388
Új panzer General
-
#308 Mától elérhető a Panzer Corps 1.20-as változatának majdnem teljes béta fordítása. Korábban már volt ilyen, de akkor a kiegészítők és a DLC tartalmak is béta fordításban voltak.
Ez a változat azonban az alapjátékot kivéve az Afrika Korps és az Allied Corps kiegészítőkben és a 10 DLC-ből álló Grand Campaign csomagban található küldetések szövegei és ismertetői le vannak fordítva, tehát azok szöveges fordítása teljes.
A játékhoz tartozó következő magyarítás már az 1.22 (vagy annál újabb) változathoz készül, és teljes szöveges magyarítás lesz - bár még pontosan nem tudom, hogy mikor.
A letöltési hely:
http://sunsethungary.atw.hu/ <-Letöltések menüpontban
Letöltési link - Panzer Corps 1.20 + Afrika Korps + Allied Corps + Grand Campaign DLC magyarítás BÉTA - ÚJ !!! -
Ohyner #307 Pár képet néztem, de videót nem mertem, nehogy pont egy csavart leplezzek le előre. Tudsz esetleg egy linket dobni a virágbolti verzióhoz, amit most találtam, ahhoz kellene egy kicsomagolási kód, amiért külön kell fizetni. -
#306 Gameplayt néztél, vagy hogy milyen küldetések vannak benne? Külön esetleg rákereshetnél a virágbolti változatra is- demónak. -
Ohyner #305 Leginkább az érdekelne, hogy mennyire összetett és változatos a kampány, illetve a mappok önmagukban. Mennyi újat hoz ez a kampány. Mennyire újrajátszható a plusz tartalom, lehet-e egy-egy pályát újszerűen megoldani. Sajnos ezeket nem olyan egyszerű megtudni, mert ami másnak jó, az nekem lehet nem, vagy fordítva. Az is elég lenne, ha egy-két pályát végig tudnék játszani valami demóban.
-
#304 Mit akarsz tudni az AC-ról? -
Ohyner #303 Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki tudna-e abban segíteni, hogy miként tudnám kipróbálni az allied corpsot? Vannak fenntartásaim és nem akarom úgy megvenni a kiegészítőt, hogy nem próbáltam ki.
A szovjet kampánnyal kapcsolatban van már valami hír? -
#302 Az update.exe-vel. Utána meg egy bizonyos regisztrációs adatbázis .reg fájlt a szerkesztése után futtatni, megfelelő txt fájlokba megfelelő számsorokat írva.
Vagyis keress rá a 'panzer corps 1.20', 'panzer corps reg file', hasonló kifejezésekre a guglival, esetleg szerelkezz fel egy fordítóoldal segítségével, mert orosz oldalakra is tévedhetsz, vagy ami még valószínűbb, angol oldalakra.
-
Krucifix088 #301 A virágbolti verziót,hogyan lehetne updatelni? -
#300 Sziasztok!
Nincs elfelejtve a magyarítás. Ez mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy béta állapotú fordítás tölthető le, amely az alábbiakat tartalmazza:
- Az 1.20 alapjáték (szövegek, küldetések mind, egyéb szövegek 80%-ban)
- Grand Campaign DLC-k, jelenleg DLC1 ('39), DLC2 ('40), DLC3 ('41), DLC4 ('42) fordítása van kész, küldetések és ismertetők
- Afrika Korps küldetések szövegei (egyes feladatismertetők hiányoznak, de a felettesed eligazításai készen vannak)
- Library-tudástár bejegyzések 75-80%-ban.
http://sunsetjoy.magyaritasok.hu oldalon a letöltések linken az oldal közepén
Panzer Corps 1.20+DLC+AK+AC
név alatt.
-
Ohyner #299 Üdv!
