Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s1lkforrent
Ez egyébként péntek éjfél PST, azaz keleti parti idõ szerint(amerikai szoftver cégek imádnak abban számolni). Ez elvileg egybe esik a béta szerverek lekapcsolásának idejével.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

s1lkforrent
Az Alpha Squad-ot péntek este 11:59 PM-ig lehet megvásárolni, ez magyar idõ szerint úgy szombat reggel 8 óra 59 percet jelent.

Ki vette meg, ki fogja még megvenni, és mit ajánlotok a cuccal kapcsolatban, szerintetek érdemes-e megvenni, vagy inkább spóroljunk-várjunk elõfizetési csomagokra, illetve akár mondjuk Steam és egyéb kezdési akciókra?

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

s1lkforrent
A dubstep let's play-ek wubwubjaitól ments meg, Uram, minket!<#wilting>

Krinyo
http://www.youtube.com/v/RPuY2hvYjnw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/RF3JeESuuFQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

pár kulcs
RHP7F2KXRPXNZDKMMFRA
HJ6FJNGCAPN4497PK3TJ
H7FF3DZ6PJ6AFAHZXE62
HRATHRAEEE7KPM4JX67K

Igazából az nem gond ha fizetsz érte mert nincs ingyen.De az a szituáció is fennáll hogy költhetsz a játékra bármennyit mindig lesz aki többet költ nállad és jobb feltételekkel indul ellened harcba.
Ezért a ráköltés elérheti a csillagos eget is már ha persze jó játékélményt akarsz(aprítani a gyengébbeket).Nem véletlen találták ki ezt a F2P dolgot,jól tudják illetve mindannyian jól tudjuk vannak nagyon-nagyon sokan olyanok akik bármennyit megadnak azért hogy jobbak lehessenek.
Márpedig ha a fizetõsnek nem lesz a pénzéért valami plussza amivel õ jobb lesz akkor gyorsan tovább fog állni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

stardate
Komolyan nem értem ezeket a pay 2 win megszólalásokat.Sztem ti sem ingyen dolgoztok.Vmibõl hasznot kell csinálniuk hisz akkor veszteséges lenne a játék.Ingyenesként bármit megszerezhetsz mint amit fizetõsként csak lassabban és aki támogatja a játékot az meg is érdemli hogy vmi plusszot kapjon mert ha a játék veszteséges lesz akkor szépen lelövik a szervereket és az ingyenesek sem fognak játszani.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Krinyo
Mikor zarjak le a szervereket?
Hétvégén.

DarkHorSe
Jolvan, akkor nem veszem meg 20-tol meg tolon Terran oldalon :PPP

Most hetvegen meg fog menni a beta? Mikor zarjak le a szervereket?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

s1lkforrent
Nem kell megvenni semmit, ez továbbra is egy "ingyenes" játék.
Az ilyen játékok pénzügyi részének a lényege, hogy bónuszokat, elõnyöket vehetsz, amik arra ösztönöznek hogy önként és dalolva adj a játékért pénzt idõnként, lehetõleg többet mint amit egy teljes játékért egyszerre kiadnál.

Na most, mint az ilyen játékoknál szokás, összegründoltak egy induló csomagot a játék kiadása elõtti korai támogatóknak, de ez nem feltétlen éri meg jobban, mint amit késõbb esetleg kiadnak majd Bravo/Charlie/Delta Squad néven, és semmiképp nem lesz tõle hátrányod, hogy nem veszed meg. Ez amolyan csekélység a játék fanatikusabb támogatóinak, hogy mondjuk 5 év múlva villoghatnak az Alfa emblémájukkal és spéci álcafestéssel, hogy õk ott voltak kezdéskor.

DarkHorSe
Nem ertem, hogy akkor az alapjatekot meg kell venni es utana eldontod hogy elofizetsz ra vagy sem?

Hexex86
Van esetleg valami driver ATI-hoz amivel jobban futna?

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

http://store.steampowered.com/app/218230/

steamen is fent lesz

s1lkforrent
Megvan egyébként, hogy milyen áron lesznek az elõfizetési csomagok.
Nem volt nehéz utána keresni, mert minden SOE játék prémium díja egy árban van.<#smile>

STANDARD
GAME PASS
1 Month $14.99 / mo.
3 Months $12.99 / mo. $39 billed every 3 months
6 Months $11.99 / mo. $72 billed every 6 months
12 Months $9.99 / mo. $120 billed every 12 months

Magyarul a 6 havi elõfizetés 16000 forint, a 12 havi 26000 forint.
Még így is egész szép pénz kombinálva a 40 dolláros Alfával, meg némi SC vétellel. Igaz az utóbbi nem feltétlenül igaz, hisz 4000SC + 3000-6000SC azért csak elég egy ideig.

