1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
hundani99 #612 Tono te már bent vagy a magyar outfitben? mert mingyárt megyek be azán be tudlak lehet hivni -
#611 10 perce kalkulálja a belépéshez szükséges időt ... türelem rózsát terem :) -
hundani99 #610 akkor neked van egy jo ötletem ,én se szeretem használni a steamet de nem is kell elvileg a játékhoz ha jo helyről töltöd le
Ha regisztrálsz a soe.com-ra onnan az amcsi felhasználos felületet kapod ami sokkal jobb a hirek szerint mint az europai psg-s és igy már meg is lenne oldva a problémád nem kell steam és játszani is tudsz -
#609 buflakbacsi666 v Buf? ez 2 jön elő Buflak keresésre -
#608 Én biztos nem. Van ugyan steamem de szinte soha nem használom. Buflak néven vagyok fenn, vegyél fel aztán majd ha egyszer eszembe jut, akkor belépek és leokézom :) -
hundani99 #607 Tolunk most egy jo kis csatát milleren tr oldalon? -
#606 Ezt speciel nem onnan szedtem, vagyis volt onnan is, de az nem működött.
-
#605 alpha squad ide vagy oda, feloraja nem tudok belepni pedig elvileg senki nincs elottem, miller.. -
#604 Steamen ti nem vagytok meg nekem? Tono? Bufi? -
#603 én nem fizetek semmiért, és elég jól el tudok játszogatni, alap fegyverekkel is le lehet lőni a többieket, és ígyis tudok járműveket vásárolgatni. De én még új vagyok, úgyhogy a többiek biztos jobban tudják -
#602 Voltam pár percet játékban próbaképpen, voltak érdekességek. -
#601 miller lehalt ugylatom -
#600 Nem, minden cuccot meg lehet szerezni ingyen is. Persze ha fizetsz, akkor gyorsabb. -
#599 Megy az nélküle is Pedro .. újra együtt lenne a csapat :) -
#598 Csao, leszedtem, felraktam, elinditottam, de ez pay2win kategoria? Mert akkor nem is gorcsolok vele tovabb pedig igeretes. -
#597 Eu - Miller - TR - Tono34 -
#596 én cobaltra regeltem, tr-be. -
#595 Köszi szépen :) amint rákerestem meg is találtam :D köszi szépen még 1x a tippet :D hol érdemes játszani és kit kell keresni magyarok közül ? :D -
#594 Megis van LINK -
#593 Ezt kell az ini végére írni:
environment=psg -
#592 Igen abból :) okés :D megnézem googleba :D -
#591 steamből indítod? Mert akkor program files(x86)/steam/steamapps/common mappában van ajáték mappája, megnyitod, az a launchernek az ini file-jába kell beírni valamit. Ha hazaérek leírom pontosan mit, vagy keress rá googl-al. Mert a steamből alapértelmezetten us régióba akar loginolni, oda pedig innen nem tudsz. -
#590 Hali!
Beregisztráltam az oldalon de a játék kliens nem enged be csak azt hozza fel h reset password. Beírok más jelszót de utánni is ezt hozza be : S vki vmi 5let? -
#589 Azigen! Belépek lithcorp-ra és mindenki összevissza teleportál. Remélem javitják, vagy helyreáll vagy nemtom -
Lemming #588 Max is vehicle játéklogika szerint. :)
Egyébként forward grip elben azt tudja ami rá van írva: a szórásképet (visszarúgáson át) javítja (azt hiszem konkrétan a vízszintes kitérést) ha folyamatosan tolod neki. Azt, hogy scopeban működik-e nem tudom. Szerintem igen.
Most vanilla fegyvereken legalábbis nagyon érzem a hiányát.
