1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • lajgut
    igen csak az a baj hogy az I5 proci amit kinéztem az még mindig 45k:S Csak ugye ezt láttam 30k körül, én is Intel párti vagyok mondjuk. Kösz a tanácsot, de I3-ast meg nem akarok mer ugy nézem a gépet hogy legalább 3-4 évig ne keljen hozzányuljak :D
  • philodox
    Nekem core i5 2500k és GTX 650 ti oc van, és 1650-es felbontásban mindent high-ra véve (talán a flóra nem) elég jól megy, és szép is. Physx be van kapcsolva.

A proci nincs túlhúzva. Ha limitem van, az általában proci, 35-40 körül nagy harcokban.

Miller alertek: sok esetben mintha csak a TR-nak lenne fontos, a többi meg sem jelenik, sőt, inkább átjelentkeznek a TR altokra, ami tovább torzítja az arányokat.
  • BladeW
    nekem FX6100-al nagyobb harcokban procilimites a játék erősen (~20 fps). Ha a PS2 miatt vennél gépet, akkor egyértelműen Intel...
  • lajgut
    Üdv all, régebben irtam hogy szar a rendszerem a gamehoz, namármost, tervezem egy AMD FX 6300 beszerzését és egy GTX650 1GB GDDR5 videokarit, Szerintetek megérné? Yutubon néztem videokat, szerintem jol viszik.
  • danone
    HA valakinek nincsenek meg a karakterei belépésnél patch után:

//
    Your characters should still be available as we have not done any sort of character wipes. If you are 100% positive that you are logged in with the correct account, run your Planetside 2 Launchpad and log in, but do not press play. Click on the Advanced Tools icon (looks like a hexagon surrounding a wrench) in the lower left and then choose the option to open game directory. In the window/folder that comes up, locate and delete the following files

PlanetSide2.exe
    ActivityUserData.ini
    LaunchPad-user.ini
    LoadingScreen.xml
    InputProfiles.xml
    SoundSettings.xml
    UserOptions.ini
    vivoxoal.dll
    vivoxsdk.dll

Once these files are deleted, close the Planetside 2 window/folder and go back to the Launchpad > Advanced Tools/Settings menu. Click on the Validate Game Assets menu option and then press the green Validate button to have the Launchpad check your game files, and download any missing or corrupt files.

