56
  • AZTA
    Szóval akkor lesz iphone 5 300k-ért a nagyoknak, iphone 4et majd adják elképesztően szenzációs áron 150k-ért a szegényebbeknek, és ott lesz még a 3gs a hajléktalanoknak egy jó 85 körül. Mondjuk ennyiért már galaxy s-t is lehet venni az meg már csak odaveri a 3gs-t, de még a 4et is talán.
  • portable
    Nem találkoztam még lassú 3gs-el. Apple minden appot ellenőriz, hogy ne legyen gond.l A programok meg bezarhatok.
  • Dynamic
    "3GS volt ez és tetü lassú, alig reagált valamire "

Ezt fejtsd ki bővebben, mert ez nyilvánvaló butaság, hogy normális esetben a készülék alig reagál valamire.
  • donceleger
    Értem! Mindig ezzel a külföldön olcsóbb szöveggel találkozom! De hát nem vagyunk külföldön! 100 USD, vagyis kb 20 eFt az nem kevés csöppet? Egyébként itt magyarországon szerintem kb ennyit is ér. Na jó, egy kicsivel azért többet, de 50 eFt-nál tutira nem többet újonnan.
    Játékra meg érdekes lehet a Sony Ericsson Play.
    Még mindig azt mondom, hogy a tudása gyengébb a vetélytársakkal szemben, és ami a kezelhetőséget illeti, nos az hagy némi kívánnivalót maga után. Pl. nem értem miért jó az, ha valamit bezársz, akkor az mégsem záródik be, hanem tovább eszi a memóriát és ezzel kegyetlenül lelassul a cuccos. Bár azok a 3GS példányok, amiket volt szerencsém próbálgatni, alig futott rajtuk valami, ennek ellenére lassúak voltak. Ne ítéljek elsőre? De hát ez már a 3. iPhone volt a piacon, sőt annak is a ráncfelvarrott változata. Pont kétszer kifogtam, kétszer is! Én ebben nem hiszek.
    Mint mondtam, akinek jó, annak jó, nálam biztosan nem köt ki ilyen készülék.
    üdv.
  • denes123s
    Családban iphone 4>htc dersire>iphone 3g>samu galaxy ace ilyen sorrendben..
  • Sequoyah
    Nem volt még omina 7 a kezedben:)
  • grobs
    Jailbreake. Jail - börtön.
    Nálunk céges telefonnak IPhone4 és Desire lett kiosztva. Android nekem jobban tetszik, mert a google szolgáltatások push üzeneteket küldenek, az alap szoftverek jobbak, okosabbak.
    Amiben az iphone jobb az a játék. Android-ra kevesebb mint 10 játékom volt, és azokkal se játszottam, inkább híreket olvastam. IPhone-ra állandóan fent van ~30-40 játék és nem ritka, hogy játszok. Rengeteg az igényes, _ingyenes_ játék. Plusz alkalmazást is többet telepítettem iphone-ra mint android-ra, de azért mert az android alap szoftverei kielégítőek voltak, az iphone alap szoftverei meg buták mint a tök.
    Ettől függetlenül (vagy ezzel együtt) az iphone4 jelenleg a legjobb minőségű telefon jailbreake nélkül is (pedig én Desire HD-t választanék). A cikkben említett 3GS pedig nem sokban marad el tőle. Volt egy időszak az IOS4-nél amikor az 3-as sorozat használhatatlanul lassú lett. De ez már megszűnt.
    Az ára csak nálunk horror. A túlparton 100 USD körül van normális tarifával, de odaát egy 200 USD-s számla sem vág földhöz senkit (aki dolgozik). Úgyhogy igenis a tudása, egyszerű kezelhetősége miatt veszik.
  • donceleger
    Nem is magával a telefonnal van egyébként a baj, hanem az ár/érték arányával! Ha kevesebbe kerülne, akkor elfogadnám! Így viszont nem, mert ennyit nem ér csak azért, mert Apple!
    A rá való szoftverekről meg annyit, hogy ott a jealbreak (lehet rosszuk írom, elnézést érte), és ha az fent van, csak akkor telepíthető rá mindenféle dolog. De akkor a gari ugrik ugye, ami egy ilyen drága telefonnál megkérdőjelezhető a szükségessége.
