1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Eisenberg
    Én is Woodman-en vagyok :) De lehet, hogy MAJD ha lesz ingyenes kariátvitel akkor átmegyek Ceresre, van ott egy outfit úgy hallottam.
  • Szthomas
    Nem ígérek semmit, de esténként szerintem leszek. Addig is nyomjad az ipart! :D
  • Vensztár
    Pont minap váltottam vissza VS karira TR-ról azon már szinte megvan minden úgy hogy most ezt fejlesztem és sztem ma este is csapatom egy kicsit! :D
  • Szthomas
    Zsír. Nyugodtan felvehetsz, majd én is felveszlek. Amennyibe összefutunk a játékban és lesz kedved csapatban is játszhatunk. Addig is jó játékot és kellemes estét!
  • Vensztár
    Nekem is van egy karakterem VS oldalon Ravenmor névvel.
  • Szthomas
    Én igen, bár mostanában ritkábban. VS oldalon, Szthomass névvel...
  • Vensztár
    Játszik valaki Woodman szerveren?
  • Eisenberg
    Értem, nos nem gond mert a mostani meccs után egyelőre nem akarok váltani. Régen sosem volt olyan, hogy délután 4-kor 40% vanu lett volna O.o Bár ez még csak első tapasztalat ki tudja. Persze nyári szünet után más lesz valszeg, de este is ráérek :) Mielőtt elment volna az áram egy pár másodpercre játszottam egy jót. Így visszatérés utáni első élménynek kifejezetten kellemes volt: Sosem voltam jó játékos szinte semmiben, de light-al ahogy szivattam az újoncokat, és a 40+-os szintűeket egyaránt az valami fergeteges volt :D Látom, hogy befordul egy nagy oszlopnál balra, én megkerülöm az oszlopot mondom szemből lekapom hátha meglepődik. Aztán gondoltam egyet még útközben, és miután belelőttem párat egyből felugrottam, Ő meg csak kapkodta a fejét meg töltött míg Én a konténerre felugorva soroztam majd Ő továbbra is a konténert célozta, (illetve a tetejét hátha felbukkanok) de Én akkor már a háta mögött voltam, és kivégeztem. 44-es fizetős csóka, én meg 15-ös free sz*r noob :D Le merném fogadni, hogy fele annyit sem ölt bele a játékba mint Én. Aztán ahogy védtük a Crown-t... Hát mit ne mondjak egy élmény volt. Megyek is vissza. :)
  • Muki100
    Szerintem becsülettel dolgoznak (nem sok csapatból nézném ki hogy a pénteki update után vasárnap már adta is a hotfixet) és javítgatják, de sajnos érződik hogy kis csapat van rajta ezért lépésenként haladnak.

Többen vannak, azt olvastam hogy Németországban TV reklámok is vannak a pro 7-en + nyári szünet. Karaktert átvinni nem lehet még.
  • Eisenberg
    Üdv! Kettő vagy hány hónap kihagyás után ismét itt vagyok (vírus miatt újraraktam a fiókomat illetve a csökkent Vanu jelenlét miatt szüneteltettem a játékot), hogy újult erővel vágjak neki a dolognak. Találtam egy rohadt jó magyar oldalt leírásokkal meg mindennel, sőt a magyar patch notes-oknál csak pislogtam.

