Planetside 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Vortek faszcannon biztos nem oneshotol egy tankot, 3-4 tár kell beléjük általában.
Ha valaki pár másodperc alatt kinyírja a tankodat repcsivel, akkor az egy olyan exploitot használ, ami durván megnöveli a rakéták tûzgyorsaságát.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
van akinek az useroptions.ini törlése, vagy a ctr+ i játék közben, sokunknak egyik sem segít
máshol is ugyanez a szitu, peccselnek valamit behoznak pár újdonságot és megy a sírás fórumon xD
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Picsogás alatt meg azt a hisztis hozzáállást értettem, ami a fórumokról lejön néha. Semmi konstruktivitás, csak a vagdalkozás, szar, elbaszták, miért nem úgy peccselnek, mint más... És többé felé se néznek ennek a foshalomnak... Namármost, mire fel ez a hangnem? Vesztett valamit?
Igazából senki ne picsogjon, aki tenni is akar valamit, az ossza meg a meglátásait, tegyen alá CPU-GPU-memória-hõmérséklet grafikonokat, írja meg a konfigját, küldje el a dxdiag fájlt, indítson játékon belül support ticketet, írja le, hogy pontosan mit lát... vagy csak várjon csendben egy hetet. De ez a hiszti... ez hihetetlen.
De aki továbbra is látja a haladást 90% megfontolja a késõbbiekben hogy fizessen e és valószínüleg fog. Ez a folyamat meg a fejlesztõkön múlik nem pedig a free játékoson.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
bár nem nekem szól, de "ingyenjátékos ne csipogjon kijelentésed" az butaság mert nélkülük nem mûködne ez a modell
Ha a SOE 100 emberrel teszteli 100 különbözõ gépen a teljesítényt, akkor sem fogja megközelíteni azt, amikor több ezer ember több ezer külnbözõ gépen szabadul rá a játékra. Persze lehetne nyilvános tesztszerver, de az nem írtaná aki a probléma gyökerét, legfeljebb a támadások élét venné el egy kicsit. Ingyenjátékos amúgy se picsogjon! Akinek meg épp volt egy 500 SC-s XP-boostja, és most nem tudja kihasználni, az indítson egy support ticketet, egy srác pl. visszakapta az 500 creditet.
Ahogy a teljesítmény látványosan javult a béta óta (most meg látványosan visszaesett), szerintem rövid idõn belül javulni fog, de egyszerûen muszáj "élesben tesztelni", mert a valódi körülményeket máshogy nem tudják szimulálni.
Aztán ott van a patch-nek a kevésbé védhetõ része, spl. egy szoba a crownban, ahova be lehet esni, de csak a light assault tud kijönni, vagy a tankok ágyúi nem sebeztek, stb. Ezen megint pillanatok alatt lehet állítani, ha már kibukott, ezen hisztizni megint csak nagyfokú éretlenségre utal. Hozzányúltak, elbaszták, majd kijavítják. Jelentsd a bugot, a többi nem rajtad múlik.
Tekintve, hogy más MMOFPS nincs a piacon, pár napot igazán lehetne adni a játéknak, hogy magára találjon. A magam részérõl addig is játszok, ahogy tudok, ha másért nem hát azért, hogy ennyivel is több adata legyen a fejlesztõknek...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A certain point tárolhatósága, hogy mennyim lehet maximum a battle rank-al emelkedik vagy ehhez is kell valami real life lovés boost?😊
szarabb ez egész mint tegap
egyátalán hogy rakhatták ezt fel a szerverekre...
vagy már a DICE csinálja peccseket nekik...
In space no one can hear you scream.
Még 3870 x2 "se elég". (Logikusnak tûnõ magyarázat amúgy annyi lenne, hogy a 4800 széria valamit másként tud mint a 3800 és nem futna rajta mert kell az a + feature.)
Szvsz hardcode. Jéták megnézi gépben mi van letárolva / megkérdezi és error.
Ha meg tudod oldani valahogy, hogy a géped másnak lássa/hazudja, menni fog, talán 😊
(Én nem szórakoztam még ilyesmivel, de 1-2 éve egy monitor para kapcsán láttam leírókat. Egyébként a gép megkérdezi a GPU-t, hogy mi az azonosítója és abból legózza ki. Hogy ez most registryben van tárolva, vagy átbindzsizhetõ-e, azt nem tudom.)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
SuperBowl van, és mégis foglalkoznak a játékkal. Ez így jó.
Felbelövöm magam komolyan <#idiota>#idiota>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
egyébként szerintem ha kicsit jobban odafigyeltek volna még jobb lett volna a játék, de így a sok pozitívumot elnyomják az apró hibák.
PS2:RichieTri
de így elbaszni a netkódot, + folyamatos mikrolag van
medic kitet még mindig nem lehet visszatölteni
félóránként szétesik villog a kép
szombat du alig vannak a szerveren, 4000 pont/h-ért nem szaladgálok körbe körbe mint a mérgezett egér
pause a game..
Alapvetõen pozitív. Warpgate rota már kellett a sok sírás miatt, és _mintha_ jobban futna.
Térkép változások nekem annyira nem tetszettek, zavaró a sok kis robbanás de láthatóbb mint a passzív villogás.
Még mindig nincs igazi infó arról, hogy mennyi szövetséges van egy adott területen, így simán be lehet nézni 1-1 jónak ígérkezõ védelmet.
SMG-t nem próbáltam, annyira nem izgat.
Mintha lockos AT okosabban állna célra, távolra már egész életképes mondjuk egy hegyen kempelõ magrider ellen. (Tudom buta aki ebbe belehal, de 2 tiszta killem volt ilyenek ellen, a többit csoportosan vadásztuk le.)
Apotolni jóval nehezebb, már nem csak annyi, hogy végigklikkelem a hegyoldalt és világítanak a sniperek. Így most kevesebb is a spotolás, cserébe a hasznossága is nagyobb így.
XP változás érdekes, egyelõre úgy érzem _mintha_ összességében kevesebb jönne, viszont jópofa mikor egy killstrakes, régóta huncutkodó embert nyírsz ki, öltem embert aki 300+ xp-t ért (60% bonus mellett nekem 500 feletti xp-t jelentett).
Amitõl viszont szomorú vagyok az a színezés. Csak egyben lehet kezelni a brigádokat, így ha hagyom kéknek a haveri unitokat akkor a hp csíkok is kékek, ami nehezen látható. Ha zöldre állítom akkor meg olyan mintha mindenki squadban lenne. Bár extrázás de ilyen apróságokat is állítgatnék, ha már kitalálták hogy színezzenek az emberek.
Nyilván megszokható amúgy, de fura egyelõre. 😊
Neccesebb viszont, hogy eddig heti 1szer láttam a villogós fps dropos hibát, most egybõl login után ez volt, és most is azért hagytam abba mert bebugzott.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Hülye rendszer...
leszedett 4GB-t, de még a szerverekkel szarakodnak...