1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Terawatt
    passz, mostanában nem toltam, de kéne :) MIller vanu oldalon vagyok :)
  • Jim Morrison
    Hali!
    Mától én is látogatója leszek a topikban, végre rászántam magam, hogy kipróbáljam, elvégre sok jót hallottam már róla :)
    Most checkolta a fájlokat, majd letölt 700MB-ot... ezt mégis minek? :/
  • Terawatt

Hello PS2 players both current and hopefully the ones that have played and moved on. I want to lay out our direction moving forward for PS2.

The development team continues to work on many things at once. We have the PS4 version launching very soon here. We've had to spend time getting the codebase to merge, and yes.. that's led to some problems like we all saw with the flight controls.
    I realize there are people who think that means it's all about the console versions going forward.
    It isn't. We won't let it be that way because we like the PC way too much for that.

In the near term, we're adding more people to the Planetside 2 team (hopefully bringing some people back that were former team members) to help us get our development bandwidth to where we want it to be. However, we have plenty of horsepower to deliver on some amazing things this summer already.

The plan is simple - We are going to be taking Planetside 2 to where it needs to be and finally address the stuff should have already. The metagame. We will once and for all be getting the Meta to where it just has to be. That means a comprehensive change that will involve completely revamping resources, changing what territory control means and spending a lot of time giving you reasons to fight. All of this will be done in a fully transparent manner in which we actually put our internal design docs out there for your comment and feedback.

We will be moving towards a system where resources are actually going to be a fun part of the game, and you'll be able to harvest resources directly (in fact, that's how you're going to get them). and you'll be able to use them to finally get to some of the end-game things we've been wanting to do - Outfit bases on new continents (and potentially on existing ones). We're also going to be spending a lot of time to make sure capturing a facility actually matters, as well as looking at the overly-complicated capture system which can be pretty obtuse at times.

The simple problem with Planetside 2 has always been "Why are we fighting?". We intend to make the focus of the time between now and our 2.0 release in September working very hard on this core issue. We have put it off way too long, and honestly the stuff we've done up until now hasn't been enough and we know it.

The team is also committed to a much more regular update schedule on the PC. We want to be honest about only having a finite amount of resources, but a significant portion of them will be dedicated to the PC and advancing the game itself. We will absolutely be adding more resources to this team to assist in this.

We'll be making announcements about the 2.0 release in the near-term future with a lot more specifics. In addition, we have a nice surprise for you... we're also going to be adding another game mode to Planetside 2 for the first time. You can expect to be seeing that in the upcoming week on Live servers (it will be a beta of the game mode).

This will actually be a game mode with a win condition! Hopefully you like it. It's meant to be the kind of thing you pop into for an hour match and then go back into the main game. Hopefully in the short term we can make it so outfits can directly compete against other outfit in this game mode. Also, we aren't charging to get into this mode. The entire reason for it is to try something new and see how we all like it as a community.

Why do this instead of just doing the Meta stuff? Simple - we are experimenting and trying something new. Before you judge, try it. It only took a small subset of the team a few weeks to put together and we hope you like it.

In the months between now and September we're going to be putting all kinds of new things into the game on a regular schedule. We're also going to be committing to doing a better job on the Roadmap. The criticism that we do a poor job updating it is something that I think is both fair and accurate and it's simply going to be done right.

So for those of you that thought Planetside 2's best days are behind it... you are going to be pleasantly surprised, but the proof has to be in what we do not in what we say.
    Planetside 2 is one of our core franchises. It will be here in ten years and assuming we can make the right choices it can be 10x as big as it is right now (on the PC, not even talking about adding console users).

To those who think all we care about is the console - no, no, no. PC is our lead sku and is always going to be. We are very excited to bring PS2 to the Playstation 4. It's really fun. Our console players are every bit as important to us as our PC players, but in terms of how we develop stuff, expect the PC to be the lead sku.

