5572
-
vemyke #1732 Adott egy 100%-osan szimmetrikus rakétarendszer 6*3 szilárd hajtóanyag rakétával, rakétánként 5 rögzítési ponttal. Kilövés elindul, meg sem rezzen a gép. Mereven emelkedik felfelé, majd mielőtt kifogyna a kraft 1, azaz egy darab szilárd hajtóanyagú rakéta elszáll a fenébe, persze ettől felborul az egész és sikertelen a kilövés. Mi lehet a gond? :S -
vemyke #1731 Mennyivel egyszerűbb volt, mikor bementem a boltba, levettem a polcról ami kell, kifizettem és játszottam... :D -
#1730 paypalon nem kötelező dombornyomott kártyát,sem hitelkártyát megadni tudtommal.
simán tudsz az accodra pénzt utalni pl netbankon , vagy átutalási megbízással,a megjegyzés rovatba be kell irni az azonosítót amit a paypal acc oldalon megad. Ha megjött rá a pénz már tudsz vásárolni. -
vemyke #1729 Nem tudom mi lesz, lehet a végén ismerőst kérem meg, hogy vegye meg nekem steamről ajándékba én meg kifizetem neki. De akkor így még egy kis ideig marad a tört -.- -
xpek55 #1728 Üdv!
Van TS2-3, amin szoktatok gyülekezni? :) Ha igen, akkor jönnék én is alkalomadtán játékra. :) Előre is köszönöm válaszod. :) -
#1727 OFF
Mostanában sok kickstarter és steam-es kis játékokkal játszom, mert a nagyokban nagyon csalódtam. Sokszor meglepődöm, hogy elkérnek akár 10-12e ft-ot is egy 100megás játékért, ami úgy néz ki, mint egy régi DOS-os. Ehhez képest a KSP 6000-es ára nagyon baráti.
/OFF -
#1726 Maestro kártyával is lehet fizetni, az nem dombornyomott. -
vemyke #1725 Nincs dombornyomott kártyám és a paypalhoz is az kell. vagy rosszul tudom? Nekem csak egy sima bankszámlám van, amire utalják a fizut meg egy sima bankkártya, amivel nem lehet neten fizetni. -
Lyobag #1724 cserébe jelenleg 900 Ft-tal drágább. -
#1723 Ebédelek és benézek. -
#1722 Akkor esetleg próbáld meg a Kerbalspaceprogram.com-on keresztül. Ott fizethetsz PayPal-on keresztül is, nem kell létrehoznod fiókot. Csak megadod a kártya adatokat amit kér és kb ennyi. -
#1721 Na aki multizni szeretne az itt megtalál minket. :)
Server IP: B9.thekerbalnetwork.com ; port: 3002 -
vemyke #1720 Megnéztem a steamet... hát hiányoznak a régi szép idők... Banki átutalás aztán helló szia... Akkor ez így nem fog menni. Kicsit maradi vagyok de nekem ezek a netes fizetések elég kínaiak... -
Lyobag #1719 van dombornyomott bankkártyád?
a jelenlegi USD és Euro árfolyamokat és az akciókat nézve ma a Steam-en nyerő megvásárolni (cirka 5000 HUF). a steam meg segít végig a vásárlás során magyar nyelven. mondjuk amikor én vettem, a steam-et elkerültem, mert akkor vagy 1500 ft-tal drágább volt, mint fejlesztők honlapján. igen, nem mindegy, hogy 27 USD vagy 27 Euro... -
vemyke #1718 Ha valaki tudna segíteni nekem a játék megvásárlásában (igen, eljutottam végre idáig), akkor jelezze már. Sajnos az ilyen netes vásárlások nem az erősségem. Nagyon hálás lennék. Esetleg ha van magyar értékesítője, az még jobb lenne. -
#1717 Szóval, aki délután jönne egy kis multizásra itt vannak az infók.
Szóval ajánlatos egy tiszta KSP 0.22, mert beleturkálhat a játékba.
Erre menjen fel a KMP.
Azt hiszem még mindig csak az alap alkatrészekkel működik a multi.
