasztaltam. Más független tesztelõk is. Szóval még hazudsz is, de ez egy iphone tulajtól nem meglepõ.
Nekem volt S2-m. Hiába szép a kijelzõje, a retina még mindig jobban néz ki. Nagy és vékony telefon. Az embernek az az érzése támad, hogy mindjárt elejti. Nem sokáig volt meg.Az iPhone4 még mindig jobban bejön, nem annyira kaotikus a felülete.És azt sem kell elfelejteni, hogy az androidon is ha igazán akarsz valamit reszelgetni rajta, akkor rootolni kell, meg valami normális fõzött rom is kell stb stb. Az iphonet meg pillanatok alatt jbzem és kész.
Az apple által fizetett hirdetésünket olvashatták. Még jó hogy az alma mondja meg hogy mit tölthetsz le, hallgathatsz, olvashatsz a saját tulajdonodon... Vagy mégsem tulajdon csak bérlemény? Akkor fanatikus bérlõkrõl beszélünk? Lol
Amióta megvettem életem elsõ apple termékét egy ipad-et teljesen átértékelõdött bennem minden. Az ember azt kap a pénzéért amit szeretne és nem lehet belekötni tényleg semmibe, anyagminõségre, használatra, gyorsaságra, üzemidõre, megbízhatóságra szó szerint hibátlan! És ez az amit meg kell fizetni, tény van egy bizonyos réteg aki csak trendiségbõl vesz ilyen telefont. Viszont azt is érdemes megjegyezni, hogy nem mindenki engedheti meg magának a 100e (vagy több százezer) forintos gépeket, sajnos én sem vagyok olyan anyagi helyzetben de muszáj volt valamilyen (innovatív) irányba lépnem. Azzal meg nem szabad foglalkozni, hogy mennyi a valós elõállítási költsége a telefonoknak, gépeknek mert amig minõségben és szolgáltatásban ezt a szintet tartja az apple nem lehet panasza senkinek.
Még egy rövid sztori: teljesen véletlen pár hónapja láthatóan megrepedt az ipad-em felsõ üvegje amit a hivatalos garanciába SZÓ NÉLKÜL kicseréltek nekem egy ZSÍR ÚJ,FÓLIÁS gépre.
Még egy rövid sztori: teljesen véletlen pár hónapja láthatóan megrepedt az ipad-em felsõ üvegje amit a hivatalos garanciába SZÓ NÉLKÜL kicseréltek nekem egy ZSÍR ÚJ,FÓLIÁS gépre.
Az Apple fikázóknak végig kéne gondolni, hogy mobil telefonok nem 5 éve vannak, mégis aki iphonet vásárol egy nokia, samsung vagy bármi más szar után, az 70+%-ban megtartja az iphonet, mert nagyon elégedett vele. Errõl szól a cikk.
Elmesélem mitõl jó az iphone: lehet vele telefonálni! Egyszerû, gyors, 12312312 féle képpen kereshetõ telefonkönyvvel, nem túl sok, de jól megvalósított, egyértelmû funkcióval. Nem csinál semmi durvát, de amit csinál azt nagyon jól csinálja. Ennyi.
Elmesélem mitõl jó az iphone: lehet vele telefonálni! Egyszerû, gyors, 12312312 féle képpen kereshetõ telefonkönyvvel, nem túl sok, de jól megvalósított, egyértelmû funkcióval. Nem csinál semmi durvát, de amit csinál azt nagyon jól csinálja. Ennyi.
Ez a felmérés pont nem arról szól, hogy melyik mennyit tud. Hanem hogy aki megvette, milyen elégedett. Aki megvette, nyilván megnézte mit tud, és ahhoz képest értékel.
Én megvettem a WP7-et, tudtam hogy nem tud (még) eleget. Viszont mivel amit tud azt jól, folyékonyan tudja, minõségi módon, ezért maximálisan elégedett vagyok.
Aki az androidot megveszi, csak késõbb szembesül a hülyeségeivel, amikor már használja, mert bár papíron rengeteget tud, messze nem olyan minõségben, mint pl az iPhone. És nehogy a Galaxy S2-vel gyertek ellenpéldaként, mert az már lehet eléri az iPhone szintjét, de az android piac 90%-a messsze van tõle.
Szóval az elégedettséget tekintve, azaz a mit kapott/mit várt arány ebben a felmérésben szerintem maximálisan reális.
Én megvettem a WP7-et, tudtam hogy nem tud (még) eleget. Viszont mivel amit tud azt jól, folyékonyan tudja, minõségi módon, ezért maximálisan elégedett vagyok.