Thanks for reading this, and thanks for playing Planetside 2. We're in this for the long haul and we're going to work our asses off to make sure you are too. The only way we do that is to take this game to the next level, so that's just what we're going to do.
    Smed
  • Terawatt
    Lassan halad a game, de én még mindig élvezem. Kezdetben csak Indar volt, utána szépen jöttek ki az új kontinensek. Most van 4 már egy jó ideje, rengeteg balance változás volt , "achi" se volt, ezt is szépen lehet gyűjtögetni. Erőforrásokat is meg váltotatták, ami nekem határozottan tetszik, mert így a járműveket többször lehet használni. Ez a fejlesztő csere remélem idővel kifizetődik.
  • s1lkforrent
    Dear DBG, thank you for the Blackhand
  • Terawatt
    Májusban jön egy új tutorial terület, ahol a kezdők lvl 10ig tudnak fejlődni és ismerkedni a játékkal. Emellett kis küldetések is bekerülnek, mint például ha bent vagy egy bázison engineerként és szétlőtték a generátort feldobja, hogy javítsd meg és útbaigazít. Ez is főleg az újaknak fog segíteni. Emlékszem én is úgy kezdtem a játékot, hogy álltam a bázis közepén mint egy szűzkislány megszeppenve

• kissssss
    én cobalton szoktam vadászni a gyanútlan ellenfelekre.
  • Terawatt
    meg kora reggel is, de régen is ez volt szóval nem lepődök meg, talán ha egy kontinens lenne unlockolva egy fokkal jobb lenne a helyzet. MIller vanus vagyok, te hol tolod?
  • kissssss
    nappal többnyire elfogadható mennyiségű ember játszik de éjszaka úgy kiürül a játék hogy akár egymagad is foglalhatsz 3 vagy 4 területet zavartalanul.
  • Terawatt
    Van még élet, utóbbi pár napban tértem vissza és jókat lehet csatázni, főleg amikor Alert-t van. :)
  • kissssss
    akkor egy picit már késő belemerülni ebbe a játékba .....
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.03.22. 13:14:20
  • Muki100
    Kirúgták a fejlesztőket, úgyhogy ennek ennyi.
  • kissssss
    él még itt valaki?
  • Terawatt
    Ingyen medic fegyver mindenkinek: summerreward. Ezt a kódot kell redeemelni ingame.
  • Xhungame
    Like ha tetszik és persze sub!
  • DarkHorSe
    Mellesleg ennyire. A kezdeti 25k is elegge keves volt, a mostani nagyonjoindulatu 8-10 meg plane :)
  • DarkHorSe
    "Why is Planetside 2 losing so many players?

Cause it's a buggy, badly designed, unoptimized, hack-fest of a mess"

:D
  • Ozzyehh
    Mennyire játszák még ezt a játékot?
  • MaRee
    Miller
  • denevérember
    Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy melyik szerverre érdemes menni? Hol van nagyobb magyar csapat,ahová esetleg csatlakozni is lehetne?

Köszi a választ előre is!
  • s1lkforrent
    Van már rendes kontinens foglalgatás esetleg partraszállással fűszerezve, vagy továbbra is végtelenített Battlefield az egész?
  • philodox
    Sziasztok, Boldog Új Évet és pozitív k/d-t kívánok mindenkinek!

Ha ezt az üzenetet még 2014. január 7. előtt olvasod, kérlek hogy tegyél meg nekem egy szívességet! Anno én írtam a blog.hu-n a planetside blogot, ami infókat próbált közvetíteni magyarul az akkor még készülő játékról, ami lényegében teljesen ismeretlen volt akkor hazánkban. Tegyük hozzá, a hivatalos sajtó támogatása nélkül most sem ez ugrik be a játékosoknak, ha FPS-ről van szó...

Na, amit viszont kérnék: az itteniek 95%-nak a pro7sat1 gamesnél van az accountja. Ők belépve itt tudnak szavazni a Warstories novellapályázatra küldött írásomra (hunPhilodoxE - When the warpgates rotate). http://en.planetside2.eu/forum/community-voting-f3518/round-3-terran-republic-t566519.html

A szavazat azért kell, hogy a zsűri elé kerüljön a novella, de ott már szerintem komolyan esélyes lehet. Csak addig el is kéne jutni!