Szerintem majd keresünk egy üres KMP szervert(ip-t majd adok) és azon fogunk hülyéskedni. :) -
vemyke #1716 Na sikerült megszereznem a narancssárga tartályokat. Most már nagyiparban nyomhatom a robbantásokat :D -
vemyke #1715 Igen eddig ezt értem. De ha túl sok a súly, akkor miért tudok vele repülni? Ez a része nem egészen világos. Gyenge a kapcsolódás ahhoz, hogy megtartsa egy helyben, de ahhoz elég erős, hogy fel bírja emelni. -
#1714 Próbáld meg alátámasztani, mint lógatni. Ha túl sok súly lóg egy kapcsolódási ponton, akkor azt nem bírja, ezért szokott szétesni. -
vemyke #1713 Na ez a másik, amit nem értek. Össze van rakva a hajó, repül is minden. De ha ilyen állványra teszem, akkor meg szétesik, mint ha nem lenne összerögzítve sehol... Egyre kevésbé értem a játék működési elvét... -
Lyobag #1712 van, mikor perceket, sőt, napokat kibír a kilövőálláson, néha pillanatokat se. használj sok-sok TT18-A Launch Stability Enhancer-t -
vemyke #1711 Na jó kezdek mérges lenni... Próbáltam újra kilőni ugyanazt a szonda+hordozórendszert, amivel az Eve-re is eljutottam. Semmit se változtattam rajta, még egy rajztűt se tettem rá vagy vettem le róla. Kiteszem a kilövő állásra, space és bumm... szétesik az egész és felrobban. Miért működött tegnap és miért esik szét ma? -
Lyobag #1710 konkrétan jelenleg az egész aerodinamika egy vicc. -
#1709 Nem, ezek jelen pillanatban csak dizájn elemek. Később talán lesz értelme. Egyébként gratula a sikeres EVE landoláshoz. -
vemyke #1708 Vannak ezek a kúpok, amiket a rakéta tetejére lehet tenni aerodinamika javításra. Érdemes használni őket? Nyerek velük annyi sebességet, amit a tömegük miatt vesztek? -
#1707 Gratula! :) -
vemyke #1706 Ja igen jól látjátok nincs rajta visszatérő egység, de az nem is volt cél. Antenna van, napelem van, szóval mennek haza ezerrel az adatok. Sajnos még csak 3 tudományos cuccosom van: trutyi, labor és hőmérő. De úgy hiszem ezekből is kapok majd bőven pontokat :) -
vemyke #1705 Valami gond van a játékkal... Elsőre sikerült csinálnom egy olyan szondát+szállítót, ami sikeresen elsőre eljutott az Eve-re és le is szállt épségben. Azt hiszem ez eddigi KSP pályafutásom legsikeresebb küldetése. :D
-
#1704 Akkor majd egyeztetek pontosabban ismivel és akkor leírok majd mindent. :) -
Lyobag #1703 asztali pc, így VGA van rendesen, egy HD6700 szériájú kártya 1 GB RAM-mal, plusz 4 GB DDR2 RAM. a kártya konkrét típusát a doboza nélkül meg már nem tudom. pár év vacak diákmunka benne van a gépben -
#1702 Írd le mit kell tenni és lehet benézek. -
#1701 Vasárnapra tervezünk egy kis multit haverral, ha valaki gondolja szerintem nyugodtan csatlakozhat majd hozzánk. Mondjuk lehetne építeni egy űrállomást együtt.
Vasárnap majd több infót tudok mondani. -
#1700 Egy i5-ös laptopon játszok, de intel grafikával és az sem bírja. Az a baj, hogy még nem támogatja a több magot csak a HT-t, vagyis max 1 rendes és egy virtuális magot használ ki. Az e7400-ban pedig nincs HT, de nem olyan gyenge az a proci. -
Lyobag #1699 javítok: még sincs meghúzva! akkor majd meghúzom 3-400 MHz-el, azt meglássuk, jobb lesz-e. de nem sokat ér az ilyen sajnos. -
Lyobag #1698 konkrétan elfogyott a gépem fizikai tartaléka. hiába van felhúzva a proci, ide már kevés a core 2 duo e7400. i7 vagy jobb kéne, de péz nuku. kéne már egy munka... -
#1697 Jó neked :D én már többnyire térkép üzemmódban dokkolok, mert úgy kevésbé szaggat. Ilyenkor is van segítségem a lazer docking képernyő által. -
Lyobag #1696 kezdek átmenni diavetítésbe :( -
Lyobag #1695 a Laythe egységem feltankolva. bár a Jet hajtóműveknek nem töltök után üzemanyagot, a kilövés során ígyis csak 30 egységet használtak el a 150 egységből. így csökkentem a súlyt :D -
tom36 #1694 jahh akkor ezért nem tudtam más légkörrel rendelkező bogyón használni
mer aszt hittem, hogy elég ha van valami légkör.
thx -
Lyobag #1693 két bolygón van csak oxigén: Laythe és Kerbin