556
Iron Front – Liberation 1944
-
#516 Iron Front akció a GamersGate-en 9,5 font(~3400 forint) G2PO kód után -
zmok #515 Kár lenne ezért a játékért, hátha gatyába rázzák! -
#514 Csak hozd majd őket, hátha életet lehet bele lehelni. -
mlacix #513 A tervek szerint lesz még pár jó hír a következő napokban, hetekben. -
#512 Na ez jó hír, bár majd meglátjuk mi lesz a dologból. -
mlacix #511 Hivatalos közlemény az Iron Front jövőjével kapcsolatban. [URL=http://forum.iron-front.com/showthread.php?1496-Official-Statement-from-the-Developer-on-the-future-of-Iron-Front]Direct link to "Official Statement from the Developer on the future of Iron Front"[/URL] -
mlacix #510 Hát valahogy így folyik ott az élet. -
#509 -
mlacix #508 Íme egy hivatalos szavazás, mégpedig a későbbiekben a játékban szereplő küldetésekről. Direct Link to forum.iron-front.com -
mlacix #507 s1lkforrent: Nemtudom. Ez igazából a kiadó hatásköre de az árak országonként eltérőek lehetnek. Például míg a németeknél 40 euróba került addig az angoloknál 15 fontba, és a németektől sokan Angliából rendelték elő a játékot. Az árak sajnos irreálisan eltérhetnek akár közeli országok esetében is, de szerintem ez nem érdekli a kiadót, mivel minden eredeti kulcs után kap azért pénzt, és neki az is jobb ha olcsóért megveszed mintsem hogy meg se vennéd. Mostanság van pár játék, mely országonkénti árazás mellett egyéb korlátozásokat is bevezetett(pl. csak bizonyos szerverekre/emberekre lehetett kapcsolódni multiban), de ez a módszer nem működik IF esetében. -
#506 És ha már itt tartunk, nekem továbbra is mániám, hogy alacsony ár=népszerűbb multi játék, és túl sok leárazása eddig nem volt a játéknak(leszámítva a 8,5 eurós hét eleji Green Man Gaming-es árat), ellenben cédékulcs oldalakról kb 13-15 euróért bármikor be lehet szerezni.. a játék kulcsát.
A kérdésem pedig az volna, hogy ez mennyire van rendben a készítők szerint, mennyire lehet ajánlani ezeket a pult alatti oldalakat? -
mlacix #505 A patch már rég készen volt, most már csak az új .exe fájlra vártak a fejlesztők. A kapcsolat a DS-el elég érdekes, nemsokára lehet ki lesz adva egy közlemény erről a fórumon. -
#504 No, ezt is megéltük. Üdv újra itt, remélem minden rendeződik nálad is, meg Awaréknál is.
Már a hivatalos fórumban is kecsegtetnek egy szebb jövő reményébel, szóval elvileg a javítások-peccsek fonak tovább gurulni, de gondolom a moddingot gúsba kötő beküldős-peccsbe rakós gyakorlat továbbra sem változik, mert Bohemia így adta ki a motort. Azért továbbra is farfekvéses faszkorbács járna a cseheknek. -
#503 Remélem ezek realizálódnak mert így egy eléggé kidobott 27Euro-nak élem meg a játékot.
Nem neked szánom.
Nagyon tetszett a játék de telis-tele volt bug-gal meg szerverek sem nagyon voltak, nyáron néztem rá újra, mintegy 8 játékos volt globálisan és a hivatalos fórum is eléggé riasztó volt. -
mlacix #502 Na üdv mindenkinek. Bocs azért, hogy csak úgy eltűntem hónapokig, magánéleti és egészségügyi gondok miatt nem tudtam az IF-el kapcsolatban sem sokat tenni. Most azonban úgy néz ki megint visszajöttem egy jó ideig.
Nem olvastam még végig a hozzászólásokat mind, de ahogy szabadidőm engedi válaszolgatok majd. Jelenleg annyit mondhatok, hogy a játék még nem halott, habár nincs jó bőrben. A fejlesztők folyamatosan dolgoznak újabb tartalmakon, melyekről nemsokára lesz egy hivatalos bejelentés is. A jövőt illetően sok alternatíva van, és azon dolgozunk, hogy minél tovább tudjuk a játékot életben tartani.