A laser sight a másik ilyen ami segít, de az csak 'csípőből' lövésnél, és másképp hat. -
Basara #587 Sziasztok! Eu Woodman serveren keresek TR csapattársakat. Basara néven vagyok megtalálható. :) -
#586 Hosszabb idő az mint egy esti mese, olyan gyorsan nem alszik el. Még csak 2,5 éves. -
Since #585 NC oldalon van magyar csoportosulás? -
philodox #584 Jótanács apukáknak... egy esti mese alatt kivág inaktivitásért! :) -
#583 Ok, majd este, még meló majd gyerkőc. Akkor TR. TS, ventri van v a játék chat? -
Scrab #582 Milleren ven egy TR outfit Jammers néven, snomag a líder. Írj neki: /whisper snomag ... , vagy vedd be a haverok listájába és bevesz -
#581 Nézegettem a videókat, már nagyon várom kislányom mikor fog elaludni este :)
Eu - miller - Melyik oldal? Hol vagytok / vagyunk többen? -
#580 "Igazából a 'tápos' karakterek se táposak, csak annak látszanak, esetleg jobban kiismerik magukat.
Tényleg."
Max unit-ot leszámítva, mert ott eléggé fel tudod fejleszteni, esetleg használhatóra is.
De a heavy-nél is pl a követős rakétavető is jól jöhet...
A járműveknél, meg ahogy egyel feljebb írtad van több is. Pl a nagy tanknál a másodlagos lőállás alapból igencsak gyenge, alig használható.
Foward grip amúgy pontosan mit csinál, én is megvettem, mert írták, hogy kell, de nem vettem észre a különbséget? -
#579 egyébként meg itt van a támogatott/nem támogatott vga-k listája :
http://help.station.sony.com/app/answers/detail/a_id/36590
a tiéd is benne van. ne tőlem kérdezd miért. -
#578 driver milyen friss ?
egyébként nem feltétlenül a teljesítménnyel van gond. inkább arra tippkelek hogy olyen specifikációt nem tud a kártyád amit a játék megkövetel és a 4850/8600 is képes rá. -
#577 Ja láttam és kurva vicces,hogy 4850 a minimum,aminél az enyém jobb,hiába egy szériával régebbi,nem beszélve a 8600-asról..Komolyan?8600?Sehol sincs az enyémhez képest.Mégse indul el.
Úgy néz ki proci megvan,a Ram meg szokásos 4GB már egy jó ideje minden játéknál,mégis elfutnak szépen.Aránylag...Érezni néha azt a 2-t,de nem vészes. -
Zero 7th #576 Nincs ehhez hasonló léptékű játék a piacon.
A sok konzolfos multiplatform átirat meg még szép, hogy nem izzasztja meg a négy éves géped, mert azok úgy vannak megírva, hogy a 2005ös hulladékfos XBOX360on is szaggatás nélkül fussanak. -
#575 és pontosan milyen vga-d is van ?
ja bocs látom : HD3870X2
mondjuk a minimum system requirements-nél ez van megadva :
OS Windows XP
Processor Intel Core 2 Duo E6850 or higher / AMD Phenom II X2 or higher
Memory 4 GB RAM
Hard Drive 15 GB free
Video Memory 256 MB RAM
Video Card nVidia GeForce 8600 series or higher / AMD or ATI 4850 series or higher -
#574 Hát tesztelném szívesen,ha hajlandó lenne elindulni!
De be se tölt a játék,tolja a pofámba,hogy g25..
Fórum szerint a VGA nem támogatott,azt beszélik.Valaki azt mondja,hogy a 7970-én se megy,meg úgy általában vagy nagyon béna laptopos VGA-kon nem megy vagy AMD-n...
Mióta megvan a gép,4 éve,játékot nem kellett mediumnál lejjebb venni,mert akadt.Ez meg már egyenesen el se indul.Lehet,hogy nem egy mai darab,de egy ekkora ugrás,hogy mediumról nem támogatottba,azért már mégiscsak túlzás.
CPU meg RAM az tuti,hogy kevés neki,mert E8200 meg 2GB ram,főleg a ram,egy ideje már semmire se jó,de legalább látnám,hogy mennyire semmire se jó. -
Scrab #573 van szeró