Aki veszi a fáradságot, annak köszönöm, nekik elsősorban, de azért úgy mindenkinek is, próbálom bemásolni a novella fordítását, hogy lássátok, jó helyre megy a szavazat! :)

Epilógus

Daggers hadnagy végigjáratta tekintetét a pusztaságon. Sívó homok és kopár sziklák mindenfelé, csak a standard kutatómodulok napszítta maradványai törték meg az egyhangúságot. Hogy egyáltalán mi okból szerepelt a térképen ez a hely - relytély volt a hadnagy számara. Még a Nanites (megjegyzés: az újjászületést, a bázisok kijavítását és a gépek "semmiből" történő teremtését lehetővé tevő játéktechnikai technobizbaszok) is az enyészetnek hagyta a helyet, leszámítva persze az "Szülőszobát". (megj.: Ahol újraéledsz, ha a játékban lelőnek.)

A Lopakodó hangja kissé torzítva szólalt meg Daggers hadnagy sisakrádiójában. Nem csoda, a felderítő egy félig a homokba temetett plasztacél raktármodulból forgalmazott.

"Uram!" - nyelt egyet. "Találtam valamit, látnia kellene!"

"Vettem Ghosty, bemegyek." Elkezdett lemászni az épület megroggyant külső lépcsőjén, és elindult a deformált konténer felé.

"Doki, fedezz minket! Nem akarok több meglepetést. Hárman maradtunk, valakinek vissza kéne jutnia a bázisra, ha végeztünk itt..." Megérintette sisakják, és látómezejében megjelent a környék térképe. "Próbáld meg jelenteni a helyzetünket... Elhagyott NS Irodák, az L-6-8 koordinátán. Rashnu Raktárkomplex közel van, talán meghallják az adást."

"Értettem! Elfoglalom a megfigyelési pozíciót!" - bólintott Doki. Az egyik romos irodabarrak sarka mögött hasra feküdt, és észak felé kezdett pásztázni.

Daggers a félig elsüllyedt konténerhez támasztotta karabályát, és elővette oldalfegyverét. Még egyszer körbenézett, mielőtt felhajotta az arcvédőt és bemászott a nyíláson. Valami halvány szagot érzett, ami bár ismerős volt, nem tudta azonosítani. Édeskés volt, mégis zavaró, sőt bántó. A szag hirtelen felerősödött, és a korábban fogyasztott fejadag ellentmondást nem tűrően tört ki a gyomrából. Bal kezét a szájára tapasztotta, de nem tudta az egészet bent tartani.

"Az istenit! Mi a fa..." - nyögte gyomrának két vad rohama közt.

"Minden OK, Főnök? Bűzlik, mi?" - Daggers nem volt biztos benne, hogy beosztottja épp megadja-e a kellő tiszteletet.

A sivatag fénye után a sötétséget vágni lehetett odabent.

Miközben ebédje maradékát törölgette a kezéről, Daggers elővette a pisztolyát, és felkapcsolta a cső alá szerelt zseblámpát. Az erős fény átvágta a sötétséget. Körbenézett, és a helység végében meglátta a Felderítőt. Nála nem volt zseblámpa, fegyverének éjjellátóját használta. A Lopakodó leeresztette a fegyvert és valamit vizsgált maga előtt.

"Gyere ide, Főnök, több fényre van szükség!"

A hadnagy vett néhány nagy levegő, megpróbálta lenyugtatni kavargó gyomrát és a modul végéhez ment. A fegyverlámpa fényét az előtt lévő tömegre irányította. Bár a plasztacél konténer tűzforró volt, de homlokán jéghideg verejtékcseppek jelentek meg.

Daggers parancsot vakkantott a rádióba: "Orvos! Hozzám!"

"Értettem uram! A kapcsolat Rashnu felé negatív."

Egy perc múlva az orvos is bemászott, és elöljárójához sietett.

"'Genisuram! Engedje meg, uram.." - kezével legyezve próbálta meg elhessegetni a nehéz levegőt - "...itt kurva büdös van. Elővigyázatosságból el kellene hagynunk... pillanat, ez itt micsoda?" Közelebb hajolt, hogy jobban lásson. "Nem, ez lehetetlen! Ez egy... ez egy oszló holttest... egy Köztársasági nehézgyalogos holtteste, uram. Hihetetlen!" Elővette orvosi számítógépét és végigpásztázta a bomló hullát. "Napok óta rohad, uram. A test elhelyezkedése valamint a fél fej hiánya alapján, elsődleges diagnózisom egy 9 milliméteres fejlövés. Nézze, ott van a pisztolya is. Ez a Köztársasági katona szándékosan elbújt itt és véget vetett életének - ezúttal örökre...