Sok "vegyes" hozzászólás érkezett a hivatalos fórumon a fejlesztőktől, melyekben a kiadót kritizálják. Ezeken a dolgokon nektek felesleges aggódnotok, mivel ez főként egy konkrét személyhez kapcsolódik. A viszony azóta jobb, és nincs probléma a fejlesztés környékén. Nemsokára új hírek jönnek a játékról, és megpróbáljuk egy fokkal élvezhetőbbé tenni azt. -
#501 Ha azt vesszük hogy az ARMA II kiadáskor HD4890 kártyákat megfektetett, akkor nem annyira lehetetlen, hogy egy HD5670 és 2600MHz-es C2D Cerka kevés neki mondjuk full HD-ban.
Egyébként valami hír patchekről, modokról, leárazásokról, mlacix hogylétéről? -
steweee #500 simán kéne vinnie. enyém ua. vidi :4830 radeon
fullon, árnyék normalon simán viszi.... -
#499 A nem steames változathoz nincs valakinek egy linkje a clienshez? Kódom van, linkem nincs ... -
Reaper021 #498 Sziasztok!
Most vettem meg a játékot, de annyira akad hogy az valami földön túli :S
Nem értem miért.
Nincs valami erőes gépem de a mediumot ki kéne hogy szolgállja.
Elkezdtem a kampányt de annyira akadt a 2. pálya hogy inkább abbahagytam.
Egyszerüen nem tudok mit csinálni.
Gondolom ti okosabbak vagytok tudtok valamit mondani!
A gépem: Alaplap: MSI g41m-p26
Ram: 6gb kingmax 1333mhz
CPU: Intel Caleron 2.6GHZ
GPU: MSI R5670 1gb ddr3 -
#497 Igazad van, olyan rég írt már oda (már megint a nők...), hogy összekevertelek vele.
Pedig életem játéka lehetne, nagy kár, hogy sokan nem ismerik, talán ha lemegy az ára mint anno 2007-ben az RO (1990.- Ft) akkor nagyobb svunggal mennének a szerverek. -
#496 Nem vagyok én semmilyen berken belül, még a kulcs sefter oldalakat sem tudom megkülönböztetni az igaziaktól.
mlacix volt a belső emberünk, ő direkt érintkezésben volt a fejlesztőkkel, de mint visszaolvashatod, gondjai akadtak, és ő is eltűnt a ködben.
A játék szerintem nem fog jobban kukába menni mint eddig, multi eddig sem volt őrületesen közkedvelt, max nem lesz tényleg azzá később sem(azaz nem látunk olyan fordulatot mint a Red Orchestra 2 esetében). A single meg egyébként is a saját scenariókról szólt, az nem lesz rosszabb. -
#495 Ez nem valami biztató.
Te berkeken belül vagy, lesz valami pozitív fejlemény vagy pár hónap múlva megy a kukába a játék? -
#494 Panzer_Baron from AWar Studio
Thread: Patch Available
See, guys, the situation is like this:
The patch itself is ready ages ago, but we can't release it, because there is a kind of issues about royalties between BIS and Deep Silver. And unfortunately, we can't do anything for it.
plusz
Panzer_Baron from AWar Studio
Originally Posted by Shpagin
"What a bunch of Idiots all those involved in developing this game are. They spend all the time to get a game with huge potential only to watch it disappear becaue they failed to maintain what they started and are engaged in company disagreements. While i think this game still has so much potential, especially in combined arms and large tank battles, the marketing and developer support and dialogue has been worse than ANY game i have ever bought!
We pleaded with them before the game was released for over six MONTHS to dialogue with the community so we could work as a team to get this right. Totally ignored us. Not a peep on the old forum from them. Then game gets released and STILL they are out to lunch!!!!
All those involved in developing this game need to get their head out of their fourth point of contact! Follow Tripwire's example and try to save this game before we all give up!"
