1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
#532 Hogy a betaban nem voltak ennyien. Ugylatszik elszamoltak a dolgokat es ezt nem birjak -
#531 figy, nalama levegobe rohangalnak a jatekosok olyan lag van, alpha member vagyok de fldughatom a seggembe a gyors bejutast, nem javaslom senkinek a millert mert ez vicc
ps1be is ez volt az elejen, bar ott ilyen szintu lagra nem emleksze, a gepem sem rossz es a netem sem, beta tokeletes volt mi a fasz valtozott meg? -
hundani99 #530 Mostmár sok eu szerver van szoval mégülis addig amig jo lesza miller addig át tudnánk menni másikra gondolom senkinek nics közel max lvl es karija vagy tévedek? -
#529 ha bejutsz -
hundani99 #528 de most ha mindenki játszik vagy legalább is probál akkor még össze tudunk hozni egy jo kis csapatot vagy nem? -
#527 tegnap jó volt -
#526 lol ugyanaz a kibaszott lag mint ps1-ben, semmi nem valtozott, jatszhatatlan..miller legalabb is.. -
#525 Jah, nem aggodom en emiatt, csak most nem tudok semmit csinalni :p -
hundani99 #524 hát modjuk azért is lehet mert kb 1000 tolják egyszere de végülis csak tegnap indult majd lesz jobb is -
#523 Az fps tok jo, szoval azzal nincs baj. Letoltes semmi nem fut, de megis tobb mps lagom van. -
hundani99 #522 vedd 1 el lejjeb a grafikát ,meg ne fusson a játék mellet 30 millio másik prora és talán menni fog :D -
#521 Balatonalmádi -
hundani99 #520 ahogy látom akkor már mindenki bent van már csak 1 helyet monjdatok -
#519 A lag az hihetetlen nalam is. Elobb kimentem vedett zonabol lelottem egy embert, visszamentem es ra kb 10 mpre csak ugy eldoltem. -
hundani99 #518 Nálam Amerish teljesen jol megy -
#517 hmm nalam massziv grafikai bugok vannak es eszmeletlen lagos, nalatok is? indar map -
hundani99 #516 de ahogy látom sok embernek megy csak neked vmi ért nem :(
-
#515 hat a jelenlegi szerver allapotokat elnezve ez ma elmarad -
hundani99 #514 Szerintem amerish re menjünk ott van ránk a leg nagyobb szükség mitszoltok hozzá? -
#513 Kell hozzá egy csirkeláb :D -
hundani99 #512 nah szoval hol gyülekezzünk,várjük meg a többieket? -
#511 g37? hogy talalom azt meg?:)
-
#510 PlanetSide 2
We are currently experiencing login issues. Please bear with us as we resolve them. Thanks! [RadarX]
-
#509 Ugyvelem, a 8oras kezdes nem fog osszejonni :D -
hundani99 #508 nekem meg most kidbo mert nics vmi telepitve vagy nics a helyén
-
#507 hamarosan kiderul..ha sikerul belepni a jatekba :p -
#506 g37 -
#505 na észbekaptak már van 5 eu szerver. abból négy megy is -
hundani99 #504 és melyik mapon? -
#503 20:00 -
hundani99 #502 mikor lesz a magyar gyűlés? -
hundani99 #501 hát én se mondjunk kekem csak1 éve van :D
-
Exi #500 Nekem SOE accal egész jól megy, Milleren vagyok. 1-2 óránként van egy crash játék közben, de amúgy belépéssel, accounttal semmi gond. SOE accom megvan kb 10 éve úgyhogy nem kell szívnom ezzel a pro7szarral. -
#499 Ja, gondoltam hogy több lesz, csak leirtam :) -
hundani99 #498 de lesz az nem 4 perc lesz hidd el
-
#497 325 ember van előttem. amikor beléptem 600 volt. most 4 percet ir hátralévő időnek. -
hundani99 #496 persze 600 ember van elötted ott vártam kb fél orát és még volt 100
-
#495 Elvileg bedob kb 3 perc mulva. -
#494 Nem, csak nem kell meglepődni, hogy gondok vannak kevesebb mint 1 nappal a start után -
hundani99 #493 nekem soe acc-al simán megy náha ledob de aránylag jol megy