Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ha ott is ilyen nagyvonaluan bansz a helyesirassal, feljelentelek a mediahatosagnal! <#vigyor1>

A Jammersnek volt sajat oldala, de ott volt nemi szakadas, most nagyreszt a Crimson Crows-nal talalod a tarsasagot.

Illetve itt is van valamifele magyar nyelvu oldal.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

hali

rég nem írtam már.
ps2 rõl van-e már valami magyar oldal ami össze fogja a magyar közösséget?
mert ha nincs lehet belevágok és júliusba elkészítem.

ha már van akkor linkeljétek be pls.

http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee

Amikor az alkalmazás memória-igénye túllépi a fizikai memória méretét, a winchesteredet használja tovább (pagefile), ami jelentõsen csökkenti az alkalmazás teljesítményét, nem utolsósorban a winchestered élettartamát is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem elég bonyolultan fogalmaztam 😉

Mi az a swap? Csakmert 4GB ramom van 😄
Viszont számolj a magas gépigénnyel: 4 giga rammal már swappolhat, illetve konstans magas FPS-hez nem árt egy i5 (meg úgy általában az Intel procikat támogatja, de ez reményeim szerint változni fog a PlayStation4 megjelenéssel). Grafikát megfelelõen butítva megelégszik régebbi videokártyával is.
kifli
Bannerkép alatt sg játékos nyilvántartásnál láthatod, az itteni felhasználók nagy része melyik szerveren, melyik oldalon, és melyik outfitben játszik...
A regebbi jatekosokkal szemben lennel hatranyban, mert jobbak a felszereleseik. Ezt tudod ugy kompenzalni, hogy rogton megvasarolod a felszerelest penzert, de legtobbszor folosleges. Az alap cuccok is jol hasznalhatok. Ha meg rakapsz, ugyis osszegrindeled a kello XP-t.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Igen egy elég kezdetleges BF FPS (nincs annyi jármû, de lesz, illetve ígérnek vízi csatákat is.) több száz/ezer emberrel három néppel, rengeteg egyedi fegyverrel, kasztokkal, fejleszthetõ jármûvekkel, taktikán alapuló csatákkal, klánokkal, squad-okkal. Mit mondjak még. Azt hiszem mást nemigen kell. Amúgy nemigen vagy korlátozva, a fizetõsök ha jól tudom csak sisakokat meg cicomázásokat vehetnek de igazából nem néztem szét a fizetõs tartalmak közt. Jah meg XP boost-ot természetesen de szvsz aki 2 nap alatt 50-es az sz*rabbul játszik mint Én 16-oson. Mondjuk attól lelõ 😊 Amúgy magyar közösség a Milleren van Terran oldalon ha jól tudom. De majd az okosok megmondják ha nem.
Sziasztok,
Valaki tudna pár szót mondani a játékról, hogy mihez lehetne kb. hasonlítani mint multiplayer fps?
Nekem elsõre videók alapján sci-fi Battlefield ugrana be. Láttam hogy itt is van itemshop nos free játékosként mibe lennék le korlátozva ha el kezdeném? Illetve Hol található valami magyar közösség, hogy nagyobb kedvel ugorjak bele a játékba ha elkezdem?

Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
Woodman tele van ilyen sem volt még 😄
Én is Woodman-en vagyok 😊 De lehet, hogy MAJD ha lesz ingyenes kariátvitel akkor átmegyek Ceresre, van ott egy outfit úgy hallottam.
Nem ígérek semmit, de esténként szerintem leszek. Addig is nyomjad az ipart! 😄
Pont minap váltottam vissza VS karira TR-ról azon már szinte megvan minden úgy hogy most ezt fejlesztem és sztem ma este is csapatom egy kicsit! 😄
Zsír. Nyugodtan felvehetsz, majd én is felveszlek. Amennyibe összefutunk a játékban és lesz kedved csapatban is játszhatunk. Addig is jó játékot és kellemes estét!
Nekem is van egy karakterem VS oldalon Ravenmor névvel.
Én igen, bár mostanában ritkábban. VS oldalon, Szthomass névvel...
Játszik valaki Woodman szerveren?
Értem, nos nem gond mert a mostani meccs után egyelõre nem akarok váltani. Régen sosem volt olyan, hogy délután 4-kor 40% vanu lett volna O.o Bár ez még csak elsõ tapasztalat ki tudja. Persze nyári szünet után más lesz valszeg, de este is ráérek 😊 Mielõtt elment volna az áram egy pár másodpercre játszottam egy jót. Így visszatérés utáni elsõ élménynek kifejezetten kellemes volt: Sosem voltam jó játékos szinte semmiben, de light-al ahogy szivattam az újoncokat, és a 40+-os szintûeket egyaránt az valami fergeteges volt 😄 Látom, hogy befordul egy nagy oszlopnál balra, én megkerülöm az oszlopot mondom szembõl lekapom hátha meglepõdik. Aztán gondoltam egyet még útközben, és miután belelõttem párat egybõl felugrottam, Õ meg csak kapkodta a fejét meg töltött míg Én a konténerre felugorva soroztam majd Õ továbbra is a konténert célozta, (illetve a tetejét hátha felbukkanok) de Én akkor már a háta mögött voltam, és kivégeztem. 44-es fizetõs csóka, én meg 15-ös free sz*r noob 😄 Le merném fogadni, hogy fele annyit sem ölt bele a játékba mint Én. Aztán ahogy védtük a Crown-t... Hát mit ne mondjak egy élmény volt. Megyek is vissza. 😊
Muki100
Szerintem becsülettel dolgoznak (nem sok csapatból nézném ki hogy a pénteki update után vasárnap már adta is a hotfixet) és javítgatják, de sajnos érzõdik hogy kis csapat van rajta ezért lépésenként haladnak.