Tripware has their hands free, they have much independence. We don't have anything. The whole thing is completely up to Deep Silver. The reason why the developers don't contact anymore with the community is because they can't do almost anything anymore. I am completely blocked as a developer. In the past we were able to release patches, now we are not yet able either to release them. What kind of dialogue can I keep with the community in such situation then? About the weather? About speculating which tank is good or bad?
-
#493 Nekem g2-őn volt olyan, hogy nem volt jó a KIS kulcs, reward pontba visszakaptam és levásároltam 1:1-be. A webshop az nem lopást jelent, csak nem postázzák a lemezt tokot stb.! BF3-ból 3 raklapnyi volt lefotózva a raktárban. -
#492 Jaja akiknek megvan írják meg mikor érnek rá aztán közösen játszhatnánk egy jót meg továbbfejleszthetnénk a pályát. Sőt akinek van kedve és ért az editorhoz azt is szívesen látnánk mert elkel a segítség. -
#491 Csakhogy amit mi vettünk nem egy ruszki kulcs, hanem a normál játék ahogyan korábban is írták gamersgate-en is letöltöd a játékot.
Ha sohasem használtál még ilyen oldalt akkor meg pláne ne gyere ide osztani az észt én az utóbbi években csak ilyen oldalakról vásárolok (g2play, onlinekeystore...stb.) és nem csak normál játékot hanem zárt régiós játékokat köztük mmot is pl: swtor, dio3, BF3, Spore csak, hogy pár olyat említsek amit vettem messze a bolti ár alatt sohasem tört játékot kaptam és még véletlenül sem egy ruszki verziót (külön fel volt tüntetve mi az ami ruszki verziós így nem azt vettem).
Jah Dio3-at, Swtort előrendelve vettem. Soha egyetlen ilyen játékkal sem volt gondom ja és majd szólj ha ezekből van normális tört verzió.... mert amit kaptunk az az EREDETI volt probléma nélkül regisztráltam eddig az összes ilyen játéknál olyan 2 év alatt ez asszem nem rossz és azt bizonyítja megint, hogy nem tört játék lopott kód vagy más régió..... a support pedig mindig nagyon jó! Jobb lett volna ha meg se szólaltál volna. Nem értem minek kell olyasmibe beleszólnod amiről halvány-lila-...... sincs?
Picit gondolkodni kellene tudom nehéz de nem ártana néha csak gondolj bele egy percig is abba, hogy mennyi vevője lenne egy olyan oldalnak aminek olyan hírneve van, hogy átverik a vásárlóikat.... csak gondolj bele tudom nehéz de próbáld meg.
-
#490 Csináltak a Sanyesz és Jeff jó kis tank only pályát. Kinek van meg a game? -
#489 "De én inkább megveszem és nem warezban tolom" szöveggel aztán tényleg lehet keménykedni egy FADE-es(a kevés, még feladatát 1 hétnél tovább is ellátó másolásvédelmek egyike), multi központú(BF3 warezban=fail) játéknál, aminek nincs is törése(kulcsokat meg bacnak osztani, pedig elvileg 1 kulcs is elég lenne az egész warezközösségnek a single bohóckodáshoz).
Maradjunk annyiban hogy a ruszkiknál(és egyéb harmadik világbeli országokban) negyed-ötöd áron kínált játékok kulcsait nyugatra értékesíteni vastag haszonnal nem épp a korrektség ismérve. Persze megdobva a kulcsokhoz való jutás egyéb rémtörténeteivel, magában csak szürke továbbpasszolás. Viszont nem véletlen lesz egyre több játék a Steamen régiókorlátos.
De értelmetlen személyeskedésből elég volt mára, én is köszönöm a jókívánságokat.
Abban viszont teljesen igazatok van, mint ahogy felvetettem az elején, hogy jelenleg drága, még a burzsuj nyugatiaknak is.
Szerintem nem véletlen hogy az Iron Front ruszkihonban ilyen népszerű, egyszerűen ők olyan olcsón kapják, hogy a közép réteg még jobban megengedheti, mint minálunk(a kiváló eurós árszabással), vagy akár nyugaton.
