Alphas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és van annyi egyéb sorozat amit nézek, hogy nem fér(ne) bele az idõmbe
na majd egyszer uborkaszezonban az egyiknek nekiállok darálni... hátha megtetszik
Bazinga!
Grimm is fél szezon mire bedurvul, de akkor eléggé.
Ezek sorozatok, nem lõhetik el a puskaport az elsõ három részben.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
grimm -et 1-2 rész után canceleztem
haven -t pedig leírás alapján el sem kezdtem
Bazinga!
ja és rip. kár, alig van különlegesképességes sorozat... gyakorlatilag nincs is :|
Bazinga!
00:12:53,892 --> 00:12:56,060
and the only survivor left
is an Alpha.
...ez rémlett...
268
00:12:56,128 --> 00:12:57,595
Or he was
turned into an Alpha.
...viszont ez a második mondat valahogy nem keltette fel a figyelmem..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az mondjuk lehet, hogy valaki lappangó alpha, vagy annyira elenyészõen gyenge a képessége, hogy normális esetben nem is feltûnõ, csak a kütyü erõsíti fel annyira, hogy az már észlelhetõ lehet.. ha életben akarják tartani a dokit, akkor valszeg valami ilyesmi megoldása lesz
Bazinga!
mondjuk javítsatok ki, ha tévedek, de úgy rémlik, hogy a képességek csak ideiglenesen erõsödnek fel
ha meg végérvényes, akkor Rachel rábacott, mert már másodszor szívta be a hatását..
érdemes eljátszani is a gondolattal, hogy kivel mi történik...
(most így hirtelen nem is tudom, hogy valaki kimarad-e a csapatból a jóból...)
Gary pillanatok alatt feltör bármit a neten, és hírtelen rászállnak a kormányügynökségek, mert olyan dolgokra bukkan rá, amik hétpecsétes titkok..
Hicks 10 labdával zsonglõrködve piruettezik egy drótkötélen..
Rachel röntgenlátással átlát mindenen, és nekimegy a falaknak..
Nina nagyobb tömegeket mozgósít meg, mint a politikusok..vagy bármit mond, mindenki engedelmeskedik szó szerint, bármennyire is hülyeségnek hangzik..
Bill eltör mindent, amit megfog, lépteire bereped a beton a talpa alatt
Kat meg képes lesz a lehetõ legapróbb részletig visszaemlékezni bármire, amit érzékel, viszont elfelejt járni, beszélni..
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Rosennek is kéne egy képesség, remélem nem hal meg és kap egyet
Bazinga!
Bazinga!
kékruhás nõnél viszont felröhögtem :)
Persze írtam sokszor, hogy milyen jó részek voltak, mert olyan alacsonyan van az ingerküszöböm ha scifi sorozatról van szó, mivel alig van valami, hogy már bárminek örülök. Lehet utálni Parish-t mert ki akar irtani minden nem alfát és ezért pár alfát is feláldoz, õ az abszolút fõgeci, drukkoljunk Rosen dokinak és a kiscsapatának, gondolkodni nem kell mert megártana, köszönjük írók, köszönjük amerikai közönség.
Vajon ki akarná, hogy kiírtsák a családját, mert azok nem alfák (õ maga meg mondjuk az)??!?
mutathatnak bármiféle jó oldalát, ezen már akkor sem változtat semmi, hogy egy elmebeteg "diktátor" jellegû ember... a modern kori képességgel rendelkezõ Hitler kb.
mindenkiben van valami jó, de egy ilyen horderejû gonoszság mellett az már lényegtelen
Bazinga!
Rengeteg potenciál van ebben a sorozatban de a szokásos klisés szarságokkal elcseszik.
szerintem Parishnek nem csak egy képessége van... lehet, hogy õ volt az elsõ Alpha? az Alphák alfája :D
Bazinga!
Ez a fura. Túl sokan állnak mellé. Ha lenne egy ilyen alfa képessége, amivel az emberek maguktól hinni kezdenek az ügyében és vezetõjüknek tekintik automatikusan, akkor érthetõbb lenne.
Igaz a többség tipikus aljanép, mint az a gyújtogatós gyerek, szóval született bûnözõ jellemek, így fexik nekik Parish verziója, de vannak közöttük 1xû, korrektnek tûnõ emberkék is, na AZOK miért szolgálják õt hûségesen?! Persze meg lehet magyarázni, hogy mert tartoztak neki, megmentette õket, közös ügy stb., de ez itt-ott sántítani kezd, értelmes, jó lelkû ember gyorsan rájön mi folyik itt (nem nehéz) és utána?! Ez már messze túl mutat az egészséges önvédelmen.
