1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Zero 7th
    Változtat a tényen?
  • elitehun
    ember, tegnap jelent meg. az összes online játéknál ez van az első 1-2 napban, akár első héten is...
  • Zero 7th
    Ezt a hulladék szart, már bocsánat a kifejezésért... Hány embernek működik egyáltalán a játék közülünk? 4-5?
  • elitehun
    Na, eu miller full....
  • Stefling
    Mármeg azt írja, ha felhasználónév emlékeztetőt kérek, hogy nincs ilyen e-mail cím, aztán rákattolok megint a regisztrációra: You appear to be registering from a ProSieben Sat. 1 Games territory. Please click here to register for a ProSieben Sat. 1 Games account.
  • Zero 7th
    Ez nekem nem működik, a steames kliens közli, hogy régió szerint én pro7sat1 vagyok, regisztráljak oda accountot.
  • Stefling
    Most meg ezt írja: There was an error completing your request. Please try again.

Valami itt még nem működik! :D
  • elitehun
    én is benne lennék miller vanu outfitbe :D
  • Stefling
    Nálam azt írja a játék, hogy nemjó a felhasznév vagy a pass. :-O Pedig jól írtam be mindent, igaz külső oldalon regiztem be, mert a steamen belül ha elindítom és bejön a belépő ablak, nem enged egy linket sem megnyitni, hibát ír ki -.- de legalább engedne belépni...
  • Krinyo
    Ma 8 óra körül összeröffen a magyar-TR banda, a miller szerveren. Akinek van kedve csatlakozni este, az majd írjon ingame rám, vagy snomagra.

Sok nc/vs dögöt kell irtani, szóval elkél a segítség ;)
  • hundani99
    vagy a meglévöket böviteni de lehet abba hagyom es majd este folytatom
  • 37lz55
    elkélne egy 3. eu szerver
  • hundani99
    ezaz 600 ember rohadt jo
  • Terawatt
    Én Nc oldalon csatlakoznék valahova haverommal. :) (miller)
  • hundani99
    ki játszik most is mert akkor találkozhatnánk ajátékban?
  • hundani99
    één szivesen csinálnék
  • 37lz55
    milleren van valami magyar vanu csapat?:)
  • MaskimXul
    Ezt próbáltad?
  • hundani99
    jah ,hát ugynem is nehéz
  • Krinyo
    Alpha squaddal én hamar bejutok :P
  • hundani99
    ez bizony igy van, de addig is ki kell birni valahogy
  • Krinyo
    Azt kalkuláld bele, hogy egy hónapon belül lecsökken és stabilizálódik a játékosszám, ami azt is jelentheti, hogy a miller egy stabil medium-high popos szerver lesz, a woodman meg low. Láttunk már hasonlót más mmokban.
  • barikami
    voltak, és vannak, és nincs megoldás rá a topicban =/
  • hundani99
    Van egy ötletem aki nem akar a milleren több mint 200 embert várni menjünk át a woodman-re ott csak 50 a max amire várni kell (nekem ott egy vanu-s arakterem van)
  • hundani99
    És elvileg 2 szerver van de bármelyik remész várni kell mert tele van
  • hundani99
    én nem tudom a steameset se az europait nekem soe-s accuntommal(és bétával)az amicsirol töltve nincsenek ilyen problémáim
  • Krinyo
    Nézd meg a hivatalos fórumon, biztos hogy másnak is volt ilyen.
  • Scrab
    még nem egy eg=sz napja fut a szeró, ha továbbra is így marad valószínűleg nyitnak újat, bár az elit a Milleren fog maradni és az várhatóan többnyire telített lesz
  • barikami
    nem tudom, nekem 1x sem indul el, elinditom elkezd pörögni a karika (mint mikor a windows is tölt) majd beáll mintha lefagyna és bezárodik a kliens. Ennyit csinál, eddig ahányszor probáltam feszt ezt csinálta, már letöltöttem 3x, legalább ennyiszer fel is raktam de a loginig sem jutok el EU val.

hundani, steamről lekapartam az amcsit, scináltam accot, belogolok és elküld az EUs oldalra, merthogy EUs vagyok. (ott legalább betudok logolni...)
  • Zero 7th
    Csak egy van? Nem úgy volt, hogy kettő lesz rögtön?
  • Krinyo
    Pár hét és nem lesz sor.
  • hundani99
    akkor nem vagyok egyedül a ledobásokkal ,de ez azért megoldhatnák vagy csináljanak még egy eurórai szervert
  • Scrab
    nah megint kezdődik a torlódás kb 500 emberke van előttem, a kliens viszont időnként ledobáll, így van esély játszani, egy ideig
  • hundani99
    de ha csinálsz egy soe.com accot akkor neked is lehet az amcsirol letölteni meg minden
  • Zero 7th
    Sokan bétáztak, ők maradhatnak az amcsi regszerveren, csak mi, újak szopunk kötelezően a pro7sat1-gyel. Az eus kliens meg fos, de lehet vele játszani, állítólag négyből egyszer azért elindul.
  • barikami
    hogyan tudtok azzal játszani? csak mert nekem nem engedi, ahogy belépnék közli h Eus vagyok és oda regeljek, és töltsem le a játékot (ott meg fos a kliens)? szóval valami ötletet azoktól akik játszanak? mi a titkotok?
  • hundani99
    akkor hogyan tudnék csatlakozni?
  • Zero 7th
    Melyik szerveren, melyik oldalon? Milleren van már magyar piroska klán, lásd #448 .
  • Krinyo
  • hundani99
    nem csinálunk egy magyar klánt?