Erre viszont nem lesz megoldás a kulcsos oldalak linkelgetése(már csak azért sem, mert sok helyen bannolnak miatta) a nagy webshopokban kell csökkenteni az árat, free weekendet rendezni(ez Steamen nem jelenthet gondot), valahogy hírverést csinálni hogy népszerűbb legyen. -
#488 Te kis okoska, használt nem lehet mert mindenki 2 kulcsot kap. Egy telepítő és egy aktiváló ami gépedhez regeli a gamet. Pl: a gamersgate is letölthető játékot árul. Ha neked a steames ár reális akkor vásárolj ott. De én inkább megveszem és nem warezban tolom, és nem fárasztom itt a többieket. Javaslom ha meg vetted a játékot akkor térj vissza ebbe a topikba, köszi. -
#487 Ez mitől lenne Észak - Kabírföldön? Amúgy meg képzeld gond nélkül működik semmi baja. Nem csak kulcsot kapsz hanem magát a programot is (semmi köze a warezhoz). Ha neked sok pénzed van akkor persze gondolom, hogy nem gond, hogy a duplájáért megveszed. Persze ugyanazt kapod ott is. -
#486 ...látom sokat tudsz ezekről az online keystore-okról -
#485 Észak-Kabírföldi használt CD kulcshoz képest igen is drága az a 4200 forint amiből a kiadó lát vagy 500 forintot jobb esetben(ha nem kamionról pottyant éppen a szállítmány..), amit egyébként warez image-ről telepített játékba kell majd bepakolni.
Maradjunk annyiban hogy ez nyugaton nem alternatíva(legalábbis nem lenne jó ha az lenne), hivatalosan meg továbbra is 30€ a játék. -
#484 Akinek aktiválási problémái vannak forduljon Pluskathoz. -
#483 15 euróért most is meg lehet venni a játékot, az meg már annyira nem drága. -
Sanyesz5 #482 Közben megoldódott a probléma! -
Sanyesz5 #481 Hali, van itt valaki aki komolyabban ért a map editor részéhez?
Minden zöld, csak nem tudom hogy lehet megoldani a respawn-t, halál után egy madár képében repked az ember.
Találtam egy elvileg jó megoldást, de nálam nem jó sajnos. -
Rue East #480 én amúgy pontosan erre gondoltam, freeweekend, steam akciók orrba-szájba...
amit csináltak az nagyon jó, leszámítva a bugokat persze, de semmi marketingje nincs gyakorlatilag, egy biztos, így nem fog menni... -
#479 Szerintem egyáltalán nem késő, ha és amennyiben eszükhöz kapnak, és a Tripwire féle utat követik. Azaz, ha nem megy drágán, akkor majd megy olcsón, RO2 újra népszerű most, hogy olcsón be lehet szerezni(5 eurós akciózások mindenhol), a másik játékuk a Killing Floor meg most laza háromszoros játékos létszámmal büszkélkedhet, mint az első évben(!), és az elégedett játékosok bezony a skinpackokat is veszik, mint ha ingyen volna amúgy F2P módra.
Steam nyári leárazási banzáj alatt is csak néztem, hogy voltak oly kegyesek és 30€ helyett 20€-ért adták a játékot, mikor más nagyobb nevek simán kaptak -75%-okat, hát képzelhetitek mennyire volt kelendő a játék így. -
Rue East #478 tegnap felnéztem, 35-en voltak egy 70 fős szerveren, a pár másikon meg 10 alatti létszámban kolbászolt néhány ember
méltó utódja lehetett volna a RO1-nek, de ez így megbukott sajnos
(én még reménykedek, hogy észbe kapnak, talán még nem teljesen késő) -
#477 Kicsit csalódás volt a játék így elsőre. Amatőr munkának tűnik. Viszont potenciál van benne ha foglalkoznak és csiszolgatják a devek akkor a community segítségével akár még egész jó játék is lehet belőle. Csak ahhoz rendszeresen kellene community eventeket tartani szervert csinálni meg ilyenek.