Planetside 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Ki vette meg, ki fogja még megvenni, és mit ajánlotok a cuccal kapcsolatban, szerintetek érdemes-e megvenni, vagy inkább spóroljunk-várjunk elõfizetési csomagokra, illetve akár mondjuk Steam és egyéb kezdési akciókra?
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
pár kulcs
RHP7F2KXRPXNZDKMMFRA
HJ6FJNGCAPN4497PK3TJ
H7FF3DZ6PJ6AFAHZXE62
HRATHRAEEE7KPM4JX67K
Ezért a ráköltés elérheti a csillagos eget is már ha persze jó játékélményt akarsz(aprítani a gyengébbeket).Nem véletlen találták ki ezt a F2P dolgot,jól tudják illetve mindannyian jól tudjuk vannak nagyon-nagyon sokan olyanok akik bármennyit megadnak azért hogy jobbak lehessenek.
Márpedig ha a fizetõsnek nem lesz a pénzéért valami plussza amivel õ jobb lesz akkor gyorsan tovább fog állni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
Most hetvegen meg fog menni a beta? Mikor zarjak le a szervereket?
Swedish people are albino monkeys
Az ilyen játékok pénzügyi részének a lényege, hogy bónuszokat, elõnyöket vehetsz, amik arra ösztönöznek hogy önként és dalolva adj a játékért pénzt idõnként, lehetõleg többet mint amit egy teljes játékért egyszerre kiadnál.
Na most, mint az ilyen játékoknál szokás, összegründoltak egy induló csomagot a játék kiadása elõtti korai támogatóknak, de ez nem feltétlen éri meg jobban, mint amit késõbb esetleg kiadnak majd Bravo/Charlie/Delta Squad néven, és semmiképp nem lesz tõle hátrányod, hogy nem veszed meg. Ez amolyan csekélység a játék fanatikusabb támogatóinak, hogy mondjuk 5 év múlva villoghatnak az Alfa emblémájukkal és spéci álcafestéssel, hogy õk ott voltak kezdéskor.
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
steamen is fent lesz
Nem volt nehéz utána keresni, mert minden SOE játék prémium díja egy árban van.<#smile>#smile>
STANDARD
GAME PASS
1 Month $14.99 / mo.
3 Months $12.99 / mo. $39 billed every 3 months
6 Months $11.99 / mo. $72 billed every 6 months
12 Months $9.99 / mo. $120 billed every 12 months
Magyarul a 6 havi elõfizetés 16000 forint, a 12 havi 26000 forint.
Még így is egész szép pénz kombinálva a 40 dolláros Alfával, meg némi SC vétellel. Igaz az utóbbi nem feltétlenül igaz, hisz 4000SC + 3000-6000SC azért csak elég egy ideig.
Tetszik megveszed, nem tetszik nem veszed meg.
Krinyo: ezt is szépen megfogalmazták
Free 2 Play
Pay 2 Enjoy
Pay a fortune 2 Win<#vigyor>#vigyor>
Ha így hagyják a fejlõdési rendszert, már pedig ez úgy néz ki már rajtunk marad<#rolleyes>#rolleyes>, akkor tényleg rá lesznek kényszerítve a "haladni akarók" az elõfizetésre, mert 10-12 cert per óra az nagyon gyengus, és nem lehet mindig mindenhol medic farmolni, leeshet ez a felére is.<#wow1>#wow1> 60 óra per jobb fegyver, vagy nagyobb jármû fejlesztés.<#rolleyes>#rolleyes> Az lesz a nem semmi.
Más kérdés hogy az Alfában is van anyag, egyik topikban összegyûjtötték a fegyver árakat, ezek szerint;
Assault Rifle
NC GR-22 ??? (There is no such weapon)
TR Cycler TRV - 250c =500SC
VS H-V45 ??? (There is no such weapon)
Carbine
NC AC-X11 ??? (There is no such weapon)
TR T5 - 725c =700SC
VS Pulsar C ??? (There is no such weapon)
LMG
NC EM6 LMG 250c =500SC
TR TMG-50 B 375c =500SC?
VS SVA-88 50c =250SC
Sniper
NC LA80 - 725c =700SC
TR SR-7 - 725c =700SC
VS V10 - 725c =700SC
azaz akár 2000 SC is lehet az Alpha fegyverarzenálja(/karakter/oldal), plusz az exkluzív skin szett minden kasztra/jármûre vonatkozik, azaz csak egy karakter/oldallal(6 kaszt, 7 jármû) és 250-500SC skin árakkal számolva 3250-6500 SC lenne a csicsázás. Ha két karaktered van(mert minden új általad indított karakter megkapja ezeket az idõk végezetéig), duplája.
