1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Morpeus
    Miller/Terran oldalon vagyok. Már kezdek belejönni a játékba, bár még mindig kicsit elveszettnek érzem magam. Akkor este találkozunk.
  • Amok71
    Pénteken ne ott keress bennünket, mert vendégségben vagyunk a Cobalton (NC)
  • Amok71
    Ha este játszol, 20.00-24.00 óra közt akkor tudom ajánlani a Miller/Terran-t
    Crimson Crows
  • Morpeus
    Én őszintén szólva nem tudom, mert csak most akartam belefolyni a játékba. De akiket ajánlottak azok inaktívnak tűnnek.
  • Malakai
    Tényleg, csak én vakoskodtam be, vagy aktív hazai steam group nincs a játékhoz?
    A kettő, amit találtam mindkettő pici zéró aktivitással, vagy eleve az a hazai aktivitás, mint pl itt a topicban az utóbbi pár hónapban? :P
  • kifli
    miller terran oldalon vagyunk a legtöbben tudtommal :)
  • Nagydög
    Keresd meg a Crimson Crows-t, vagy a Jammerst, bar ugy latom, utobbiak nem aktivak mostanaban.
  • Morpeus
    Sziasztok!
    Magyar játékostársakat keresek, mert nem rég kezdtem a játékot és még nem igazán ismerem ki magam benne. Sichrol a nevem a Miller(EU) szerveren.
    Köszi előre is!
  • BladeW
    Engem újabban azzal szopat, hogy random nem tudok loginolni, mert a launcher login errorral elszáll.
  • Hexex86 #1603
    Köszönöm a gyors segítséget!Csak az avast jelzett be a többi nem.
  • Malakai
    Nagy valószínűséggel fals-pozitív, azaz nincs semmi vírus, próbáld ki, hogy virustotal-ra pl feltöltöd a filet és ott mit mond, ha többség szerint tiszta, akkor csak rakd be kivételek közé.

ui.: Azért csak nagy valószínűséggel, mert elméletben lehetséges, hogy a sony szervert törték fel és így már eleve vírusos filet tölt le a frissítéskor.
  • Hexex86 #1601
    Üdv!Elindítanám a launchert és bejelez az avast.win 32 hoblig (Heur) virust jelez. :( Valaki tud erről valamit?
  • JeffDunham
    muki100 a szerencsés

ha lesz még akkor jelentkezem
  • JeffDunham
    mijki megkapta az elsőt, de van még egy
  • JeffDunham
    mivel senkinek nem kellett így a tiétek

van még 2 kódom, privátban az első két jelentkező megkapja ingyen

• JeffDunham
    Your Planetside 2 Code:
    4FKZ-E9TG-4G43-7E9K-KXAP

szívesen
  • JeffDunham
    Your Planetside 2 Code:
    ME4N-392A-PM69-ACFM-FD3D
  • Eisenberg
    Van olyan, hogy 7130 MB-nyi patchet kihagytam? Kb 2 hónapja játszottam utoljára ne már basszus 7 giga volt a játék...
  • madstone
    Ha valakinek meghívó kell írjon [email protected]. Meghívóval a meghívott játékos mind a 3 frakcióhoz kap + 1-1 light machine gun-t és ha station casht akar venni egyéb finomságokat (persze a cash mellé).
  • Malakai
    Light Assault speckója, van alapból.
  • vaakuum
    Ezt az ugró jetpackot, ami a bannerben futó filmecskében is látszik, honnan/hogyan/kinek lehet szerezni? Tegnap sehol nem találtam, bár lehet, nem voltam elég figyelmes.
  • BladeW
    Milleren van nagyobb magyar Terran populáció, illetve (asszem) a Cobalton NC.
  • Malakai
    A karakterek nincsenek kaszthoz kötve, váltogathatod ide-oda. A fegyverek pedig kasztokhoz vannak kötve, habár vannak átfedések. De pont a kasztváltogatás miatt ez nem para, ha sniper kell éppen akkor váltasz Infiltratorra.
  • vaakuum
    Már be is raktam a könyvjelzők közé...

Egy szerveren ugye csak az egy birodalmat lehet választani, de feltételezem, hogy azon belül talán több kasztot is lehet kezdeni...

