Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor egy picit már késő belemerülni ebbe a játékba ..... <#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.03.22. 13:14:20

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Muki100
Kirúgták a fejlesztőket, úgyhogy ennek ennyi.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

él még itt valaki?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Terawatt
Ingyen medic fegyver mindenkinek: summerreward. Ezt a kódot kell redeemelni ingame.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Like ha tetszik és persze sub!
http://www.youtube.com/v/mzqRpfQONTw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
DarkHorSe
"Why is Planetside 2 losing so many players?

Cause it's a buggy, badly designed, unoptimized, hack-fest of a mess"

:D

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Ozzyehh
Mennyire játszák még ezt a játékot?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Miller

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

denevérember
Sziasztok! Érdeklõdni szeretnék,hogy melyik szerverre érdemes menni? Hol van nagyobb magyar csapat,ahová esetleg csatlakozni is lehetne?

Köszi a választ elõre is!

In space no one can hear you scream.

s1lkforrent
Van már rendes kontinens foglalgatás esetleg partraszállással fûszerezve, vagy továbbra is végtelenített Battlefield az egész?<#vigyor0>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Sziasztok, Boldog Új Évet és pozitív k/d-t kívánok mindenkinek!

Ha ezt az üzenetet még 2014. január 7. elõtt olvasod, kérlek hogy tegyél meg nekem egy szívességet! Anno én írtam a blog.hu-n a planetside blogot, ami infókat próbált közvetíteni magyarul az akkor még készülõ játékról, ami lényegében teljesen ismeretlen volt akkor hazánkban. Tegyük hozzá, a hivatalos sajtó támogatása nélkül most sem ez ugrik be a játékosoknak, ha FPS-rõl van szó...

Na, amit viszont kérnék: az itteniek 95%-nak a pro7sat1 gamesnél van az accountja. Õk belépve itt tudnak szavazni a Warstories novellapályázatra küldött írásomra (hunPhilodoxE - When the warpgates rotate). http://en.planetside2.eu/forum/community-voting-f3518/round-3-terran-republic-t566519.html

A szavazat azért kell, hogy a zsûri elé kerüljön a novella, de ott már szerintem komolyan esélyes lehet. Csak addig el is kéne jutni!

Aki veszi a fáradságot, annak köszönöm, nekik elsõsorban, de azért úgy mindenkinek is, próbálom bemásolni a novella fordítását, hogy lássátok, jó helyre megy a szavazat! :)

Epilógus

Daggers hadnagy végigjáratta tekintetét a pusztaságon. Sívó homok és kopár sziklák mindenfelé, csak a standard kutatómodulok napszítta maradványai törték meg az egyhangúságot. Hogy egyáltalán mi okból szerepelt a térképen ez a hely - relytély volt a hadnagy számara. Még a Nanites (megjegyzés: az újjászületést, a bázisok kijavítását és a gépek "semmibõl" történõ teremtését lehetõvé tevõ játéktechnikai technobizbaszok) is az enyészetnek hagyta a helyet, leszámítva persze az "Szülõszobát". (megj.: Ahol újraéledsz, ha a játékban lelõnek.)

A Lopakodó hangja kissé torzítva szólalt meg Daggers hadnagy sisakrádiójában. Nem csoda, a felderítõ egy félig a homokba temetett plasztacél raktármodulból forgalmazott.

"Uram!" - nyelt egyet. "Találtam valamit, látnia kellene!"

"Vettem Ghosty, bemegyek." Elkezdett lemászni az épület megroggyant külsõ lépcsõjén, és elindult a deformált konténer felé.

"Doki, fedezz minket! Nem akarok több meglepetést. Hárman maradtunk, valakinek vissza kéne jutnia a bázisra, ha végeztünk itt..." Megérintette sisakják, és látómezejében megjelent a környék térképe. "Próbáld meg jelenteni a helyzetünket... Elhagyott NS Irodák, az L-6-8 koordinátán. Rashnu Raktárkomplex közel van, talán meghallják az adást."

"Értettem! Elfoglalom a megfigyelési pozíciót!" - bólintott Doki. Az egyik romos irodabarrak sarka mögött hasra feküdt, és észak felé kezdett pásztázni.

Daggers a félig elsüllyedt konténerhez támasztotta karabályát, és elõvette oldalfegyverét. Még egyszer körbenézett, mielõtt felhajotta az arcvédõt és bemászott a nyíláson. Valami halvány szagot érzett, ami bár ismerõs volt, nem tudta azonosítani. Édeskés volt, mégis zavaró, sõt bántó. A szag hirtelen felerõsödött, és a korábban fogyasztott fejadag ellentmondást nem tûrõen tört ki a gyomrából. Bal kezét a szájára tapasztotta, de nem tudta az egészet bent tartani.

