556
Iron Front – Liberation 1944
-
komiki #476 Udv.Ha valakinek van kedve online játszani keresse a HUNGARY szervert. -
mlacix #475 Sajnos az utóbbi időkben voltak magánéletbeli problémáim, ami miatt több héten át teljesen hanyagolnom kellett a játékkal kapcsolatos dolgokat. Nemrég tértem vissza, úgyhogy lehet, hogy lesznek majd frissítések. :) -
Vannak hírek: I spent 20 years in airborne Ranger infantry and i will not be chastised by a jew hating Nazi!
De rendszeres status update azért lehetne, még akár "3 napi munkánk ette meg a szerver crash", meg "máma szartunk a munkára, inkább elmentünk fürcsizni" formában is.
De tényleg furán néz ki, mikor a készítők harci kussban lapulnak hetekig, a fórmukon meg gyűlnek a héterkommentek amik időnként random záródnak/törlődnek, de igazából semmi infó nincs, a tudatos vásárlók meg szépen hozzáírják a játékot a bukott indie cuccok népes listájára. -
Köszi. Jöhetnél gyakrabban, hozhatnál híreket, infókat,Nálad többet nem tud senki és ez a scene még elég belterjes. -
mlacix #472 Új patch 1.03 Iron Front Fórum link -
Telefon szám is kell hozzá, sms-ben kapsz egy kódot amit be kell írni a weboldalra amikor kéri. -
Sehova, tőlük letöltöd a telepítőt és feltelepíted amikor kéri a kulcsokat beírod. Ez nem steames stb. ez még özönvíz előtti. -
Ezt a kulcsot egyébként melyik online rendszerbe lehet betáplálni, mert 4500 Ft elég sok lenne egy lédig Kelet-Szingaléz CD kulcsért, amit virágbolti FADE űzésre lehet csak használni. -
Ha a fejlesztők foglalkoznak vele, akkor talán 1-2 év múlva még lehet belőle jó játék is. :D -
ITT 15 Euro!
http://www.onlinekeystore.com/Iron-Front-Liberation-1944-CD-KEY-Direct-Download.html -
IMÁINK MEGHALLGATÁSRA TALÁLTATTAK!
IRON FRONT LIBERATION 1944 -33% 20€ a Steamen
Más kérdés hogy egy 33% az elég gyengécske, ez inkább alap leárazásnak illett volna be. Szó se róla több mint a semmi, talán mégis eladnak belőle valamennyit a héten, de 20€ nem az impulse buy határa ami szervereket töltögetne.
Ha pedig az érdeklődő ellátogat a fórumra("is it worth it" téma reményében), akkor sajnos ez fogadja. Igen "Worst Game Ive Ever Bought" már az első sorban. -
A DI COOPBAN NAGYON JÓ! -
Próbáld ki mondjuk a Dead Island-et vagy L4D2-t és megtudod miért. :) -
Ezek a zombis játékok valamiért nagyon népszerűek, én nem is értem -
4500Ft, én is itt vettem.
http://www.onlinekeystore.com/Iron-Front-Liberation-1944-CD-KEY-Direct-Download.html -
Én egy leárazásra várok, és ez általában igen jót tenne a multi közösségnek is. A Killing Floor egy piszkosul sikeres indie játék lett, pedig már megjelenése után 7 hónappal 1000 forintért dobálták Steamen, és most több mint 3 évvel megjelenése után többen játsszák mint valaha! (és ezzel együtt teljes 15 eurós áron is többen veszik mint egyébként)
Az Iron Front meg a nagy leárazási banzáj közepén is szilárdan tartja a 30 eurós árát, ha nem csökkentenek legalább egy kis időre, akkor biztos hogy júlisuban már alig fognak belőle eladni. Az egy dolog hogy Matrixgames-ék el vannak kis világukban, de multi középpontú FPS fronton ez a teljes bukás záloga, ha nincs valami fícsör ami eszetlen módon szippantja be az embereket teljes áron is(mint pl egy zombi mod), akkor feltétlen olcsósítani kell hogy megmaradjon(
), vagy akár nőjön a multi létszám.
-
Kap még egy esélyt. -
Nagyon ráfért.