Szerintetek elképzelhető, hogy bekerül majd a játékba a Panther II-es tank? Én mindig jobban szerettem a mobilabb tankokat, mint a monstrumokat, ezért örülnék neki, ha lenne ilyen választása is az embernek. A Maus és a Királytigris már túl lassú, nem igazán lehet velük manőverezni. Ráadásul amennyi futurisztikus jármű bekerült már a játékba, szerintem igazán nem lenne gond a Panther II-vel. -
fatsy #298 McGuba:
Elkezdtem leszedni a megadott címről, de 12MB után úgy belassul, h 23 órát ír hátralévő időnek a 288MB-s filera. Nincs meg neked véletlenül?Ha igen küldd már át légyszíves erre az email címre: [email protected]. Megköszönném! -
fatsy #297 Köszi a választ! -
McGuba #296 fatsy:
"Sziasztok! a magyar mod csak az 1.20-as verzióval megy?"
Szia, igen, a magyar mod legfrissebb, v1.1-es változatához Panzer Corps v1.20-ra (vagy még újabbra) van szükség. Korábbi változat használata esetén néhány scenario nem fog elindulni.
Ezen a címen viszont letölthető a magyar mod korábbi, v1.0 változata, mely a Panzer Corps korábbi v1.3 (1.4?) verzióval is működik:
http://rapidshare.com/files/119630098/HunModv10.zip
Letötlés: "to Download", majd kijelölni a fájlt és letölteni.
"A játék modellezése a PG I vagy PG II-höz van közelebb?"
A Panzer Corps nevű játék alapvetően a PG I felújítása, újragondolása, 90%-ban annak a szabályrendszerét használja, bár számos újítást, finomítást is tartalmaz. Mindenképpen közelebb áll a PG I-hez szerintem, de a PG II rajongóinak is érdemes kipróbálna.
-
Renegade #295 1 szvsz, amit kivettek az a tank lerohanás (már ha az egyben volt), amivel én nem tudtam mit kezdeni, az a normal nehézségen is piszkosul valótlan csata kimenet előrejelzés, nem az, hogy néha nem az van amit "jósol", hanem, hogy az esetek elenyésző százalékában van. :(
persze tegyük hozzá, hogy sokan tólják legnehezebb fokozaton, szóval esélyes, hogy az én tapasztalatom nem igazán meghatározó -
#294 A játék modellezése a PG I vagy PG II-höz van közelebb? -
#293 Ide írom be elsőnek, hogy magyar fordítói segítséget keresek a PC és kiegészítői fordításához.
Feltétel:
- Jó angoltudás
- Kielégítő magyar fogalmazási készség
- A katonai dolgok alapvető ismerete (természetesen a korszaké)
- A játék ismerete evidens. -
fatsy #292 Sziasztok! a magyar mod csak az 1.20-as verzióval megy?
-
#291 Egy kis időrend, hogy mik is vannak a játékhoz.
Panzer Corps valamint a Panzer Corps: Allied Corps 25 euró körül
Panzer Corps: Afrika Corps 15 euró körül
Panzer Corps Grand Mega Pack 35 euró körül
Panzer Corps
2011.07.11
Alapjáték
Panzer Corps Grand Campaign '39
2011.11.02
DLC 1
Panzer Corps Grand Campaign '40
2011.11.02
DLC 2
Panzer Corps Grand Campaign '41
2011.12.08
DLC 3
Panzer Corps Grand Campaign '42
2012.01.31
DLC 4
Panzer Corps Grand Campaign '43 East
2012.03.08
DLC 5
Panzer Corps Grand Campaign '44 East
2012.04.11
DLC 6
Panzer Corps Grand Campaign '45 East
2012.05.22
DLC 7
Panzer Corps: Afrika Korps
2012.08.06
Kiegészítő, egyedül is műküdő játék
Panzer Corps Grand Campaign '42 - '43 West
2012.10.11
DLC 8
Panzer Corps Grand Campaign '44 West
2012.12.04
DLC 9
Panzer Corps Grand Campaign '45 West
2013.02.27
DLC 10
Panzer Corps Grand Campaign Mega Pack '39-'45
2013.04.23
DLC 1-10 egyben
Panzer Corps : Allied Corps
2013.06.06
Egyedül is működő játék, kiegészítő
A játék (Panzer Corps és Afrika Korps esetére is) jelenlegi legutolsó változata az 1.20-as változat. A 10 DLC sorrendben, vagy tetszőleges módon is játszaható, a fő egységek továbbvihetőek a következő időrendben elhelyezkedő DLC-re.