Krinyo
Btw semmi okuk hogy megváltoztassák. Ingyenes? Ingyenes!
Tetszik megveszed, nem tetszik nem veszed meg.

s1lkforrent
Dehogynem, a burzsujoknál az elõfizu az Alfával összeadódik, azaz 60%-al több pénz áll a házhoz.<#pias>

Krinyo: ezt is szépen megfogalmazták
Free 2 Play
Pay 2 Enjoy
Pay a fortune 2 Win<#vigyor>

Ha így hagyják a fejlõdési rendszert, már pedig ez úgy néz ki már rajtunk marad<#rolleyes>, akkor tényleg rá lesznek kényszerítve a "haladni akarók" az elõfizetésre, mert 10-12 cert per óra az nagyon gyengus, és nem lehet mindig mindenhol medic farmolni, leeshet ez a felére is.<#wow1> 60 óra per jobb fegyver, vagy nagyobb jármû fejlesztés.<#rolleyes> Az lesz a nem semmi.

s1lkforrent
Én nem tudom hogy vagytok vele, de aki kivárt az Alpha Squad-al, és késõbb inkább egy 6 havi elõfizut vesz, az szvsz jobban jár, mert leszámítva a founder exkluzívokat(skin, plecsni, és a founder címzés, amit soha senki nem fog látni) és néhány random fegyvert(mert nem a legjobbakat válogatták össze), még a magasabb ár mellett is többet kap az ember. 50% plusz az nem piskóta(10% helyett), és még így is megdobnak 30 dollárnyi SC-vel. És van egy olyan érzésem, hogy a 6/12 havi elõfizetési csomagból legalább 1-2 havi díj árát még le fogják vonni, hogy jobban vegyék.

Más kérdés hogy az Alfában is van anyag, egyik topikban összegyûjtötték a fegyver árakat, ezek szerint;
Assault Rifle
NC GR-22 ??? (There is no such weapon)
TR Cycler TRV - 250c =500SC
VS H-V45 ??? (There is no such weapon)
Carbine
NC AC-X11 ??? (There is no such weapon)
TR T5 - 725c =700SC
VS Pulsar C ??? (There is no such weapon)
LMG
NC EM6 LMG 250c =500SC
TR TMG-50 B 375c =500SC?
VS SVA-88 50c =250SC
Sniper
NC LA80 - 725c =700SC
TR SR-7 - 725c =700SC
VS V10 - 725c =700SC

azaz akár 2000 SC is lehet az Alpha fegyverarzenálja(/karakter/oldal), plusz az exkluzív skin szett minden kasztra/jármûre vonatkozik, azaz csak egy karakter/oldallal(6 kaszt, 7 jármû) és 250-500SC skin árakkal számolva 3250-6500 SC lenne a csicsázás. Ha két karaktered van(mert minden új általad indított karakter megkapja ezeket az idõk végezetéig), duplája.
Viszont nem biztos, hogy meg is vennéd ezeket, szóval ez totál irreveláns számolgatás.<#idiota>

Terawatt
Ezt eddig is tudtuk, 50%nál nem lesz nagyobb a bónusz. Ez igazából csak a fejlõdést teszi élvezhetõbb gyorsaságúvá és ennyi. F2pesként nem kell minden féle haszontalan dologra elkölteni, hanem jobban céltudatosan kell fejleszteni a dolgaid.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Krinyo
f2p, p2w

s1lkforrent
Nézzenek oda: "Several of the benefits have an increasing value the longer you maintain your membership. If you buy a multi-month sku you will be automatically elevated to the bonus value for the last month of that sku, so if you bought a 6-month membership sku you would immediately receive the 50% increased cert gain. If your membership lapses you will have 30 days to reestablish your membership to retain the increased bonus amounts."
Magyarul röpke 90 dollárért(ez jelenleg 20000 forint, de lehet hogy lesz erre valami kedvezmény) 6 hónapon át(!!!) él az 50%-os bónusz mindenre.<#wow1> Pluszban gondolom a 3000 SC is kapásból jóváíródik. 1 éves elõfizunál hasonló lehet a helyzet.

