556
Iron Front – Liberation 1944
  • komiki
    Udv.Ha valakinek van kedve online játszani keresse a HUNGARY szervert.
  • mlacix
    Sajnos az utóbbi időkben voltak magánéletbeli problémáim, ami miatt több héten át teljesen hanyagolnom kellett a játékkal kapcsolatos dolgokat. Nemrég tértem vissza, úgyhogy lehet, hogy lesznek majd frissítések. :)
  • s1lkforrent
    Vannak hírek: I spent 20 years in airborne Ranger infantry and i will not be chastised by a jew hating Nazi!

De rendszeres status update azért lehetne, még akár "3 napi munkánk ette meg a szerver crash", meg "máma szartunk a munkára, inkább elmentünk fürcsizni" formában is.
    De tényleg furán néz ki, mikor a készítők harci kussban lapulnak hetekig, a fórmukon meg gyűlnek a héterkommentek amik időnként random záródnak/törlődnek, de igazából semmi infó nincs, a tudatos vásárlók meg szépen hozzáírják a játékot a bukott indie cuccok népes listájára.
  • me and a monkey
    Köszi. Jöhetnél gyakrabban, hozhatnál híreket, infókat,Nálad többet nem tud senki és ez a scene még elég belterjes.
  • mlacix
    Új patch 1.03 Iron Front Fórum link
  • m1garand
    Telefon szám is kell hozzá, sms-ben kapsz egy kódot amit be kell írni a weboldalra amikor kéri.
  • m1garand
    Sehova, tőlük letöltöd a telepítőt és feltelepíted amikor kéri a kulcsokat beírod. Ez nem steames stb. ez még özönvíz előtti.
  • s1lkforrent
    Ezt a kulcsot egyébként melyik online rendszerbe lehet betáplálni, mert 4500 Ft elég sok lenne egy lédig Kelet-Szingaléz CD kulcsért, amit virágbolti FADE űzésre lehet csak használni.
  • Lunki88
    Ha a fejlesztők foglalkoznak vele, akkor talán 1-2 év múlva még lehet belőle jó játék is. :D
  • m1garand
    ITT 15 Euro!
    http://www.onlinekeystore.com/Iron-Front-Liberation-1944-CD-KEY-Direct-Download.html
  • s1lkforrent
    IMÁINK MEGHALLGATÁSRA TALÁLTATTAK!

IRON FRONT LIBERATION 1944 -33% 20€ a Steamen

Más kérdés hogy egy 33% az elég gyengécske, ez inkább alap leárazásnak illett volna be. Szó se róla több mint a semmi, talán mégis eladnak belőle valamennyit a héten, de 20€ nem az impulse buy határa ami szervereket töltögetne.
    Ha pedig az érdeklődő ellátogat a fórumra("is it worth it" téma reményében), akkor sajnos ez fogadja. Igen "Worst Game Ive Ever Bought" már az első sorban.
  • m1garand
    A DI COOPBAN NAGYON JÓ!
  • Lunki88
    Próbáld ki mondjuk a Dead Island-et vagy L4D2-t és megtudod miért. :)
  • bakvarnyu
    Ezek a zombis játékok valamiért nagyon népszerűek, én nem is értem
  • m1garand
    4500Ft, én is itt vettem.
    http://www.onlinekeystore.com/Iron-Front-Liberation-1944-CD-KEY-Direct-Download.html
  • s1lkforrent
    Én egy leárazásra várok, és ez általában igen jót tenne a multi közösségnek is. A Killing Floor egy piszkosul sikeres indie játék lett, pedig már megjelenése után 7 hónappal 1000 forintért dobálták Steamen, és most több mint 3 évvel megjelenése után többen játsszák mint valaha!(és ezzel együtt teljes 15 eurós áron is többen veszik mint egyébként)

Az Iron Front meg a nagy leárazási banzáj közepén is szilárdan tartja a 30 eurós árát, ha nem csökkentenek legalább egy kis időre, akkor biztos hogy júlisuban már alig fognak belőle eladni. Az egy dolog hogy Matrixgames-ék el vannak kis világukban, de multi középpontú FPS fronton ez a teljes bukás záloga, ha nincs valami fícsör ami eszetlen módon szippantja be az embereket teljes áron is(mint pl egy zombi mod), akkor feltétlen olcsósítani kell hogy megmaradjon(), vagy akár nőjön a multi létszám.
  • m1garand
    Kap még egy esélyt.
  • me and a monkey
    Nagyon ráfért.
    Mindezek ellenére nagyon tetszik, mindig is ilyen játékot szerettem volna, a hatalmas játékterek, a grafika, a járművek tényleg visszadaják egy igazi háború érzését.
    Lehetne több játékos, mert alig-alig van olyan szerver ahol 10-20-30 fő összeverődne.
  • s1lkforrent
    1.03-as javítás várható változtatásai:

