Hard Reset

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Dobd el a géped! 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Köszi

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

grebber
Nem tudom nálam kegyetlen szarul megy full hd minden csutka maxon!

Next PC upgrade: 2022

Én az óriás robotpókig jutottam és ott mindíg megölnek. Amúgy maxon futtatom a játékot és be sem szaggat 1x sem. Grafika az nagyon szép szerintem. A hangulat sem roszz. Bár én feladom a nagy óriás póknál, mert idegesítõ kezd lenni, hogy mindíg megpukkanok. Lehet hogy ott a vége a játéknak. Na letojom nemsokára meglesz a Red Orchestra 2, addig kihúztam ezzel a játékkal.

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Balra falon dobozka lõdd szét.

De írja is, hogy "Robbantsd fel az anti-fegyver szart" 😊
mivel a rendszer fegyverrel nem enged be, és ezért írja hogy semmisítsd meg az érzékelõ dobozát vagy áramellátását, vagy mit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Itt hogy lehet továbbjutni? Játék eleje.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

DarkSector
Üdv a klubban.
Nem hinném, játszd végig azért, de pont ezt írtam 1x valakinek hogy a demo után a sok screenshot full ugyanilyen stilusú helyszíneket mutatott nem lesz világos helyszín, vagy olyan ami kicsit színesebb.

Szerintem, a sejtésem szerint ugyanez lesz csak kicsit más ellenfelek fegyók esetleg.

De 3-4 GB a játék nem is várok sokat, gondolom garázsproject.
Grafika sem egetrengetõ (de legalább nekemis faszán fut felbontás 1280x800 + all details Ultra). Valszeg az egyhangúság miatt is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
hát ööö nekem elsõ 20 perc elég uncsinak tûnik lesz valami hangulatváltozás?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Gameplay:
Optimus Prime
Nálam meg még 8600 GT-is jól ment a demó. Nincs Frapsem nemtom az fps-t.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Maxtreme
Azt hogy csinálod? nálam 70-110 fps között megy gtx460al.

Shep
Én is tudom de vannak prok akiknek annyi 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ebbõl nekem nem úgy tûnt
"Hát rohadjon meg,ez nem az a gyorsan végigviszem törlöm játék lesz."

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nem azt mondtam hogy baj lenne ha rövid.Hanem hogy végre nem csak nyomom a lövés gombot és rohanok!

DarkSector
CoD se 4orás.

Shep
Már az is baj ha nem 4 óra egy játék, mint a COD-ok?

grebber
Hát rohadjon meg,ez nem az a gyorsan végigviszem törlöm játék lesz.
normálon is nehéz néha mint az állat!

DarkSector
Nekem Nvidia van sokkal jobban fut mint a demo.

grebber

zooleeh
Ati-ra csaptak ossze 😊

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

grebber
Már jött is patch hozzá!

Most nemtudom eldönteni hogy a 2 magos proci lett már ennyire hurka manapság vagy a gtx 460 nem ér már semmit.Mert a kinézet ellenére nagy harcokban a kõkemény 10 fpst tolja az arcomba ami valljuk meg nem olyan hüde jó!

Ryder62
Steam-en még 6 óra van hátra feloldásig 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Magiszter
Demo alapján tetszik. Kipróbáltam különbözõ nehézségen és fegyverrel. Állatira bejön ez a stílus, meg a megvalósítása. Egyedül a hosszú betöltési fázist tudnám negatívumként említeni, bár erõsen gyanakszom hogy az USB-rõl való futtatás miatt történt 😊

Mikor is fog megjelenni? (Steam-en most 8 ezer körül van forintosítva).

Nem rossz játék a demóból ítélve.😄 Várom már.

DarkSector
Nálam azért nagy játék, amiért és ami a mostani legtöbb játékból hiányzik, az hogy nagyon cool.
Egyszerû lövölde mint játékmenet, de egytõl egyig a karakterek a gépek a helyszínek kurvajók, egyiknél sem hányom el magam, nem mondom azt hogy idétlen meg béna.

Most nézd pl ezt a Hard Reset-et, az idétlen enemy-ket, hiába szépek textúrára, az igénytelen kreativitás az meglátszik.
Én ilyen vagyok hogy sokat adok a stílusra.
Ezért sokszor utálom az RPG-ket mert idétlen karakterek meg szörnyek vannak a játékban. Jó kivéve a JRPG-ket.
Mert a FF az fasza...ott se mindegyn fenékig tejfel de azért faszább.

