1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
Morpeus #1612 Miller/Terran oldalon vagyok. Már kezdek belejönni a játékba, bár még mindig kicsit elveszettnek érzem magam. Akkor este találkozunk. -
Amok71 #1611 Pénteken ne ott keress bennünket, mert vendégségben vagyunk a Cobalton (NC) -
Amok71 #1610 Ha este játszol, 20.00-24.00 óra közt akkor tudom ajánlani a Miller/Terran-t
Crimson Crows
-
Morpeus #1609 Én őszintén szólva nem tudom, mert csak most akartam belefolyni a játékba. De akiket ajánlottak azok inaktívnak tűnnek. -
#1608 Tényleg, csak én vakoskodtam be, vagy aktív hazai steam group nincs a játékhoz?
A kettő, amit találtam mindkettő pici zéró aktivitással, vagy eleve az a hazai aktivitás, mint pl itt a topicban az utóbbi pár hónapban? :P -
#1607 miller terran oldalon vagyunk a legtöbben tudtommal :) -
Nagydög #1606 Keresd meg a Crimson Crows-t, vagy a Jammerst, bar ugy latom, utobbiak nem aktivak mostanaban. -
Morpeus #1605 Sziasztok!
Magyar játékostársakat keresek, mert nem rég kezdtem a játékot és még nem igazán ismerem ki magam benne. Sichrol a nevem a Miller(EU) szerveren.
Köszi előre is! -
BladeW #1604 Engem újabban azzal szopat, hogy random nem tudok loginolni, mert a launcher login errorral elszáll. -
#1603 Köszönöm a gyors segítséget!Csak az avast jelzett be a többi nem. -
#1602 Nagy valószínűséggel fals-pozitív, azaz nincs semmi vírus, próbáld ki, hogy virustotal-ra pl feltöltöd a filet és ott mit mond, ha többség szerint tiszta, akkor csak rakd be kivételek közé.
ui.: Azért csak nagy valószínűséggel, mert elméletben lehetséges, hogy a sony szervert törték fel és így már eleve vírusos filet tölt le a frissítéskor. -
#1601 Üdv!Elindítanám a launchert és bejelez az avast.win 32 hoblig (Heur) virust jelez. :( Valaki tud erről valamit? -
#1600 muki100 a szerencsés
ha lesz még akkor jelentkezem -
#1599 mijki megkapta az elsőt, de van még egy -
#1598 mivel senkinek nem kellett így a tiétek
van még 2 kódom, privátban az első két jelentkező megkapja ingyen
-
#1597 Your Planetside 2 Code:
4FKZ-E9TG-4G43-7E9K-KXAP
szívesen -
#1596 Your Planetside 2 Code:
ME4N-392A-PM69-ACFM-FD3D -
Eisenberg #1595 Van olyan, hogy 7130 MB-nyi patchet kihagytam? Kb 2 hónapja játszottam utoljára ne már basszus 7 giga volt a játék... -
madstone #1594 Ha valakinek meghívó kell írjon [email protected]. Meghívóval a meghívott játékos mind a 3 frakcióhoz kap + 1-1 light machine gun-t és ha station casht akar venni egyéb finomságokat (persze a cash mellé). -
#1593 Light Assault speckója, van alapból. -
vaakuum #1592 Ezt az ugró jetpackot, ami a bannerben futó filmecskében is látszik, honnan/hogyan/kinek lehet szerezni? Tegnap sehol nem találtam, bár lehet, nem voltam elég figyelmes. -
BladeW #1591 Milleren van nagyobb magyar Terran populáció, illetve (asszem) a Cobalton NC. -
#1590 A karakterek nincsenek kaszthoz kötve, váltogathatod ide-oda. A fegyverek pedig kasztokhoz vannak kötve, habár vannak átfedések. De pont a kasztváltogatás miatt ez nem para, ha sniper kell éppen akkor váltasz Infiltratorra. -
vaakuum #1589 Már be is raktam a könyvjelzők közé...
Egy szerveren ugye csak az egy birodalmat lehet választani, de feltételezem, hogy azon belül talán több kasztot is lehet kezdeni...
