1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Eisenberg
    Jaja rohadt jó! Eddig szomorú voltam, hogy Amerishen senki sincs soha akármelyik szerverre mentem, üres volt pedig utálom a sivatagos, és havas területeket. Illetve örülök az XP bónusznak is.
  • 37lz55
    ez az új alerts rendszer nagy móka :)
  • seal03
    A Kashuka által írt kupon kód nálam is elérhető kedvezményes áron. Több darab is van belőle. jelentkezni itt lehet:[email protected]
  • kashuka
    eladó

16500 ft értékű kupon a játékhoz olcsón

érdeklődni itt: [email protected]
  • 37lz55

:))
  • kerla
    Sziasztok!
    5000 Station Cash kódom eladó, ár megegyzeés szerint, privátban keressetek.
    üdv
  • hundani99
    ki volt irva h le lesz állitva a gu 5 miatt
  • MaskimXul
    Olvasd el figyelmesen az előző hozzászólásomat.
  • Vensztár
    Akkor kérlek áruld el mert fórumon semmit se írnak róla.
  • MaskimXul
    Igen.
  • Vensztár
    Valaki tudja miért nincs szerver?
  • 37lz55
    de nálam is a képbeillesztésnél, akkor inkább így:
    http://i215.photobucket.com/albums/cc152/estaquente/funny_pictures/e744f91c29ec99f0e662c9177946c627.jpg
  • 37lz55

valami gond lehet a SOE-nél?;)
  • hundani99
    ez már nem béta
  • lajgut
    mondjuk ez még beta, szal remélem a legjobbakat és csökkentik a gépigényt, valahogy.... :D
  • lajgut
    Pöcsöm én is I5-öst akarok venni + 4 giga ramot + 560gtx-et, csak sajna ez kb 80k-ba benne fájna aztán ugye nagy a válság :S
  • Cobra.
    Nekem X4-gyel 3,1Ghz-en nincs általában gond, viszont 8Gb ramom van.
  • Nagydög
    Hiaba a 6 valos mag, magonkent nem valami bika az AMD, es ha mondjuk 4 magnal tobbet nem hasznal a jatek, akkor fujhatod.
    i5 2500K-val es GTX560Ti-vel rendben van.
  • Gyuszopapa
    Hát ha az X6-os kevés neki az elég baj.
  • Nagydög
    Akarhova veszed le, eros proci nelkul csak szenved. Nem a grafika nyirja a gepet, hanem a terulet merete es az objektumok orulten nagy szama. Valaki azt allitotta, az AMD-vel kulonosen hadilabon all. Amugy latszik, hogy ha nagyobb bulik alakulnak ki, akkor a szervernek is beletorik a bicskaja, idonkent meg csak ugy spontan is.
  • Gyuszopapa
    Nagyon érdekes a gépigénye a játéknak.
    Konfigom az aláírásomban.
    Lassan már úgy levettem a grafikát hogy a játék már a Minecraft-ra hasonlít de továbbra is játszhatatlanul szaggat.
    Nyílván felejtős.
  • lajgut
    most nézem jutubot, az enyémnél sokkal rosszabb konfigokon normálisan fut, csak persze mindnél 4k+ a memoria :D
  • lajgut
    minden low-on van és szaggat néha, de legnagyobb gond a memoria :S
  • MaskimXul
    Ha nem bántja a szemét a full low grafika, akkor jó lesz az.
  • Cobra.
    Ezzel a géppel felejtsd el, játszhatatlan lesz csatákban. A processzor is kevés már ide és a videókártya is nagyon alsó kategória.
  • lajgut
    már csak azt remélem lesz valami update ami kicsit csökkenti a gép igényt
    E8400
    4gb DD3 1333Mhz Kingstone
    Nvidia Gt440 1gb GDDR3

szal mennie kell maj röccenéstelenül legalább mediummal.
  • lajgut
    Oh beszéltem cimbivel, azt mondja a 4 giga memóriámmal van a baj elvileg, mert 32 bites a rendszer :S Igy csak 3,2g-t ismer fel XD Na nem baj, maj veszek még +4-et és feltolok 1 64 bites rendszert, de arra még várni kell me nálunk is nagy a válság :S
  • MaskimXul
    Az utolsó nagy update óta elég sok embernek van hasonló problémája.
    Pár nap és jön egy hotfix, az majd remélhetőleg helyreteszi a dolgokat.
  • lajgut
    Sajnos tovább Appcrashel játék alatt, nem tom mért, mert tényleg meg van minden rendszerkövetelmény + friss driverek, lehet nem birja a népet XD
  • lajgut
    Hát most azt csinálja hogy kb 10-15 percenként kilép XD
  • lajgut
    Steammel feltettem végső kínomban és mostmár indul hálisten. :S
  • lajgut
    Üdv, látom alul irták már hogy a játék telepítése után a launchert indítva nem indul el a játék, és látom hogy az illetőnek sikerült megoldani...na de...én is ujra telepitettem, ellenőriztettem a fájlokat, mindent, de még mindig ezt csinálja a retek:S Esetleg valami ötlet? Meg van a szükséges rendszer, friss Nvidia driver...Pls help.
  • maross
    Nalam is akad 25 euros gear up pack, 500ft-ert odaadom, ha kell valakinek, dobjon privit, thx.
  • kerla
    Sziasztok!
    Nem ismerem ezt a játékot, de most van egy olyan lehetőségem, hogy 2500 Station Cash értékű kódot tudok venni 10 dollárért. Érdekel valakit? Egész konkrétan World of tanks kóddal együtt 20 dollár (ill van még vmi kmás játék kód mellé, Hawken, ha egy olyan is beszáll akkor 3 felé menne).
    Ha valakit érdekel és megéri 10 dollárért a 2500SC, akkor priviben írjon.
  • HeadHunter86
    Ha valakit érdekel van Premium Gear Up Pack-om 11.000HUF értékben.

Egy ezresért már küldöm is a kódot.
  • Nagydög
    Meg leitatnod sem kellett, hogy besorozd!
  • Warrika
    nagyon fasza az újratelepítés megoldotta a problémát.

millerre a terran oldalra mentem mint ahogy látom ott van a legtöbb magyar elvileg.

nickname : Nokia127HUN
  • Warrika
    az újratelepítés elvielg 10 perc és kész ha akkor se jó megpróbálom amit javasoltál.
    remélem menni fog mert egyre jobban tetszik a játék ahogy nézem róla a vidiket meg a streameket.
  • hundani99
    a kis csavar kulcs ikonono nbelül vn ha rá mész ott de ha sikerül végül keress engem a millleren a terran oldalon Dravier
  • Warrika
    megpróbálom újratelepíteni hátha az segít valamit