Mindezek ellenére nagyon tetszik, mindig is ilyen játékot szerettem volna, a hatalmas játékterek, a grafika, a járművek tényleg visszadaják egy igazi háború érzését.
Lehetne több játékos, mert alig-alig van olyan szerver ahol 10-20-30 fő összeverődne. -
1.03-as javítás várható változtatásai:
* New: Engine version (1.62) for a more stable game.
* New: Different damage model for vehicles - they no longer suddenly change to an odd, burning piece of metal.
* New: New system of hitching the anti-tank guns to vehicles; now it needs only one simple action, and can be hitched also by the driver inside the vehicle.
* New: BattlEye anti-cheat system added.
* New: New, wider window for the multiplayer server list.
* New: SVT soviet rifle added.
* New: G43 german rifle added.
* New: New german camo units (Sturmers) added - an official mod made by Nick Leyland aka Stagler.
* New: Flare pistol added to the unterofficers.
* New: New mine system; does no longer need the "Using mines and tripwires" module.
* New: M3 scout can close the armor plate now (need to get out from the car to do it, as in the real one).
* New: The M2 machine-gun sight on M3 scout is switchable.
* Fixed: Improved multiplayer netcode and fixed several multiplayer related crashes.
* Fixed: Many bugs in the German and Soviet campaign.
* Fixed: Anti-tank weapons damage - especially in multiplayer.
* Fixed: Bombs can damage tanks in multiplayer now.
* Fixed: Wrong sound of steps while running weapon-ready.
* Fixed: Hanomag crew can be killed now by the M2 machine-gun.
* Fixed: Small anti-tank weapons doing no damage against tanks in multiplayer (no more "Panerfaust not working").
* Fixed: Various errors of the mines.
* Fixed: Several building issues, doors, geometry problems, crashes due to errors.
* Fixed: A problem with the breakable parts of the vehicles in multiplayer.
* Fixed: Reduced the thickness of the wooden fences against the bullets.
* Fixed: Tank riders now die by HE shells.
* Fixed: Hanomag and M3 scout no longer have such big zoom with the machine-guns.
* Fixed: Sometimes the crew of anti-tank guns was not dying from enemy fire.
* Fixed: Static machine-guns couldn't get turned around in multiplayer.
* Updated: Several multiplayer missions - fixed several bugs for them.
* Updated: Trenches - fixed some errors.
Ha érdekel innen még valakit a játék.
Sajnos nem kapott alapból leárazást a nyári Steam banzájon, a Bohemia oldaláról meg eltüntették? -
Attiska #457 Sziasztok,
Mi a helyzet a játékkal jelenleg, érdemes beleinvesztálni, vagy még várjak? A multiplayer hogy áll, normálisan játszható? -
zolidm #456 H már valaki végigvitte a német küldetést a mentéseket el tudná küldeni?
Köszi -
Valaki aki érti: miképp lehet ejtőernyősként a csatába jutni, hogyan tudom a térképen kijelölni? Csak néha-néha jön össze. -
Iron Front: Liberation 1944 - Modding possibilities Announcement
Jól értem, hogy a Bohemia erősen lekorlátozta a Awarék jogait az ARMAII: OA motor kapcsán, és gyakorlatilag letiltották a szabad moddolhatóságot? Leszámítva azt az esetet, ha a modot beküldik a szerkesztőségbe, és azt félhivatalos Darkest Hour szerűen(Steamen megjelenik külön játékként) a teljes játékhoz adják?
Ejj, végén még egy náczi zombi moddal tönkretették volna a ARMA Combined Operations utólagos rekord eladásait.. -
klman #453 Szia!
Elméletileg az a baj a gépeddel hogy csak 320mb vram van a videókártyádnak és a minimumnak pedig 512-őt írnak. De ha a neten rákeresel akkor van egy oldal ahol azt írja hogy 256 is elég vagyis minimumon mennie kell. Azt nem tudom hogy mennyire megbízható az oldal. -
TheBossbuster #452 Gyerekek!
A gépigény miatt irok!
Tudom Arma mód,nekem meg most csak egy ilyen gépre telik!