    Valaki a PS3-at említette. Annak jó, aki korlátok között akar maradni, hiszen adott a vas és arra kell írni a játékokat, míg a számítógép esetében ha akarsz játszani az új játékokkal, akkor veszel alá vasat. Soha nem érhet fel egy PS3 vagy XBOX a számítógéppel, ennek ellenére nekem is konzolom van.
    Sok-sok telefon van, ami szarrá veri az iPhone-t. Éppen ezért nem értem miért ennyire drága? És csak ez a baj vele!
    És már most olyan technológia van, ami valószínűleg az iPhone 5-ben nem lesz benne, vagyis már a megjelenésekor elavult technológia lesz.
    Persze tetszhet ez valakinek, szó se róla, de ne állítsa azt, hogy a tudása miatt vette meg, mert ugye vannak jobbak!
  • portable
    Szerintem nem is volt még 3GS a kezedben.
  • Gabesz84
    samsung omnia 7. szarra veri a 3gs-t sebessegben. a hardverrol meg mar ne is beszeljunk. Alkalmazasokbol van meg nemi hiany, de mar annyira nem veszes.
  • smv
    Mutass kérlek egy 60x szoftverileg és hardverileg jobb telefont 60 ezerért mint a 3gs. Természetesen függetlent, vagy prepaidet.
  • smv
    Lehet, hogy hardverileg vannak erősebbek, de sajnos az iPhone erőssége a rendszer, illetve a rá optimalizált alkalmazások. Picit olyan az mint a sok sufni pc ami bár megver egy ps3-at, mégis jóval több szarakodás van vele, és nem lesz olyan gördülékeny a végeredmény.
  • donceleger
    a legtöbb játék még mindig simán fut rajta. Persze mert ez nem pc! Ha a játék letölthető a telefonra, akkor az futni is fog rajta, de ez elmondható mindegyik telefonról. Minőség mi? És akkor a térerő probléma az mi? Bárhogy is véded, az aktuális iphone modell mindig jóval gyengébb volt hardwerileg, mint az aktuális konkurencia modellek. Viszont az ára kétszer, ha nem többször több! Az iPhone egy divattelefon, még akkor sem kéne ha ingyen adnák. Haverét volt szerencsém próbálni, vártam a nagy iPhone különlegességet ami ugye körülveszi, de ez jócskán elmaradt. 3GS volt ez és tetü lassú, alig reagált valamire. Gondoltam csak az övé ilyen lassú, de nem, mert másét is megnézegettem. Persze neki jó! Hát akinek van, az legyen boldog vele, én inkább maradok a komolyabb technikáknál!
  • llaszlo
    Aha biztos igazad van. Főleg, hogy fogalmad sincs, hogy a 3GS milyen hardwareileg. A legtöbb játék még mindig simán fut rajta. A gagyi ócsó szarokon meg akad a legtöbb. A többi "minőségi" dologról meg már ne is beszéljünk. Nyikorgó műanyag hátlapok, vacak érintő kijelző stb stb stb pont az 50-60e-es kategória. Olyan meg, hogy support az meg nincs vagy csak max fél (esetleg egy) évig, aztán szevasz. És a frissítésekre is hónapokat kell várni ha van egyáltalán.
    A néhány hátránya a 3GS-nek a led hiánya, meg talán a kamera és a kijelző lehetne nagyobb felbontású, de a 60e-es cuccoknak is ilyen van, csak szarabb kijelzővel.
    Eléggé fura lépés lenne, hogy ha még lehetne 3GS-t kapni pár évig. Bár az apple-nél én már nem nagyon lepődöm meg semmin sem.
  • bino512
    2 éves konceptért 60 ropi XD 60 ért most olyan telót veszel ami 2szer legyalázza ezt,sőt lehet h többször XD
    Azért ennyit nem jelent, hogy nézd iphone-om van XD
    Nekem legelső iphone-om van... 7e-ért vettem..annyit megért...semmi baj nincs vele,egyedül a 3g hiánya zavar...
  • smv
    Ezt már mondták párszor a jósok, és nem jött be.