"Örökre. Egyetlen kérdésem van, Doki: Hogyan?" - suttogta Daggers.

"Fogalmam sincs, uram. Nem... nem lehetséges kitörni az Újjászületés Körforgásából. Amint az életjelek megszűnnek, a legközelebbi "Szülőszoba" megkezdi az adatok letöltését a Térkapunál elhelyezkedő adatbázisból, ezzel egy időben megkezdődik a test és az emlékek újraszintetizálása. Mondjuk az utolsó emlékek elvesznek, de mindegy... elkalandozam, elnézést. Hol is tartottam? Ja igen, újraszintetizálódnak. Az adatkapcsolat biztonságos, és a kódolás egyedi mindhárom frakció esetében. Ez a... katona egyértelműen nincs abban a helyzetben, hogy életjeleket küldjön." Gyors pillantást vetett az orvosi számítógépre. " Az adatkapcsolat is rendben van, ami azt jelenti..."

"... hogy már napokkal ezelőtt újra kellett volna élednie... a genetikai adata hiányzik az adatbázisból. És ő ezt tudta." - fejezte be a gondolatot Ghosty.

Sokkolta őket a felismerés súlya. A hadnagy találta meg a hangját először.

"Uraim! Ugyebár mind tudjuk, ez mit jelent..." - állítás volt, nem kérdés.

Daggers tett egy nagy lépést hátra, és pisztolyát a Felderítőre fogta. Ghosty kontúrja egy szempillantás alatt kezdett elmosódni, és a fegyverlámpa éles fénye meghajlott a Lopakodó üvegszerűen átlátszóvá váló alakja körül. Daggers kétszer meghúzta a ravaszt.

*para-pamm, para-pamm (megj.: a fegyver hármas rövid sorozatot lő, annak van ilyen hangja)

Hat lövedék hagyta el a pisztoly csövét gyors egymásutánban, és a Felderítő feje szétrobbant. Az orvos még mindig sokkoltan nézte a bomló holttestet, de a kiképzés megtette a hatását, a lövés hangjára leejtette a számítógépét, és fegyveréért nyúlt.

"Dobja el, katona! Tudod, hogy nincs választásom! AZT MONDTAM ELDOBNI, BAZDMEG! Most meghalunk, mind! Ez az információ nem szivároghat ki! Nézd... - mutatott a rothadó holttestre! "Halandók lehetünk! Kiléphetünk a háborúból! Van kiút! BÉKÉBEN NYUGSZIK, látod?" Könnyek kezdtek csorogni a szeméből, arcát kavargó érzelmek torzították, hangja elcsuklott...

"Tudod mit jelent ez? A Köztársaság bukását. Mindenkinek elege van ebből a kibaszott háborúból, és a katonák mindent megtesznek majd, hogy megleljék a kiutat, ha tudják, hogy létezik! Eközben meg vagy a Vanu, akár a New Conglomerate győzedelmeskedik, és eltörli az értékeinket! Ezt nem hagyom! HŰSÉGGEL HALÁLIG! (megj. ez a Loyalty Until Death a játékban a hivatalos jelmondata a Terran Republicnak, akinek a katonáit látjuk a jelenetben)

Daggers lenyúlt az övén lógó detonátorért. Ujjai még mindig sikamlósak voltak a hányástól, így az eszköz tompa puffanással a homokba hullott.

Doki kihasználta a pillanatnyi zavart és a hadnagyra vetette magát, hozzácsapva a konténer falához. De Daggers túl erős volt hozzá képest. Eltaszította az orvost, és visszakézből olyan erővel vágta arcon a pisztoly markolatával, hogy pörögve hullott az eszméletlenségbe.

A hadnagy térdre hullott és felvette a detonátort a padlóról. Látta rajta a Köztársaság piros-fekete, kardot formázó címerét. Messziről hallotta a saját hangját, a Háború jelmondatát. "A Földért. A Szabadságért. Mindörökké... A Földért. A Szabadságért. Mindörökké... A Földért. A Szabadságért. Mindörökké...Mindörökké...Mindörökké...Mindörökké...Bocsássatok meg, fiúk!"