Aki az androidot megveszi, csak késõbb szembesül a hülyeségeivel, amikor már használja, mert bár papíron rengeteget tud, messze nem olyan minõségben, mint pl az iPhone. És nehogy a Galaxy S2-vel gyertek ellenpéldaként, mert az már lehet eléri az iPhone szintjét, de az android piac 90%-a messsze van tõle.
Szóval az elégedettséget tekintve, azaz a mit kapott/mit várt arány ebben a felmérésben szerintem maximálisan reális.
"Buta mint egy tök" 😊 Igen tudjuk, mindenkinek van 1-2 ismerõse, akit sikerült meggyõzni, hogy a saját készüléke jobb. Azért ne ez legyen már a mindent átfogó és hiteles felmérés. Speciel én is gyakran használtam a Samsungot(bár nem az S2-t csak a Galaxyt, Wavet), tény, hogy szép volt a kijelzõje, de tök logikátlannak és kaotikusnak találtam az iPhone-hoz képest. Na, ilyenkor mi van?
Soha nem tapasztaltam vonalszakadást, az ismerõseim körében úgyszintén, és bár adok neki esélyt, hogy volt erre példa, de tudtommal ezt a hibát már kiküszöbölték. Meg ez kb. olyan lehet, mint amikor egy bizonytalan forrásból jött a hír, hogy "felrobbant" egy iPhone utána, már mindenki arról beszélt, hogy úgy cuzámmen robbannak az iPhone-ok. Baromság.
Az meg, hogy melyik vásárlói réteg elégedett, nem annak függvénye, hogy melyik telefon "tud többet"(mármint szimplán az opciók darabszámát nézve). Ezzel most nem azt mondom, hogy ez vagy az a telefon "tud többet", csak azt, hogy ostobaság ezzel összevetni. Nyilván, ha én veszek egy készüléket, ritka esetben tudom összehasonlítani egy másik készülékkel, mindössze annyit tudok megvizsgálni, hogy a vásárolt készülék kielégíti-e az igényeimet, és milyen minõségben.
Az meg, hogy melyik vásárlói réteg elégedett, nem annak függvénye, hogy melyik telefon "tud többet"(mármint szimplán az opciók darabszámát nézve). Ezzel most nem azt mondom, hogy ez vagy az a telefon "tud többet", csak azt, hogy ostobaság ezzel összevetni. Nyilván, ha én veszek egy készüléket, ritka esetben tudom összehasonlítani egy másik készülékkel, mindössze annyit tudok megvizsgálni, hogy a vásárolt készülék kielégíti-e az igényeimet, és milyen minõségben.
Ez egyébként erõsen túlárazott(mint minden Apple termék) Iphone buta mint egy tök. Tény nem egy apple fanatikussal beszéltem és esküdtek, hogy a szifon a csúcs és látszott a fejükön az elbizonytalanodás amikor megmutattam a Samsung Galaxy s2-t.
De nem fikázni akarok, hanem az a lényeg, hogy az apple megtalált egy olyan réteget akiket tud fanatizálni és ezek nem is nagyon gondolkoznak pontosabban mindegy nekik a tudás, a lényeg, hogy menõ legyen így a szifon státus szimbólummá vált.
De nem fikázni akarok, hanem az a lényeg, hogy az apple megtalált egy olyan réteget akiket tud fanatizálni és ezek nem is nagyon gondolkoznak pontosabban mindegy nekik a tudás, a lényeg, hogy menõ legyen így a szifon státus szimbólummá vált.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Az emberek hülyék. Csak az applenél lehet az, hogy "rosszul fogod" a telefont és leesik a térerõ(hangminõség romlás, vonalszakadás) és ennek ellenére elégedettek.
Ezek még egy csomag szart is megennék vigyorogva, ha almalogó van rajta.
Ezek még egy csomag szart is megennék vigyorogva, ha almalogó van rajta.
Szerintem ebbõl semmi nem igaz! Ez egy vicc. Az a 4 ezer felhasználló meg csepp a tengerben. Szerintem a világ egyre inkább elszegényedett embere jól megnézi és jól meggondolja manapság mire ad ki pénzt. Az Apple mindig is túlértékelte önmagát és ezt manapság egyre többen látják. Kevesebb anyagi ráfordítással ugyanazt megkapod máshol is ha nem többet, mint amire éppen szükséged van.
← ElőzőOldal 2 / 2