Többen vannak, azt olvastam hogy Németországban TV reklámok is vannak a pro 7-en + nyári szünet. Karaktert átvinni nem lehet még.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Üdv! Kettõ vagy hány hónap kihagyás után ismét itt vagyok (vírus miatt újraraktam a fiókomat illetve a csökkent Vanu jelenlét miatt szüneteltettem a játékot), hogy újult erõvel vágjak neki a dolognak. Találtam egy rohadt jó magyar oldalt leírásokkal meg mindennel, sõt a magyar patch notes-oknál csak pislogtam.

Kérdés: Milyen most a játék az eddigi idõszakhoz képest?
Többen vagy kevesebben játszanak általában?
Át lehet már vinni karaktert másik szerverre? Oh, és ugye ingyenes? Köszi egyelõre ennyi.
Woodman szerveren játszó magyar TERRAN Outfitbe veszek be tagokat akit érdekel az privátban érdeklõdjön.
NagyiBMX
Sziasztok! Van egy kódom amit ajándékba kaptam az új videókártyámhoz. A probléma csak az, hogy én nem játszom a játékkal ezért gondoltam itt valakinek nagyobb szüksége lenne rá. 😊 Egy kis pénzért szívesen megválnék tõle, ha valakit érdekel írjon privátot itt SG-n. 😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Muki100
Közös szerver nem hiszem hogy lesz. Ha mégis, akkor nyitok majd egy új karaktert a PS4 közönség új szerverére és rekord gyorsasággal fogok certeket szerezni 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Jön a Planetside 2 Playstation 4-re. (részletek még nincsenek, pl arról, hogy közös, vagy külön szerveren fognak szerencsétlenkedni a kontrolleresek...) Vélemény?
Ehhez az egy jatekhoz ne is vegyel joy-t, mert nem mukodik vele tisztessegesen. En bekonfigoltam az oreg Cyborg 3D-met, de a gombok csak az elso lenyomasig mukodtek, masodikra mar nem. Vagy az eger igy, vagy maradsz a foldon.

Zsír, akkor ezek szerint nem sûrûn fogok repkedni 😊. Mind1, akkor maradok a "földhöz ragadt" harcoknál.
Több száz óra repülés után már jól fog menni. 😊
Üdv mindenkinek! Nem régen kezdtem el a játékkal játszadozni(combosabb vga híján még csak elindítani sem lehetett) heti pár óra erejéig. Eddig viszonylag bejött, a nagy csaták baromi fílingesek, de van egy nagy DE: a légi jármûvek irányítása számomra logikátlan. Itt elsõsorban az egérrel való irányításra gondolok, konkrétan egy fekete lyukba dobnám, aki kitalálta hogy az egér jobbra-balra mozgatására a gép ne jobbra balra mozduljon el hanem forogjon... Ennek köszönhetõen a légi jármûveket a játékban max. közlekedésre használom.

Nem lehet valahogy ezt a beállítást átállítani? Csak mert ehhez az egy játékhoz nem akarok joy-t venni, a pusztán bill.el való irányítás pedig számomra körülményes.
Él és virul, de köszöni szépen az érdeklõdést.
DarkHorSe
kihalt mar a jatek?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

kifli
egy sört adok érte!
tomo05
GEAR UP Pack kód eladó! (includes Infantry Camo, Weapon Camo, Exclusive Gun, 7 Day XP Boost, 7 Day Resource Boost) Ár.: Írj és megegyezünk 😉 Email: [email protected] Ui.: BOCS AZ OFFÉRT!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Május 22-én élesítették a 9. nagy update-et.

