1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • kailee
    hogy az előző hozzászólásomat pontosítsam.

A cobalt szerveren amit létrehoztam Terran HUN Hadtest-et megszüntettem és átmentünk a Mallory szerverre ITT pedig a HUNGARIAN Legion outfitet hoztuk látre szintén Terranoknak.

fórumon ugyan abba a topicba amint eddig megtalálok.
  • Snomag
    Elvileg javitottak valamit a milleren, mert irtak, hogy megoldottak a lag problemakat. Es a tegnap este alapjan azt kell mondjam h tenyleg sokkal jobb mint volt.
  • Krinyo
    Milleren most kurvajó volt, semmi lag nem volt. Az elején lehalt 1x, de utána jó volt.
  • 37lz55
    egyébként nem értem miért nem lehet mondjuk 10% al kevesebb playert beengedni a szerverekre fullnál lagfos az egész
  • kailee
    a cobaltról ak ihozzám csatlakozott az át jött a mollaryra ott már van nagyobb közösség tr ből
  • hundani99
    van most vki cobalton tr szerveren??
  • Krinyo
    grounder az anti air
  • 37lz55
    heavy-hez melyik az anti air rakéta vagy külön van egyátalán az anti armour-tól?
  • Scrab
    pedig most még nincsenek is sokan
  • kailee
    én is ezért mentem cobaltra mert a miller vagy lassan engedetbe vagy ha beengedett laggolt
  • Shad01
    Csináltam karaktert millerre, most arra várok, hogy beengedjen. Remélem nem lesz ez gyakran így, mert akkor inkább nézek másik szervert.
  • kailee
    cobalton is terranok-nál vagyunk.

tény hogy egy szerveren csak 1 karid lehet. tehát ha a millerre vagy a cobaltra jössz terranok-hoz akkor oda más karaktert nem hozhatsz már.
  • hundani99
    és szerintem a fegyverek és stb is csak a szerverre szól,és maximum elöfizetés néljül csak 3 karid lehet
  • hundani99
    szerverek között nics mozgás ha megcsináltada pl.a milerre a karidat az ott is marad ha csak nem törlöd ki és csinálsz ujat, késöbb majd biztosan lesz szerver váltos cuc de csak pénzért
    Ha magyarokkal akarsz játszni gyere amillerre a terra oldalra (piros) vagy a cobaltra ott nem tudom pontosan melyik oldalon vagyunk
  • Shad01
    Tegnap kipróbáltam a játékot. Létrehoztam egy karaktert, de nem igazán figyeltem, melyik szerver, stb.

Itt most hogy működik: minden szerverre új karaktert kell-e létrehozni, illetve a kilockolt új felszerelés csak egy szerverre szól-e?
    Vagyis lehet-e a karaktert szerverek között szabadon mozgatni?
  • Krinyo
    Szerintem erre még csak ne is gondolj. Egyrészt gusztustalan, másrészt kibannolnak.
  • Scrab
    lesz külön felülete minden qoutfitnek és lesz egy toborzó része is a fórumnak
  • Kornan
    Kéne egy olyan rész az oldalra vagy akár ide ha vhogy ki lehet függeszteni, ami leírja/megmutatja melyik szerveren hány magyar van és, hogy van-e valamilyen szervezett közösség. Szóval, hogy az újak el tudják dönteni, hova csatlakozzanak.

Akkor jelenleg van egy TR csoport milleren és van egy cobalton, ahogy a hsz-ekből kivettem. Egyenlőre én is akkor TR-el játszok Cobalton, habár később szeretnék egy Vanu karaktert is.
  • Snomag
    Altalaban ez nem szokott megengedett lenni :p
  • MaskimXul
    Ha ilyen hozzáállással indítasz magyar PS2 fórumot, akkor biztos jó híre lesz majd a hazai PS2 közösségnek..
  • Scrab
    hm... illegális az xp farm (ugyan azt a karit ölni újra meg újra összedolgozva valakivel, vagy két géppel)? Tud erről valaki valamit?

