Jön az olcsóbb régi-új iPhone
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mutass kérlek egy 60x szoftverileg és hardverileg jobb telefont 60 ezerért mint a 3gs. Természetesen függetlent, vagy prepaidet.
Starcraft + Diablo III - esemve
Lehet, hogy hardverileg vannak erõsebbek, de sajnos az iPhone erõssége a rendszer, illetve a rá optimalizált alkalmazások. Picit olyan az mint a sok sufni pc ami bár megver egy ps3-at, mégis jóval több szarakodás van vele, és nem lesz olyan gördülékeny a végeredmény.
Starcraft + Diablo III - esemve
a legtöbb játék még mindig simán fut rajta. Persze mert ez nem pc! Ha a játék letölthetõ a telefonra, akkor az futni is fog rajta, de ez elmondható mindegyik telefonról. Minõség mi? És akkor a térerõ probléma az mi? Bárhogy is véded, az aktuális iphone modell mindig jóval gyengébb volt hardwerileg, mint az aktuális konkurencia modellek. Viszont az ára kétszer, ha nem többször több! Az iPhone egy divattelefon, még akkor sem kéne ha ingyen adnák. Haverét volt szerencsém próbálni, vártam a nagy iPhone különlegességet ami ugye körülveszi, de ez jócskán elmaradt. 3GS volt ez és tetü lassú, alig reagált valamire. Gondoltam csak az övé ilyen lassú, de nem, mert másét is megnézegettem. Persze neki jó! Hát akinek van, az legyen boldog vele, én inkább maradok a komolyabb technikáknál!
Aha biztos igazad van. Fõleg, hogy fogalmad sincs, hogy a 3GS milyen hardwareileg. A legtöbb játék még mindig simán fut rajta. A gagyi ócsó szarokon meg akad a legtöbb. A többi "minõségi" dologról meg már ne is beszéljünk. Nyikorgó mûanyag hátlapok, vacak érintõ kijelzõ stb stb stb pont az 50-60e-es kategória. Olyan meg, hogy support az meg nincs vagy csak max fél (esetleg egy) évig, aztán szevasz. És a frissítésekre is hónapokat kell várni ha van egyáltalán.
A néhány hátránya a 3GS-nek a led hiánya, meg talán a kamera és a kijelzõ lehetne nagyobb felbontású, de a 60e-es cuccoknak is ilyen van, csak szarabb kijelzõvel.
Eléggé fura lépés lenne, hogy ha még lehetne 3GS-t kapni pár évig. Bár az apple-nél én már nem nagyon lepõdöm meg semmin sem.
A néhány hátránya a 3GS-nek a led hiánya, meg talán a kamera és a kijelzõ lehetne nagyobb felbontású, de a 60e-es cuccoknak is ilyen van, csak szarabb kijelzõvel.
Eléggé fura lépés lenne, hogy ha még lehetne 3GS-t kapni pár évig. Bár az apple-nél én már nem nagyon lepõdöm meg semmin sem.
2 éves konceptért 60 ropi XD 60 ért most olyan telót veszel ami 2szer legyalázza ezt,sõt lehet h többször XD
Azért ennyit nem jelent, hogy nézd iphone-om van XD
Nekem legelsõ iphone-om van... 7e-ért vettem..annyit megért...semmi baj nincs vele,egyedül a 3g hiánya zavar...
Azért ennyit nem jelent, hogy nézd iphone-om van XD
Nekem legelsõ iphone-om van... 7e-ért vettem..annyit megért...semmi baj nincs vele,egyedül a 3g hiánya zavar...
← ElőzőOldal 2 / 2