5572
-
#5252 Surface_Mounted_Lights-1.2.2
most lestem meg eléggé jó fényt ad talán. -
Kopasz442 #5251 Elég egy műhold egy teljes bolygó hold"lecsekkolására". Csak pólusos pályára tedd, vagyis az északi és déli sark felett kell hogy elhúzzon! Tehát az egyenlitöhőz képest az inclination: 90 fok, vagy majdnem annyi. Pár fok eltérés nem probléma. Kissé több energiába kerül, mint egy sima orbit. Sok sikert. -
n0tr3adY #5250 Üdv,
esélytelen, de azért megkérdezem : 1.1 -ben volt egy remek kis illuminator mod (gyakorlatilag 8-16 fényforrásos reflektor). Most újra elővettem a KSP-t, de ezt a huncutságot se ksp fórumban, se ckan-on nem találom...A nevére 'ofkoz nem emlékszem.
Valaki esetleg ? :)
-
#5249 újabb kérdés? Egy műhód(műhold) nem elég ahhoz hogy szépen lassan lecsekkolja a bolygófelszínt? -
#5248 a KORREKCIÓ SIKERÜLT bÉÉ HEPPY
Delfinek nyerkeregnek a scanner is eléri a kerbolt:))Még elég volt a nafta de pöcre csak
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.12.25. 21:12:15 -
#5247 Kérdés a rózsaszín kör mi?(valahol van rajta egy bolygó ha ól láttam)
Illetve hogyan tudnám egy kicsit közelebb rakni a bolygóhoz ennyi naftám van
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.12.25. 21:05:51 -
#5246 újra telepítésnél feltesz egy kérdést valami ip cimmel kapcsolatban ott mit kell választani? KSP STATS TRACKING -
#5245 Végre sikerült egy műhódot felrugdalnom bolygó körüli pályára igaz sajna nem lett egyenletes kör alakja az ívnek így csak a bolygó forgása segíti jobban a feltérképezési folyamatot de végre van egy csík a térképemen:)A korrekcióra meg nem lesz üzemanyag max talán a visszahozásra ha visszahozom egyáltalán:)
Kérdés Nincs véletlen olyan block ami esetleg tartalmazna egy önmegsemmisítőt? -
#5244 Na most meglesem nem tudom mit rak ki alapban a steam telepítésnél az asztalra:)újra húztam a játékot
de gondoltam mivel 6 gigám van jó a 64 bit:) -
laci4321 #5243 A 64 bites verziót futtatod? Nekem az keserítette meg az életem :D -
#5242 Skacok kellene egy kis help.
Eredeti végre a játékom:)
A problémám a következő
elindítom a játékot fellövöm a rakétát feljut ahogy feljut:)
belépek a szerrellőállásba összerakom a következő hajót mentek majd kimegyek a platformta erre a játék rendszeressen lefagy kilép?
Mi lehet a gond.A modokat elvben kizárnám mert ha az lenne elsőre is lefagyna.
-
#5241 Na meglett a vizsgám most erre is lesz időm egy kicsivel több hogy megtanuljam ezt is játszani rendessen:) -
Kopasz442 #5240 Miért Robo? Hiszen ILYEN egyszerű! -
#5239 Bár ilyen egysdzerü lenne a dolog:)
-
#5238 Ez teljesen jó ár érte. Én két éve a karácsonyi leárazások alatt szintén ennyiért szereztem be. -
#5237 Na be csekkoltam az eredeti verziót a steam fiókomba: 5600 ropiért:)
Bár lehet várhattam volna mert ha jól emlékszem volt már humbis csomis és úgy occobb lett volna :(
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.12.13. 17:11:12 -
Kopasz442 #5236 Igaz sok minden nincs benne a játékban. De DMagic pont ezeket pótolja! -
#5235 Nem is értem, hogy EZ miért is nincs benne alapból a játékban. -
#5234 -
#5233 Az altot nyomva tartva rákattintasz arra az elemre amit másolni szeretnél. Ilyenkor az elemhez kapcsolódó (alárendelt) összes többi elem is másolásra kerül.
A bal felső sarokban van egy nyíl. Ha arra rákattintasz előjön az alkatrész szűrő. Legalul van egy zöld rakéta. Subassemblies. Alul van egy keret Subassebly drop zone felirattal. Ide be tudod húzni az adott szerelvényt és el tudod menteni.
On:
Hello EVE
Jópofa ez a "Puff" MP hajtómű :)
Utoljára szerkesztette: Dimefromhell, 2016.12.10. 15:46:47 -
#5232 objektumokat összeállított elemeket hogy klónozok és ilesztek be újra? -
Ninju #5231 Annak aki pénz problémákkal küzd:
:D -
#5230 köszi
-
laci4321 #5229 Karrier módban, a távirányításnál a kitüntetett irányok meglétéhez fejlettebb szonda mag kell.