Ami viszont konkrét kérdés: a fegyverek egyértelműen kaszthoz kötöttek, vagy alkalmanként egy mérnök is mehet sniper-puskával? -
#1588 Lattice Links
Más: Most nézem egyik szerveren sincs, hogy mindhárom frakcióban lennének SG játékosok? :) -
vaakuum #1587 ok, köszi...sajnos melóban ücsörgök, délután meg egyéb program, de lehet elindítom még ma a letöltést.
Apropó, a p2maps.com-on a sárga és piros vonalak a szektorok között mit jelentenek?
A játékban van valami hatékony belső kommunikáció, vagy érdemben csak ts-en lehet értekezni néhány kollégával? -
#1586 Csak letöltöd és játszol, nem kell hozzá semmi. -
vaakuum #1585 Keresek egy jó kis lövöldözős játékot, mert a warframe már nem nagyon tud lekötni. Azért emberek ellen játszani mégis csak izgalmasabb, és talán nehezebb beleunni. Régen CS-eztem elég sokat.
Olvasgatom a magyarplanetside.eu oldalt, próbálok rájönni, hogy melyik frakciót, hol lenne érdemes kezdeni.
Érdemes nekiállni a letöltésnek, lehet ezzel most bárkinek játszani, vagy valami kulcs kell hozzá, ami nehezen szerezhető meg? -
UglyGee #1584 A hátbalövés nem okoz gondot a többségnek akkor sem, ha rikító piros camoban vagyok :) -
philodox #1583 Zsiráfcamo... Indaron még alkalomhoz is illő, egyébként meg főleg azokon a helyeken, ahol borzasztó nagy darálás alakul ki (pl. biolab), és főleg NC ellen. Annyira sárga, hogy kétszer is rád kell nézni, hogy kiderüljön ki is vagy valójában... cserébe mondjuk könnyebben hátbalőnek a sajátjaid... -
UglyGee #1582 Camo téren nekem eddig ezek váltak be (infantry), valakinek egyéb tapasztalat?
Amerish: Amerish Scrab
Esamir: Forest Greyscale
Indar: Arid Forest -
BladeW #1581 pedig egy jól megválasztott camo nagyon sokat érhet bizonyos szituációkban, -
srichie #1580 nem kell hozzá pénz...
ez nem pay-to-win rendszerű. itt bármit megszerezhetsz ha eleget játszol.
KIVÉVE az optikai cuccokat, de ezeknek az e-penix növelésén kívül semmi jelentőségük nincs a játékban.
...mint a BF3?!
nekem a BF3-ban volt/van majdnem 2000 órám. mióta ezt elkezdtem a BF3-al kb 3x játszottam.
bonyolultabb,nehezebb,de SOKKAL élvezetesebb.
BF3-ban 32v32 a max. itt egy szerveren ami (egyenlőre) 3 kontinens van kb 2000! ember. nem ritka, hogy egy-egy ütközetben 200-300 ember is egymásnak feszül. ne EZ a multiplayer :D
-
Esmodeus #1579 Üdv.
Ez a játék olyan mint a BF3? Ma találtam rá és eléggé megtetszett.
Milyen a játék? Körül-belül mennyi pénz kell az elkezdéséhez? Ilyen dolgok érdekelnének. -
dondili #1578 Igazából neki is ugyanannyi van mint nekem!És amúgy konkrétan a legalacsonyabb grafón! -
philodox #1577 Neki konkrétan van legalább 6 giga (de inkább 8) a gépében (még ha a többi gyengébb is)?
Te milyen beállításokkal játszol, és milyen konfigon? -
dondili #1576 Igazából nincs túl sok memória de pl ott van haverom akinek gyengébb a gépe és őt egyszer nem dobja ki! -
philodox #1575 Van elég memória a gépben? Olyan, mintha valami betelne. Egyébként update-ről update-re változik, hogy milyen ritmusbnan fagy. Korábban pl. 5 percen belül kivágott, aztán még egyszer, utána meg már futott órákig. Most épp megbízható. -
dondili #1574 Miért van nekem az hogy játtszok fél-1 órát és egyszer minden szó nélkül lefagy és bezárja?! -
BladeW #1573 Talán reménykedhetünk benne, hogy a Playstation4-es verzió fejlesztése közben az AMD-sek is kapnak némi optimalizációt. Bár erre nem fogadnék komolyabb összeggel.