1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
Zero 7th #492 Változtat a tényen? -
#491 ember, tegnap jelent meg. az összes online játéknál ez van az első 1-2 napban, akár első héten is...
-
Zero 7th #490 Ezt a hulladék szart, már bocsánat a kifejezésért... Hány embernek működik egyáltalán a játék közülünk? 4-5? -
#489 Na, eu miller full.... -
#488 Mármeg azt írja, ha felhasználónév emlékeztetőt kérek, hogy nincs ilyen e-mail cím, aztán rákattolok megint a regisztrációra: You appear to be registering from a ProSieben Sat. 1 Games territory. Please click here to register for a ProSieben Sat. 1 Games account. -
Zero 7th #487 Ez nekem nem működik, a steames kliens közli, hogy régió szerint én pro7sat1 vagyok, regisztráljak oda accountot. -
#486 Most meg ezt írja: There was an error completing your request. Please try again.
Valami itt még nem működik! :D -
#485 én is benne lennék miller vanu outfitbe :D -
#484 Nálam azt írja a játék, hogy nemjó a felhasznév vagy a pass. :-O Pedig jól írtam be mindent, igaz külső oldalon regiztem be, mert a steamen belül ha elindítom és bejön a belépő ablak, nem enged egy linket sem megnyitni, hibát ír ki -.- de legalább engedne belépni... -
#483 Ma 8 óra körül összeröffen a magyar-TR banda, a miller szerveren. Akinek van kedve csatlakozni este, az majd írjon ingame rám, vagy snomagra.
Sok nc/vs dögöt kell irtani, szóval elkél a segítség ;) -
hundani99 #482 vagy a meglévöket böviteni de lehet abba hagyom es majd este folytatom -
37lz55 #481 elkélne egy 3. eu szerver -
hundani99 #480 ezaz 600 ember rohadt jo -
#479 Én Nc oldalon csatlakoznék valahova haverommal. :) (miller) -
hundani99 #478 ki játszik most is mert akkor találkozhatnánk ajátékban? -
hundani99 #477 één szivesen csinálnék -
37lz55 #476 milleren van valami magyar vanu csapat?:) -
#475 Ezt próbáltad? -
hundani99 #474 jah ,hát ugynem is nehéz -
#473 Alpha squaddal én hamar bejutok :P -
hundani99 #472 ez bizony igy van, de addig is ki kell birni valahogy -
#471 Azt kalkuláld bele, hogy egy hónapon belül lecsökken és stabilizálódik a játékosszám, ami azt is jelentheti, hogy a miller egy stabil medium-high popos szerver lesz, a woodman meg low. Láttunk már hasonlót más mmokban. -
barikami #470 voltak, és vannak, és nincs megoldás rá a topicban =/ -
hundani99 #469 Van egy ötletem aki nem akar a milleren több mint 200 embert várni menjünk át a woodman-re ott csak 50 a max amire várni kell (nekem ott egy vanu-s arakterem van) -
hundani99 #468 És elvileg 2 szerver van de bármelyik remész várni kell mert tele van -
hundani99 #467 én nem tudom a steameset se az europait nekem soe-s accuntommal(és bétával)az amicsirol töltve nincsenek ilyen problémáim
-
#466 Nézd meg a hivatalos fórumon, biztos hogy másnak is volt ilyen. -
Scrab #465 még nem egy eg=sz napja fut a szeró, ha továbbra is így marad valószínűleg nyitnak újat, bár az elit a Milleren fog maradni és az várhatóan többnyire telített lesz -
barikami #464 nem tudom, nekem 1x sem indul el, elinditom elkezd pörögni a karika (mint mikor a windows is tölt) majd beáll mintha lefagyna és bezárodik a kliens. Ennyit csinál, eddig ahányszor probáltam feszt ezt csinálta, már letöltöttem 3x, legalább ennyiszer fel is raktam de a loginig sem jutok el EU val.
hundani, steamről lekapartam az amcsit, scináltam accot, belogolok és elküld az EUs oldalra, merthogy EUs vagyok. (ott legalább betudok logolni...) -
Zero 7th #463 Csak egy van? Nem úgy volt, hogy kettő lesz rögtön? -
#462 Pár hét és nem lesz sor. -
hundani99 #461 akkor nem vagyok egyedül a ledobásokkal ,de ez azért megoldhatnák vagy csináljanak még egy eurórai szervert
-
Scrab #460 nah megint kezdődik a torlódás kb 500 emberke van előttem, a kliens viszont időnként ledobáll, így van esély játszani, egy ideig -
hundani99 #459 de ha csinálsz egy soe.com accot akkor neked is lehet az amcsirol letölteni meg minden
-
Zero 7th #458 Sokan bétáztak, ők maradhatnak az amcsi regszerveren, csak mi, újak szopunk kötelezően a pro7sat1-gyel. Az eus kliens meg fos, de lehet vele játszani, állítólag négyből egyszer azért elindul. -
barikami #457 hogyan tudtok azzal játszani? csak mert nekem nem engedi, ahogy belépnék közli h Eus vagyok és oda regeljek, és töltsem le a játékot (ott meg fos a kliens)? szóval valami ötletet azoktól akik játszanak? mi a titkotok? -
hundani99 #456 akkor hogyan tudnék csatlakozni? -
Zero 7th #455 Melyik szerveren, melyik oldalon? Milleren van már magyar piroska klán, lásd #448 . -
#454 #448 -
hundani99 #453 nem csinálunk egy magyar klánt?