(a korábban általam említett collection vagy mi a fene félreértésből adódott, nem 7 hanem 10 dlc van az alapjátékhoz).
-
#290 Javítok:
román az a zászló, de sajna a játékban nagyon nem szépek a színek és benzétem, bocsi :-) -
#289 Igen, kicsit fura volt, de nem igazán hiányzik, angolul ugyanannyira megfelel :-)
Jó egy éve nem játszottam vele, most a magyar kampányba belevágtam, tetszik nagyon, egyelőre a tutorialt tolom, mondjuk érdekes a sok francia zászló és román csapat :-)
És nagy nagy köszönet a készítőnek!!!!
Várom végre egy jutányos áras és mindent magában foglaló kiaás megjelenését, és akkor szép dobozom is lesz... -
#288 Az 1.14 változathoz, plusz a dlc-khez, afrika korpshoz folyamatban van a fordítás. Nem tudom, hogy mikor lesz meg, stb. Talán utána majd megoldható lesz a magyar kampányos dolog is. -
rjd2 #287 39-ben indul az Allied Corps
-
McGuba #286 "A magyar kampányhoz nincs véletlenül magyarítás is? Vagy valahol lehet átállítani csak én nem találom?"
Hát lehet, hogy furán hangzik, de sajnos nincs. Az eredeti elképzelésem az volt, hogy a külföldiek számára szinte teljesen ismeretlen magyar 2. vh-s részvétel kerüljön bemutatásra, azok meg vélhetően angolul, a játék eredeti nyelvén értenek inkább, mint magyarul. Mi magyarok meg elvileg úgyis megtanuljuk ezt az iskolában kötelező jelleggel. A másik ok, hogy szerintem a játék hazánkban nem annyira ismert illetve elterjedt, főképp a korlátozott forgalmazás miatt (üzletekben nem kapható).
Mondjuk ettől még lehetne csinálni magyar fordítást is, Sunsetjoy PzC magyarítása alapján, bár, ha jól tudom, az sem lett még frissítve/befejezve(?), (ha tévedek javíts ki) a legutóbbi, PzC 1.20 verzióhoz.
Ha majd egyszer megint lesz sok szabad időm ilyesmire, lehet mégis megcsinálom, de ha van önként jelentkező az is megteheti. :)
-
#285 A Panzer Corps collectionban 7 DLC szerepel, meg az Afrika Korps kiegészítő, szóval a válasz 7. -
#284 Még egy kérdés: összesen 7 vagy 10 DLC jelent meg? -
#283 Sziasztok!
A magyar kampányhoz nincs véletlenül magyarítás is? Vagy valahol lehet átállítani csak én nem találom? -
bekescsaba #282 Sziasztok!
Segítség kellene. Lehet már megválaszolták ezt, de nézzétek el most nekem, hogy nem olvasom át a fórumot.
Van a Panzer Corps játék. Már a harmadik féle verziót telepítem a gépre, de mindegyik ugyanolyan hibát generál.
Elindul a WIN 7-em alatt a játék, tudok menteni, egységeket venni, de ahogy lépnék egy egységgel is a térképen, azonnal kifagy, Próbáltam Win 98, és xp alól is indítani, de semmi.
Ismétlem, minden része működik, library, vásárlás, menü, csak az egységmozgatásnál fagy le egyből.