* New: Engine version (1.62) for a more stable game.
    * New: Different damage model for vehicles - they no longer suddenly change to an odd, burning piece of metal.
    * New: New system of hitching the anti-tank guns to vehicles; now it needs only one simple action, and can be hitched also by the driver inside the vehicle.
    * New: BattlEye anti-cheat system added.
    * New: New, wider window for the multiplayer server list.
    * New: SVT soviet rifle added.
    * New: G43 german rifle added.
    * New: New german camo units (Sturmers) added - an official mod made by Nick Leyland aka Stagler.
    * New: Flare pistol added to the unterofficers.
    * New: New mine system; does no longer need the "Using mines and tripwires" module.
    * New: M3 scout can close the armor plate now (need to get out from the car to do it, as in the real one).
    * New: The M2 machine-gun sight on M3 scout is switchable.

* Fixed: Improved multiplayer netcode and fixed several multiplayer related crashes.
    * Fixed: Many bugs in the German and Soviet campaign.
    * Fixed: Anti-tank weapons damage - especially in multiplayer.
    * Fixed: Bombs can damage tanks in multiplayer now.
    * Fixed: Wrong sound of steps while running weapon-ready.
    * Fixed: Hanomag crew can be killed now by the M2 machine-gun.
    * Fixed: Small anti-tank weapons doing no damage against tanks in multiplayer (no more "Panerfaust not working").
    * Fixed: Various errors of the mines.
    * Fixed: Several building issues, doors, geometry problems, crashes due to errors.
    * Fixed: A problem with the breakable parts of the vehicles in multiplayer.
    * Fixed: Reduced the thickness of the wooden fences against the bullets.
    * Fixed: Tank riders now die by HE shells.
    * Fixed: Hanomag and M3 scout no longer have such big zoom with the machine-guns.
    * Fixed: Sometimes the crew of anti-tank guns was not dying from enemy fire.
    * Fixed: Static machine-guns couldn't get turned around in multiplayer.

* Updated: Several multiplayer missions - fixed several bugs for them.
    * Updated: Trenches - fixed some errors.

Ha érdekel innen még valakit a játék.
    Sajnos nem kapott alapból leárazást a nyári Steam banzájon, a Bohemia oldaláról meg eltüntették?
  • Attiska
    Sziasztok,

Mi a helyzet a játékkal jelenleg, érdemes beleinvesztálni, vagy még várjak? A multiplayer hogy áll, normálisan játszható?
  • zolidm
    H már valaki végigvitte a német küldetést a mentéseket el tudná küldeni?
    Köszi
  • me and a monkey
    Valaki aki érti: miképp lehet ejtőernyősként a csatába jutni, hogyan tudom a térképen kijelölni? Csak néha-néha jön össze.
  • s1lkforrent
    Iron Front: Liberation 1944 - Modding possibilities Announcement

Jól értem, hogy a Bohemia erősen lekorlátozta a Awarék jogait az ARMAII: OA motor kapcsán, és gyakorlatilag letiltották a szabad moddolhatóságot? Leszámítva azt az esetet, ha a modot beküldik a szerkesztőségbe, és azt félhivatalos Darkest Hour szerűen(Steamen megjelenik külön játékként) a teljes játékhoz adják?

Ejj, végén még egy náczi zombi moddal tönkretették volna a ARMA Combined Operations utólagos rekord eladásait..
  • klman
    Szia!
    Elméletileg az a baj a gépeddel hogy csak 320mb vram van a videókártyádnak és a minimumnak pedig 512-őt írnak. De ha a neten rákeresel akkor van egy oldal ahol azt írja hogy 256 is elég vagyis minimumon mennie kell. Azt nem tudom hogy mennyire megbízható az oldal.
  • TheBossbuster
    Gyerekek!
    A gépigény miatt irok!
    Tudom Arma mód,nekem meg most csak egy ilyen gépre telik!
    ABIT AN8-V 939 NVIDIA nForce4 ATX AMD Alaplap
    -Amd Athlon 64 x2 4200+ Proci
    -GeForce 8800GTS 320MB,320bit (
    -2GB DDR-1-es Ram
    -180GB-os IDE-es Winchester

