Már a szabad programok kódjaiba is rejtenek vírusokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most azonnal nekem adod a munkahelyi netsávszéled felét vagy különben .... 😄
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Najó, lejár lassan a munkaidõ, köszöntem a vidám perceket 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Csak melóhelyen használok windózt, meg is van róla a véleményem, de otthon 4. éve linux fut a gépemen.
Mekkora winfan vagyok, uramatyám....
No mindegy. Az osztja itt az észt aki 5400 RPM -es winyókat rak RAID0 -ba egy db. normálisabb SSD helyett, s bevallottan még életében nem látott belülrõl normálisabb gépet ( pls. 64 biten nem lehet soros port és hasonlók ).<#taps>#taps>
30 GB-nál több meg felesleges rendszernek! 😄
Mind1, bohócokra mindig szükség van 😄
Athlon XP 1700+, 2 GB DDR RAM stb. volt a legalja konfig amire sikeresen raktam Win7-et, ez meg képtelen a sajátjára rakni! 😄
Kedves wined miatt egy alap aricrack számolgatásban is bealázza még a S754 -es egymagos is 800 MHz -en Linux alatt.<#mf1>#mf1>
Winyóösszeállításodból meg úgy tûnik nagyon májer akarsz lenni ( RAID0 ), de atomnoob vagy a témához. Most mondjam hogy nekem meg SSD van mindegyik gépemben rendszerwinyónak XFS -el, bónuszban meg ramdiskbe megy a tmp, cache, ... ?<#mf1>#mf1>
Max arra verheted hogy több fps -el repeszt a krááájzisz, oszt' ennyi.<#hehe>#hehe>
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, AMD Phenom II x4 955 BE 3,82 GHz o.c. + Thermaltake TMG IA1, KINGSTON HyperX KHX8500D2K2/2G 1024MB DDR2 1066MHz x4, SAPPHIRE HD4850 1GB Vapor-X CF2, WD 160GB 5400rpm x2 RAID 0, Corsair TX650W
... nekem bõven elég mindenre, annak ellenére hogy lassan 3 éves gép! 😄
Ja, és még a Windows 7 is felment rá, huh! 😄
Áhh, ezaaaz, csináld baby ! <#mf1>#mf1>
ATI x700 mellett említesz VGA-t, de érdekes a MSI K9N SLI alaplapon nincs VGA, az Uniwill P50CA meg laptop, tehát nem hiszem hogy köze lenne ATI x700-hoz.
Ha valaki szopni jár ide az te vagy. Vagy kevered gizikét gõzekével, vagy akkora balfék vagy, hogy az elsõ generációs 64 bites asztali, és a hordozható gépedre is képtelen vagy windows 7 operációs rendszert telepíteni!
Nem mellesleg :
Uniwill P50CA
MSI K9N SLI
...
Újabb F A I L !!! Ecsém ... te szopni jársz ide ? <#mf1>#mf1>
Ez fail volt ecsém, nem mindenki P3 -al meg ezer éves péénééggyel tolja.<#mf1>#mf1>
Mellesleg nem kötelezõ Win7-es drivert telepíteni, fentebb említett gépre windows xp-s C-Media hangkari drivert raktam és gyönyörûen ment minden tooljával együtt, mindenféle trükközés nélkül.
Ellenben a Debian minden gond nélkül, akár PXE boot vagy netinst telepítésnél is felajánlja a wlan karit, alaplapi, usb -s dokkolós hálókarikat, ...
Egy szó mint száz : winnel addig leszel heppíííí míg támogatja a gyártó a hardvered. Ha wint váltassz és ahhoz már nincs support, vegyél újat. Linux alatt viszont amire egyszer az életben megírták a drivert, azt akár 20 év múlva is használhatod.
