Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Félre érted. Az én repcsimet nyírja ki a másik repcsi ilyen hamar, még plusz páncéllal is. Fogalmam nincs, hogy miért és hogy. Épp hogy látom hogy meglõttek, próbálok valamerre elkanyarodni és már meg is haltam.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MaskimXul
Vagy nem a seggét lõtted, vagy volt rajta +páncél, vagy lag.
Vortek faszcannon biztos nem oneshotol egy tankot, 3-4 tár kell beléjük általában.
Ha valaki pár másodperc alatt kinyírja a tankodat repcsivel, akkor az egy olyan exploitot használ, ami durván megnöveli a rakéták tûzgyorsaságát.
Szerintem nagyreszet azoknak a talalatoknak elsumakolta a rendszer. Tobben is panaszkodtak ra az utobbi napokban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Most hogy van ez hogy egy tankba kb 40 hellfire rocketet kell bele verni hogy felrobbanjon? Egy sundererbe meg mégtöbbet? Direct hit volt az összes max egy kettõ ment mellé. Bezzeg az NC-s vortex faszcannonos repcsi egy másodperc alatt oneshotolni tudja az enyémet.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Cobra.
Nálam fél perc után megfagyott a játék...

Hide and fear, Cobra Commander is here !

nálam is megszûnt a lag

Ma éjjel volt egy 62 megás ninja-patch, azóta gyönyörûen muzsikál a játék.
az a baj, hogy SOE-nek sincs egyenlõre fogalma, hogy mitõl van
van akinek az useroptions.ini törlése, vagy a ctr+ i játék közben, sokunknak egyik sem segít

Krinyo
Mi ez az fps ugrálás? Teljesen random módon jön elõ. Ez már az innováció? 😄

"miért nem úgy peccselnek, mint más" 😄
máshol is ugyanez a szitu, peccselnek valamit behoznak pár újdonságot és megy a sírás fórumon xD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

MaskimXul
Így megy ez, aki elégedett a játékkal az nem fórumozik, inkább játszik. Ezért tûnik úgy, hogy a fórumon mindenki csak panaszkodik.
Persze, az ingyenjétkosok haszna mellett a blogomon is, meg az IPON bemutató cikke alatt is hosszan érveltem. Valóban szükség van mindenkire.

Picsogás alatt meg azt a hisztis hozzáállást értettem, ami a fórumokról lejön néha. Semmi konstruktivitás, csak a vagdalkozás, szar, elbaszták, miért nem úgy peccselnek, mint más... És többé felé se néznek ennek a foshalomnak... Namármost, mire fel ez a hangnem? Vesztett valamit?

Igazából senki ne picsogjon, aki tenni is akar valamit, az ossza meg a meglátásait, tegyen alá CPU-GPU-memória-hõmérséklet grafikonokat, írja meg a konfigját, küldje el a dxdiag fájlt, indítson játékon belül support ticketet, írja le, hogy pontosan mit lát... vagy csak várjon csendben egy hetet. De ez a hiszti... ez hihetetlen.
Ha egy ingyenjátékos játszik, tetszik nekim majd azt látja hogy épül le a játék patchrõl patchre. Fizetni fog a késõbbiekben mikor már eljut arra szintre hogy meg akarja gyorsítani a fejlõdést? Nem nem nagyon fog már 😊
De aki továbbra is látja a haladást 90% megfontolja a késõbbiekben hogy fizessen e és valószínüleg fog. Ez a folyamat meg a fejlesztõkön múlik nem pedig a free játékoson.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

tulajdonképpen igazad van, csak eddig nem ezt "minõséget" szoktuk meg a fejlesztõktõl
bár nem nekem szól, de "ingyenjátékos ne csipogjon kijelentésed" az butaság mert nélkülük nem mûködne ez a modell

MaskimXul
<#eljen>
A patchet nagyon sokan szidják, két ok miatt. Az elsõ a teljesítmény látványos romlása, a másik a rosszul beállított apró módosítások. Hisztis szûzkurvák sírják tele a fórumokat, drámáznak, hogy végleg felhagynak az egésszel... nevetséges.

Ha a SOE 100 emberrel teszteli 100 különbözõ gépen a teljesítényt, akkor sem fogja megközelíteni azt, amikor több ezer ember több ezer külnbözõ gépen szabadul rá a játékra. Persze lehetne nyilvános tesztszerver, de az nem írtaná aki a probléma gyökerét, legfeljebb a támadások élét venné el egy kicsit. Ingyenjátékos amúgy se picsogjon! Akinek meg épp volt egy 500 SC-s XP-boostja, és most nem tudja kihasználni, az indítson egy support ticketet, egy srác pl. visszakapta az 500 creditet.