"Az istenit! Mi a fa..." - nyögte gyomrának két vad rohama közt.

"Minden OK, Fõnök? Bûzlik, mi?" - Daggers nem volt biztos benne, hogy beosztottja épp megadja-e a kellõ tiszteletet.

A sivatag fénye után a sötétséget vágni lehetett odabent.

Miközben ebédje maradékát törölgette a kezérõl, Daggers elõvette a pisztolyát, és felkapcsolta a csõ alá szerelt zseblámpát. Az erõs fény átvágta a sötétséget. Körbenézett, és a helység végében meglátta a Felderítõt. Nála nem volt zseblámpa, fegyverének éjjellátóját használta. A Lopakodó leeresztette a fegyvert és valamit vizsgált maga elõtt.

"Gyere ide, Fõnök, több fényre van szükség!"

A hadnagy vett néhány nagy levegõ, megpróbálta lenyugtatni kavargó gyomrát és a modul végéhez ment. A fegyverlámpa fényét az elõtt lévõ tömegre irányította. Bár a plasztacél konténer tûzforró volt, de homlokán jéghideg verejtékcseppek jelentek meg.

Daggers parancsot vakkantott a rádióba: "Orvos! Hozzám!"

"Értettem uram! A kapcsolat Rashnu felé negatív."

Egy perc múlva az orvos is bemászott, és elöljárójához sietett.

"'Genisuram! Engedje meg, uram.." - kezével legyezve próbálta meg elhessegetni a nehéz levegõt - "...itt kurva büdös van. Elõvigyázatosságból el kellene hagynunk... pillanat, ez itt micsoda?" Közelebb hajolt, hogy jobban lásson. "Nem, ez lehetetlen! Ez egy... ez egy oszló holttest... egy Köztársasági nehézgyalogos holtteste, uram. Hihetetlen!" Elõvette orvosi számítógépét és végigpásztázta a bomló hullát. "Napok óta rohad, uram. A test elhelyezkedése valamint a fél fej hiánya alapján, elsõdleges diagnózisom egy 9 milliméteres fejlövés. Nézze, ott van a pisztolya is. Ez a Köztársasági katona szándékosan elbújt itt és véget vetett életének - ezúttal örökre...

"Örökre. Egyetlen kérdésem van, Doki: Hogyan?" - suttogta Daggers.

"Fogalmam sincs, uram. Nem... nem lehetséges kitörni az Újjászületés Körforgásából. Amint az életjelek megszûnnek, a legközelebbi "Szülõszoba" megkezdi az adatok letöltését a Térkapunál elhelyezkedõ adatbázisból, ezzel egy idõben megkezdõdik a test és az emlékek újraszintetizálása. Mondjuk az utolsó emlékek elvesznek, de mindegy... elkalandozam, elnézést. Hol is tartottam? Ja igen, újraszintetizálódnak. Az adatkapcsolat biztonságos, és a kódolás egyedi mindhárom frakció esetében. Ez a... katona egyértelmûen nincs abban a helyzetben, hogy életjeleket küldjön." Gyors pillantást vetett az orvosi számítógépre. " Az adatkapcsolat is rendben van, ami azt jelenti..."

"... hogy már napokkal ezelõtt újra kellett volna élednie... a genetikai adata hiányzik az adatbázisból. És õ ezt tudta." - fejezte be a gondolatot Ghosty.

Sokkolta õket a felismerés súlya. A hadnagy találta meg a hangját elõször.

"Uraim! Ugyebár mind tudjuk, ez mit jelent..." - állítás volt, nem kérdés.

Daggers tett egy nagy lépést hátra, és pisztolyát a Felderítõre fogta. Ghosty kontúrja egy szempillantás alatt kezdett elmosódni, és a fegyverlámpa éles fénye meghajlott a Lopakodó üvegszerûen átlátszóvá váló alakja körül. Daggers kétszer meghúzta a ravaszt.

*para-pamm, para-pamm (megj.: a fegyver hármas rövid sorozatot lõ, annak van ilyen hangja)

Hat lövedék hagyta el a pisztoly csövét gyors egymásutánban, és a Felderítõ feje szétrobbant. Az orvos még mindig sokkoltan nézte a bomló holttestet, de a kiképzés megtette a hatását, a lövés hangjára leejtette a számítógépét, és fegyveréért nyúlt.