Egyébbként 2 met=odus van ha bárkit érdekel a lassúbb ha leraksz egy sundyt vagy agy galaxyt és annál spawnolsz a haver az ellenséges frakcióból meg gyújti az xp-t. Hátránya hogy mások is spawnolhatnak ott és ez időnként halálos kimenetelű lehet.
    A gyorsabb pedig az ha hárman álltok össze 2 medic akik egymást élesztgetik és egy ellenséges frakciójú engineer (a lőszer miatt, de tőlem ha elfog késelhettek is, vagy lehet egy szundy utánpótlásként a közelben). Ezzel mindenki jól jár, a két medic kapja az xp-t az élesztésért az ellenséges frakciójú játékos meg a killekért (kb 1000 cert / óra)
  • MaskimXul
    AM délelőtt, PM délután. Nem nehéz.
  • Basara
    A dupla SC ajánlat már megy? sose tudok ki igazodni ezeken az am és pm jelöléseken. :)
  • Scrab
    ok, holnapra összehozok valamit aztán iderakom a címet, biztosan fog kelleni segítség a feltöltéshez
  • kailee
    ha kell valamibe help akkor szívesen segítek ha tudok.
  • Scrab
    mondjuk én már nekiláttam egynek, csak nem jut rá egyelőre elég időm a cp farmolás mellett. A leírás része azért is necces mert a pontos adatok még nincsenek, meg hibásak a statok pl a fegyvereknél. De a fórumos részt össze tudom gyorsan hozni.
  • kailee
    ha csinálnék egy kisebb weboldalt a planetside 2 nek és hozzá egy fórumot érdekelne valakit?

annyi segítség kellene hozzá max hogy egy jobb angolos az eredeti oldalról pár dolgot lefordítana. + fórumhoz moderátor jogot kapna.
  • Snomag
    kijavitotta magat egy kesobbi kommentben ;)
  • Exi
    A fegyverek áráról annyit hogy vagy te vagy nagyon eltévedve, vagy nekem mutat egész más számokat a SOE oldala...
    Jelenleg 1000 SC = 10$ + adó = 2200 Ft (kipróbáltam, most vettem egy ilyet)

Tehát a 700 SC-s fegyver nem 150 hanem 1500 Ft... úgy tűnik benéztél egy nullát...
  • Kornan
    Oké, ma csináltam ott TR karaktert, akkor felveszlek. Az én nevem ott : Imperator.
  • Krinyo
    Btw köszi a játékot, milleren szétcsaptuk az ellent.
  • Krinyo
    Úgy tudtam, hogy adja, de ezek szerint nem. Premiummal 2 sec a bejutas, rosszabb esetben 7.
  • Jockey
    alpha squad nem adja a gyors bejutast?
  • kailee
    üdv emberek

a cobalt szerveren TERRAN oknak létrehoztam a HUN HADTEST nevű outfit-et
    azért hoztam létre hogy aki szeretne több magyarral együtt bolyongni harcolni meg tehesse.

a nevem KaileeAdmiral vegyetek friendlistre vagy ide a planetside fórumára is írhattok
    ez itt a fórum linkje
  • kifli
    eddig bármien játékban (cs1.6, css, csgo, bf3) ahol néztem mindenütt 100 de inkább 120 fölött van a pingem amerikába (florida). Speedtestel 145 a ping. Maximum jó a lagkompenzáció, de ettől még csúszkálnak a dolgok azért ekkora pingel.
  • Krinyo
    Semmi köze a millerhez, premium előfizuval lehet bejutni 2 sec alatt.
  • hundani99
    nem érted ,nem az us szerverre mész hanem az a a felület jön le attol még tudsz bárhova máshova menni
  • MaskimXul
    Keleti parti szerveren játszottam a bétával kb 2 hónapot. Sem akkor, sem most nem volt problémám a pinggel, ugyanúgy lőhetőek az emberek mint EU szerveren.
  • kifli
    Usa szerverekre, nemhiszem hogy jobb lenne a ping, mint az eu szerverekre
  • MaskimXul
    Ez.