167
Önismereti teszt
-
#47 ISTP
nem ajánlott foglalkozások: healer
hát igen, mindig is utáltam az ilyen support szerepeket... :D -
extramagascsaj #46 20 kérdésesre és 94 kérdésesre is az ENFJ jött ki.
Gyakoriság: 4% -
#45 -
Sorius #44 A humor részben van az igazság! -
ntex #43 Akkor elvileg EZ (INTP) vagy te :) -
#42 Úristen tényleg. Mintha leírt volna engem :S:D -
#41 igen, olyan művészien fogalmazzák meg a hibáinkat:D tetszik. -
Sorius #40 A 20 és a 94 kérdésesnél is valami INTP nevű fogyatékosság jött ki :S -
#39 I S F J -
ntex #38 Olvasd el a jellemzését, és ha magadra ismertél benne akkor mindenképp :) -
Kewell #37 nekem mind a 2 tesztre ISTP jött ki. most ez jó vagy nem?:) -
#36 INFJ :D minden nap kitöltök egy ilyen személyiség-tesztet, annyira szépeket írnak.... xDD -
#35 INTP :)
Ajánlott foglalkozás: munkakerülő :)) -
#34 Rólam az jött ki, hogy SG moderátornak kell lennem, elsősorban konzolos modinak és a nicknevemet Sir Quno Jedi-re kell változtassam. Jah és az is benne volt, hogy vörös fokozatú rendszerhangja leszek. -
#33 Az az érdekes a végén mégis olyan pontosan jellemzett, hogy megijedtem INFP :/ -
ntex #32 Amúgy vannak még más tesztek is ott...
72 Kérdés
88 kérdés
Akinek van ideje nézze meg ezeket is :) -
#31 érdekes,nekem is ISTJ jött ki,pedig itt az SG-n nagyon eltérő az érdeklődési körünk,én például a tudományos eszmecserébe havonta egyszer ha benézek,téged meg látlak több topikban :) -
#30 na a 94 kérdésesnél is ez jött ki,hiányolok belőle olyan kérdéseket,ahol fell lenne sorolva 20-30 tulajdonság,és abból válogathatok,ami igaz rám,mert itt voltak olyan kérdések,amiknél egyik se volt igaz rám... -
ntex #29 Előfordulhat :) én ISFJ vagyok, nekem is volt 1-2 tévedés de úgy 95%-ban teljesen igaz volt rám minden amit leírt jellemzőket :) -
#28 ISTJ, de több helyen azért téved. -
ntex #27 Előfordulhat hogy valakinek nem mond pontos leírást vagy hiányos :) Ez írva is vagyon az oldalon :) -
ntex #26 Örülök hogy bejön a cucc :D Barátnőmmel konfliktusunk volt sokszor abból hogy nem engedi hogy beleszóljak a dolgaiba. Mindig védte a saját érdekeit, nem engedte hogy bármit megszabjak neki. Makacs és önfejű. Kitöltettem vele ezt a tesztet, INFP jött ki neki, aminek az egyik jellemvonása:
"Nem szereti ha az életterébe beleszólnak" Egyszerűen kész :D
Plusz még:
"Az INFP-k nem szeretik a konfliktust, és bármit megtesznek, hogy elkerüljék. Ha szembe kell vele nézniük, akkor mindig az érzelmeik felől közelítik meg. Konfliktushelyzetben az INFP-k számára elhanyagolható, hogy kinek van igaza és ki téved. Arra összpontosítanak, hogy a konfliktus hatására hogyan éreznek, és tényleg nem törődnek vele, hogy igazuk van-e vagy sem. Nem akarják magukat rosszul érezni. Ezen tulajdonságuk miatt olykor ésszerűtlennek és logikátlannak tűnnek konfliktushelyzetben. Másrészről az INFP-k nagyon jó közvetítők tudnak lenni, és jellemzően jók a mások közötti konfliktusok elsimításában, mert ösztönösen megértik mások nézőpontját és érzéseit, és őszintén segíteni akarnak."
És ez is tök igaz volt rá, mert próbáltam neki elmagyarázni 1-2 dolgot és rögtön visszatámadott, próbálta a maga javára fordítani a helyzetet... Csak azért hogy ne kelljen lemondania arról a dologról ami éppen a téma volt. -
#25 amúgy ez igaz -
#24 A 20 kérdéses teszt kapásból rossz mert gyakran a 2 választható közül egyik se illik rám. -
#23 20 kérdésest nyomtam,ISTJ jött ki
Csendes, komoly; alapossága és megbízhatósága sikerre viszi. Gyakorlatias, két lábbal jár a földön és felelősségteljes. Döntéseit a logikára bízza, tervei megvalósításában pedig következetes. Örömét leli a dolgok megszervezésében: otthonát, munkáját, egész életét rendben szereti tudni. Nagyra értékeli a hagyományokat és a hűséget.
hát,részben igaz,hiányolok belőle pár jelzőt,ami igaz rám,de végülis elfogadható,igen. -
karajjj #22 nekem is ott a diktátor és szintén ott a szakmám :D -
#21 Nekünk ezt konkrétan kiadták, hogy töltse ki mindenki. Másfél hónapja kb... -
#20 én is ISTJ vagyok :D -
#19 Úgy látom megtaláltuk a munkahelyi unaloműző játékunkat xD -
#18 ISTJ - Gondviselők - Felügyelők -
csgj #17 Én is INFJ vagyok, férfiak között a legritkább. XD És tényleg teljesen rám illik. :-D Több változattal és többször is végigmentem a teszten, mindig ez jött ki. :-) -
#16 nane Gyakoritság: 4.5% :D -
#15 94 kérdésesnél: E.N.T.P :O -
#14 ISTP -
#13 a 20-ast megnéztem és "ISTJ - "Felügyelők"
[ Gondviselők ]" jött ki, az a pláne hogy zöme jellemző is:D -
#12 ez érdekes kitöltöm a 94 kérdésest is :D -
#11 I. S. T. J. ??? -
#10 20 kérdésből és 94 kérdésből is>> INTJ. -
#9 komoly...72 kérdésesre is ugyanez jött ki -
#8 INTJ - "Lángelmék" Mindig is tudtam. Na megyek is, feltalálom az időgépet.