"Dobja el, katona! Tudod, hogy nincs választásom! AZT MONDTAM ELDOBNI, BAZDMEG! Most meghalunk, mind! Ez az információ nem szivároghat ki! Nézd... - mutatott a rothadó holttestre! "Halandók lehetünk! Kiléphetünk a háborúból! Van kiút! BÉKÉBEN NYUGSZIK, látod?" Könnyek kezdtek csorogni a szemébõl, arcát kavargó érzelmek torzították, hangja elcsuklott...

"Tudod mit jelent ez? A Köztársaság bukását. Mindenkinek elege van ebbõl a kibaszott háborúból, és a katonák mindent megtesznek majd, hogy megleljék a kiutat, ha tudják, hogy létezik! Eközben meg vagy a Vanu, akár a New Conglomerate gyõzedelmeskedik, és eltörli az értékeinket! Ezt nem hagyom! HÛSÉGGEL HALÁLIG! (megj. ez a Loyalty Until Death a játékban a hivatalos jelmondata a Terran Republicnak, akinek a katonáit látjuk a jelenetben)

Daggers lenyúlt az övén lógó detonátorért. Ujjai még mindig sikamlósak voltak a hányástól, így az eszköz tompa puffanással a homokba hullott.

Doki kihasználta a pillanatnyi zavart és a hadnagyra vetette magát, hozzácsapva a konténer falához. De Daggers túl erõs volt hozzá képest. Eltaszította az orvost, és visszakézbõl olyan erõvel vágta arcon a pisztoly markolatával, hogy pörögve hullott az eszméletlenségbe.

A hadnagy térdre hullott és felvette a detonátort a padlóról. Látta rajta a Köztársaság piros-fekete, kardot formázó címerét. Messzirõl hallotta a saját hangját, a Háború jelmondatát. "A Földért. A Szabadságért. Mindörökké... A Földért. A Szabadságért. Mindörökké... A Földért. A Szabadságért. Mindörökké...Mindörökké...Mindörökké...Mindörökké...Bocsássatok meg, fiúk!"

A robbanás hangos volt, mégis észrevétlen maradt. Elveszett a sívó pusztaság felett szálló szél süvítésében.
dani71
Valaki innen játszik a Connery-szerveren?

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

Terawatt
Háború része a "kempelés". :)

a kempelés egy "különleges" megközelítése egy FPS játéknak.
nem talalkoztam még olyan jatékossal aki pozitív véleménnyel lett volna az eféle harcmodort illetõen...

PS2:RichieTri

Terawatt
Nagyon adja. Fõleg, hogy egy FPS játékban nagyon fontos. Sokszor volt hogy töredezve fordultam meg és vaktában lõttem az ellenre mert idõm nem volt rendesen becélozni a nagy figtban. De mára a múlté. ^^

Csak én szeretek sniperrel bezuhanni instant actionnel egy ammo toronyra vagy bármi ilyesmire és ott óvatosan szedni ki sorban az óvatlan playereket? <#eplus2>

Én is kipróbáltam. 50-60 közötti frame high settings-el. Mennyivel más így az egész. <#finom>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Terawatt
Tökéletesen fut. Ennek örömére toltam is 4,5 órát. Epic volt. :)

Én majd csak akkor tudom kipróbálni ha hazaértem. aztán majd megírom mennyit javult

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Terawatt
Én is most szedem a patchet. Ha végre rendesen megy akkor szerintem megint fogok játszani. Azt viszont sajnálom, hogy egyre kevesebben vannak, de a bf4 miatt ez várható volt.

"Jeee kijött az új optimalizációs peccs. Nézzük meg mennyit bír. Spawnoljunk be egy valagnyi Galaxyit."

Talán most az OMFG patchel megnõ az aktivitás mert én is azért nem játszottam mert egyszerûen horribilis ahogyan futott meg amilyen vas állt rendelkezésére. Akármit csináltam 27 és 50 fps közötti intervallumban mozog a játék. Harcban meg általában 27 körül az meg k****ra nem élvezhetõ.

Malakai
Maga a játék szereintem sincs, hazaiakkal találkozok keveset, közösségi mozgolódás meg zéró.

7GB patch meg nem tudom volt-e konkrétan, de simán lehetséges, fõleg hogyha egy jódarabig nem volt frissítve a játék.
Egyébként a frissítésekrõl lehet olvasgatni, egyrészt a hivatalos fórumon, másrészrõl ha összeszedve vissza akarsz olvasgatni a fõbb javításokkal kapcsolatban akkor planetside-universe.com wikije jut eszembe.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Egyáltalán nincs kihalva a játék, csak a magyar közösség nem igazán aktív. A játék nekem 12 gigát foglal szóval nem tudom mi lehet az a 7 giga. Pont ma volt egy patch....

