Planetside 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊)
http://i215.photobucket.com/albums/cc152/estaquente/funny_pictures/e744f91c29ec99f0e662c9177946c627.jpg
valami gond lehet a SOE-nél?😉
Hide and fear, Cobra Commander is here !
i5 2500K-val es GTX560Ti-vel rendben van.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Konfigom az aláírásomban.
Lassan már úgy levettem a grafikát hogy a játék már a Minecraft-ra hasonlít de továbbra is játszhatatlanul szaggat.
Nyílván felejtõs.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Hide and fear, Cobra Commander is here !
E8400
4gb DD3 1333Mhz Kingstone
Nvidia Gt440 1gb GDDR3
szal mennie kell maj röccenéstelenül legalább mediummal.
Pár nap és jön egy hotfix, az majd remélhetõleg helyreteszi a dolgokat.
off
Nem ismerem ezt a játékot, de most van egy olyan lehetõségem, hogy 2500 Station Cash értékû kódot tudok venni 10 dollárért. Érdekel valakit? Egész konkrétan World of tanks kóddal együtt 20 dollár (ill van még vmi kmás játék kód mellé, Hawken, ha egy olyan is beszáll akkor 3 felé menne).
Ha valakit érdekel és megéri 10 dollárért a 2500SC, akkor priviben írjon.
Egy ezresért már küldöm is a kódot.
millerre a terran oldalra mentem mint ahogy látom ott van a legtöbb magyar elvileg.
nickname : Nokia127HUN
remélem menni fog mert egyre jobban tetszik a játék ahogy nézem róla a vidiket meg a streameket.
tûzfal és minden hasonló program ami blokkolhatná kikapcsolva.
win 7 alatt futtatom 32 biten lehet ez nem tetszik neki bár ahogy olvastam már mennie kéne.
ez a valide game assets mi is pontosan és hol találhatom?
nem bukkantam rá hogy mire gondolsz.
pedig nagyon tetszik a játék és jó az alapelgondolás is szóval jólenne ha tudnék vele játszani😊
ha valakinek van valami ötlete nagyon örülnék neki
elõre is köszönöm
a minap feltettem a játékot és elértem oda hogy kipróbálnám de mikor a launchernél rákattintok a play re kijön 1 hibaüzenet és a planetside2.exe leáll és APPCRASH problémával leáll a játék.
minimális rendszerkövetelmény megvan rendszergazdaként futtatva.
nézelõdtem neten nem nagyon találtam rá a probléma okéra.
ha valaki esetleg tudna segíteni azt megköszönném.
mallory átkerült a ceresre, indar végre fullon volt így 32-33% volt minden frakció, végre nyugodtan lehetett kempelni... 😉
+ fullon lévõ indaron semmi mikrolag, röcögés... így kell ennek mûködni...
allat jókat lehet így aimozni
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3