Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször állj keringési pályára, majd M betû, jobb gomb a pályádon, "Add maneuver", és utána a zöld/kék/lila ikonokat húzkodva tudsz létrehozni manõvert, a szaggatot vonal jelöli, hogy ha sikeresen végrehajtod, milyen lesz a pályád. A körre nyomva tudod elõre-hátra húzni a pályádon, így meg tudod nézni, hol optimális a manõver. Jobb gomb a manõverenre elõjön a piros X, arra kattintva tudod az adott manõvert elvetni.
Utána a mesterséges horinton lesz egy kék jel, e felé fordulj, jobb oldalt pedig egy zöld csík mutatja, hogy mekkora Delta-V kell az adott pályamódosításhoz. Értelemszerûen alatt van, hogy az adott hajtómûteljesítménynél még mennyi ideig kell a hajtómûvet mûködtetni, illetve alatta, hogy mennyi idõ múlva éred el a pálya azon pontját, ahol a manõvert meg kell kezdeni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Eredmény:
Ez meg a hajó:
Nekem a Mimnus-i küldetés ezt hozta:
Egyedül a command modul megfigyeléseit sugároztam vissza, mert az átmegy 100%-ban. Minden más adatot visszavittem a Kerbinre.
Ez meg az ûrhajó volt:
Ja és a Mimnusra nem kell semmi, még leszállótalp sem. Oda a legkönnyebb leszállni és a visszatérés sem macera. Csak figyeljetek a közel 5 fokos inklinációjára.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ha már van pár unlockold tartalmad, akkor érdemes néhány nagyobb kört végezni, lehetõleg a holdak körül. EVA-kat is, mert az is pont, aztán talán lesz annyi pontod, hogy kinyiss olyanokat, amikkel már biztosan le is tudsz szállni.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ezt is ted fel
(Unofficial) .22 Mechjeb <2.0.9>2.0.9> Patch
This GameData file will patch the Mechjeb 2.0.9 mod to work with .22 of KSP. This is done as a quickfix for players in career mode while an official release is pending.
Ezel jonak kell lenie
A halál csupán a kezdet...
Eddig túl vagyok két Mun és egy Minmus szálláson és Moho/Eve/Duna/Dres-rõl és holdjaikról szereztem infót mûholddal. Most épp Dunára leszállás következik és remélhetõleg vissza is fogom tudni juttatni a mintát.
Számomra az elektromosság volt az elsõdleges, de tovább nem fejlesztettem, utána az atom-hajtómût tûztem ki célul. Jelenleg így állok:

Azzal játszottam eddig, hogy pl a contaiment unit adatait küldtem vissza mindig kilövés és emelkedés közben, de úgy látom, hogy diminishing return-je van mert egyre kevesebb rp-t ad.
MechJeb egy autopilot plugin. Könnyebb vele pályára állni és landolni.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Download 2.0.9 here
ezt kell le szedni és jo lesz nekem megy vele és nekem is a 22 es verzio van meg
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
3351 energia az oldala meg teli van napelemmel! csak menni kell a napelemek irányába fejlesztési ágon!

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
késõbb a többfokozatú rakétáknál pontosan be kell állítani mi váljon le és mikor
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ti hogy álltok? ma még nem sikerült játszanom! :/