Planetside 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
kellett ez nekünk mint púp a hátunkra 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Zöld pipa a név mellett, adatok kitöltve, register. Bad proxy. Back. Username taken. 'Nyádpics?
Most a tököm sem tudja, hogy sikerült regisztrálnom, és majd kapok levelet csak nagyon lassan küldi, vagy nem sikerült regisztrálnom és a felhasználónevet is baszhatom örökre, vagy nem sikerült regisztrálni, de a név majd felszabadul, ha rájönnek, hogy nem ment végig a reg?
Jaj de rühellem az ilyen szarakodást...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Én így megyek neki a játéknak.<#smile>#smile>
Egyébként elõfizetõi díjak is fent vannak már, 72 dollár a 6 havi, illetve 60 euró, ha ProsiebenSat1 oldalra visszük a fiókot.
más: http://www.freerealms.com/
https://www.clonewarsadventures.com/index.action
Bejelentkeztek a Sony Station fiókkal ezekbe, és ingyen adnak 170SC-t a fiók számlájára.
1. Miller szerver, NC, és akkor legalább egy szerveren vagyunk, de ellenségek.
vagy
2. Másik szerverre megyek, mint NC, és akkor nem nagyon találkozunk, de megvan a lehetõség, hogy ha esetleg mégsem jön be annyira az NC, mint gondoltam, tudok csatlakozni a Millerre TRnek.
(Jól tudom, hogy egy account egy szerveren egy karaktert enged?)
Meg is csinaltuk az outfitet, jammers neven, TR oldalon (Miller), aki gondolja irjon ram ingame (snomag a nickem ott is) es megy a meghivo. Aztan majd meglatjuk mi lesz belole 😊
Köszönöm.
Parasite Eve 2, best game EVER!
De addig oké hogy nagy nehezen sikerül leszedni, de kérdés hogy a játék fog-e menni rendesen? 😄
no licenses
Parasite Eve 2, best game EVER!
Viszont semmilyen fizetési lehetõség, és kezdõ akció nincs a Steam oldalán, hát akkor lõttek a zakciós cuccoknak, lehet várni a SC szorzós vételre, meg a játékon belüli leárazásokra.<#shakehead>#shakehead>
Elég hektikusan tervezek játszani, így magam részérõl nem tartok igényt magyar outfitre.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Nem egy HC outfitrol lenne szo, de ugye megis teljesen mas a jatekelmeny, ha nem csak ossze vissza szaladgal az ember, hanem van azert valami csapatmunka szeruseg is.
Olvastam róluk egy keveset de a Beta fórumon nem rémlik hogy kiderült onnan sok minden.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
NC oldalon a legkomolyabb, nagyjából makulátlan hírnévnek a Mercenarys örvend, ez viszont egy kifejezetten elitista társaság - nem a szó rossz értelmében, egyszerûen jó képességû játékosaik voltak/vannak, akik összedolgoznak, nem kell senkire várni, nem kell semmit kétszer mondani - sokszor egyszer sem, mert átlátják a helyzetet és teszik a dolgukat.
Ezt most a Merc-rõl írtam, de a korábban felsorolt outfitekre általában igaz, legalábbis a kemény magra. Az én outfitem, az Outcasters pl. mindig is kifejezetten népes volt, 0 napos kezdõtõl PS1 béta óta játszó veteránokig voltak tagok. Mindig voltak újoncok, tanítgattuk, képeztük õket, türelmesek voltunk, ha kellett akár egy tucat ember is várt a lemradató egyre. A kemény mag viszont a fenti Mercenerysnek is méltó ellenfele volt egyéni és csapatszinten is. Soha nem volt egyértelmû egy-egy barlang sorsa, csak épp az õ teljesítményük mindig a toppon volt, addig nálunk soha nem lehetett borítékolni, hogy aznap mire leszünk képesek... 😊
NC oldalon még tudok a Blue Lionsról õk is nagy létszámmal dolgoztak, nem görcsöltek rá a dolgokra. Ha NC-t kezdenék, én õket keresném.
VS oldalon viszont nem jut eszembe senki... Nem mintha nem lennének ott is kiváló csapatok, csak hát a memóriám... 😊
Általában véve megértem, én is így vagyok vele legtöbbször, ha nem ilyen papírvékony a háttérsztori...
Hanem hogy outfit=guild, squad=klán, nagyjából. Tehát hogy az outfit egy nagy MMOs egység, relatíve lazábban szervezve és azon belül a squadok meg inkább olyanok, mint egy sztenderd FPS klán, kisebb, szorosabb, jobban ismerik egymást a pléjerek.