DarkSector
Te még nem tudod, de ez a "beállítás" nálam, már amolyan cukkolás, vagyis tisztában vagyok vele mekkora játék, meg nem a legjobb, de ezt akkor is direkt szoktam irogatni, vagyis kicsit irónikussan.

Ez jórészt a nevem miatt is meg sokakat lehet ezzel cukkolni. 😛

Amúgy ettõl még nekem egy nagy gém, még ha ezzel egyedül is vagyok.

Shep
Végigvittem de közel sem akkora játék, mint amekkorának te beállítottad annak idején 😄 Igazából addig volt jó amíg nem fertõzõdött meg és lövöldözni kellett 😊

DarkSector
Rosszul emlékszel vagy nem nyomtad végig...😛

DarkSector
én a demo-ról mondtam amit mondtam nem az egész játékról csak szolok. 😛

Shep
Értem mirõl beszélsz csak te nem fogod fel ,hogy egy 15 perces demo alapján nem kellene az egész játékot értékelni. Téma részemrõl lezárva, majd a véglegesnél visszatérhetünk rá.

Fpocok
#48 <#nezze>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Hát én nem igazán emlékszem benne túl nagy változatosságra. Egyébként meg több fegyver itt is lesz és az olvasottak alapján el lehet majd velük szórakozni, meg azért gondolom a helyszínek is változni fognak.

DarkSector
Nem érted mire gondolok, nem a szín a baj, hanem a berendezés, a kreatív pályafelépítés, látod a többi játékban is lehet változatossan csinálni a dolgokat. Nem kell virágos rét hozzá. 😊

DarkSector
Hát ettõl igen.
Nézd meg ha nem is mindeíg de minimum chapterenként más ellenfelek, más környezet, karakter fejlõdött, több fegyver.

Persze ez csak demo, de a végén a képek is ilyen helyszineket mutat ezért irom hogy nem tul változatos szerintem.

Shep
Hát ez egy ilyen cyberpunk világ, az meg nem arról híres, hogy zöld virágos rétek, meg csili vili világos kacsalábon forgó paloták vannak benne.

E8400 3.15GHz + 9800GT Reccenes nelkul fut a demo, mikozben a hatterben meg elketyeg mellette az Opera, meg egy komplett Debian VirtualBox-ban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Shep
Ja amúgy a DarkSector is marhára változatos volt ám 😄

DarkSector
nem szín miatt egyhangú, hanem kint vagy mégis mintha bent folyosokon haladnál és semmi elágazás vagy kanyar minden ut szögletes.

DarkSector
Jogos.

Shep
Falloutban, meg minden szürke volt.

Shep
Általánosságban értettem, nyilván mindig vannak kivételek. Ráadásul ez nem egy nagy csapat alkotása.

Fpocok
Miért van az, hogy magától állítgatja a vsyncet? Van amikor 30fps a max, van amikor 60. Van olyan, hogy nézek egy irányba. Kb egy fokkal jobbra fordulok, gyakorlatilag ugyanazt látom, de már csak 30fps a max.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Fegyvereken máris látszik hogy eléggé kevés figyelmet szenteltek a kidolgozásukra.
Ellenségek éppúgy, a környezet megintcsak sötét egyhangú.

DarkSector
Ajánlanám figyelmedbe a Capcom portolásokat, messze faszán futnak azok a játékok amiket átportolnak, a többire valóban nem fordítanak elég figyelmet, de ezt nehéz megítélni, mert egy látványban szép játék nem biztos hogy technikailag durva háttérrel bír, és ugyanez fordítva.

Pl ez a játék valszeg azért is futhat jól mert valójában egy aránylag szûk egyhangú környezet van, semmi extra nincs benne, vagyis nem feltétlen mondanám erre hogy fasza optimalizálás, inkább azt hogy simán csak jól fut, és amit látni az szépen néz ki.

Shep
Milyen meglepõ, hogy tudnak még optimalizálni. Látszik ,hogy nem ilyen szar konzolról átgányolunk valamit alkotás.

szerintem jól optimalizál az én 9600 GT-men tökéletesen megy maximum grafon
Optimus Prime
8600 GT-n is jól fut medium-high beállításokon. Szerinted?

DarkSector
hát fogjukrá.

Ryder62
Jól optimalizált?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Serpa
(demo alapján)
szép játék, szépen fut, egyirányú - de izgalmas játékmenet
várós.