Kérdés: Milyen most a játék az eddigi időszakhoz képest?
    Többen vagy kevesebben játszanak általában?
    Át lehet már vinni karaktert másik szerverre? Oh, és ugye ingyenes? Köszi egyelőre ennyi.
  • Vensztár
    Woodman szerveren játszó magyar TERRAN Outfitbe veszek be tagokat akit érdekel az privátban érdeklődjön.
  • NagyiBMX
    Sziasztok! Van egy kódom amit ajándékba kaptam az új videókártyámhoz. A probléma csak az, hogy én nem játszom a játékkal ezért gondoltam itt valakinek nagyobb szüksége lenne rá. :) Egy kis pénzért szívesen megválnék tőle, ha valakit érdekel írjon privátot itt SG-n. :)
  • Muki100
    Közös szerver nem hiszem hogy lesz. Ha mégis, akkor nyitok majd egy új karaktert a PS4 közönség új szerverére és rekord gyorsasággal fogok certeket szerezni :D
  • philodox
    Jön a Planetside 2 Playstation 4-re. (részletek még nincsenek, pl arról, hogy közös, vagy külön szerveren fognak szerencsétlenkedni a kontrolleresek...) Vélemény?
  • Nagydög
    Ehhez az egy jatekhoz ne is vegyel joy-t, mert nem mukodik vele tisztessegesen. En bekonfigoltam az oreg Cyborg 3D-met, de a gombok csak az elso lenyomasig mukodtek, masodikra mar nem. Vagy az eger igy, vagy maradsz a foldon.
  • Swarczi
    Zsír, akkor ezek szerint nem sűrűn fogok repkedni :). Mind1, akkor maradok a "földhöz ragadt" harcoknál.
  • Psychedelic #1516
    Több száz óra repülés után már jól fog menni. :)
  • Swarczi
    Üdv mindenkinek! Nem régen kezdtem el a játékkal játszadozni(combosabb vga híján még csak elindítani sem lehetett) heti pár óra erejéig. Eddig viszonylag bejött, a nagy csaták baromi fílingesek, de van egy nagy DE: a légi járművek irányítása számomra logikátlan. Itt elsősorban az egérrel való irányításra gondolok, konkrétan egy fekete lyukba dobnám, aki kitalálta hogy az egér jobbra-balra mozgatására a gép ne jobbra balra mozduljon el hanem forogjon... Ennek köszönhetően a légi járműveket a játékban max. közlekedésre használom.

Nem lehet valahogy ezt a beállítást átállítani? Csak mert ehhez az egy játékhoz nem akarok joy-t venni, a pusztán bill.el való irányítás pedig számomra körülményes.
  • BladeW
    Él és virul, de köszöni szépen az érdeklődést.
  • DarkHorSe
    kihalt mar a jatek?
  • kifli
    egy sört adok érte!
  • tomo05
    GEAR UP Pack kód eladó! (includes Infantry Camo, Weapon Camo, Exclusive Gun, 7 Day XP Boost, 7 Day Resource Boost) Ár.: Írj és megegyezünk ;) Email: [email protected] Ui.: BOCS AZ OFFÉRT!
  • philodox
    Május 22-én élesítették a 9. nagy update-et.

A számtalan apró változtatás közül a két fontosabb:

- A MAX-ok új képességeket kaptak. A Vanuk ezt aktiválva gyorsabban mennek és nagyobbat sebeznek, cserébe sérülékenyebbé válnak. Az NC maxok kapnak egy riot-shield-szerű pajzsot, ez szemből véd, viszonylag erős és gyorsan töltődik. A Terran maxok rögzíthetik magukat, ekkor megnő a tűzgyorsaság és a lövedéksebeség. Mindhárom elég durván hangzik, a vanut nem próbáltam/nem láttam, az NC maxok zárt térben még brutálisabbak (és szerintem még többen vannak), a terranok szokás szerint a csapattársakra vannak utalva, de főleg védekezni elég hatékonyak. (Dual-burster lockdown :) )
    - És akkor a másik újítás. Egyelőre Indaron vezették be az ún. Rushlane systemet (planetside 1 veteránoknak Lattice). Ez egy hálózat a bázisok és az outpostok között, ennek a hálónak a mentén lehet támadni, ezért aztán a védelem is tervezhető, szervezhető lett. Néhány bázist levettek a térképről (jellemzően a szélekről), amik nem fértek bele értelmesen ebbe a hálózatba. Átszervezték a Crown-t (ismét), control pontok vannak a hidaknál is, spawn pedig a toronyban. A többi bázis belső harcait is igyekeztek még jobban elszeparálni a járművektől.
    Az első benyomások szerint több a nagy harc, és több a gyalogság nyílt téren is (hiszen majd minden kaszt eredményes tud lenni a páncélosok ellen). Ezzel együtt, mivel a nem frontvonalban lévő bázisok nem támadhatók, a kisebb outfitek nem tudják a vonalak mögötti zavarással lefoglalni magukat, ők panaszkodnak, hogy nekik is csak a nagy csaták maradnak. Mondjuk szerintem ez pont erről szól, de érzésem szerint a háttérben lévő generátorok idővel azért rombolhatóak lesznek, vagy lesz más módja a bázisok blokkolásának.