Krinyo
Innentõl kezdve bármit megtehetnek, mindig lesz játékos

s1lkforrent

Krinyo
Jól tudod, hogy mind3 oldalon ugyanez megy ;)
Btw 2-3 jól mûködõ squaddal bevertük valamelyik nap egész Amerisht, és nem kellett hozzá túlerõ.

Terawatt
Nc oldalon várlak ! :)

Jockey
no ez is egy megerõsítés, hogy magyarok ide vagy oda, biztos el fogom kerulni a terran oldalt, maradok ellenallo es nc agy vanu-t fogom erositeni, mert base campekhez nincs kedvem..:-)
ezt tapasztaltam eu szerveren is..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

s1lkforrent
"I played it for an hour or so and I just don’t get this game. The whole hour a bunch of terran guys ( me included ) stood outside of the some-other guys base and was base-zerging from what I could tell. The some-other guys were standing behind the force field running out and dying from time to time. I browsed through all the base setups, shot at the forcefield a little, even got some kills, by total accident of course. In the meantime I joined a squad, or whatever the units are called, but we were so all over the map we basically soloed anyway. Then I logged out… Maybe gonna try this again today, but so far it is looking pretty bland. And speaking of looking, OMG the textures are abysmal!"

Szerintem ez egy totál átlagos vélemény jelenleg a játékról az újoncok szemszögébõl.
Szerintem a SOE vezetõinek nincs ki mind a négy kereke, hogy ilyen állapotban adják ki a játékot. A sejtett(de soha meg nem erõsített) február környéki eredeti kiadási idõpontra valószínûleg már ki fogják pofozni a játékot, de addig hány potenciális játékosuk fog világgá szaladni?<#rolleyes>

key binding nálam sem mutat most semmit, ez mûködött korábban...
de épp tölt egy böszme 3 gigás peccset, remélem ezt is foltozzák

Torzonborz
"Azért jó lett volna egy tutorial az elejére..."
Egyetértek , kicsit a katonai kiképzés hangulatát keltõ tutorial féleséget tehettek volna bele amiben alap dolgokat elmagyaráznak.
Nem , nem azért mert debil vagyok csak hát ugye ha már katonákat alakítunk ( még ha egy futurisztikus világban is ) akkor ez is hozzá tartozna.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Titan
Nos, Sakcok! Nekem is megjött az inv a játékra és fogalmam sincs mit kéne csinálni...:( Kasztok azok tiszták, de nem értem, hogy mit kéne elfoglalni vagy megsemmisíteni...:( Hogyan mûködik, hogy egy adott terület mi alapján van elfoglalva...:( Azért jó lett volna egy tutorial az elejére...
A bill. kiosztásnál nekem nem mutat semmit, hogy mi mihez van hozzárendelve..:(

Ha valakinek van egy pici ideje, akkor dobhatna egy szösszenetet, hogy mi merre..:)

Tehát akkor nem változtatnak azon a koncepción, hogy bizonyos idõ után mindenki kimaxolhat mindent, csak hosszabb ideig tart?
Mi a helyzet a vásárolható boostokkal?

Hexex86
Még egy kis key adag!:)
PJEFZHDMJX6EJ2M372AK
33X64ZJDC49M79MPFZTR
6MTAFFX7NGTZAEHD627T
KNMG9PXAK2CJJXTG499C
FEFCC9FTDHAKN9MT73AE

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

*addiktív

igen van benne valami amit ír a srác, de attól is addigtív hogy kezdõként azt sem tudni mi hány méter, elveszettnek érzed magad nem érted mi történik körülötted... azt az érzést erõsíti hogy egy univerzumban vagy, nem bf3 grand bazaron az egyik kuka mögött lapulva
az biztos hogy meg is szûri majd a kezdõk jó részét
egy rendes wiki jó lenne hozzá

s1lkforrent
Jaj, de aranyosak, aggódnak az új játékosokért.

