Alphas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Kösz, belenézek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

akkor ajánlom a Firefly-t meg a Sarah Connor Chronicles-t (elõbbi amúgy is kötelezõ, ha még nem láttad)
Narxis
Ez jó rész volt gyerekek, mindig is csíptem ezt a szerelõ sunát.

precision
persze ez igaz és szép meg jó, csak ha megnézed a fejét a rész legvégén, tipikusan az a fõgenyós mosoly volt az arcán... reméljük nem megy át terroristába és kezd el gyilkoló embereket összeszedni, hanem tényleg az lesz amit te is írsz

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Gary megmondta, hogy végül megtalálta a módját, hogy hogyan tisztelegjen Anna emléke elõtt és mivel jelen idõben beszélt róla (és nem hisz a szellemekben, sem a lélekben), ez nála azt jelenti, hogy õ veszi át Anna helyét, mintha még mindig élne és õ vezeti a forradalmat, mint láthattuk a végén. Szép dolog szerelem, az Annától kapott utosló "csók" (mely ugye csak az õ elméjében történt meg) meggyõzte Gary-t.

Amúgy még jogos is, hiszen az õ fejébe is csipet tettek pikkpakk és bedugták a kóterbe, Annát meg szó nélkül kinyírták. Ez vár az Alfákra...

Gary "Anna" forradalma lehet a harmadik oldal, ami valódi alternatívát kínál Stanton és a kormány között félúton. Ideje, hogy saját kezébe evyge a dolgot, Anna megmondta neki (azaz õ saját magának), hogy asszongya: "Gary, the neuro-diverse
need to be there for each other.", ez ugye el is mond mindent, ez a végsõ útmutatás Gary számára, aki eddig elképzehettlenül önzõ kis elmezakkant volt, de most hogy célja is van már, képes segíteni a többieken, megtanulhatja az önfeláldozást, a törõdést, az elhivatottságot és ez is egy új pont a gyógyulás útján.

Jó, hogy fejlõdnek ("gyógyulnak", erõsödnek) a jellemek (Nina is pl., de még Rachel is, meg A nigger verõgép barátunk is :D). Ahogy egyre durvább képességeik lesznek, õk is szépen változnak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
már megint Gary szövegei voltak a legjobbak :)

a vége viszont nem tetszett...

Gary kezd bekattanni... a végén még átáll gonosznak... amúgy tipikus tökéletes fõgenyó lenne... mindig az ilyen sérült emberekbõl lesznek a legjobb fõtirpákok :) de nagyon sajnálnám ha így lenne, hiányoznának a jó szövegei és a vicces jelenetei

Bazinga!

Narxis
Ez jó rész volt skacok, kezdenek beindulni a dolgok.

nem véletlenül írták azt.. :) gondolom Ninát tényleg kiírják, és Kat jön a helyére, bár nem olvastam eddig semmi ilyesmirõl, lehet hogy idén még marad

#45 a fruit-on én is szakadtam :D
Narxis
jajaja :D kell gif-ben :D

precision
uhh az a Rachel-Nina jelenet bejövõs volt azért : )

Bazinga!

Narxis
Ez istenkirály rész volt gyerekek, tele drámával. Az új suna nagyon aranyos, remélem állandó szereplõ lesz. Szegény Nina... :(

Az elején Gary jelenetén jót röhögtem, "my fruit" :DDDDDD

Majd érteni fogjátok. :))

Szegény Rachel-nek most már tényleg látszik mi a baja, kezdem érteni, hogy miért nincs pasija pedig tényleg jó bula. Köv. rész jó thrilleresnek ígérkezik.