ABIT AN8-V 939 NVIDIA nForce4 ATX AMD Alaplap
-Amd Athlon 64 x2 4200+ Proci
-GeForce 8800GTS 320MB,320bit (
-2GB DDR-1-es Ram
-180GB-os IDE-es Winchester
Szerintetek alacsony felbontásban élvezhető lenne igy a játék?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv
-
zmok #451 Én is mennék, jó lenne összeszedni azt a pár embert, akivel össze lehetne dolgozni! -
SirArcheer #450 Te mikor szoktál fent lenni?
Mert párszor voltam fent, és hiába mentem 64-es szerverre, van 5 falu amit védeni kell, és 10 ember a kezdőn kempel hogy tankkal vagy repülővel mehessen. Tehát vagyunk kb ketten egy falura, amit nem lehet bevédeni, és elsétálok 3 km-et, sasolok 10 percig, ha szerencsém van lelövök valakit, ha nem akkor goto10.
Kommunikáció zéró, néha németek üvöltöznek egymással amiből semmit nem érteni.
De lehet én csinálok valamit rosszul. -
mlacix #449 jboones: Ha az ArmA2 tetszett, ez is fog, mert alapvetően arra épít. Multiban már elég sokféle küldetés van, az "Evolution", "Domi" tól kezdve a "Blitzkrieg" és "C&H" játékmódokig, melyek közül utóbbi kettő AI nélküli játék. Szerverek már rendesen vannak, mindig találni párat ahova fel lehet menni. Az elhomályosodás amiről többen beszélnek, nem tudom mi. Nekem eredetiben van meg a játék, és semmi problémám nincs vele. Ha eredetivel is előfordul ez, akkor beállításoknál lesz a gond. Utóbbi esetben újra írj ide. -
zolidm #448 valaki egy savegamet tudna küldeni?
-
zolidm #447 pontossan hol helyezkedik el az a két tank? tudnál segiteni???
köszi
-
lammaer #446 "de totál homályos volt minden távoli dolog, meg a kép széle"
Sztem a játék képfelbontása nem passzolt a desktop/monitor felbontásához. CSak azért tippelek igy, mert ARma2 alapból szintén igy indul, azt én is inéztem hogy mi ez a szar.... -
jboones #445 Sziasztok!
Kérdeznék párat, ha nem gond, mert azt tervezem, hogy bevásárolok ebből a cuccból - az Op. Flash, Arma 2 megvan, azokat bírom. Mennyire jó a multi, és milyen játékmódok vannak? A single rész nem érdekel, csak akkor adnék érte pénzt, ha van co-op meg vmi 2. vhb-hez betaláló össznépi banzáj? Közösség van, mármint találni szerót?
Ja még egy dolog, haver mutogatta a gépén a törtet, de totál homályos volt minden távoli dolog, meg a kép széle, ez az RDM védelem, vagy tényleg ilyen ocsmány? -
mutator #444 Kell lennie a közelben valahol 2 is-2 tanknak, amit ki kell füstölni, csak azután "foglalhatod el" a félhernyót :)
Azt nem tudja valaki, hogy hogy verjem a játék kicsi fejecskéjébe, hogy nekem ne FADE-eljen folyton? :D -
Lehet nincs rá keret. -
Gyerekek, már a honlap se működik?
Ezek megléptek a lóvéval és bezárták a boltot. -
zolidm #441 remélem lesz patch
-
Semmi, akárhogy megyek arra, nem jó. Szerintem is valami hiba lehet. A kocsi környékén nincsen már egy ellenfél sem, direkt körbe is rohantam, mentem nyílegyenesen a helyre, de semmi. A taskoknál azt se érzékeli, hogy beszálltam a kocsiba. -
zolidm #439 sikerült valami?
én attól félek hogy hibás a game
-
zmok #438 Húúúú..., de kifakadt itt valaki!
Köszönöm, a kimerítő választ, megértem, ha el vagy keseredve, de én bízom benne, hogy jobb lesz!
Remélem nincs harag!
Písz!
(Valahogy én is így vagyok a CloD-al, az IL-2 után, de az egy másik fórum.) -
"Viszont a havi előfizetéses rendszer miatt nem lehetett a tömegek játéka"
Ez nem igaz legfeljebb akkor ha a magyar átlagfizetéseket nézzük alapnak de még akkor is megfizethető. Azért nem lett sikeres mert hardcore játék ami az évek folyamán nagyon kis fejlesztést kapott, grafikailag pedig teljesen elavult.