A robbanás hangos volt, mégis észrevétlen maradt. Elveszett a sívó pusztaság felett szálló szél süvítésében.
  • dani71
    Valaki innen játszik a Connery-szerveren?
  • Terawatt
    Háború része a "kempelés". :)
  • srichie
    a kempelés egy "különleges" megközelítése egy FPS játéknak.
    nem talalkoztam még olyan jatékossal aki pozitív véleménnyel lett volna az eféle harcmodort illetően...
  • Terawatt
    Nagyon adja. Főleg, hogy egy FPS játékban nagyon fontos. Sokszor volt hogy töredezve fordultam meg és vaktában lőttem az ellenre mert időm nem volt rendesen becélozni a nagy figtban. De mára a múlté. ^^

Csak én szeretek sniperrel bezuhanni instant actionnel egy ammo toronyra vagy bármi ilyesmire és ott óvatosan szedni ki sorban az óvatlan playereket?

• Ry0K3N
    Én is kipróbáltam. 50-60 közötti frame high settings-el. Mennyivel más így az egész.
  • Terawatt
    Tökéletesen fut. Ennek örömére toltam is 4,5 órát. Epic volt. :)
  • Ry0K3N
    Én majd csak akkor tudom kipróbálni ha hazaértem. aztán majd megírom mennyit javult
  • Terawatt
    Én is most szedem a patchet. Ha végre rendesen megy akkor szerintem megint fogok játszani. Azt viszont sajnálom, hogy egyre kevesebben vannak, de a bf4 miatt ez várható volt.
  • Ry0K3N
    "Jeee kijött az új optimalizációs peccs. Nézzük meg mennyit bír. Spawnoljunk be egy valagnyi Galaxyit."
  • Ry0K3N
    Talán most az OMFG patchel megnő az aktivitás mert én is azért nem játszottam mert egyszerűen horribilis ahogyan futott meg amilyen vas állt rendelkezésére. Akármit csináltam 27 és 50 fps közötti intervallumban mozog a játék. Harcban meg általában 27 körül az meg k****ra nem élvezhető.
  • Malakai
    Maga a játék szereintem sincs, hazaiakkal találkozok keveset, közösségi mozgolódás meg zéró.

7GB patch meg nem tudom volt-e konkrétan, de simán lehetséges, főleg hogyha egy jódarabig nem volt frissítve a játék.
    Egyébként a frissítésekről lehet olvasgatni, egyrészt a hivatalos fórumon, másrészről ha összeszedve vissza akarsz olvasgatni a főbb javításokkal kapcsolatban akkor planetside-universe.com wikije jut eszembe.
  • Morpeus
    Egyáltalán nincs kihalva a játék, csak a magyar közösség nem igazán aktív. A játék nekem 12 gigát foglal szóval nem tudom mi lehet az a 7 giga. Pont ma volt egy patch....
  • Eisenberg
    Én játszanék de már jópár hónapja azzal fogadott a kliens, hogy le akar szedni 7gb-ot...mondom ez patch vagy maga a játék? Én nem töröltem le... Egyszer már megszívtam mert le kellett töltenem újra...megint nem fogom. Elegem van mi ez a 7GB? F*ck ha meg kihalt akkor mégúgysem játszom. Fejlesztések jöttek az utóbbi időben? Sem itt sem sehol máshol nincs hír nagyobb patchekről...
  • XenHai
    Ennyire kihalt a játék?
  • JaSoN HuNTeR #1616
    kijött a BF4!
  • Amok71
    Időpont függő a népesség...
    Miller pl.20.00-22.00
  • s1lkforrent
    Ismerősök mind abbahagyták, még a legfanatikusabb Alpha Squad vevő előfizetők is már csak havi pár órát játszanak.
    Server status este csak 2-3 szerverre mutatott medium telítettséget.

Mi a szösz történt a játékkal? Smedley felrakott magáról egy meztelen képet a launcherbe, és a játékosok a kórházi kezelés után már nem mernek fellépni?
  • Morpeus
    Tegnap elmaradt, hogy este fellépjek, de most online vagyok. Dome14HUN már fel is vett barátnak.