Sir Quno Jedi
Biztos "tök jó bula", de begõzöl/kikészül szagoktól, hangoktól, fényektõl stb. (és mindent másnak él meg, mint ami, ez a képessége, õ "látja" s aszgokat, "hallja" a fényt/színeket stb.), szóval nem tud egykönnyen senki mellett sem megmaradni (max. egy jól képzett pszichomókus mellett, aki tudja folyamatasona kezelni, mint a doki és akiben feltétel nélkül bízik). Olyan, mint a telepata, aki még nem képes árnyékolni az elméjét és hallja mindenki gondolatait, elõbb-utóbb megõrül.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Ez jó rész volt, asszem Bill-el valami történni fog, a kis szõke tyúk aranyos volt. Mi lett az irányító csajjal? Lehet látjuk majd még? Szegény Gary. :(

Rachel szerintem tök jó bula, nem igaz, hogy nem tud magának egy rendes pasit találni.

Narxis
Szerintem majd durvulni fognak a dolgok, a gyalogkakukkot stanton perish lövette le, hogy a maguk oldalára terelje ezt a pár értékes alfát és hogy a Doki a kormány ellen forduljon(újra és jobban).

Ami Gary-vel történt az nem volt szép de azért nem is volt súlyos lévén, hogy a chip miatt mindegyik alfa zombi volt, nem piszkálták egymást, csak álltak vagy ültek vagy sétáltak.

B5 az a Babylon 5? Az mondjuk tényleg jó volt dehát evvan, változnak az idõk.

Sir Quno Jedi
Kicsit visszaléptek oda, ahol voltak. Reboot. Hiába a nagy bejelentés, meg húúúúha, most megen egyben a csapat (többé kevésbé) és vadásznak tovább a nyomorult alfákra, míg stentonperis meg hájdingol a sedóban és hátulról mozgatja a szálakat (meg volt 8 hónapja rá, míg a doki gumiszobában csücsült, mi a rohadást csináltak addig?!). Uuuuncsi. Persze elsõ szezonban is nézhetõ volt és most is az, de ez egy elsõ szezon retry.

Ugyanmá, még az sem zavarta õket, hogy Gary-be csipet tettek és bebaszták a legdurvább bûnözõ/terrorista alfák közé elítéltnek, mindezt úgy, hogy elõtte az egyik legjobb ügynökük volt.

Kíváncsi vagyok hány szezonra akarják még ugyanezt elsütni, anélkül hogy komolyabban menne elõre a fõ szál?!

Nézzenek má meg a kedves készítõk egy B5-öt, hogy hogyan kell VALÓBAN elõre haladni a sztoriban vaze! (igaz a mai összes "scifi" lópikula, helybentotyorgós izé a B5-höz képest)

Narxis
Jó volt ez a rész is, eléggé komolyra vették a figurát.

nekem ez annyira nem jött be, de csak lesz még jobb is.

ezen kívül én csak a Haven-t nézem, nem túl komoly, de kedvelhetõ.
ennél egyébként valahogy úgy érzem hogy komolyabb mint az eddigi syfy sorozatok, nincs annyi röhejes dolog meg bénázás.
Narxis
Fasza volt az új rész, elején meg összefoglalják az elõzõ évad végét.

Warehouse 13 és ez a sorozat tartja bennem a lelket, hogy a SyFy nem kurvult el teljesen.

Ha Alfa lennék akkor én teleportálós képességet szeretnék, olyat mint ami a Hipervándor címû filmben volt. :D

precision
kint az új rész :)
meg kéne nézni az elsõ évad utsó részét mert már fingom nincs mi történt :D

Bazinga!

Narxis
Már csak 5 nap... :)

Sir Quno Jedi
Szezonzáró egész jóak!

Narxis
Pedig jó cucc, sok ilyen sorozat/film volt már de ez is tud még újat mutatni.

tõlem a második rész felénél cancelt kapott, de egyre többen vannak róla jó véleménnyel, lehet nekifutok mégegyszer

már berendelték korábban, és új showrunner is van már
Narxis
Elsõ az hosszabb dialógus, csak lusta voltam leírni, az az egész jelenet nagyon jó volt. Am. remélem lesz 2. évad és jók voltak a nézettségi adatok.

második tényleg jó volt :)
Narxis
Uccsó 3 részben nagyon jó Gary poénok voltak. :D

Bill: Gary megkérdeztem anyukád, hogy harcolhatunk-e az alfákkal a szobádban, azt mondta, hogy nem.