Ahogy a teljesítmény látványosan javult a béta óta (most meg látványosan visszaesett), szerintem rövid idõn belül javulni fog, de egyszerûen muszáj "élesben tesztelni", mert a valódi körülményeket máshogy nem tudják szimulálni.

Aztán ott van a patch-nek a kevésbé védhetõ része, spl. egy szoba a crownban, ahova be lehet esni, de csak a light assault tud kijönni, vagy a tankok ágyúi nem sebeztek, stb. Ezen megint pillanatok alatt lehet állítani, ha már kibukott, ezen hisztizni megint csak nagyfokú éretlenségre utal. Hozzányúltak, elbaszták, majd kijavítják. Jelentsd a bugot, a többi nem rajtad múlik.

Tekintve, hogy más MMOFPS nincs a piacon, pár napot igazán lehetne adni a játéknak, hogy magára találjon. A magam részérõl addig is játszok, ahogy tudok, ha másért nem hát azért, hogy ennyivel is több adata legyen a fejlesztõknek...
Szerintem valamit felreertettel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Azt írja, hogy 93%-a az elérhetõ maxnak, amim van (65 azt hiszem), és 100 kellene egy új fegyverhez, de ahogy nézem 70, egyelõre a max elérhetõ csak azért kérdezem 😊

Azt ne mondd, hogy maxolva vagy😄 Nekem kurva lassan jön, alig van 250-em.

Szevasztok!
A certain point tárolhatósága, hogy mennyim lehet maximum a battle rank-al emelkedik vagy ehhez is kell valami real life lovés boost?😊

Krinyo
Egy hónap kihagyás után nekem tetszenek az újdonságok, fõleg a heavy fegyver hangja lett iszonyú izmos. Összességében kiforrottabb lett a játék, leszámítva néhány dolgot.

lett helyette max bug
szarabb ez egész mint tegap
egyátalán hogy rakhatták ezt fel a szerverekre...
vagy már a DICE csinálja peccseket nekik...

denevérember
Köszönöm mindenki segítségét! Továbbítani fogom az ötleteket! 😊

In space no one can hear you scream.

Nekem a prociba épített videóvezérlõvel egész jól elfutogat (lebutítva persze, de így sem nevezném rondának), igaz, az specifikációja szerinte directx 10.1-es. Soha nem is visít, hogy gond lenne ezzel. (A metro2033 mindig ezzel kezdi, de az is fut.)

A PS2 fórumot elnézve 3870 "nem elég", nem fog rajta menni. 4850 a minimum. -> Tényleg, nézzed nyugodtan megfele. NV8600 vagy ATi 4850. Ami amúgy sima bullshit, mert 8600-at 3870 úgy otthagyja, hogy még!
Még 3870 x2 "se elég". (Logikusnak tûnõ magyarázat amúgy annyi lenne, hogy a 4800 széria valamit másként tud mint a 3800 és nem futna rajta mert kell az a + feature.)

Szvsz hardcode. Jéták megnézi gépben mi van letárolva / megkérdezi és error.
Ha meg tudod oldani valahogy, hogy a géped másnak lássa/hazudja, menni fog, talán 😊
(Én nem szórakoztam még ilyesmivel, de 1-2 éve egy monitor para kapcsán láttam leírókat. Egyébként a gép megkérdezi a GPU-t, hogy mi az azonosítója és abból legózza ki. Hogy ez most registryben van tárolva, vagy átbindzsizhetõ-e, azt nem tudom.)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Cobra.
Azon elvileg mennie kellene, még ha döcögve is. Kijött a 13.1 Legacy driver, próbálja meg azzal, ha azzal se megy, akkor esetleg egy régebbi, pl 2011 végi driverrel nézze meg.

denevérember
Nem egy mai kártya az tény,de PS2 leszámítva mai játékokat visz még neki,optimális grafikai beállításokkal. + Rá kerestem erre a hibakódra külföldi fórumokon is és 1001 ember küszködik vele,hol régi hol a legújabb videókártyákkal.

denevérember
HD 3870 ultimate a legújabb driverrel, win7 64bit .

Cobra.
#1237 -re válaszoltál már?

denevérember
A G25-ös hibakódra még semmi?

Megjötte egy patch fél órával ezelõtt, javította a tank bugot.
SuperBowl van, és mégis foglalkoznak a játékkal. Ez így jó.

