1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
etejedu #1372 Hát ez az, megvettem és semmi! -
dregnarr1 #1371 Én is hülyén néztem napokig, amíg rá nem jöttem, hogy a kezdeti pár órás tutorial cert lejárta után 50 certért véglegesen is meg kell venni a jármű ezen képességét. -
etejedu #1370 Miért nem tudom a surrendert "letalpalni"?
Nyomom a B-t de semmi! :( -
#1369 Érdekes, nekem meg még pár ezer másik embernek tökéletesen működik. -
#1368 Vársz amíg kijön egy patch, amivel kijavítják, amit 2 hete elszúrtak. -
Malarki #1367 Letöltöttem a játékot, de amikor el akarom indítani a Launcherből akkor bejön középre a kis kép, ott van kb. 5 percig, aztán lefagy az egész gép. Tapasztalt valaki ilyesmit? Van rá megoldás? -
dregnarr1 #1366 Én Cobalton játszok, eddig egyszer volt olyan, hogy sor volt, de az is csak fél percig tartott. Nálunk általában 30% alá egyik oldal sem megy, mindig meg is lepődök, hogyan sikerül így megtartani az egyensúlyt a szerveren. -
Eisenberg #1365 Bocs a dupla hsz-ért de már későn jutott eszembe. Azt akarom kérdezni, hogy high populációs szerón előfordul sokszor, hogy várni kell? Pl kliens kiírja, hogy 456. vagy a sorban. Anno ezért választottam medium popos szervert, de néha kicsit kevesen vannak legalábbis vanu oldalon. Most is 25-38-37% volt a populáció, és nem sok játékost láttam, bár tény, hogy inkább este aktívkodnak a srácok, és eddig nemigen volt problémám a népességgel de mostanában mintha kicsit kihaltabb lenne a szerver. Ha át lehet majd vinni a karikat egy másikra az jó lesz. Akkor ezt nem törlöm ki mert már 14-es. -
Eisenberg #1364 Ja meg a legutóbbi patch óta több xp-t kapsz. -
etejedu #1363 :D Közben én is rájöttem, hogy erről lehet szó! -
#1362 Az fejlődik gyorsabban, aki hihetetlen csatákban vesz részt ;) -
etejedu #1361 Köszönöm a válaszokat!
Terran gyorsabban fejlődik?
Mert amióta Milleren ezt választottam és kb 3 órát játszottam hihetetlen csatákban vehettem részt és gyorsabban léptem szintet! -
Eisenberg #1360 Hy! Youtube-on Magnus Deus jó tutorialokat csinált. Egészen az irányítástól kezdve a bázisfoglaláson át a Sunderer használatáig. "Planetside 2 tutorial magyar" erre keress rá, és egyből kidobja. Kb 8 videója van plusz 2 a heavy fegyverekről mert fegyverbemutatókat is csinál. Bár én magamtól jöttem rá mindenre, azért megnéztem őket. De ezek a KriszHD tipusú gyerekek nagyon fel tudnak idegelni... Akkor játszik először a játékkal, és bemutatja nekünk az első benyomásait. Minek? Mert valaki inkább megnéz egy ilyen videót minthogy letöltse, és kipróbálja majd a saját tapasztalatai alapján alkosson véleményt? Ki az aki más véleménye alapján ítél meg egy játékot? Az ilyen videókat törölni kéne onnan, a gyereket meg jól megverni mert akkora baromságokat mondd ok nélkül... Nem találkozott ellenféllel a drágám -.-" no comment. -
Malarki #1359 Hello! Most akadtam a játékra és olyan kérdésem lenne, hogy van-e esetleg valami magyar nevű leírás vagy tutorial vagy marad a hivatalos tutorial? -
Shad01 #1358 Van szerepe.
Ha az európai prosieben-es verziót töltöd le, akkor csak euróban tudsz vásárolni, már ha akarsz.
Ha a planetside2.com-os-t akkor dollárban tudsz fizetni, ami jelenleg kedvezőbb.
Szerverválasztás és játék szempontjából teljesen mindegy melyiket klienst válaszod. -
#1357 bannerba van link ki hol játszik, ajánlom figyelmedbe! -
etejedu #1356 Számít honnan töltöttem le a játékot?
2 lehetőséget kínál.
Vagy csak a szerver kiválasztásnál van a sebességnek szerepe.
Netkapcsolódásra gondolok!
Illetve magyaroknak melyik szerver ajánlott?
-
Nagydög #1355 Meg mindig nem teljesen ertem a gondod. Mindenki mondjuk 5 szazalekponttal noveli a foglalasi sebesseget. Kalap. -
dregnarr1 #1354 Ezekkel mind tisztában vagyok, ahogy írtam is.
Az említettek szerint, a loading képernyőn jelzett egyik tipp azt írja, hogy
a capture pointoknál a gyorsítást segítő emberek száma megegyező arányban növeli a foglalás sebességét (tehát minden további ember utáni ugyannyi +x%-kal lesz gyorsabb a foglalás, nem pedig egy után +x%, másik után meg +1,2x%, stb).