Ami viszont konkrét kérdés: a fegyverek egyértelműen kaszthoz kötöttek, vagy alkalmanként egy mérnök is mehet sniper-puskával?
  • Malakai
    Lattice Links

Más: Most nézem egyik szerveren sincs, hogy mindhárom frakcióban lennének SG játékosok? :)
  • vaakuum
    ok, köszi...sajnos melóban ücsörgök, délután meg egyéb program, de lehet elindítom még ma a letöltést.

Apropó, a p2maps.com-on a sárga és piros vonalak a szektorok között mit jelentenek?

A játékban van valami hatékony belső kommunikáció, vagy érdemben csak ts-en lehet értekezni néhány kollégával?
  • Muki100
    Csak letöltöd és játszol, nem kell hozzá semmi.
  • vaakuum
    Keresek egy jó kis lövöldözős játékot, mert a warframe már nem nagyon tud lekötni. Azért emberek ellen játszani mégis csak izgalmasabb, és talán nehezebb beleunni. Régen CS-eztem elég sokat.
    Olvasgatom a magyarplanetside.eu oldalt, próbálok rájönni, hogy melyik frakciót, hol lenne érdemes kezdeni.
    Érdemes nekiállni a letöltésnek, lehet ezzel most bárkinek játszani, vagy valami kulcs kell hozzá, ami nehezen szerezhető meg?
  • UglyGee
    A hátbalövés nem okoz gondot a többségnek akkor sem, ha rikító piros camoban vagyok :)
  • philodox
    Zsiráfcamo... Indaron még alkalomhoz is illő, egyébként meg főleg azokon a helyeken, ahol borzasztó nagy darálás alakul ki (pl. biolab), és főleg NC ellen. Annyira sárga, hogy kétszer is rád kell nézni, hogy kiderüljön ki is vagy valójában... cserébe mondjuk könnyebben hátbalőnek a sajátjaid...
  • UglyGee
    Camo téren nekem eddig ezek váltak be (infantry), valakinek egyéb tapasztalat?
    Amerish: Amerish Scrab
    Esamir: Forest Greyscale
    Indar: Arid Forest
  • BladeW
    pedig egy jól megválasztott camo nagyon sokat érhet bizonyos szituációkban,
  • srichie
    nem kell hozzá pénz...
    ez nem pay-to-win rendszerű. itt bármit megszerezhetsz ha eleget játszol.
    KIVÉVE az optikai cuccokat, de ezeknek az e-penix növelésén kívül semmi jelentőségük nincs a játékban.

...mint a BF3?!
    nekem a BF3-ban volt/van majdnem 2000 órám. mióta ezt elkezdtem a BF3-al kb 3x játszottam.

bonyolultabb,nehezebb,de SOKKAL élvezetesebb.
    BF3-ban 32v32 a max. itt egy szerveren ami (egyenlőre) 3 kontinens van kb 2000! ember. nem ritka, hogy egy-egy ütközetben 200-300 ember is egymásnak feszül. ne EZ a multiplayer :D
  • Esmodeus
    Üdv.
    Ez a játék olyan mint a BF3? Ma találtam rá és eléggé megtetszett.
    Milyen a játék? Körül-belül mennyi pénz kell az elkezdéséhez? Ilyen dolgok érdekelnének.
  • dondili
    Igazából neki is ugyanannyi van mint nekem!És amúgy konkrétan a legalacsonyabb grafón!
  • philodox
    Neki konkrétan van legalább 6 giga (de inkább 8) a gépében (még ha a többi gyengébb is)?

Te milyen beállításokkal játszol, és milyen konfigon?
  • dondili
    Igazából nincs túl sok memória de pl ott van haverom akinek gyengébb a gépe és őt egyszer nem dobja ki!
  • philodox
    Van elég memória a gépben? Olyan, mintha valami betelne. Egyébként update-ről update-re változik, hogy milyen ritmusbnan fagy. Korábban pl. 5 percen belül kivágott, aztán még egyszer, utána meg már futott órákig. Most épp megbízható.
  • dondili
    Miért van nekem az hogy játtszok fél-1 órát és egyszer minden szó nélkül lefagy és bezárja?!
  • BladeW
    Talán reménykedhetünk benne, hogy a Playstation4-es verzió fejlesztése közben az AMD-sek is kapnak némi optimalizációt. Bár erre nem fogadnék komolyabb összeggel.