Bakker, ez nem ujdonsag, mar 20 eve igy van. Szerintem tisztaba is van vele a legtobb user.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Persze rád miután ez jött le ebbõl (és a többi dolgaidból is) nyugodtan mondhatom retardált vagy, értelmi szinted mint egy 5 évesé mert az legalább igaz 😉
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
És ami a rossz hir, ha elsõre nem ismeri fel a harvered egy ubuntut, akkor jó eséllyel már nem is fogja, vagy esetleg forráskódból forgathatod magadnak...
Persze ha szerencséd van, és nincs hardveres problémád, akkor viszont jó választás lehet egy ubuntu.
Nem vacakoltunk, az egyszerûsítés volt a cél, de így inkább ment rá a Windows. 😞
lol... Informatikához hozzá nem értõknek vagy operációs rendszer kezeléshez hozzá nem értõknek?! Mondanám, hogy hadrdver függõ is, de igazából ez a mondatod úgy ahogy van egy vicc. Keress a fent említett kategóriák akármelyikébe sorolható emberkét, telepíts vagy telepíttess vele egy linuxot és vedd videóra, had röhögjünk. Na csá.
Hozzá nem értõnek a linux sokkal jobb megoldás. Miért?
- elindítod a csomagkezelõt és beírod milyen progi kell, nem kell neten keresni
- ha filmet akarsz nézni és nincs kodek, akkor magától letölti a lejátszó
- ha nyomsz egy printscreen-t, azonnal el is mentheted az így készült képet egy automatikusan felbukkanó ablakban
stb.
Aki úgy akar váltani, hogy már megszokta a windows-t, az bajban van. Nem azok túrnak konzolban akik nem értenek a géphez, azok túrnak a konzolban akiknek valami nem tetszik mert máshogy szokták meg!
Úgy állítod be a Linuxot mint egy retardáltaknak való rendszert mert még anyád és apád "átlag alatti userként" is tudja használni. Csak én érzem ezt failnek? 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Érdekes öregeid vannak, mert anyámék egyetlen XP-s rendszert használnak kettõ éve, és még nem kellett elé ülnöm hibaelhárítani, egyedül azért csesztetnek ha megy a torrent és lassan jön be nekik a faszbúk, de azt is úgy, hogy "má megin nemmegy a nett"! 😄
Valahogy anyám és apám átlag alatti userként (apám összevissza nyomkod bátran(egy xp-t 2 perc alatt teleficcent spywarekkel és vírusokkal, és haza is vágja a rendszert), anyám meg fél hogy elront valamit), akiknek nem rég mutattam meg a böngészõkben a vissza gomb csodáját, egész jól elvannak egy ubuntuval jó pár éve 😄
Igazából a paranoia abból fakad, hogy anno telepítettem ninite-al gépet, és azok valahogy mindig belassultak, vagy idõ elõtt meghaltak. Persze valószínûleg a userek hibájából fakadtak a lassulások, de nekem épp elég volt arra h inkább hanyagoljam a ninite-ot. A hülyeségemtõl eltekintve nagyon hasznos cucc.
Anyám linuxon kezdte a szgépes pályafutását, és bután nézett rám, amikor valamit a netrõl leszedve telepítettem wines gépre. Õ csak ennyit fûzött hozzá, hogy "szerintem sokkal egyszerûbb ha kikeresem a listából, ha kell kipipálom, ha nem akk meg kiveszem elõle a pipát".
A wines módszerrel sokkal nagyobb a sansz h valami olyasmit töltesz le, amiben káros kód van, vagy elcseszi a gépedet (fõleg ha annyira póverjúzer az illetõ hogy átengedi a vírusírtón h csakazértis települjön). Annyi a különbség, hogy a "pávõrjúzerek" ezt szokták meg, ezért ez minõsül alapnak.
Most kellett két gépet telepítenem, ebbõl az egyik win7-es, hát, kerestem a synapticot, majd utána csodálkoztam hogy a parancssor nem ismeri az apt-get parancsot. Maradt a jó öreg netrõl letöltögetõs pöcsölõs módszer.