Pl. OKTO2-vel már csak a manőverek nem fognak látszódni, míg ha Probododyne HECS2-t használsz, akkor minden segítő irány rendelkezésedre fog állni. -
Kopasz442 #5228 Azt nem tudom, de lehet. Logikusan a követő állomást kell fejleszteni. -
#5227 ahm akkor távírányítónál nincsenek ezek a funkciók? -
Kopasz442 #5226 Ha karrierben vagy pilóta kell, és még azt is húzzad. -
#5225 Srácok kikapcsoltam valamit hogy a többi funkciót nem látom?
-
Kopasz442 #5224 A köv. mód videó:
-
Kopasz442 #5223 Nem szükséges mindent egyszerre egy egységként oda jutatni, több kisebb néha hasznosabb. -
Kopasz442 #5222 Roppant egyszerű a megoldás! Küldj üzemanyagot is a Moho köré, átszivatyú, és mehet a kerbal haza! -
#5221 Nekem így alakultak kb az egyes dV-k (+/- 200-300)
Gyorsítás 2000, szögeltérés 1000, fékezés 2400 -
#5220 A Mohora eljutni nem gond (többször sikerült már kisebb szondákat küldenem oda) a visszajutással van a probléma.
Én egy Apollo stílusú repülést álmodtam meg, ez lett belőle:
Kerbin -> Kerbin orbit -> Moho Intercept -> Moho Orbit -> Landolás a Mohon a landerrel -> Moho orbiton randevú a parancsnoki modullal.
És most itt tartok, hiányzik kb 1700 dV hogy visszajussak a Kerbinre.
A képeken szépen látszik az egyes fokozatok dV-je. Mondjuk az asparagus rendszer nem tudom mennyire kavarja meg az engineer-t. A lander dV-jét nem tudom pontosan, de kb 15km orbitról megy a le/felszállás és az esetleges randevúhoz szükséges tartalék is megvan.
Szóval a parancsnoki modulba kellene még vhogy belegyömöszölnöm 1700dV-t, vagy a Kerbinről való Orbitra jutást kellene precízebben megoldanom anélkül h használni kelljen a parancsnoki modul erőforrásait.
Nem véletlen h a Moho az egyik legnehezebben megközelíthető bolygó.
Képek
Utoljára szerkesztette: Dimefromhell, 2016.11.27. 17:45:26 -
Kopasz442 #5219 Mit csinál(hogyan viselkedik) az üzemanyag a rakéta tartályában? Na?
-
Kopasz442 #5218 Segítségnek elmentem a Mohora, kb. 1500 dV a pályára állás, 900 dV a szögeltérés korrigálása illetve a beérkezésé. De a fékezés már 3700 dV-be fájt. Nem meglepő hiszen, a nap felé zuhanunk gyorsulunk, ezt kell visszafékezni. A Smal hűtő időnként túl melegedett, de egy rövid leállás során rögtön vissza hűlt! Viszont az átjátszó állomásra nem raktam sat core-t igy enyiben maradtam na majd legközelebb, de a leszálló egység több mint 2000 dV-e bőven elég a leszálláshoz. Remélem segít.
Képek drivon, képregény.. vagy rémregény... tudja a fene! -
Kopasz442 #5217 A Mohora kb több mint 5000 dV kell, de a hibák miatt ez felszaladhat akár 8000-re is. Orbitról-orbitra. Az alacsony pálya, nagy szögsebessége bizony ezzel jár. És hátha segít ez az élő adás videója.
-
#5216 A 2 órás limit nem minden játékra vonatkozik? -
#5215 Na akkor kezdek félni a steamtől ha ilyen kezdetleges szarokat felengednek magukhoz demo letöltési lehetőség nélkül. -
#5214 A fejlesztőn és esetleg a zárt tesztelői csoporton túl aligha lesz bárkinek is. A játékot még csak most fejleszti - egyetlen ember. Az mondjuk elég félelmetes, hogy mennyire gyenge az FPS a videóban, de azt is elképzelhetőnek tartom, hogy egy nem túl izmos gépen FRAPS-al csinálta a videót, és azért ilyen gáz. -
#5213 Nem használok addont a szokásos monitorozó programokon kívül.
Sima stock alkatrészeket használok, az oxidálószert meg kiveszem a tartályból, szivárgással nem találkoztam. (ha a Kerbálok szükségletei nincsenek modellezve akkor ez pl miért lenne?)
A dV-vel lesz a baj, meg pl a dVmap 2400-at ír a Moho körüli pályához, nekem meg 3000+ jön ki, hiába teszem a bolygó elé a pályát.
Alap adatok szerint megvan a dV, de asparagus rendszert használok kb mindenhol, lehet ez kvarja meg a mechjebet meg a kerbengineer-t. A landert természetesen ráteszem a fokozatra és úgy nézem dV-t.