If your character are still missing go to your PlanetSide 2 directory and open Launchpad.libs. From there, delete your launchpad.cache folder and try logging back into the game once again and see if your characters appear.
    //
  • UglyGee
    Érdekesség képpen az előző kommentemhez: 8:17-kor 34% vanu, 35%TR, többi NC, Amerisht visszacapeltük, de indar 3/4-e máris vanu.
    Szóval akció van bőven minden frakcióval, és a létszám is olyan, hogy ha egyik kontinensről kivonják, máris "baj" van.
    Én bízom benne, hogy hamarosan beáll egy egészséges frakció egyensúly.
  • UglyGee
    Most (2013.07.25. 8:00) is Vanu capelte be Amerisht. Alerteket is visznek azért, főleg ha DWG, meg a hasonló pro alakulatok fent vannak. Tény, hogy eddig a TR nyert szinte minden alertet, de ez már egyre nehezebb (ami nem baj), mivel egyre több az NC és a Vanu (ez sem baj), és a TR sokszor agyhalott módjára zergel, kb zero védekezéssel (ez baj :)).
    Lehet, hogy rosszul látom, de szerintem kezd kiegyenlítődni a szerver. Nyilván beletelik kis időbe a "TR többséget behozni", de rengeteg az új ember mindenhol.
  • 37lz55
    Milleren brutál a TR, minden alertet elvisz szinte.
    Ceresen is ők a dominánsak szombatot kivéve mikor jönnek a nagy német NC outfitek, akkor legázolnak mindent mint a sáskák:)
    vanu szopóág mindenhol.. hiába vagyunk néhény hete többségben 1 nyert alertet sem láttam, vagy ha nem az indaron van észre sem veszik, főidőben Ameris alert szerver populáció vanu 48% Amerish 18%...
  • UglyGee
    A Miller lett a recommended szerver, így az utóbbi 1-2 hónapban jelentősen megnőtt a vanu és az NC létszám is. Ugyan a sírás továbbra is megy, hogy a TR többségben van, de ez mára már csak megszokásból történik, sokszor van úgy, hogy a TR létszáma a legkevesebb.
  • philodox
    Nekem nagyjából kiegyensúlyozottnak tűnik, és a saját statisztikák szerint is majdnem teljesen ugyanaz az ölés, halál, bázisfoglalás stb a két másik frakció ellen.
  • kifli
    nekem úgy tűnt annó, hogy tr-ként mindig vanukkal verekedtünk, a kék csapatot alig láttam :)
  • Muki100
    Régebben ők voltak legkevesebben, de most úgy tűnik megfelelő létszámban és jó szervezettséggel játszanak.
  • Eisenberg
    Vanunak megéri Millerre menni? O.o
  • UglyGee
    SOE-t ismerve biztos SC-ért lesz a transfer :S
  • 37lz55
    várom már a karakter másik szerver átvitele lehetőséget
    régebben amikor egyesültek a kisebb szerverek, egy oldalra került a vs meg az nc karim
    NC-t vinném a Cobaltra...
  • UglyGee
    Holnap este a Milleren, mint minden szombat este, a Cobaltos NC-sekkel közös hadgyakorlatunk lesz. Ha valaki ki szeretné próbálni magát velünk, jöjjön, és keresse vezetőink bármelyikét: Llyynnxx, Scrab. De érdeklődhet honlapunkon is! (cím az aláírásomban).
    Várunk mindenkit szeretettel!
    Hűség mindhalálig!
  • UglyGee
    Szia.
    “Planetside 2 - Gear Up pack (worth $25/€25) that includes Infantry Camo, Weapon Camo, Exclusive Gun, 7 Day XP Boost, 7 Day Resource Boost equivalent to 2500 Station Cash”

Szóval igazából nem SC-t ad, hanem egy csomagot, ami ennyit ér. Ettől még jó, főleg ha valaki most kezdi.
  • JeffDunham
    Sziasztok. Én magam nem játszom ezzel a játékkal, de van pár bónusz kódom hozzá, ami az nvidia kártyákhoz lehetett kapni. Érdekelne valakit?

Valami "2500 Station Cash-t" ad ami 25 dollárba kerül úgy tudom. Én ennek töredékéért oda adnám. Akit érdekel keressen meg privát üzenetben. Köszi.
  • UglyGee
    Szuper :)
  • Vensztár
    Nekem is van TR karim 41es.
  • UglyGee
    Mennyi? :)
  • Eisenberg
    Esstenem mennyi Terran... :)
  • UglyGee
    TR Katonák!
    A Terran Köztársasághoz lojális Crimson Crows [CCHU] alakulat jelenlegi állományának bővítéséhez aktív harcosokat keres!
    Várunk minden olyan jelöltet, aki elhivatottságának érzi megvédeni a Terran Köztársaságot és a Miller szerveren egy magyar alakulatnál akar rendszeres szolgálatot teljesíteni!
    A Crimson Crows alakulatról és a csatlakozási feltételekről a CCHU bázisán találhatsz bővebb információt! --> http://cchu.magyarplanetside2.hu
    Hűség mindhalálig!
  • srichie
    Szia!

Van egy VS karakterem ott asszem BR14-s, mondjuk a premium certekből kicsit tápolva van.
    MrProton a nick-m.
    Néha vagyok csak mert a TR karakteremet ki akarom tolni BR100 ig...most 79 nél tartok.
    Szóval nemsokára találkozunk :)

• Vensztár
    Privátban írd le a neved meg még aki akar csatlakozni.
  • Eisenberg
    Jelentkezem. Szint kő? 16 vagyok még csak.
  • Vensztár
    VS oldalon magyar tagokat keresek woodmen szerveren.
  • philodox
    Bár magam is nyelvtannáci vagyok, nem gondoltam, hogy itt is találok lelki társat! :)
  • Nagydög
    En is inkabb az "össze fogja" es a "júliusba" miatt morgok. Csapd meg hozza a "hozzászólásba"-t is!

