Hard Reset

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Steamen most 1,34 ajró! <#eljen>
grebber
grebber

Next PC upgrade: 2022

nekem villódzik a kép, és a menük szövege sem jelenik meg megfelelõen. tud erre vki vmi megoldást ?

TSL16b
Ha valakinek kedve támadna ökörködni egy kicsit a játékban, van hozzá Exploit mod. Még magyarul is tud. 😉

Optimus Prime
Csak kijött végre a Hard Reset: Exile DLC Steam-en is. Természetesen ingyen.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Köszi!<#eljen>
Optimus Prime
Szereted a Blade Runner képi világát és hangulatát? Ha igen, ez a te a játékod.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Mondjatok valami jót róla, még csak most gondolkozom rajta, hogy kipróbálom.Épp a Syndicate-et nyomom, de az valahogy nagyon nem jön be, úgyhogy keresnék valami másik jó FPS-t.
Optimus Prime
Ha végre megdobnának minket is a DLC-vel, már az is jó lenne. Utána meg egy Hard Reset 2.

TSL16b
Ha lehetne kérni egy apró változtatást a fejlesztõktõl, akkor ti mit kérnétek? (Az Exile megjelenése nem ér, mert az nagyon hamarosan bekövetkezik.) <#wink>

Optimus Prime
Tradelés útján sikerült nagyon jó áron hozzá jutni. 😛 Elsõre neki estem Insane-en, de a 3. fejezetnél visszavettem Hard, majd az Atlas résznél Normal, majd vissza Hard-ra. Szerintem a nehézségre senki nem panaszkodhat, a checkpointos mentés nem a legjobb megoldás, de a játék mechanikához passzol. Érdekes és egyedi hangulatú és látványvilágú járték, bár szerintem tény hogy kicsit loptak a Blade Runner-tõl, meg a Judge Dredd-tõl. De az összkép hangulatos, igaz az elején kicsit unalmas a pálya, de aztán szerencsére változik.
A sztori elég sovány és a képregényes átvezetõkön kívül nem sokat épít rá a játék. Inkább az old school lövölde a lényeg. A vége kicsit... gyors vagy csak túl belejöttem és készültem az újabb hordára mire én a Credits-et kaptam. 😄

Egyébként, ha minden igaz e hóban jön a DLC illetve az Extended Edition retail kiadás. A Steamesek DLC formájában kapják meg az új anyagot, arról még nincs infó mennyiért vagy netán ingyenes lesz-e.
Hard Reset Extended Edition elõzetes

RelakS
fenébe...

Megcsináltam minden achievementet. Egyet nem adott meg: Chinese Farmer (csinálj meg minden achievementet) <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
naezmi?

Aszongya install, 2 giga
a Steam épp visszautasított mondván, hogy elfoglalt
Most megint rákattintok az installra, de már 3 giga 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Optimus Prime
GMG-n most fél áron van a játék!

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Qwerty4
Nem jó megoldás, na de ez van. Amúgy látom guggolás sincs.

És tovább menve már a játék sem tetszik. Mintha Serious Sam lenne, nem gondoltam hogy robotcsordák fognak támadni. Ez a játék pedig úgy tetszett volna kevesebb és taktikusabb ellenekkel. Így nem jön be.
Hangulat viszont elsõ osztályúra sikerült most, de a többi rész nem igazán jön be...

Qwerty4

TSL16b
Monitor gammát lehet állítani, vagy lövöldözni. <#buck>

Qwerty4
Hello.

Na játszottam vagy 5 percet, eddig bejön, tök hangulatos, már a menü is!

De ebben a játékban nincs valami fényforrás? Sokszor kicsit sötét, s nincs mivel világítani. 😞

Qwerty4

highlander15
Tényleg klassz játék lett,olyan Szárnyas fejvadász feelingje van az egésznek.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

grebber
Elkészült a magyarítása! Kezdem is elölrõl!

zooleeh
Kiraly game ,az osz kellemes meglepetese <#eljen>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Shep
Na a végére értem igaz szerintem tök korrekt kis játék lett, a robbanások és a millió kis törmelék rohadt sokat dob az egészen, utoljára ennyire színes és ilyen sok robbanást azt hiszem az Incomingban láttam, az meg nem tegnap volt 😊 A grafika szerintem a legjobbak közül való. A történet olyan egynek elmegy de alapvetõen úgysem az a lényeg 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Végigvittem a játékot végre. A vége nem volt valami könnyû.