Szerintetek alacsony felbontásban élvezhető lenne igy a játék?
    Előre is köszi a válaszokat!
    Üdv
  • zmok
    Én is mennék, jó lenne összeszedni azt a pár embert, akivel össze lehetne dolgozni!
  • SirArcheer
    Te mikor szoktál fent lenni?
    Mert párszor voltam fent, és hiába mentem 64-es szerverre, van 5 falu amit védeni kell, és 10 ember a kezdőn kempel hogy tankkal vagy repülővel mehessen. Tehát vagyunk kb ketten egy falura, amit nem lehet bevédeni, és elsétálok 3 km-et, sasolok 10 percig, ha szerencsém van lelövök valakit, ha nem akkor goto10.
    Kommunikáció zéró, néha németek üvöltöznek egymással amiből semmit nem érteni.
    De lehet én csinálok valamit rosszul.
  • mlacix
    jboones: Ha az ArmA2 tetszett, ez is fog, mert alapvetően arra épít. Multiban már elég sokféle küldetés van, az "Evolution", "Domi" tól kezdve a "Blitzkrieg" és "C&H" játékmódokig, melyek közül utóbbi kettő AI nélküli játék. Szerverek már rendesen vannak, mindig találni párat ahova fel lehet menni. Az elhomályosodás amiről többen beszélnek, nem tudom mi. Nekem eredetiben van meg a játék, és semmi problémám nincs vele. Ha eredetivel is előfordul ez, akkor beállításoknál lesz a gond. Utóbbi esetben újra írj ide.
  • zolidm
    valaki egy savegamet tudna küldeni?
  • zolidm
    pontossan hol helyezkedik el az a két tank? tudnál segiteni???
    köszi
  • lammaer
    "de totál homályos volt minden távoli dolog, meg a kép széle"

Sztem a játék képfelbontása nem passzolt a desktop/monitor felbontásához. CSak azért tippelek igy, mert ARma2 alapból szintén igy indul, azt én is inéztem hogy mi ez a szar....
  • jboones
    Sziasztok!
    Kérdeznék párat, ha nem gond, mert azt tervezem, hogy bevásárolok ebből a cuccból - az Op. Flash, Arma 2 megvan, azokat bírom. Mennyire jó a multi, és milyen játékmódok vannak? A single rész nem érdekel, csak akkor adnék érte pénzt, ha van co-op meg vmi 2. vhb-hez betaláló össznépi banzáj? Közösség van, mármint találni szerót?
    Ja még egy dolog, haver mutogatta a gépén a törtet, de totál homályos volt minden távoli dolog, meg a kép széle, ez az RDM védelem, vagy tényleg ilyen ocsmány?
  • mutator
    Kell lennie a közelben valahol 2 is-2 tanknak, amit ki kell füstölni, csak azután "foglalhatod el" a félhernyót :)

Azt nem tudja valaki, hogy hogy verjem a játék kicsi fejecskéjébe, hogy nekem ne FADE-eljen folyton? :D
  • Serpa
    Lehet nincs rá keret.
  • m1garand
    Gyerekek, már a honlap se működik?
    Ezek megléptek a lóvéval és bezárták a boltot.
  • zolidm
    remélem lesz patch
  • bardocz
    Semmi, akárhogy megyek arra, nem jó. Szerintem is valami hiba lehet. A kocsi környékén nincsen már egy ellenfél sem, direkt körbe is rohantam, mentem nyílegyenesen a helyre, de semmi. A taskoknál azt se érzékeli, hogy beszálltam a kocsiba.
  • zolidm
    sikerült valami?
    én attól félek hogy hibás a game
  • zmok
    Húúúú..., de kifakadt itt valaki!

Köszönöm, a kimerítő választ, megértem, ha el vagy keseredve, de én bízom benne, hogy jobb lesz!
    Remélem nincs harag!

Písz!

(Valahogy én is így vagyok a CloD-al, az IL-2 után, de az egy másik fórum.)
  • Jeffjohnson
    "Viszont a havi előfizetéses rendszer miatt nem lehetett a tömegek játéka"

Ez nem igaz legfeljebb akkor ha a magyar átlagfizetéseket nézzük alapnak de még akkor is megfizethető. Azért nem lett sikeres mert hardcore játék ami az évek folyamán nagyon kis fejlesztést kapott, grafikailag pedig teljesen elavult.