139
PC exkluzív Sci-fi FPS a Bulletstorm és a The Witcher 2 fejlesztőitől.
-
#59 #48 -
#58 Hát én nem igazán emlékszem benne túl nagy változatosságra. Egyébként meg több fegyver itt is lesz és az olvasottak alapján el lehet majd velük szórakozni, meg azért gondolom a helyszínek is változni fognak. -
#57 Nem érted mire gondolok, nem a szín a baj, hanem a berendezés, a kreatív pályafelépítés, látod a többi játékban is lehet változatossan csinálni a dolgokat. Nem kell virágos rét hozzá. :) -
#56 Hát ettől igen.
Nézd meg ha nem is mindeíg de minimum chapterenként más ellenfelek, más környezet, karakter fejlődött, több fegyver.
Persze ez csak demo, de a végén a képek is ilyen helyszineket mutat ezért irom hogy nem tul változatos szerintem. -
#55 Hát ez egy ilyen cyberpunk világ, az meg nem arról híres, hogy zöld virágos rétek, meg csili vili világos kacsalábon forgó paloták vannak benne. -
Nagydög #54 E8400 3.15GHz + 9800GT Reccenes nelkul fut a demo, mikozben a hatterben meg elketyeg mellette az Opera, meg egy komplett Debian VirtualBox-ban. -
#53 Ja amúgy a DarkSector is marhára változatos volt ám :D -
#52 nem szín miatt egyhangú, hanem kint vagy mégis mintha bent folyosokon haladnál és semmi elágazás vagy kanyar minden ut szögletes. -
#51 Jogos. -
#50 Falloutban, meg minden szürke volt. -
#49 Általánosságban értettem, nyilván mindig vannak kivételek. Ráadásul ez nem egy nagy csapat alkotása. -
#48 Miért van az, hogy magától állítgatja a vsyncet? Van amikor 30fps a max, van amikor 60. Van olyan, hogy nézek egy irányba. Kb egy fokkal jobbra fordulok, gyakorlatilag ugyanazt látom, de már csak 30fps a max. -
#47 Fegyvereken máris látszik hogy eléggé kevés figyelmet szenteltek a kidolgozásukra.
Ellenségek éppúgy, a környezet megintcsak sötét egyhangú. -
#46 Ajánlanám figyelmedbe a Capcom portolásokat, messze faszán futnak azok a játékok amiket átportolnak, a többire valóban nem fordítanak elég figyelmet, de ezt nehéz megítélni, mert egy látványban szép játék nem biztos hogy technikailag durva háttérrel bír, és ugyanez fordítva.
Pl ez a játék valszeg azért is futhat jól mert valójában egy aránylag szűk egyhangú környezet van, semmi extra nincs benne, vagyis nem feltétlen mondanám erre hogy fasza optimalizálás, inkább azt hogy simán csak jól fut, és amit látni az szépen néz ki. -
#45 Milyen meglepő, hogy tudnak még optimalizálni. Látszik ,hogy nem ilyen szar konzolról átgányolunk valamit alkotás. -
ricsa008 #44 szerintem jól optimalizál az én 9600 GT-men tökéletesen megy maximum grafon -
#43 8600 GT-n is jól fut medium-high beállításokon. Szerinted? -
#42 hát fogjukrá. -
#41 Jól optimalizált? -
#40 (demo alapján)
szép játék, szépen fut, egyirányú - de izgalmas játékmenet
várós. -
ricsa008 #39 rövid ez tény de nekem nagyon bejön nem akad, jól néz ki, és pc only szal várom -
#38 Itt én is köröztem, míg kiszúrtam jobb oldalt a csavarót. Valamiért a Prey-t juttatta eszembe.
Végig vittem a játékot insane-n is. :D -
#37 pár kép tőlem:
Nem lesz ez oylan rossz szerintem. Viszont jah. a demo krva rövid. -
#36 Még annyit a játékról, hogy tovább tartott leszedni a demot majdnem mint végigjátszani. 15 perc alatt töltöttem le
Valamint a játékmenetről annyit hogy volt egy rész hogy a csövekből láng lövelt ki az egyik járatban, és irta hogy csavarjak el valami kereket, jólvan mondom átfutottam a gecibe oszt ennyi. :P
Lement 4-5 HP-m. Hú de nagy akadály volt. :P -
#35 :) -
#34 Ha a nap végén egy kis fél órás lövöldére vágysz akkor arra viszont jó. :) -
#33 Szépnek tűnik, de elég unalmas a játékmenet. -
#32 GG -
#31 Itt a demó! Steamen tölthető, cirka 1200 MB. -
#30 -
#29 Ez már volt... a, nem. Az a Steam fórum. -
#28 Gépigény!
Minimum:
Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7
Processzor: 2.5 GHz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64
Memória: 2 GB RAM
Grafikus kártya: 512 MB NVIDIA GeForce 8800GS / ATI Radeon HD 3870 vagy jobb
Hang: DirectX-komptibilis hangkártya
DirectX: DirectX 9.0c
HDD: 4 GB szabad hely a merevlemezen
Ajánlott:
Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7
Processzor: Intel Quad Core 2.3 GHz / AMD Phenom II x4 2.5 GHz
Memória: 3 GB RAM
Grafikus kártya: 512 MB NVIDIA GeForce 9800 GT / ATI Radeon HD 4870 vagy jobb
Hang: DirectX-kompatibilis hangkártya
DirectX: DirectX 9.0c
HDD: 4 GB szabad hely a merevlemezen -
#27 A mainstream játékok unalmasak....mondja a Hard Reset fejlesztőcsapatának CEO-ja.
Hm.Pedig ezt sem tűnik eddig valami nagy durranásnak! -
#26 Előrendelhető 10% kedvezménnyel
2 hét a megjelenésig.Jöhetne már az a demó! -
#25 Story Trailer, képregény stílusban
Remélem azzal a demóval minél előbb megdobnak. Ha 5 éves gépen is elfut, akkor talán az enyémen is fog. -
#24 7 perces gameplay -
#23 -
#22 Lesz demo
Ezek szerint pc exkluzívnak kell lenni valaminek hogy legyen kurva demo pc-re! -
#21 "zt megígérhetjük, hogy még egy ötéves PC is elegendő lesz a Hard Reset futtatásához"
Biztos már a konzolra portolásra terveznek :D -
#20 Ez elég korrektül hangzik.Remélem hogy az eladásokból megtérül a beleölt pénzük már csak ezért a pc exkluzív dologért is!