Én is csináltam egy új NC karaktert, egy nyúlfarknyi videó után úgy beb@szott egy hotspotba, egy támadó TR zerg közepébe, hogy csak nyekkentem.<#idiota> Újjászülettem egy Sunderernél, hát az velem együtt vágták taccsra. Újjászülettem a bázison, azt meg épp spawncampelték már erõsen, két lépést nem lehetett megtenni, hogy ne nyírjanak azonnal ki. Egy random csapatba is alapból berakott, a fõnök úr épp rendíthetetlenül a karabélyával akarta megakasztani a Prowler lánctalpát, esetleg csak Don Quijote komplexusa volt. A bázis elesett, és tette ezt a következõ is ahova újra éledtem. Itt külön üdvözlendõ volt az AA nélküli rocket pod spam(pedig olyat már egészen ritkán látok), illetve, hogy egy elfekvõ embert újraélesztve véletlen elcsapott a saját tankunk. Kétszer.<#idiota>

Én sem vagyok egy hétpróbás elit PS2 szaki, nekem sem esett jól, de szerintem egy átlag kazuár játékos itt fog nyúlkálni logoff, uninstall, del, del, del gombok után.<#shakehead>

elitehun
oh, hát akkor takaritani kell xd
Kösz
10gb kb

elitehun
Gondolom megnézem a leveleimet (kb 3 napja), erre bumm. 11.-én kaptam meghivót bétába...
Amúgy mennyi helyet foglal a béta? Mert nem irja.
Terawatt
ACD7PAFXM7M349N2ZZ76
XP47MGGX47EN3PRM7RMZ
PER77NXMXJR7JDEMDEP7
973MTET3XHMCK9A9HR7F

Aki kapja marja. :)

Terawatt
Lesz majd egy tagsági szolgáltatás amivel kapsz xp-nyersanyag boostot, havonta plusz station cash-t és lehet külön station casht venni. Úgy van kitalálva, hogy jobban megérje a tagságot fizetni mint külön megveszegetni station cashbõl a dolgokat. Igazából havidíjnak is mondhatnánk. :)

DarkHorSe
Marmint akkor lesz egy havidijas resze, meg egy f2p egyutt?

Terawatt
Igen. Meg lehet majd venni a fegyvereket, skineket ilyesmit station cashbõl is, plusz xp-nyersanyag boost is van. Elméletileg nem fogja felborítani a játék egyensúlyát, mert minden kiváltható a f2p "fizetõeszközzel" is.

DarkHorSe
f2p

DarkHorSe
Ebben lesz fp2 resz????

Terawatt
A quad egy hányó túra szerintem. :D Azon dimbes-dombos területen menni nagyon durva. Repülõ irányításával nincs gond, nekem elsõ pillanattól kezdve kézre állt.

Nagyobb patch elõtt gyorsabban lehetett cert pontot szerezni, 250xp volt darabja, de ezt megduplázták ráadásul fele annyi xp jön a foglalásokból is.

725ért fegyvert biztos, hogy nem fogok venni, annyival nem jobbak mint az alap. Akkor már elõbb veszek fejlesztéseket. F2p-es játékosként szerintem el lehet felejteni azt, hogy majd jól kitápolsz mindent, mert az iszonyatos játékidõt jelent, viszont ha MMO-sabbra fogod és elindulsz egy kasztal például combat medicel azt szépen fel lehet fejlesztgetni. Ugyan ez a jármûvekkel.

Krinyo
A jármûveket lehet fejleszteni. Invert moouse van.

XP-ért cserébe, nekem chaten azt mondták 500 xp egy cert, de sztem kevesebb, Én sem kaptam egyébként semmit, arról nem is beszélve, hogy megint bebugoltak tegnap a pontjaim és egyet sem kaptam :D Nem tudom mit fixelnem ezek naponta többször ha ilyen bugokat nem javítanak.

Egyébként csak szerintem nagyon furcsa és nehézkes a jármûvek irányítása? Egy bf3-hoz képest pl itt alig tudtam elindulni egyes gépekkel, fõleg a repülõ furcsa, lehet ott invertelni az egeret? Mármint hogy ha felfelé tolom az egeret akkor lefele repüljön, meg fordítva, mert általában így van. A keybindingsnél nem találtam ilyen lehetõséget.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

DarkHorSe
Tenyleg hogyan lehet ilyen pontokat szerezni?

s1lkforrent
Na azért. Nem gond, én az sem kaptam.<#idiota>

Viszont a 10-15 cert per óra ütem hülyén jön ki a 725 certes fegyverek(kissebb gond), és jármû unlockok mellett. Közben ott lógnak a képességek is.<#shakehead>

Krinyo
Nem SC-t kaptunk, hanem cert pontot. Az Alpha Squadhoz járó SC-t csak megjelenés után kapod meg.

senkisem állította hogy továbbvihetõ, muhaha...