Viszont nem biztos, hogy meg is vennéd ezeket, szóval ez totál irreveláns számolgatás.<#idiota>#idiota>
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Magyarul röpke 90 dollárért(ez jelenleg 20000 forint, de lehet hogy lesz erre valami kedvezmény) 6 hónapon át(!!!) él az 50%-os bónusz mindenre.<#wow1>#wow1> Pluszban gondolom a 3000 SC is kapásból jóváíródik. 1 éves elõfizunál hasonló lehet a helyzet.
Btw 2-3 jól mûködõ squaddal bevertük valamelyik nap egész Amerisht, és nem kellett hozzá túlerõ.
ezt tapasztaltam eu szerveren is..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Szerintem ez egy totál átlagos vélemény jelenleg a játékról az újoncok szemszögébõl.
Szerintem a SOE vezetõinek nincs ki mind a négy kereke, hogy ilyen állapotban adják ki a játékot. A sejtett(de soha meg nem erõsített) február környéki eredeti kiadási idõpontra valószínûleg már ki fogják pofozni a játékot, de addig hány potenciális játékosuk fog világgá szaladni?<#rolleyes>#rolleyes>
de épp tölt egy böszme 3 gigás peccset, remélem ezt is foltozzák
Egyetértek , kicsit a katonai kiképzés hangulatát keltõ tutorial féleséget tehettek volna bele amiben alap dolgokat elmagyaráznak.
Nem , nem azért mert debil vagyok csak hát ugye ha már katonákat alakítunk ( még ha egy futurisztikus világban is ) akkor ez is hozzá tartozna.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A bill. kiosztásnál nekem nem mutat semmit, hogy mi mihez van hozzárendelve..:(
Ha valakinek van egy pici ideje, akkor dobhatna egy szösszenetet, hogy mi merre..:)
Mi a helyzet a vásárolható boostokkal?
PJEFZHDMJX6EJ2M372AK
33X64ZJDC49M79MPFZTR
6MTAFFX7NGTZAEHD627T
KNMG9PXAK2CJJXTG499C
FEFCC9FTDHAKN9MT73AE
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
az biztos hogy meg is szûri majd a kezdõk jó részét
egy rendes wiki jó lenne hozzá
Én is csináltam egy új NC karaktert, egy nyúlfarknyi videó után úgy beb@szott egy hotspotba, egy támadó TR zerg közepébe, hogy csak nyekkentem.<#idiota>#idiota> Újjászülettem egy Sunderernél, hát az velem együtt vágták taccsra. Újjászülettem a bázison, azt meg épp spawncampelték már erõsen, két lépést nem lehetett megtenni, hogy ne nyírjanak azonnal ki. Egy random csapatba is alapból berakott, a fõnök úr épp rendíthetetlenül a karabélyával akarta megakasztani a Prowler lánctalpát, esetleg csak Don Quijote komplexusa volt. A bázis elesett, és tette ezt a következõ is ahova újra éledtem. Itt külön üdvözlendõ volt az AA nélküli rocket pod spam(pedig olyat már egészen ritkán látok), illetve, hogy egy elfekvõ embert újraélesztve véletlen elcsapott a saját tankunk. Kétszer.<#idiota>#idiota>
Én sem vagyok egy hétpróbás elit PS2 szaki, nekem sem esett jól, de szerintem egy átlag kazuár játékos itt fog nyúlkálni logoff, uninstall, del, del, del gombok után.<#shakehead>#shakehead>
Amúgy mennyi helyet foglal a béta? Mert nem irja.
XP47MGGX47EN3PRM7RMZ
PER77NXMXJR7JDEMDEP7
973MTET3XHMCK9A9HR7F
Aki kapja marja. :)
Nagyobb patch elõtt gyorsabban lehetett cert pontot szerezni, 250xp volt darabja, de ezt megduplázták ráadásul fele annyi xp jön a foglalásokból is.
725ért fegyvert biztos, hogy nem fogok venni, annyival nem jobbak mint az alap. Akkor már elõbb veszek fejlesztéseket. F2p-es játékosként szerintem el lehet felejteni azt, hogy majd jól kitápolsz mindent, mert az iszonyatos játékidõt jelent, viszont ha MMO-sabbra fogod és elindulsz egy kasztal például combat medicel azt szépen fel lehet fejlesztgetni. Ugyan ez a jármûvekkel.
Egyébként csak szerintem nagyon furcsa és nehézkes a jármûvek irányítása? Egy bf3-hoz képest pl itt alig tudtam elindulni egyes gépekkel, fõleg a repülõ furcsa, lehet ott invertelni az egeret? Mármint hogy ha felfelé tolom az egeret akkor lefele repüljön, meg fordítva, mert általában így van. A keybindingsnél nem találtam ilyen lehetõséget.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Viszont a 10-15 cert per óra ütem hülyén jön ki a 725 certes fegyverek(kissebb gond), és jármû unlockok mellett. Közben ott lógnak a képességek is.<#shakehead>#shakehead>