:ADSD

Gary: Dr. Rosen nem szabadna oda hánynia, a filondria(vagy mi) nagyon érzékeny növény.

:DDD

Kevés volt ez a 11 rész sajna.

leginkább azért, mert vége az évadnak :)

szvsz õ a legjobb karakter
Narxis
Na mé nem írtok? Gary nagyon idegesített pilotban, de szerintem egyre jobb arc. :D

Narxis
Most kezdtem el nézni, 3. résznél vok, eddig fain sori.

ha idõt akarsz spórolni
az atya megáldotta a nagy boldogsággal, és mikor kigyógyult, már nem volt meg
grebber
Újból meg kell néznem a 8. részt mert nem rémlik mitõl veszítette el a képességét Bill ,meg el kell mennem már tényleg agykivizsgálásra hogy ennyire nem emlékszem a pár héttel ezelõtti dolgokra.

Next PC upgrade: 2022

precision
<#eljen>

kezdtem amúgy aggódni, hogy cancel lesz, de azért örülök neki, hogy mégsem :)

Bazinga!

berendelték a második évadot is
precision
hát akkor geek vagyok, bevallom (v. lebuktam?) :D

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Szvsz. sosenem volt az a kocka fejével és a törpe méreteivel. DE a geek-eknek bejön, õ is erre épít. :D

precision
Dee jazé még jó nõ :)

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Deee jazé summer megöregedett vadul, már anyukát jáccik vaze! :D

olyasmi szerintem nem nagyon lesz, de jó ez így, engem legalábbis leköt végig
Summer király volt, de a mostani Dillahunt-os rész se volt rossz
precision
na megvolt Summer Glau is
a sorozat viszont tartja a szintet, sajnos nem lett jobb, igaz rosszabb se nagyon

még mindig várom a wtf pillanatot :)

Bazinga!

precision
na, megnéztem az elsõ négy részt, eddig tetszik, az apróbb hibák ellenére is :) maradok még pár részig
egyedül a "fõnök" karaktere nem tetszik... mindent tudó de bizonytalan kis 'mihaszna' aki mindig jön a bölcsességeivel

Bazinga!

ezen szakadtam :DD
"- Can I get you anything else?
- DCIS, you don't ask question, we ask questions"

jól jászik a srác
Ezen nincs mit húzni. Olyan, mint a Helyszínelõk. Van eleje és vége a résznek.

Cat 02: egy az univerzum, ennyi. Amúgy meg csak kikacsintás, ne gondolj bele többet.
SzirmosSzisza
Hm, van ennek valami köze Warehouse 13hoz ? Mert a doktornõ ugyanaz volt, mint ott és mondta, hogy nem idegen neki ez a titkolódzás a kormány által :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sir Quno Jedi
Hmmm, így a negyedik részre kezd korrekt lenni a dolog. Tetszik, hogy bonyolítják, nem húzzák, mint a rétestésztát. Kicsit sablonos így és elsietett is néhol, de ugyanakkor nem sajnálják megkeverni (igaz így kicsit tán súlytalan, túl gyorsan történnek néha a dolgok ahhoz, hogy igazán komolynak érezzük, de még határeset).

Sir Quno Jedi
Nnna, kezd beindulni a dolog. Meglepõ fordulat. A végén még jó lesz ez, ha így folytatják.

õk jönnek vendégnek

Sir Quno Jedi
Nnna, mostmár kezd beindulni a mainstoryline. Nem is rossz, ámbár kicsit sablonos, de jó.

Jók a fõkarik (és nem is csupán az alfákra gondolok, azok még alakulnak).

SzirmosSzisza
Hm, SyFy, annyira rossz nem lehet akkor :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

N o N a m e
le vannak töltve a részek, már csak arra várok, hogy legyen kis idõm megnézni! :)