Ez alapján merül fel a kérdés, hogy ezen arányok miatt egyetlen ember vajon mennyire befolyásolja az alaphelyzethez képest a foglalást (ha egyáltalán befolyásolja). Egyébként ahogy ti is írtátok, valóban befolyásolja). -
Nagydög #1353 Mi van? Az ugye megvan, hogy a 6/6 nem egy matematikai muveletet jelent, csak annyit, hogy a maximalis 6 helybol 6 foglalt. A ratio pedig egyszeruen aranyt jelent, vagyis a tobb ember aranyosan tobbet gyorsit , de ez 1 emberrol nem ad informaciot. -
#1352 Elképzelésem sincs, hogy miről beszélsz. Ha senki nem áll a ponton, akkor nagyon lassan megy. Ha 1 ember áll rajta, akkor kicsit gyorsabban. Ha 2, akkor még gyorsabban, stb.. -
dregnarr1 #1351 Ez így van, viszont loadingnál azt a szót használja, hogy "ratio" és max 6:6-ot ír, tehát az 1:1 ezek alapján nem adna bónuszt, ugyanis ennek az alapsebességnek, illetve az 1 embernek is kell lennie. Hm...
Ha meg úgy vesszük, hogy 1 emberrel a ratio 1:2, akkor meg 6 embernél ugye 6/7 lenne, de ez ugye nem így van ingame.
-
#1350 Minél többen, annál gyorsabban. 1 több mint 0, tehát gyorsabban megy. -
dregnarr1 #1349 A loading screen azt írja, hogy a capture point annál gyorsabban töltődik, minél többen állnak mellette (ezt ugye mindenki tudja).
Ha csak 1 valaki áll ott, akkor mi történik? A szorzó akkor 1x-es, vagyis úgy töltődik, mintha nem állna ott senki (leglassabban), vagy van valamilyen bónusz? -
MaRee #1348 Legújabb király bug, a moszkítómat be lockolja a nagy büdös semmi és úgy marad, és folyamatosan sebződik még a warpgate-ben is :D -
#1347 Nem tudod átmenteni. Még nem, majd elvileg pár hónap múlva. -
etejedu #1346 Minden szerveren újból első szintről kell kezdeni?
Vagy én nem tudom átmenteni az "emberkémet"? -
#1345 Ja, és a páncél az ellen nem véd. Csak AA meg kézifegyver sebzést csökkenti. -
#1344 Ja, az csak a bugos lockon warning hang. Amikor befognak akkor néha van hang, néha nincs. Így csak azt látod, hogy hirtelen lemegy a hp-d vagy felére, ha több rakéta jön utánad akkor meg egyből meghalsz.
De vortekkel azért nem annyira nehéz gyorsan leszedni egy repcsit. Ha jól célzol akkor 2-3 másodperc az egész. -
Nagydög #1343 Hujj, valamelyik nap lattam egy cheatert(Vagy o volt Flash unokaja.).
A figura iszonyatos sebesseggel cikazott kozottunk, csak loni allt meg, mert aimbotja gondolom nem volt. -
MaRee #1342 Félre érted. Az én repcsimet nyírja ki a másik repcsi ilyen hamar, még plusz páncéllal is. Fogalmam nincs, hogy miért és hogy. Épp hogy látom hogy meglőttek, próbálok valamerre elkanyarodni és már meg is haltam. -
#1341 Vagy nem a seggét lőtted, vagy volt rajta +páncél, vagy lag.
Vortek faszcannon biztos nem oneshotol egy tankot, 3-4 tár kell beléjük általában.
Ha valaki pár másodperc alatt kinyírja a tankodat repcsivel, akkor az egy olyan exploitot használ, ami durván megnöveli a rakéták tűzgyorsaságát. -
Nagydög #1340 Szerintem nagyreszet azoknak a talalatoknak elsumakolta a rendszer. Tobben is panaszkodtak ra az utobbi napokban. -
MaRee #1339 Most hogy van ez hogy egy tankba kb 40 hellfire rocketet kell bele verni hogy felrobbanjon? Egy sundererbe meg mégtöbbet? Direct hit volt az összes max egy kettő ment mellé. Bezzeg az NC-s vortex faszcannonos repcsi egy másodperc alatt oneshotolni tudja az enyémet. -
#1338 Nálam fél perc után megfagyott a játék... -
FreddyHawk #1337 nálam is megszűnt a lag -
philodox #1336 Ma éjjel volt egy 62 megás ninja-patch, azóta gyönyörűen muzsikál a játék. -
37lz55 #1335 az a baj, hogy SOE-nek sincs egyenlőre fogalma, hogy mitől van
van akinek az useroptions.ini törlése, vagy a ctr+ i játék közben, sokunknak egyik sem segít -
#1334 Mi ez az fps ugrálás? Teljesen random módon jön elő. Ez már az innováció? :D -
Ry0K3N #1333 "miért nem úgy peccselnek, mint más" :D
máshol is ugyanez a szitu, peccselnek valamit behoznak pár újdonságot és megy a sírás fórumon xD