Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször állj keringési pályára, majd M betû, jobb gomb a pályádon, "Add maneuver", és utána a zöld/kék/lila ikonokat húzkodva tudsz létrehozni manõvert, a szaggatot vonal jelöli, hogy ha sikeresen végrehajtod, milyen lesz a pályád. A körre nyomva tudod elõre-hátra húzni a pályádon, így meg tudod nézni, hol optimális a manõver. Jobb gomb a manõverenre elõjön a piros X, arra kattintva tudod az adott manõvert elvetni.
Utána a mesterséges horinton lesz egy kék jel, e felé fordulj, jobb oldalt pedig egy zöld csík mutatja, hogy mekkora Delta-V kell az adott pályamódosításhoz. Értelemszerûen alatt van, hogy az adott hajtómûteljesítménynél még mennyi ideig kell a hajtómûvet mûködtetni, illetve alatta, hogy mennyi idõ múlva éred el a pálya azon pontját, ahol a manõvert meg kell kezdeni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Eredmény:
Ez meg a hajó:
Nekem a Mimnus-i küldetés ezt hozta:
Egyedül a command modul megfigyeléseit sugároztam vissza, mert az átmegy 100%-ban. Minden más adatot visszavittem a Kerbinre.
Ez meg az ûrhajó volt:
Ja és a Mimnusra nem kell semmi, még leszállótalp sem. Oda a legkönnyebb leszállni és a visszatérés sem macera. Csak figyeljetek a közel 5 fokos inklinációjára.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ha már van pár unlockold tartalmad, akkor érdemes néhány nagyobb kört végezni, lehetõleg a holdak körül. EVA-kat is, mert az is pont, aztán talán lesz annyi pontod, hogy kinyiss olyanokat, amikkel már biztosan le is tudsz szállni.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ezt is ted fel
(Unofficial) .22 Mechjeb Patch
This GameData file will patch the Mechjeb 2.0.9 mod to work with .22 of KSP. This is done as a quickfix for players in career mode while an official release is pending.
Ezel jonak kell lenie
A halál csupán a kezdet...
Eddig túl vagyok két Mun és egy Minmus szálláson és Moho/Eve/Duna/Dres-rõl és holdjaikról szereztem infót mûholddal. Most épp Dunára leszállás következik és remélhetõleg vissza is fogom tudni juttatni a mintát.
Számomra az elektromosság volt az elsõdleges, de tovább nem fejlesztettem, utána az atom-hajtómût tûztem ki célul. Jelenleg így állok:

Azzal játszottam eddig, hogy pl a contaiment unit adatait küldtem vissza mindig kilövés és emelkedés közben, de úgy látom, hogy diminishing return-je van mert egyre kevesebb rp-t ad.
MechJeb egy autopilot plugin. Könnyebb vele pályára állni és landolni.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Download 2.0.9 here
ezt kell le szedni és jo lesz nekem megy vele és nekem is a 22 es verzio van meg
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
3351 energia az oldala meg teli van napelemmel! csak menni kell a napelemek irányába fejlesztési ágon!

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
késõbb a többfokozatú rakétáknál pontosan be kell állítani mi váljon le és mikor
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ti hogy álltok? ma még nem sikerült játszanom! :/