Annyi A sötét lovag rekordjának

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Avatar után nagyon erõltetik ezt a 3dt-t
saw 3d minek ?😄D
Az utolsó két film szerintem teljesen jól sikerült, a 4. rész (Tûz serlege) tetszett még ennyire, a többi epizód feldolgozása mind gagyerák volt, a könyv kicsontozott hollywoodi változata.
A fake 3D viszont nagyon zavaró volt, inkább rontott a filmélményen.
Mennyivel több értelme volna verni a nyálat a 3D változatra, ha tényleg 3D lenne, nem csak konvertált.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

koschwarz
meglepõen pontosan és részletesen adoptálták a trónok harca könyvet, sokszor szó szerint. igaz ehhez tényleg kellett 500 perc... szerintem úgy 75%-ban azonos a könyv és a film.

az utolsó potter-könyvhoz meg simán kellett a két film, egyébként nagyon sûrû és nagyon hiányos lett volna egy filmben.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Én pl. egyáltalán nem úgy képzeltem el a "varázslóvilágot", ahogy megfilmesítették (a néger szereplõkön nagyon meglepõdtem, hogy ezek meg kicsodák 😄), egyedül Emma kisasszonyt választották ki jól. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

TWN
Lattam az utolso HP reszt moziban. Ez a 3D nehol total sotet, mashol meg a fokusz nincs a jelenet szereploin. A filmet magam reszerol inkabb nem minositem (lanyokat kerdeztem, nekik tetszett..).
Victor1103
Ez a Trónok harca elõnye. 50 oldal/részfelosztásban ott tényleg mindent be tudtak mutatni.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Narxis
Ez inkább a könyvek minõségének szól. Mindenki azt hiszi, hogy ugyanolyan jó lesz a film is holott.... persze sokan megelégszenek azzal is, hogy a rajongott varázslóviláguk vászonra kerül. Én is mindig így mentem be a moziba, nem vártam sokat a filmtõl.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Rowling javasolta a kettéosztást...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

edios
?

forgatókönyvírók javaslata volt a kettéosztás, sõt, a három részes megoldás is felmerült a részükrõl, de végül a stúdió döntött úgy, hogy legyen kettõ.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Jövõre jöhet a remake, vagy restart, vagy mi. 😄
Inkább 2-ben, mint hogy a könyv 70%-át jótékonyan kihagyják.

Megérdemli a sikert, a heterok meg kapják be.
HarryProf
Nem tudom mennyi igaz belõle, lehet csak a WB-t akarják más fényben feltüntetni, de én úgy tudom a forgatókönyvíró Steve Kloves ötlete volt a 2 részre vágás, mert szerinte nem lehetne egy filmben megvalósítani (jól) a könyvben leírtakat. Ezt prezentáltak késõbb a stúdiónak, az pedig értelemszerûen belement.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Victor1103
HP7 elsõ rész játékidõ 146 perc
HP7 második rész játékidõ 131 perc

Ha még a pénz nem is lett volna faktor, de ki lett volna az az ember aki 277 percet azaz 4 órát és 37 percet kibírt volna egy helyben?😄

Szerintem ez így volt jó ahogy van. Ez kifejezetten olyan film amit hogy hû maradjon a regényhez képtelenség 2-2 és fél órába besûríteni

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Nem nagyon tetszik az, hogy 1 filmet kettõben ad el a stúdió, bevallottan. ( persze így dupla pénz, értem én, de akkor se szimpi, szóval tiltakozásul nem megyek HP-t nézni moziba)
Victor1103
"Akkor az már nem is számít embernek aki az elõzõ 7-et is kihagyta?"

Mivel utálom ha kiforgatják a szavaim erre inkább most nem válaszolok.

Már össz. 249 milliót hozott 1 nap alatt az utolsó Potter s szerintem is tényleg jó én is láttam moziban.
,,modern filmtörténet egyik legsikeresebb sorozatának záródarabja amire kötelezõ elmenni."
Akkor az már nem is számít embernek aki az elõzõ 7-et is kihagyta?<#idiota>
Victor1103
Egyetérek. Maga a Harry Potter a 8 részével egybe nem egy nagy was ist das csupán nekem is vagy 3 film nyerte el a tetszésem. Azonban ez csak a 8.dik rész a modern filmtörténet egyik legsikeresebb sorozatának záródarabja amire kötelezõ elmenni. Ráadásul még jó is lett én legalábbis elég kevés lehúzó kritkikával találkoztam. Csak lenne már Hétfõ 14:45.

"Persze mindez valószínûleg nem a Harry Potter-sorozat minõségének szól"

Minden bizonnyal, mert alle zusamme talán 2, max. 3 rész volt az egész sorozatból jónak mondható a többi kuka.

De hát így mûködik a marketing meg a hype.
Én nem vagyok reprezentatív példa, de idén ez az elsõ film amit megnéztünk (moziban 😄).

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

Amerikában egy nap alatt volt 92 millió bevétel. Az éjszakaikat már péntekhez számolják.
Most vagy én értem félre, vagy nem... Amerika nem a Potter filmek hazája, ha pedig Angliában 43 millió az éjszakai bevétel, akkor az nagyon durva, mert eddig max 30 volt..

Egyébként 92,1 millió a 2 nap alatt Amerikában, és 83 millió a máshonnan.