Update elõtt hol CPU hol GPU volt a szûk keresztmetszet, tegnap mindig a CPU és 1-2 másodpercenként le-le esett az FPS 50-60 ról 10-re. De volt, hogy folyamatosan ment. (i5-760 + 650Ti)

denevérember
Na,én is leupdateltem ma napközben,hála istennek nem jelentkeztek az fps-esések,ugyan úgy megy a játék mind üres,mind háborús zónában. Egyedüli zavaró tényezõ hogy "laggolnak" a társaim... Hol mellettem vannak hol 10m arrébb pedig nincs baj a netemmel (nem töltök játék közben vagy ilyesmi..) remélem jön majd valami hotfix mert ez így elég zavaró... + A videókártya problémák továbbra is felmerülnek 1-1 haveromnál... Hiba üzenettel nem indul el nekik egyáltalán a játék pedig a gépigényük megvan hozzá... :/

Nyomtam egy verify integrity of game cache erre megint szedhetem le a 7 gigát...
Felbelövöm magam komolyan <#idiota>

Hát ez csodálatos most nekem el sem indul befagy loadingnál 😄

Cobra.
Nálam fél perccel a belogolás után villog a kép és beakad a játék 1 fps-re. Pedig se a cpu, se a gpu nem megy 100%-on. Elõtte high grafikán ment 30+ fps-sel, most levettem mediumra, de úgy is ugyanaz van.

amit kérdeztél a játék chat-ban a tank lövedékrõl...elõször minden oké volt nálam aztán spawn-oltam egy lightning-t és láss csodát -csak bumm volt meg torkolattûz,de lövedék nem-
egyébként szerintem ha kicsit jobban odafigyeltek volna még jobb lett volna a játék, de így a sok pozitívumot elnyomják az apró hibák.

PS2:RichieTri

szépet fejlõdött vissza a játék... az egy dolog hogy a magrider csiga lassú lett, megértem a nerfet kirinyálták
de így elbaszni a netkódot, + folyamatos mikrolag van
medic kitet még mindig nem lehet visszatölteni
félóránként szétesik villog a kép
szombat du alig vannak a szerveren, 4000 pont/h-ért nem szaladgálok körbe körbe mint a mérgezett egér
pause a game..

A találat regisztrációkkal komoly baj van, legyen szó akár kézifegyver, akár tank lövedékrõl, minden 3-ik elveszik az ûrben.

Egyelõre vélemény:
Alapvetõen pozitív. Warpgate rota már kellett a sok sírás miatt, és _mintha_ jobban futna.

Térkép változások nekem annyira nem tetszettek, zavaró a sok kis robbanás de láthatóbb mint a passzív villogás.
Még mindig nincs igazi infó arról, hogy mennyi szövetséges van egy adott területen, így simán be lehet nézni 1-1 jónak ígérkezõ védelmet.

SMG-t nem próbáltam, annyira nem izgat.
Mintha lockos AT okosabban állna célra, távolra már egész életképes mondjuk egy hegyen kempelõ magrider ellen. (Tudom buta aki ebbe belehal, de 2 tiszta killem volt ilyenek ellen, a többit csoportosan vadásztuk le.)

Apotolni jóval nehezebb, már nem csak annyi, hogy végigklikkelem a hegyoldalt és világítanak a sniperek. Így most kevesebb is a spotolás, cserébe a hasznossága is nagyobb így.

XP változás érdekes, egyelõre úgy érzem _mintha_ összességében kevesebb jönne, viszont jópofa mikor egy killstrakes, régóta huncutkodó embert nyírsz ki, öltem embert aki 300+ xp-t ért (60% bonus mellett nekem 500 feletti xp-t jelentett).

Amitõl viszont szomorú vagyok az a színezés. Csak egyben lehet kezelni a brigádokat, így ha hagyom kéknek a haveri unitokat akkor a hp csíkok is kékek, ami nehezen látható. Ha zöldre állítom akkor meg olyan mintha mindenki squadban lenne. Bár extrázás de ilyen apróságokat is állítgatnék, ha már kitalálták hogy színezzenek az emberek.
Nyilván megszokható amúgy, de fura egyelõre. 😊

Neccesebb viszont, hogy eddig heti 1szer láttam a villogós fps dropos hibát, most egybõl login után ez volt, és most is azért hagytam abba mert bebugzott.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Ez nem gameplay, de eddig nálam símán futott a játék, most helyenként akad. Ingame chatet olvasva más is tapasztalt ilyet.

Átláthatóbb a térkép, meg régóta élõ ellenfelekért több xp jár, illetve a spawnpontokhoz építettek csak védõk által használható alagutakat, amikkel ki tudnak menni az épületbõl anélkül, hogy szétlõnék õket... szóval baserape csökkent.

Valaki valami játékbeli összefoglalót tudna mondani mi változott saját tapasztalat alapján? Nekem sajnos még tölti nincs túl gyors netem 😞

berlinboy6329
A fórumon eddig elég bíztató dolgokat mondanak a patchról.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ja be kéne jelentkezni...
Hülye rendszer...

Nekem nem updatel semmit a launcher :/

jah.
leszedett 4GB-t, de még a szerverekkel szarakodnak...

jó nagy update van...

A Jammers nél mindig van ha kevesen vagyunk akkor is

lesz ma este vmi offenzíva?