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Én játszanék de már jópár hónapja azzal fogadott a kliens, hogy le akar szedni 7gb-ot...mondom ez patch vagy maga a játék? Én nem töröltem le... Egyszer már megszívtam mert le kellett töltenem újra...megint nem fogom. Elegem van mi ez a 7GB? F*ck ha meg kihalt akkor mégúgysem játszom. Fejlesztések jöttek az utóbbi idõben? Sem itt sem sehol máshol nincs hír nagyobb patchekrõl...
XenHai
Ennyire kihalt a játék?
JaSoN HuNTeR
kijött a BF4!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Idõpont függõ a népesség...
Miller pl.20.00-22.00

s1lkforrent
Ismerõsök mind abbahagyták, még a legfanatikusabb Alpha Squad vevõ elõfizetõk is már csak havi pár órát játszanak.<#ijedt>
Server status este csak 2-3 szerverre mutatott medium telítettséget.

Mi a szösz történt a játékkal? Smedley felrakott magáról egy meztelen képet a launcherbe, és a játékosok a kórházi kezelés után már nem mernek fellépni?<#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Tegnap elmaradt, hogy este fellépjek, de most online vagyok. Dome14HUN már fel is vett barátnak.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Miller/Terran oldalon vagyok. Már kezdek belejönni a játékba, bár még mindig kicsit elveszettnek érzem magam. Akkor este találkozunk.

Pénteken ne ott keress bennünket, mert vendégségben vagyunk a Cobalton (NC)

Ha este játszol, 20.00-24.00 óra közt akkor tudom ajánlani a Miller/Terran-t
Crimson Crows

Én õszintén szólva nem tudom, mert csak most akartam belefolyni a játékba. De akiket ajánlottak azok inaktívnak tûnnek.

Malakai
Tényleg, csak én vakoskodtam be, vagy aktív hazai steam group nincs a játékhoz?
A kettõ, amit találtam mindkettõ pici zéró aktivitással, vagy eleve az a hazai aktivitás, mint pl itt a topicban az utóbbi pár hónapban? :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kifli
miller terran oldalon vagyunk a legtöbben tudtommal :)
Keresd meg a Crimson Crows-t, vagy a Jammerst, bar ugy latom, utobbiak nem aktivak mostanaban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sziasztok!
Magyar játékostársakat keresek, mert nem rég kezdtem a játékot és még nem igazán ismerem ki magam benne. Sichrol a nevem a Miller(EU) szerveren.
Köszi elõre is!

Engem újabban azzal szopat, hogy random nem tudok loginolni, mert a launcher login errorral elszáll.
Hexex86
Köszönöm a gyors segítséget!Csak az avast jelzett be a többi nem.

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Malakai
Nagy valószínûséggel fals-pozitív, azaz nincs semmi vírus, próbáld ki, hogy virustotal-ra pl feltöltöd a filet és ott mit mond, ha többség szerint tiszta, akkor csak rakd be kivételek közé.

ui.: Azért csak nagy valószínûséggel, mert elméletben lehetséges, hogy a sony szervert törték fel és így már eleve vírusos filet tölt le a frissítéskor.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hexex86
Üdv!Elindítanám a launchert és bejelez az avast.win 32 hoblig (Heur) virust jelez. :( Valaki tud errõl valamit?

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

JeffDunham
muki100 a szerencsés

ha lesz még akkor jelentkezem

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
mijki megkapta az elsõt, de van még egy

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
mivel senkinek nem kellett így a tiétek

van még 2 kódom, privátban az elsõ két jelentkezõ megkapja ingyen

JeffDunham
Your Planetside 2 Code:
4FKZ-E9TG-4G43-7E9K-KXAP

szívesen

JeffDunham
Your Planetside 2 Code:
ME4N-392A-PM69-ACFM-FD3D

Van olyan, hogy 7130 MB-nyi patchet kihagytam? Kb 2 hónapja játszottam utoljára ne már basszus 7 giga volt a játék...
Ha valakinek meghívó kell írjon [email protected]. Meghívóval a meghívott játékos mind a 3 frakcióhoz kap + 1-1 light machine gun-t és ha station casht akar venni egyéb finomságokat (persze a cash mellé).

Planetside2-Lithcorp-Vanu-Vitez

Malakai
Light Assault speckója, van alapból.

(\__/) ( X.x) ( } . { )