Ja, és van tutorial is, ami az alapokra tanít. Érzésem szerint ebben az állapotban kellett volna kijönni a játéknak. Van tutorial, gyarkolóhely, jobban optimalizált, mint fél éve volt, van értelmes folyása a harcoknak... Ha most nyomnak egy intenzív sajtókampányt, megint tömegeket hozhatnak a játékba. Végül is másik MMOFPS még mindig nem nagyon létezik.
  • Shad01
    Miller szerveren, terran oldal vedd fel friend-nek LLYYNNXX -et. Ő majd bevesz az outfitbe és add TS-címet is.
  • BladeW
    Valamilyen kontaktot tudnál adni, aki fel tud venni Milleren? (TS, vagy bármi)
  • Shad01
    Nagyobb Terran outfit a Milleren van. Ha az NC oldal érdekel akkor a Cobalton van egy nagy outfit. A két outfit a hétvégente összeáll egy nagyobb megmozdulásra. Pénteken este mindenki NC, szombat este mindenki Terran oldalon játszik.
  • BladeW
    Sikerült min fps-t belőni 25-30-ra. Nagy csatáknál bio-lab belsejében esik csak le ennyire, mindenhol máshol fix 60 (v-sync: on). Szóval játszható, vidkártya vásárlással még várok egyelőre. Mekkora a magyar játékospopuláció, ill hol játszanak többen? Ceresen találtam eddig egy magyar vanu outfitet...
  • JaSoN HuNTeR #1505
    GTS250 hát ez nagyon kevéske.
  • BladeW
    Sziasztok, gépbővítés után vagyok (AMD FX6100, nVidia GTS250 1GB, 8GB ram), és érdeklődnék, hol is tart jelenleg a játék (játékosszám / játékosok minősége)? Érdemes több időt szánni rá, vagy előreláthatólag "kukázzák" nemsokára?

Ui: a fenti konfig elég-e a minden esetben játszató FPS-hez?
  • Jossua
    Ha gondoljátok vegyetek fel ! MagyarNyilas és a Miller szerveren nyomom a pirosaknál:)
  • Jossua
    Marha jó megholt a szerverük -.-
  • Vensztár
    There was an error completing your request. Please try again.
    Dettó
  • Jossua
    Sziasztok Ti sem tudtok belépni most ?.... -.-
  • Vensztár
    Magyar tagokat keresek Woodman szerverre Terran Republic Outfitbe, jelentkezni privátban!
  • Djuree
    van eladó station kuponom megint, a kisebb nvidiás. 1000ft-ért vihető, 2500 Station Cash.
    [email protected]
    pm-et itt ne írjatok, ritkán vagyok itt fent.
  • hundani99
    **Archkira
  • hundani99
    keressetek engem Dravier v Arcgkirát és szivesen fel veszünk, a legjobb ha beszélni is tudsz de ha nem az se gond csak akkor jól figylej mi mit mondunk
  • Vensztár
    Woodman szerveren keresek TR klánt
  • Nagydög
    A Milleren terrankent Draviert keresd! Ha menne mindket iranyba a TS az nagyon hasznos lenne. (Irni ugyse tudsz. )
  • attila26x
    Sziasztok.Én is szeretnék csapatban játcani ,mi az első amit tennem kell?
    Kivel vegyem fel a kapcsolatot?Team speak szerver?(Hozáteszem a netem miatt csak halgatni tudtam ,azóta router lett cserélve meg kéne probálni mijen most)