Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Kepfeltolto.hu! 😊
De meg 30 napig nem engedi, hogy kepet beszurjak!
Feltennek nehany kepet velemenyezesre, de nem engedi.
Azt irja, hogy a kepfeltoltes.hu-rol nem lehet feltolteni.
Ti honnan toltitek fel a kepeket?
Talalomra valasztottam egy helyet. Szerencsere sikerult egy eleg jo kis helyszint kiszurnom.
A Mapsat-ot meg hagyom. Majd ha mar nem lesz problemas akkor telepitem.
Lattatok mar a Youtube-on, hogy mi lesz a 0.22-es verzioban?
Behalok! Mar alig varom, hogy szedhessem lefele es azzal nyomuljak. Remelem a mentesem nem kell majd elorol kezdenem.
Az urallomasom is epulget, ha keszen lesz majd rakok fel kepet rola!
Ennek ellenére sokan inkább felhagytak a használatával, míg nem javítják.
Szerintem e nélkül is lehet találni bázisnak alkalmas területet a Mun-on, de ez saját vélemény.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
A Mod-t meg innen például leszedheted. (dropbox link megyen, azt próbáltam)
Link
Azert koszike.
Ja meg egy kerdes:
Hogyan tudok kepet kesziteni az urallomasomrol?
Felraknam ide, hogy megnezhessetek!
Jo latni, hogy vannak aktiv Kerbalozok, akik magyarok!
Remelem befogadtok a kis kozossegbe! 😊
Amugy lenne egy gondom:
Tudnatok-e segiteni, hogy a ISA Mapsat Mod 0.21 kompatibilis-e?
Illetve, hogy honnan tudnam esetleg leszedni.
Nagy segitseg lenne ha tudnek csinalni terkepet a Mun-rol, mert tervezek oda egy bazist es jo lenne talalni valami klassz kis sik terepet.
Valami miatt a png képek nem akaródznak megjelenni. Most próbálom jpg formában.
Itt meg a második biztonságos Mun landing. Itt már ketten voltak a leszálló modulban, a harmadik fenn maradt a parancsnoki modulban. Csak arra nem jöttem még rá, hogyan lehet a második ûrhajóst is kiszállítani a modulból. Csak egyet sikerült megsétáltatni.

Nem kell újratelepítened.
Ha minden modból az új van fent, akkor csak elég a plugin könyvtár tartalmát törölni.
Egyébként mi a terved a nagy ûrhajóval? Mi a célpont?
meglátom meddig jutok mindenesetre elmentem a mentést is! 😄 mert 2 napig dokkoltam mire megtellett! 😄
Landoláshoz van tippem. A Mechjebben van a surface info ablak (ha az újabbat használod). Ott megjeleníti a tengerszinti magasságot (ASL) és a valósat is. Másik, hogy a belsõ nézetben a magasságmérõ mindig a valós magasságot mutatja.