Amugy az oldallal kapcsolatban: nem ugy nezem, hogy igeny lenne ra, de ha a sajat oromodre megcsinalod, lehet, hogy lesz erdeklodes.
  • kailee
    Azért egy honlapon írni más tészta, mint itt fórumon egy hozzászólásba. Persze lehetne itt is minden helyesírási veszőt és egyebet betartani, de akkor az időbe telik az idő meg pénz.

Egyébként szokás hatalma. Ez olyan internet betegség. Gondolok itt ilyenekre: pill, re, stb

Köszi az oldalakat.
  • Nagydög
    De ha ott is ilyen nagyvonaluan bansz a helyesirassal, feljelentelek a mediahatosagnal!

A Jammersnek volt sajat oldala, de ott volt nemi szakadas, most nagyreszt a Crimson Crows-nal talalod a tarsasagot.

Illetve itt is van valamifele magyar nyelvu oldal.

• kailee
    hali

rég nem írtam már.
    ps2 ről van-e már valami magyar oldal ami össze fogja a magyar közösséget?
    mert ha nincs lehet belevágok és júliusba elkészítem.

ha már van akkor linkeljétek be pls.
  • BladeW
    Amikor az alkalmazás memória-igénye túllépi a fizikai memória méretét, a winchesteredet használja tovább (pagefile), ami jelentősen csökkenti az alkalmazás teljesítményét, nem utolsósorban a winchestered élettartamát is.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    remélem elég bonyolultan fogalmaztam ;)

• Eisenberg
    Mi az a swap? Csakmert 4GB ramom van :D
  • BladeW
    Viszont számolj a magas gépigénnyel: 4 giga rammal már swappolhat, illetve konstans magas FPS-hez nem árt egy i5 (meg úgy általában az Intel procikat támogatja, de ez reményeim szerint változni fog a PlayStation4 megjelenéssel). Grafikát megfelelően butítva megelégszik régebbi videokártyával is.
  • kifli
    Bannerkép alatt sg játékos nyilvántartásnál láthatod, az itteni felhasználók nagy része melyik szerveren, melyik oldalon, és melyik outfitben játszik...
  • Nagydög
    A regebbi jatekosokkal szemben lennel hatranyban, mert jobbak a felszereleseik. Ezt tudod ugy kompenzalni, hogy rogton megvasarolod a felszerelest penzert, de legtobbszor folosleges. Az alap cuccok is jol hasznalhatok. Ha meg rakapsz, ugyis osszegrindeled a kello XP-t.
  • Eisenberg
    Igen egy elég kezdetleges BF FPS (nincs annyi jármű, de lesz, illetve ígérnek vízi csatákat is.) több száz/ezer emberrel három néppel, rengeteg egyedi fegyverrel, kasztokkal, fejleszthető járművekkel, taktikán alapuló csatákkal, klánokkal, squad-okkal. Mit mondjak még. Azt hiszem mást nemigen kell. Amúgy nemigen vagy korlátozva, a fizetősök ha jól tudom csak sisakokat meg cicomázásokat vehetnek de igazából nem néztem szét a fizetős tartalmak közt. Jah meg XP boost-ot természetesen de szvsz aki 2 nap alatt 50-es az sz*rabbul játszik mint Én 16-oson. Mondjuk attól lelő :) Amúgy magyar közösség a Milleren van Terran oldalon ha jól tudom. De majd az okosok megmondják ha nem.
  • Munszu
    Sziasztok,
    Valaki tudna pár szót mondani a játékról, hogy mihez lehetne kb. hasonlítani mint multiplayer fps?
    Nekem elsőre videók alapján sci-fi Battlefield ugrana be. Láttam hogy itt is van itemshop nos free játékosként mibe lennék le korlátozva ha el kezdeném? Illetve Hol található valami magyar közösség, hogy nagyobb kedvel ugorjak bele a játékba ha elkezdem?

Előre is köszönöm a válaszokat. :)
  • Eisenberg
    Woodman tele van ilyen sem volt még :D