Mi lehet a gond? -
jocika #281 Az új nehézségi fokokat szerintem csak a wehrmacht kampány győzelmes teljesítésével lehet feloldani. És csak FM szinten. Most végre átkerültem az amerikai kontinensre, még három pálya, oszt meglátjuk. -
fatsy #280 Hát ezt nem tudom, nem olvastam a library-t
.Én mindent decisive victoryra csináltam és nem nyíltak meg az újabb nehézségi fokok.lehet h át kell írni. Amúgy FM-fokozaton 1943-tól azért már kezd durvulni.épp hogy tudom pótolni a veszteségeimet a befolyó pontokból és még csak most jön prohorovka... -
jocika #279 Még valami. Az jó stratégia, hogy Norvégiát elvesztem tp és presztízs szerzés céljából, mert nincs kihatással a végső győzelemre? Nekem legalábbis ez jön le a library-ből. -
jocika #278 Megnéztem a linken a nehézségi fokozatokat. Ugye a bonus nehézségi szintek csak az FM szintű victory-val lehetséges? Tehát a többi befejezés bukta? Ez a library-ben vagy a manual-ban benne van valahol? -
fatsy #277 a nehézségi fokozatokról:
http://www.slitherine.com/forum/viewtopic.php?f=121&t=40956 -
Ohyner #276 Most látom, hogy az allied corps az afrikai fronton fog kezdődni. Kicsit sajnálom, mert megint elszalasztják a lehetőséget, hogy a brit expedíciós hadsereg csatáit is végigjátsszuk Franciaországban. Szerintem egy nagyon jó kis defenzív fejezet lehetett volna Afrika előtt. HA már úgy is több védekezésre építő pálya van, ezt igazán megléphették volna. -
fatsy #275 Azt az egy stukát is kaptam és meghagytam,mert jó specjei vannak.Eddig én is sok stukával nyomtam, most próbálom ezt a taktikát.nekem bejön a mozgó tüzérség.a supressionja nagy,plusz be tudod mozgatni a támadók mögé fedezetet biztosítani.a Bf110 vadászbombázó, ergo teljesen jó légi célok ellen is+azért a földi egységeknek is tudnak adni.persze közel sem akkorát mint egy stuka.4 vadásszal és 4 vadászbombázóval gyorsan le lehet pucolni az eget, h ne terrorizálja a gép a csapataimat és mehet a felderítés:).Ha leesik 5 körülre egy hadosztály akkor inkább felhúzom, de tényleg drágább én is úgy vettem észre. -
jocika #274 Köszi, érdekes, hogy a stukákból csak egyet viszel. Én arra gondoltam, hogy legalább annyi, mint vadászból. A vadászok megosztását típusra mi okozza? A mozgó tüzérségre való átállásnál vacillálok az azonnali harckészültség és a kevés lövés között.
Csata közben töltöd fel az egységeket vagy inkább ha, lehet megvárod a forduló előtti lehetőséget? Én úgy vettem észre, hogy drágább csata közben. -
fatsy #273 ja még 41 ben járok, moszkva előtt -
fatsy #272 gyalogságból 2 gránátos+kb 6 hegyivadász, szükség szerint 3 utász.kb 9 páncélos 5 pzIVD a gyalogság, 4 pzIIIH a páncélosok ellen.6 sturmpanzer,2 88-as,4 Bf109 4 Bf110,1 stuka, 1 recon. általában 2 csoportra osztva,arányosan. a támadás hangsúlya a tüzéreken van. a repülőgépek feladata azon kívül ugye h biztosítsa a légifölényt a felderítés.ennyi géppel a pályák felét ,harmadát láthatom és nem ér meglepetés.
Amúgy semmi különlegeset nem érzek a többi szinthez képest és nem azért mintha vmi nagy császár lennék, egyszerűen ha van is benne nehezítés nem észrevehető. -
jocika #271 Milyen stratégiával és csapat összeállítással viszed fieldmarsallon? Most kezdtem el ezen a szinten. Az előző szinteken a páncélos,taktikai bombázó, gyalogos(felderítő,ernyős,gránátos),páncélosok,vadászgépek,ágyuk összeállítás vált be. Ezen a szinten jobban kell kombinálni az egységeket? Vagy a terepre kell jobban figyelni? -
fatsy #270 Én nem tudok ilyen modról. Pont ez a lényege, h haladni kell:).
Az új javítást se vágom, virágboltim van. De ha lehet vmit nehezíteni a gamen lehet megveszem. Fieldmarsallon újrakezdtem, direkt nem mentek h ami pusztul az pusztul és így se vmi nagy szám:/. Tetszik meg minden, de mintha a PG2 modolva jobban megizzasztott volna. -
lammaer #269 Tudom hogy kicsit (?) kinyírom a játékot vele, de nincs olyan mod (vagy mód) amivel ki lehet kapcsolni a kör limitet? Nem szeretek őrült módjára rohanni a pályákon :D