1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • philodox
    All servers will come down at 9:00 AM CET (8:00 AM GMT) March 1st, 2013 for maintenance to support the PlanetSide 2 server merges. Downtime is anticipated to be approximately 90 minutes. Players on impacted servers will find their characters intact on the following servers:

Genudine to Helios
    SolTech to Mattherson
    Jaegar to Waterson
    Lithicorp to Cobalt
    Mallory to Ceres
  • MaskimXul
    Így egyszerűen sehogy. De van a térképen egy enemy activity beállítás, abból lehet következtetni.
    enemies: 0-12
    squads: 12-48
    platoon: 48+
    platoons: (?)60+
  • ktm99
    Szerintem sehogy, de majd valaki kijavít, ha nem így van.
  • mue
    Sziasztok, új vagyok, biztos nagyon láma a kérdés, de egyszerűen nem találom.
    Hogy nézhetem meg, hogy amikor játszok akkor éppen hány játékos online az adott map-on?
    Ha megnyomom a TAB-ot csak a törtrésze jön le a játékosoknak.
  • hundani99
    krinyo nélkületek nem is mennék és indaron el se jutunk odáig annyi a pizsomás gyerek
  • Krinyo
    Dravier-t keresd online sztem. Csak nehogy skydockra küldjön :P
  • JoeMighty
    Sorry kifelejtettem: ts+mikrofon van, steamen: norbertk31 vagy itt lehet elérni. előre is köszi!
  • JoeMighty
    Hali!

Csapatot keresnék darálás céljából! :D Eddig nem igen találkoztam magyarokkal... Miller szerón vagyok TR oldalon, de igény szerint megyek bárhova, csak társaság legyen. :)
  • Krinyo
    probalom magam aktivizalni a héten, snot nem tudom.
  • Eisenberg
    Nem. %-os arányt írtam.
  • Nagydög
    28 mi? Ugye nem jatekos osszesen Vanu oldalon?
  • Eisenberg
    Hát tegnap felnéztem. Woodman: 28
    Ceres: 26
    Vanu oldalon. Még mindíg túl kevés, ritkán járok fel pedig kell még 400 cert point a serpentre.
  • 37lz55
    én már vártam, unalmas már mindig 2x annyi TR ellen (Mallory)
  • hundani99
    jönnétek millere egyetelen high szerveren mindig megy az élet télleg krinyo ti mikor jöttök?
  • Cobra.
    Az utóbbi időben jóval kevesebb emberrel találkoztam a szerveren, ahol játszogatok, szóval érthető.
  • Krinyo
    Na látom jön a szerverösszevonás, jó korán.
  • Djuree
    5000 station cash kód eladó!
    3000ft...
    ide írjon akinek kell:
    [email protected]
  • Gman2142
    Belenéztem Magdus videóiba. Nem rosszak, bár nem tudtam végig nézni egyiket sem, mert idegesített a hangja. Amúgy meg érdekes hogy a srác egy Ausztrál szerveren játszik, végül is csak 300 ms pluszt jelent, távolabbi szervert keresve sem találhatott volna...

Ha már a latency-nél tartok: Van rá mód, hogy a játék kiírja mennyi a ping-em?
  • Nagydög
    Pardonne moi!
  • hundani99
    engem ki is hagytál :(

Jason: 1 nem néz ki olyan rosszul a játék még lowon se plusz kb 2000 ember van 1 mappon van amikor 500 vs 500 as csatában örülsz h van fps-ed nem h milyen a grafika.
  • Eisenberg
    Jason: Hallod Te tudod mekkorák a mapok? Ha arra ráhúznának egy BF3 szintű textúracsomagot akkor nem lenne az a gép amin elfutna rendesen.
  • Nagydög
    Kuldj uzenetet Krinyonak, Snomagnak, vagy FreddyHawknak, ok majd Jammert csinalnak beloled!
  • JaSoN HuNTeR #1390
    Medium?????Highon szerinem nagyon ronda a grafikája, vagyis a Texturák....
    Amúgy jó játék, hatalmas csatákkal csak hatalmas gépigény kell neki vagy szerintem még van hová optimalizálni..
  • etejedu
    Milleren vagyok Terran oldalon.
  • etejedu
    Van aki bevenne a csapatába?
    Késő este vagyok fent általában, és a TS-t max. hallgatni tudom!
  • Eisenberg
    Akinek lagfest van annak 2 dolgot ajánlok: 1. A látótávolság levétele. Nálam ezren van, és vígan megy mediumon 30 fps-el (ez a minimum) egy 5770-es fut alatta, és 4GB ram támogatja meg egy I5-ös 3,2 GhZ-s proci. Asszem még a füstöt feljebb veszem mert a smoke grenade füstje ahogy kinéz :S Nagyon tud zavarni mivel light-al vagyok. Ja, és a második: Ne vegyétek fel maxra :) Mediumon is szép a game.
    Jah: CptSkull be lehet még lépni a klánba? Mert feleslegesen nem zavarnék senkit az üzeneteimmel ha már érvényét vesztette a dolog esetleg másik szerveren vagytok. Woodman-en megfogyatkozott a Vanu...
  • 37lz55
    ma többen is panaszkodtak, érdekes nálam semmi lag nem volt
    input lagot érzem nagyobbnak a nagy peccs óta, de még nem túl zavaró
  • JaSoN HuNTeR #1385
    jó játék lenne hogyha nem akadna ennyire. Akkora lagfest van.
  • Nagydög
    Nekem a patch elott egyszer sem fordult elo, utana volt egyszer.
  • FreddyHawk
    Nem fordult elő a villogás nálam a patch óta, előtte gyakori volt. Most vettem észre, hogy említetted.
  • hundani99
    stabilabb lett és kb 10-el több lett fps nagyából.
  • Cobra.
    A 8-i patch óta jó nálam.
  • Lemming
    Kérdés:
    MEnnyire javult a nagy patch óta a játék?
    Főleg a villogás érdekelne, rémesen zavar.
  • MaRee
    Egérrel meg billentyűvel sokkal könnyebb, hidd el. Nem tudja normálisan kezelni a játék a joy-t. Egy pár nap és megszokod, először nekem is katasztrófa volt :D
  • etejedu
    Tudtok javasolni joystickot?
    Melyikkel lehet hatékonyan repkedni?
    Eléggé elszomorít az ügyetlenkedés ...
  • kifli
    ha nem publikusban van, akkor nem látod, amúgy a squad ablaknál be lehet pipálni, hogy csak azokat mutassa, amiben outfited tagjai, vagy barátaid vannak.
  • Amok71
    Kezdő kérdés: Ha valakit felvettem ismerősnek és látom, hogy online, meg lehet tudni, hogy melyik squad-ban van? Vagy nem is mindegyik squad publikus?
  • etejedu
    Áhhá!
    Köszi az értékes infókat!
  • FreddyHawk
    Van még egy fontos tényező a sunderernél : a minimapon látni fogsz nagy köröket ,amelyek azt jelzik, hogy más sunderer van a környéken. Ezeknek a zónájába már nem fogsz tudni új sunderert deployolni. Keresned kell egy másik helyet neki.
  • Nagydög
    Nem eleg megvenni, be is kell tenni a megfelelo slotba.