Optimus Prime
A demó insane-n még könnyebb volt, mint hardon. Nem szeretem, ha egy játékban nincs kihívás. Egyedül a checkpoint rendszer ellen vagyok, hülye konzol csökevény.

Shep
Már visszaraktam ,mert rájöttem ,hogy lehet gáránátvetõt venni és úgy már nem is nehéz 😊 (ha esetleg valaki lennem ég olyan bamba, mint én és nem tudja, hogy kell megvenni akkor a fejlesztéseknél meg kell venni a gránátvetõnél a primary -t és lesz gránátvetõ, mondjuk megcsinálhatták volna okosabban is, mert eddig csak néztem ,hogy gránátvetõm nincs na akkor az nem érdekes, rá sem vittem az egeret így nem láthattam ,hogy ott kell az alap fegyvert tovább fejleszteni.)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Puhány vagy 😄 Tedd csak vissza normálra<#eljen>

Shep
Errõl beszélek ,hogy szarul vannak a fokozatok normalon rohadt nehéz ézin meg túl könnyû.

Optimus Prime
Akkor miért nem hardon játszol? Vagy insane-n?

Shep
Elkezdtem easyn és már értem miért olyan rövid. Gyakorlatilag nincs benne kihívás. Sajnos elszúrták a nehézségi szinteket, mert a könnyû és a normal között óriási a különbség.

Shep
Ja hát ézi az más.

Grebber fejleszteni tudok de fegyvert nem enged venni.

AtiRadish
7 chapterbol all a jatek. Easyn vittem, chapterenkent kb 25-30 percesek a palyak.

grebber
"tapasztalatpontokat" kell szerezned: minden "ölés" után kapsz párat, és a világban vannak elrejtve narancssárga világító cuccok, azokat kell felvenni
ha eleget szereztél, kapsz egy "upgrade pontot", amit bizonyos helyeken lehet elkölteni
fejlesztheted a meglévõ fegyvereidet, vehetsz újakat, vagy növelheted az életerõd, a pajzsod visszatöltõdésének gyorsaságát stb.
a játékban összesen 10 féle fegyver van (5 piros és 5 kék), mindegyiknek van másodlagos tüzelési módja"

grebber
Azt nem írták!

Shep
És õ milyen fokozaton játszotta, mert az sem mindegy szerintem.

grebber
Igen aki végigtolta azt írta! Nekem 2 fegyom van a rázós meg a sima másik.

Shep
Inkább úgy kérdem más fegyvert honnan lehet, mert nekem még mindig csak a 2 alap fegyver van?

Shep
4 óra? Hány pálya? Na gránátvetõt akkor honnan lehet szerezni?

grebber
Errõl beszéltem én is és sokan mások is!
Amúgy 4órás a game kb.Nekem lesz vagy 8-10 😄

Shep
Hát de nincsen gránátvetõm 😊

Seth
Gránátvetõ simán fejleszthetõ talán már az elsõ pontból is.

PSN ID.: Beegabor

Shep
Hát kutya nehéz ez a játék számomra. Gránátvetõt, vagy ilyesmit mikor lehet majd kapni, mert hiába fejlesztettem a fegyvereket nem sokat érnek. Valami tömegoszlató nem ártana.

Optimus Prime
Q és E-vel lehet fegyvert váltani?! 😊

grebber
Hm érdekes a game legelején van nálunk puskaszerû fegyver.
Késõbbiekben meg csak az a lézeres cucc.A másik az hova tûnt?

grebber
Ezek az élet megválaszolatlan kérdései!

Optimus Prime
Akkor nálam miért fut szinte simán High-on is?<#fejvakaras>

Shep
Milyen jó, hogy egy régebbi kártya, vagy egy C2D-s proci már nem volt valahol a szekrény alján.

grebber
Nem tehetem függõ vagyok akkor meghalnék!
Majd le kell cserélnem,de nincs pénzem.2 éves tervbe benne van!

Oldal 1 / 3Következő →