A számtalan apró változtatás közül a két fontosabb:

- A MAX-ok új képességeket kaptak. A Vanuk ezt aktiválva gyorsabban mennek és nagyobbat sebeznek, cserébe sérülékenyebbé válnak. Az NC maxok kapnak egy riot-shield-szerû pajzsot, ez szembõl véd, viszonylag erõs és gyorsan töltõdik. A Terran maxok rögzíthetik magukat, ekkor megnõ a tûzgyorsaság és a lövedéksebeség. Mindhárom elég durván hangzik, a vanut nem próbáltam/nem láttam, az NC maxok zárt térben még brutálisabbak (és szerintem még többen vannak), a terranok szokás szerint a csapattársakra vannak utalva, de fõleg védekezni elég hatékonyak. (Dual-burster lockdown 😊 )
- És akkor a másik újítás. Egyelõre Indaron vezették be az ún. Rushlane systemet (planetside 1 veteránoknak Lattice). Ez egy hálózat a bázisok és az outpostok között, ennek a hálónak a mentén lehet támadni, ezért aztán a védelem is tervezhetõ, szervezhetõ lett. Néhány bázist levettek a térképrõl (jellemzõen a szélekrõl), amik nem fértek bele értelmesen ebbe a hálózatba. Átszervezték a Crown-t (ismét), control pontok vannak a hidaknál is, spawn pedig a toronyban. A többi bázis belsõ harcait is igyekeztek még jobban elszeparálni a jármûvektõl.
Az elsõ benyomások szerint több a nagy harc, és több a gyalogság nyílt téren is (hiszen majd minden kaszt eredményes tud lenni a páncélosok ellen). Ezzel együtt, mivel a nem frontvonalban lévõ bázisok nem támadhatók, a kisebb outfitek nem tudják a vonalak mögötti zavarással lefoglalni magukat, õk panaszkodnak, hogy nekik is csak a nagy csaták maradnak. Mondjuk szerintem ez pont errõl szól, de érzésem szerint a háttérben lévõ generátorok idõvel azért rombolhatóak lesznek, vagy lesz más módja a bázisok blokkolásának.

Ja, és van tutorial is, ami az alapokra tanít. Érzésem szerint ebben az állapotban kellett volna kijönni a játéknak. Van tutorial, gyarkolóhely, jobban optimalizált, mint fél éve volt, van értelmes folyása a harcoknak... Ha most nyomnak egy intenzív sajtókampányt, megint tömegeket hozhatnak a játékba. Végül is másik MMOFPS még mindig nem nagyon létezik.
Miller szerveren, terran oldal vedd fel friend-nek LLYYNNXX -et. Õ majd bevesz az outfitbe és add TS-címet is.
Valamilyen kontaktot tudnál adni, aki fel tud venni Milleren? (TS, vagy bármi)
Nagyobb Terran outfit a Milleren van. Ha az NC oldal érdekel akkor a Cobalton van egy nagy outfit. A két outfit a hétvégente összeáll egy nagyobb megmozdulásra. Pénteken este mindenki NC, szombat este mindenki Terran oldalon játszik.
Sikerült min fps-t belõni 25-30-ra. Nagy csatáknál bio-lab belsejében esik csak le ennyire, mindenhol máshol fix 60 (v-sync: on). Szóval játszható, vidkártya vásárlással még várok egyelõre. Mekkora a magyar játékospopuláció, ill hol játszanak többen? Ceresen találtam eddig egy magyar vanu outfitet...
JaSoN HuNTeR
GTS250 hát ez nagyon kevéske.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sziasztok, gépbõvítés után vagyok (AMD FX6100, nVidia GTS250 1GB, 8GB ram), és érdeklõdnék, hol is tart jelenleg a játék (játékosszám / játékosok minõsége)? Érdemes több idõt szánni rá, vagy elõreláthatólag "kukázzák" nemsokára?

Ui: a fenti konfig elég-e a minden esetben játszató FPS-hez?
Ha gondoljátok vegyetek fel ! MagyarNyilas és a Miller szerveren nyomom a pirosaknál😊

Marha jó megholt a szerverük -.-

There was an error completing your request. Please try again.
Dettó
Sziasztok Ti sem tudtok belépni most ?.... -.-

Magyar tagokat keresek Woodman szerverre Terran Republic Outfitbe, jelentkezni privátban!
Djuree
van eladó station kuponom megint, a kisebb nvidiás. 1000ft-ért vihetõ, 2500 Station Cash.
[email protected]
pm-et itt ne írjatok, ritkán vagyok itt fent.

Waaaaaagh!

**Archkira

keressetek engem Dravier v Arcgkirát és szivesen fel veszünk, a legjobb ha beszélni is tudsz de ha nem az se gond csak akkor jól figylej mi mit mondunk

Woodman szerveren keresek TR klánt
A Milleren terrankent Draviert keresd! Ha menne mindket iranyba a TS az nagyon hasznos lenne. (Irni ugyse tudsz. <#idiota>)

Sziasztok.Én is szeretnék csapatban játcani ,mi az elsõ amit tennem kell?
Kivel vegyem fel a kapcsolatot?Team speak szerver?(Hozáteszem a netem miatt csak halgatni tudtam ,azóta router lett cserélve meg kéne probálni mijen most)