Persze látta benne, mert nem tetszett neki a dolog. De az ezelõtti rész legvégén lévõ jelenetben amikor az apjával beszélgetnek nekem nagyon úgy tûnt, mint ha nem jó szándékából lett volna Parish mellett. Mint ha lejött volna egy drogról és végre tisztán látna.
Bazinga!
Én sem állnék Parish mellé semmiképpen sem. A government oldal sem sokkal jobb megoldás, de azok legalább a többséget védik úgy-ahogy. Ha alfa lennék, én önként segítenék nekik, igen akár a saját fajtám ellen is, mivel nem hiszek benne, hogy õk a saját fajtám, õk is emberek, ahogy a többiek is mind. Ha elejétõl fogva önként együttmûködsz és igyexel betartani a szabályokat, akkor is nagyon rosszul járhatsz (sõt), de legalább a lelkiismereted tiszta. Rosen jól csinálja, hogy próbálja az emberekkel megszoktatni a tényt, hogy az alfák köztük járnak és igyekszik a lehetõ legjobban segíteni az ügynökség munkáját (igaz, mivel az nem elég rugalmas még, hiszen minden kezdet nehéz és a szabályok nem alfákra voltak eredetileg kitalálva, így ez néha kissé problémás).
Idõvel az ügynökségnek is alkalmazkodnia kell az új helyzethez, új szabályok, új vezetõk és új stratégiák kellenek, hiszen itt nem hagyományos hadviselés folyik már. Még mindig jobb az alfákat maguk mellett tartani segítségként, vagy csak tanácsadóként, mint mindent maguk ellen fordítani. Jobb egy szövetséges, mint egy ellenfél.
EZ pont az a dilemma, mint az X-Men Xavier és Magneto ellentét. Csak a valóságban nem tarthatsz fent huzamosabb ideig egy titkos szervezetet a normál emberek szevezetei mellett, mint ahogy Xavier tette, hanem kénytelen vagy közvetlenül együttmûködni velük (különben te is ellenség leszel és kanyec).
Jó példa erre a buta Hipervándor. SZvsz. mikor a gyerek a képességét bankrablásra használta, ugyanolyan közönséges bûnözõvé vált, mintha sima emberként tette volna ugyanezt. Innentõl pedig a törvény szolgáinak dolga az, hogy õt jól elkapják és megbüntessék/bezárják. END of game. Arra is használhatta volna a képességét, hogy az emberknek segítsen, de ez így kényelmesebb volt. Ült a jó sok LOPOTT pénzén és unatkozva nézte a tévében, ahogy a japó árvízben az emberek ott halnak meg, mert senki nem tud értük felmenni. Õ simán tudott volna, de mégsem tette. Hmmm... Morál, erkölcs, fura dolgok.
Bazinga!
Bazinga!
Én a doki helyében elmondanám mik voltak az opciók és miért választotta ezt és magam kérném, hogy fogja meg a kezem és érezze, hogy mit miért tettem és mit érzek. Ha ez sem gyõzi meg a buta picsát, akkor semmi és mehet Binghamtonba a darálóba, nem fog hiányozni senkinek.
A másik ez a Kat. Ha tudom, hogy mindent elfelejtek és akár a halálos ellenségemmel is kefélhetek utána (vagy a szüleim gyilkosával stb.), bármit be tudnak adni nekem, mert nem emléxem semmire, akkor elkezdek adatbázist építeni, amibõl a fontos momentumokra emlékezhetek (akár a saját testemen jelölve dolgokat hozzá) és nem esek abba a hibába, amibe most is belekerült. Érdekes módon azt fel tudta írni, hogy agyonverte a négert?! Nice! Nem beszélve arról, hogy rengeteg nyomot hagyott az évek során magáról, azokat szépen fel eleht göngyölíteni és máris eljutna ahhoz aki valójában volt, már ha érdekli egyáltalán. Az emberek igen erõsen ragaszkodnak a személyiségükhöz és az emlékeikhez, mert nagyrészt ez tesz azzá minket, akik vagyunk.
Én úgy vélem, hogy nem az a gond ezekkel, hogy alfák, hanem hogy agyhalottak és nem gondolkoznak (fõleg nem logikusan). EZ mondjuk az írók hibája...
az is király volt, mikor kihullot az üveg, aztán látszott mögötte Parish
Serenity c. filmet is meg kell nézni ha már valaki megnézte a Firefly sorozatot.
Bazinga!