139
PC exkluzív Sci-fi FPS a Bulletstorm és a The Witcher 2 fejlesztőitől.
-
#99 Hát de nincsen gránátvetőm :) -
#98 Gránátvető simán fejleszthető talán már az első pontból is. -
#97 Hát kutya nehéz ez a játék számomra. Gránátvetőt, vagy ilyesmit mikor lehet majd kapni, mert hiába fejlesztettem a fegyvereket nem sokat érnek. Valami tömegoszlató nem ártana. -
#96 Q és E-vel lehet fegyvert váltani?! :) -
#95 Hm érdekes a game legelején van nálunk puskaszerű fegyver.
Későbbiekben meg csak az a lézeres cucc.A másik az hova tűnt? -
#94 Ezek az élet megválaszolatlan kérdései! -
#93 Akkor nálam miért fut szinte simán High-on is? -
#92 Milyen jó, hogy egy régebbi kártya, vagy egy C2D-s proci már nem volt valahol a szekrény alján. -
Csokis #91 Hard Reset GPU & CPU Performance Test -
#90 Nem tehetem függő vagyok akkor meghalnék!
Majd le kell cserélnem,de nincs pénzem.2 éves tervbe benne van! -
#89 Dobd el a géped! :) -
janihunk #88 Köszi -
#87 Nem tudom nálam kegyetlen szarul megy full hd minden csutka maxon! -
Danryu82 #86 Én az óriás robotpókig jutottam és ott mindíg megölnek. Amúgy maxon futtatom a játékot és be sem szaggat 1x sem. Grafika az nagyon szép szerintem. A hangulat sem roszz. Bár én feladom a nagy óriás póknál, mert idegesítő kezd lenni, hogy mindíg megpukkanok. Lehet hogy ott a vége a játéknak. Na letojom nemsokára meglesz a Red Orchestra 2, addig kihúztam ezzel a játékkal. -
#85 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Balra falon dobozka lődd szét.
De írja is, hogy "Robbantsd fel az anti-fegyver szart" :)
mivel a rendszer fegyverrel nem enged be, és ezért írja hogy semmisítsd meg az érzékelő dobozát vagy áramellátását, vagy mit. -
janihunk #84
Itt hogy lehet továbbjutni? Játék eleje. -
#83 Üdv a klubban.
Nem hinném, játszd végig azért, de pont ezt írtam 1x valakinek hogy a demo után a sok screenshot full ugyanilyen stilusú helyszíneket mutatott nem lesz világos helyszín, vagy olyan ami kicsit színesebb.
Szerintem, a sejtésem szerint ugyanez lesz csak kicsit más ellenfelek fegyók esetleg.
De 3-4 GB a játék nem is várok sokat, gondolom garázsproject.
Grafika sem egetrengető (de legalább nekemis faszán fut felbontás 1280x800 + all details Ultra). Valszeg az egyhangúság miatt is. -
#82 hát ööö nekem első 20 perc elég uncsinak tűnik lesz valami hangulatváltozás? -
MinimumGame #81 Gameplay:
-
#80 Nálam meg még 8600 GT-is jól ment a demó. Nincs Frapsem nemtom az fps-t. -
#79 Azt hogy csinálod? nálam 70-110 fps között megy gtx460al. -
#78 Én is tudom de vannak prok akiknek annyi :D -
#77 Hát ebből nekem nem úgy tűnt
"Hát rohadjon meg,ez nem az a gyorsan végigviszem törlöm játék lesz." -
#76 Nem azt mondtam hogy baj lenne ha rövid.Hanem hogy végre nem csak nyomom a lövés gombot és rohanok! -
#75 CoD se 4orás. -
#74 Már az is baj ha nem 4 óra egy játék, mint a COD-ok? -
#73 Hát rohadjon meg,ez nem az a gyorsan végigviszem törlöm játék lesz.
normálon is nehéz néha mint az állat! -
#72 Nekem Nvidia van sokkal jobban fut mint a demo. -
-
#70 Ati-ra csaptak ossze :) -
#69 Már jött is patch hozzá!
Most nemtudom eldönteni hogy a 2 magos proci lett már ennyire hurka manapság vagy a gtx 460 nem ér már semmit.Mert a kinézet ellenére nagy harcokban a kőkemény 10 fpst tolja az arcomba ami valljuk meg nem olyan hüde jó! -
#68 Steam-en még 6 óra van hátra feloldásig :) -
#67 Demo alapján tetszik. Kipróbáltam különböző nehézségen és fegyverrel. Állatira bejön ez a stílus, meg a megvalósítása. Egyedül a hosszú betöltési fázist tudnám negatívumként említeni, bár erősen gyanakszom hogy az USB-ről való futtatás miatt történt :)
Mikor is fog megjelenni? (Steam-en most 8 ezer körül van forintosítva). -
Danryu82 #66 Nem rossz játék a demóból ítélve.:D Várom már. -
#65 Nálam azért nagy játék, amiért és ami a mostani legtöbb játékból hiányzik, az hogy nagyon cool.
Egyszerű lövölde mint játékmenet, de egytől egyig a karakterek a gépek a helyszínek kurvajók, egyiknél sem hányom el magam, nem mondom azt hogy idétlen meg béna.
Most nézd pl ezt a Hard Reset-et, az idétlen enemy-ket, hiába szépek textúrára, az igénytelen kreativitás az meglátszik.
Én ilyen vagyok hogy sokat adok a stílusra.
Ezért sokszor utálom az RPG-ket mert idétlen karakterek meg szörnyek vannak a játékban. Jó kivéve a JRPG-ket.
Mert a FF az fasza...ott se mindegyn fenékig tejfel de azért faszább. -
#64 Te még nem tudod, de ez a "beállítás" nálam, már amolyan cukkolás, vagyis tisztában vagyok vele mekkora játék, meg nem a legjobb, de ezt akkor is direkt szoktam irogatni, vagyis kicsit irónikussan.
Ez jórészt a nevem miatt is meg sokakat lehet ezzel cukkolni. :P
Amúgy ettől még nekem egy nagy gém, még ha ezzel egyedül is vagyok. -
#63 Végigvittem de közel sem akkora játék, mint amekkorának te beállítottad annak idején :D Igazából addig volt jó amíg nem fertőződött meg és lövöldözni kellett :) -
#62 Rosszul emlékszel vagy nem nyomtad végig...:P -
#61 én a demo-ról mondtam amit mondtam nem az egész játékról csak szolok. :P -
#60 Értem miről beszélsz csak te nem fogod fel ,hogy egy 15 perces demo alapján nem kellene az egész játékot értékelni. Téma részemről lezárva, majd a véglegesnél visszatérhetünk rá.