Alphas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Bazinga!
Amúgy még jogos is, hiszen az õ fejébe is csipet tettek pikkpakk és bedugták a kóterbe, Annát meg szó nélkül kinyírták. Ez vár az Alfákra...
Gary "Anna" forradalma lehet a harmadik oldal, ami valódi alternatívát kínál Stanton és a kormány között félúton. Ideje, hogy saját kezébe evyge a dolgot, Anna megmondta neki (azaz õ saját magának), hogy asszongya: "Gary, the neuro-diverse
need to be there for each other.", ez ugye el is mond mindent, ez a végsõ útmutatás Gary számára, aki eddig elképzehettlenül önzõ kis elmezakkant volt, de most hogy célja is van már, képes segíteni a többieken, megtanulhatja az önfeláldozást, a törõdést, az elhivatottságot és ez is egy új pont a gyógyulás útján.
Jó, hogy fejlõdnek ("gyógyulnak", erõsödnek) a jellemek (Nina is pl., de még Rachel is, meg A nigger verõgép barátunk is :D). Ahogy egyre durvább képességeik lesznek, õk is szépen változnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a vége viszont nem tetszett...
Bazinga!
#45 a fruit-on én is szakadtam :D
Az elején Gary jelenetén jót röhögtem, "my fruit" :DDDDDD
Majd érteni fogjátok. :))
Szegény Rachel-nek most már tényleg látszik mi a baja, kezdem érteni, hogy miért nincs pasija pedig tényleg jó bula. Köv. rész jó thrilleresnek ígérkezik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Rachel szerintem tök jó bula, nem igaz, hogy nem tud magának egy rendes pasit találni.
Ami Gary-vel történt az nem volt szép de azért nem is volt súlyos lévén, hogy a chip miatt mindegyik alfa zombi volt, nem piszkálták egymást, csak álltak vagy ültek vagy sétáltak.
B5 az a Babylon 5? Az mondjuk tényleg jó volt dehát evvan, változnak az idõk.
Ugyanmá, még az sem zavarta õket, hogy Gary-be csipet tettek és bebaszták a legdurvább bûnözõ/terrorista alfák közé elítéltnek, mindezt úgy, hogy elõtte az egyik legjobb ügynökük volt.
Kíváncsi vagyok hány szezonra akarják még ugyanezt elsütni, anélkül hogy komolyabban menne elõre a fõ szál?!
Nézzenek má meg a kedves készítõk egy B5-öt, hogy hogyan kell VALÓBAN elõre haladni a sztoriban vaze! (igaz a mai összes "scifi" lópikula, helybentotyorgós izé a B5-höz képest)
ezen kívül én csak a Haven-t nézem, nem túl komoly, de kedvelhetõ.
ennél egyébként valahogy úgy érzem hogy komolyabb mint az eddigi syfy sorozatok, nincs annyi röhejes dolog meg bénázás.
Warehouse 13 és ez a sorozat tartja bennem a lelket, hogy a SyFy nem kurvult el teljesen.
Ha Alfa lennék akkor én teleportálós képességet szeretnék, olyat mint ami a Hipervándor címû filmben volt. :D
meg kéne nézni az elsõ évad utsó részét mert már fingom nincs mi történt :D
Bazinga!
Bill: Gary megkérdeztem anyukád, hogy harcolhatunk-e az alfákkal a szobádban, azt mondta, hogy nem.
:ADSD
Gary: Dr. Rosen nem szabadna oda hánynia, a filondria(vagy mi) nagyon érzékeny növény.
:DDD
Kevés volt ez a 11 rész sajna.
szvsz õ a legjobb karakter
Next PC upgrade: 2022
kezdtem amúgy aggódni, hogy cancel lesz, de azért örülök neki, hogy mégsem :)
Bazinga!
Summer király volt, de a mostani Dillahunt-os rész se volt rossz
a sorozat viszont tartja a szintet, sajnos nem lett jobb, igaz rosszabb se nagyon
még mindig várom a wtf pillanatot :)
Bazinga!
egyedül a "fõnök" karaktere nem tetszik... mindent tudó de bizonytalan kis 'mihaszna' aki mindig jön a bölcsességeivel
Bazinga!
- DCIS, you don't ask question, we ask questions"
jól jászik a srác
Cat 02: egy az univerzum, ennyi. Amúgy meg csak kikacsintás, ne gondolj bele többet.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Jók a fõkarik (és nem is csupán az alfákra gondolok, azok még alakulnak).
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás