1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
philodox #1412 All servers will come down at 9:00 AM CET (8:00 AM GMT) March 1st, 2013 for maintenance to support the PlanetSide 2 server merges. Downtime is anticipated to be approximately 90 minutes. Players on impacted servers will find their characters intact on the following servers:
Genudine to Helios
SolTech to Mattherson
Jaegar to Waterson
Lithicorp to Cobalt
Mallory to Ceres
-
#1411 Így egyszerűen sehogy. De van a térképen egy enemy activity beállítás, abból lehet következtetni.
enemies: 0-12
squads: 12-48
platoon: 48+
platoons: (?)60+
-
ktm99 #1410 Szerintem sehogy, de majd valaki kijavít, ha nem így van. -
mue #1409 Sziasztok, új vagyok, biztos nagyon láma a kérdés, de egyszerűen nem találom.
Hogy nézhetem meg, hogy amikor játszok akkor éppen hány játékos online az adott map-on?
Ha megnyomom a TAB-ot csak a törtrésze jön le a játékosoknak. -
hundani99 #1408 krinyo nélkületek nem is mennék és indaron el se jutunk odáig annyi a pizsomás gyerek -
#1407 Dravier-t keresd online sztem. Csak nehogy skydockra küldjön :P -
JoeMighty #1406 Sorry kifelejtettem: ts+mikrofon van, steamen: norbertk31 vagy itt lehet elérni. előre is köszi! -
JoeMighty #1405 Hali!
Csapatot keresnék darálás céljából! :D Eddig nem igen találkoztam magyarokkal... Miller szerón vagyok TR oldalon, de igény szerint megyek bárhova, csak társaság legyen. :) -
#1404 probalom magam aktivizalni a héten, snot nem tudom. -
Eisenberg #1403 Nem. %-os arányt írtam. -
Nagydög #1402 28 mi? Ugye nem jatekos osszesen Vanu oldalon? -
Eisenberg #1401 Hát tegnap felnéztem. Woodman: 28
Ceres: 26
Vanu oldalon. Még mindíg túl kevés, ritkán járok fel pedig kell még 400 cert point a serpentre. -
37lz55 #1400 én már vártam, unalmas már mindig 2x annyi TR ellen (Mallory) -
hundani99 #1399 jönnétek millere egyetelen high szerveren mindig megy az élet télleg krinyo ti mikor jöttök? -
#1398 Az utóbbi időben jóval kevesebb emberrel találkoztam a szerveren, ahol játszogatok, szóval érthető. -
#1397 Na látom jön a szerverösszevonás, jó korán. -
#1396 5000 station cash kód eladó!
3000ft...
ide írjon akinek kell:
[email protected] -
Gman2142 #1395 Belenéztem Magdus videóiba. Nem rosszak, bár nem tudtam végig nézni egyiket sem, mert idegesített a hangja. Amúgy meg érdekes hogy a srác egy Ausztrál szerveren játszik, végül is csak 300 ms pluszt jelent, távolabbi szervert keresve sem találhatott volna...
Ha már a latency-nél tartok: Van rá mód, hogy a játék kiírja mennyi a ping-em? -
Nagydög #1394 Pardonne moi! -
hundani99 #1393 engem ki is hagytál :(
Jason: 1 nem néz ki olyan rosszul a játék még lowon se plusz kb 2000 ember van 1 mappon van amikor 500 vs 500 as csatában örülsz h van fps-ed nem h milyen a grafika. -
Eisenberg #1392 Jason: Hallod Te tudod mekkorák a mapok? Ha arra ráhúznának egy BF3 szintű textúracsomagot akkor nem lenne az a gép amin elfutna rendesen. -
Nagydög #1391 Kuldj uzenetet Krinyonak, Snomagnak, vagy FreddyHawknak, ok majd Jammert csinalnak beloled! -
#1390 Medium?????Highon szerinem nagyon ronda a grafikája, vagyis a Texturák....
Amúgy jó játék, hatalmas csatákkal csak hatalmas gépigény kell neki vagy szerintem még van hová optimalizálni.. -
etejedu #1389 Milleren vagyok Terran oldalon. -
etejedu #1388 Van aki bevenne a csapatába?
Késő este vagyok fent általában, és a TS-t max. hallgatni tudom! -
Eisenberg #1387 Akinek lagfest van annak 2 dolgot ajánlok: 1. A látótávolság levétele. Nálam ezren van, és vígan megy mediumon 30 fps-el (ez a minimum) egy 5770-es fut alatta, és 4GB ram támogatja meg egy I5-ös 3,2 GhZ-s proci. Asszem még a füstöt feljebb veszem mert a smoke grenade füstje ahogy kinéz :S Nagyon tud zavarni mivel light-al vagyok. Ja, és a második: Ne vegyétek fel maxra :) Mediumon is szép a game.
Jah: CptSkull be lehet még lépni a klánba? Mert feleslegesen nem zavarnék senkit az üzeneteimmel ha már érvényét vesztette a dolog esetleg másik szerveren vagytok. Woodman-en megfogyatkozott a Vanu... -
37lz55 #1386 ma többen is panaszkodtak, érdekes nálam semmi lag nem volt
input lagot érzem nagyobbnak a nagy peccs óta, de még nem túl zavaró -
#1385 jó játék lenne hogyha nem akadna ennyire. Akkora lagfest van. -
Nagydög #1384 Nekem a patch elott egyszer sem fordult elo, utana volt egyszer. -
FreddyHawk #1383 Nem fordult elő a villogás nálam a patch óta, előtte gyakori volt. Most vettem észre, hogy említetted.
-
hundani99 #1382 stabilabb lett és kb 10-el több lett fps nagyából. -
#1381 A 8-i patch óta jó nálam. -
Lemming #1380 Kérdés:
MEnnyire javult a nagy patch óta a játék?
Főleg a villogás érdekelne, rémesen zavar. -
MaRee #1379 Egérrel meg billentyűvel sokkal könnyebb, hidd el. Nem tudja normálisan kezelni a játék a joy-t. Egy pár nap és megszokod, először nekem is katasztrófa volt :D -
etejedu #1378 Tudtok javasolni joystickot?
Melyikkel lehet hatékonyan repkedni?
Eléggé elszomorít az ügyetlenkedés ... -
#1377 ha nem publikusban van, akkor nem látod, amúgy a squad ablaknál be lehet pipálni, hogy csak azokat mutassa, amiben outfited tagjai, vagy barátaid vannak. -
Amok71 #1376 Kezdő kérdés: Ha valakit felvettem ismerősnek és látom, hogy online, meg lehet tudni, hogy melyik squad-ban van? Vagy nem is mindegyik squad publikus? -
etejedu #1375 Áhhá!
Köszi az értékes infókat! -
FreddyHawk #1374 Van még egy fontos tényező a sunderernél : a minimapon látni fogsz nagy köröket ,amelyek azt jelzik, hogy más sunderer van a környéken. Ezeknek a zónájába már nem fogsz tudni új sunderert deployolni. Keresned kell egy másik helyet neki. -
Nagydög #1373 Nem eleg megvenni, be is kell tenni a megfelelo slotba.