Planetside 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz mindenkinek.
Ja, amúgy látom szinte mindenki TR-el lesz, néhányan NC-vel, de hogy én leszek az egyetlen VS-el?? 😄
Legalábbis szerintem azzal leszek, még nem tudom
BRTD nekem nagyon szimpatikus, csak semmi kedvem elkötelezni magam, mármint vállalni kötelezõ dolgokat, az nálam nagyon kedvfüggõ.
Egyébként szólózhatsz, ha ésszel csinálod. A legtöbb PUG/PUB squad elég ratyi amúgy is.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
És szeretek is ilyenek mentén némi RP-t belevinni olykor olykor, nekem ez is a fun része.
A legtöbb játékban is ezt teszem. Warhammerben is kb Dark Eldar kivételével minddel tudok adott esetben 'azonosulni', de az orkok a kedvenceim.
Már leszoktam arról, hogy a legerõsebb puskát vagy épp a legcsóróbb factiont keressem mert abban van a vitamin meg a kihívás.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Mik is azok az outfitek?
Meg ahogy leirtad a TR-nél a normálisabbakat, megtennéd hogy leirod az NC-nél és VS-nél is? 😊
Az újaknak: szólózni tényleg nem érdemes, kb. akkora a különbség szóló és csapatjáték közt, mint a szexben. Már ha értitek, hogy mondom...
TR oldalon tudom ajánlani a Better Red Than Dead (BRTD), Ruffnex, Outcasters, Blood Legion outfiteket, ezek mind EU csapatok, többé-kevésbé csapatban és taktikusan játszanak, és az újakkal is türelmesek. Az átlagéletkor sem alulról veri a 15-öt. Beszélnek angolul. A Ruffnex mondjuk elsõsorban német.
Kicsit komolyabban veszi magát az Unleashed, néha a MoX... És aztán ott vannak az oroszok, Red October és társaik, na õk viszont szinte biztosan nem beszélnek angolul - viszont nagyon szervezettek tudnak lenni.
Ezek mind Planetside 1 veterán outfitek, és a Miller szerver felé tendálnak (amennyire tudom, a VS és NC oldal is). Éppen ezért én itt várom a leginkább taktikus harcokat.
Viszlát a harcmezõn!
És mivel az egyik oldal egy autokrata rendszerért küzd, mi sem természetesebb, minthogy ezt megdöntendõ összeesküvés szövõdik a háttérben a bizonytalan játékosok ideológiai alapú áttérítésével.
Az egész arra megy ki hogy lenyúlják a jobb fegyverzetet.
De akinek jó a szimata, rögtön kiszúrhatja melyik az igaz oldal. A fegyverek sosem hazudnak.
Nem illik komolyan venni a dolgot, PS sztenderd in character poénkodás csak.
Ha te nem hiszel a Planetside világában kiépült összeesküvésben ,az a te dolgod, én csak szóltam hogy valakik le akarják nyúlni a jó cuccokat.
Ez most komoly? Nácizzátok, meg zsidózzátok egymást? Van egy alap háttérstory, vagy tetszi vagy nem. Valakinek fontos az is, hogy kiért harcol. Valaki eleve a "gonosz" oldalon akar állni. De ez rohadtul nem számít. Ez nem egy szájkaratéjos játék, ha problémád van ragadj fegyvert és oszd agresszíven a véleményed, de minek ilyeneket offolni.
Ennyi. A többi csak népámítás és illúzió.
Tegnap még én se tudtam, de álmot láttam, és úgy ébredtem hogy tudatában vagyok, melyik oldalra is kell állnom, ha az igaz ügyért akarok harcolni.
Ne hagyjátok magatokat befolyásolni! Ilyen nyálas kis pöcsöknek mégis hogy lehetnének már ilyen fasza fegyverei? Tényleg nem gyanús?
Számomra a pirosak lesznek a nyálas szabadságharcosok.
De komolyan, engem még az egyenruha és tankdizájn(ami ennél középszerûbb, átlagosabb nem is lehetne, úgyhogy pont töklényegtelen ez is) is jobban befolyásol, mint hogy melyik oldalnak mi az ideológiája.
Nálam fontossági sorrend:
1. Játszhatóság, és a minimális eltérések a fegyverzetben.
2. Melyik oldalon vannak magyarok többségében
3. Dizájn
4. Háttérsztori
De gyakorlatban csak az 1. és 2. érdekel. Alapvetõen NC szeretnék lenni a felszerelésük miatt, de mondjuk így, hogy vagy tízen jeleztétek, hogy TR-ek akartok majd lenni, ez lehet, hogy eltérít.
TF2-ben két egál oldal van, itt nem.
A lényeg, hogy azonosulni tudok-e valamennyire azokkal, akikkel játszok. A többi csak stat meg alkalmazkodás. Mint mondtam, stat szerint Vanut játszanék, ha nem lennének unszimpatikusak.
Tényleg ez alapján választotok oldalt? 😮
fegyverek statját elnézve minden kaszt heavy karakterrel kb 22% százalékot lõttem light-el 27 körül k/d is tök egyformán 1,8 körül alakult
Vanu haderõ meg olyan elvont, amilyen csak lehet, a lila kezeslábasaikban rettentõ furán néznek ki. Viszont zene téren egész jól állnak az elektronikus dallamaikkal, TR a mû szimfonikus zenéjükkel(az igazi valahogy így hangzik) valahol mellettük van, és a végén az NC a néhol idegesítõ mû rockzenéjével.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Sajnálom, hogy túl késõn jutott eszembe a béta, de mindjárt úgyis tölthetõ 😄
Csak ne legyen túlterhelt a szerver, bár úgyis az lesz. meg mindenféle fennakadások a letöltésnél ahogy az lenni szokott.
Amúgy ki mivel lesz majd? 😄
Scrab: Sniper volt a jelem az oviban. Oké, némi túlzás, mert BF-ben se az volt a fõ, de kb mióta neten játszom szeretek sniperkedni, nem is lepett meg a bullet drop, sõt, mikor rájöttem, hogy van még örültem is, mert skill is kell a killekhez, nem ezért írtam amit, hanem csak észrevétel gyanánt, ugye mindenki másképplát dolgokat.
Mondjuk így béta után bolt actiont ritkán használnék, 2 pontos lövést leadni ugyanarra a célpontra, hacsak nem bamba, töltési idõvel együtt már nehéz és sokszor a tömeg miatt értelmetlen is. Félautomatával meg többeket leht riogatni, fejlövés abból is fáj, nagyon.
TR medicnél a 2x burst SABR távolra epikus, snipereket lõttem vele. Közelharcban viszont meghaltam, túl sokszor.
Én maradok a Cyclernél (egyik variáns hogy legyen ammo unlock), azt úgy használom ahogy épp akarom, max nem lesz über hatékony egyik távon se. Lusta vagyok minden respawnkor átszabni a unitom, hiányoznak a loadout slotok.
Tankozás szerintem ketten sokkal nehezebb. Ha a sofõr épp belemozdul a gunner lövésébe, az idegesítõ lehet. Összeszokott driver-gunner páros kell, hogy az hatékony legyen. Persze az nem baj, ha egy überfegyvert nehéz használni...
A magyar/magyar elleni küzdelem már csak azért sem megvalósítható, mert általában hatalmas seregek vonulnak egymás ellen ott pedig eltörpül a magyar népesség. Privát pitiáner háborút vívni pedig marhaság külöben meg elõbb utóbb a lövések odacsábítják a többieket is.