1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Zero 7th
    "A kérdésedre a válasz részemről: a harc értelme ebben a játékban a harc maga (mert marha élvezetes)"

Na, látod itt tér el a véleményünk, kempelni is, kempelődni is rühellek. Ez minden, csak nem élvezetes. Főleg nem órákon keresztül.
  • Shad01
    Steames vagyok, ott nem találtam ilyen funkciót.
    Már szedem le a rendes verziót.
  • Snomag
    Ha megvetted a certificationt, akkor azt be kell tenni az egyik slotba a sunderernel es utana a 'B't megnyomva tudod majd deployolni (ha nincs a kozelben masik, mar kideployolt sunderer)
  • Zero 7th
    50 cert rá a mobil spawnpont, hogy használni hogy kell, ha már megvan, azt passzolom.
  • kifli
    sunderert hogy lehet mobil spawn pontként használni?
  • 37lz55
    60 fős platonnal utazgatni a mapon tényleg nem nagy élmény azon kívül, hogy van egy fílingje mikor egy "dandár" elindul... de többnyire csak flagrun
    de 12 fős squadba elég jó szokott lenni

• Krinyo
    nyomj a lancseren egy validate-et, hatha sérült valamelyik fajl
  • Agaba72
    Nem igazán értelek. Neked mint WH40k rajongónak nem jön be ez a "minden a háború" feeling? Fogd fel úgy , hogy az IP tagja vagy. Vannak SM-k is . (a max )
  • Snomag
    Hat, eloszor is ugye ebben a jatekban a harc maga a lenyeg. Az, hogy kapsz cert pontokat es magadat fejleszted, csak a hatekonysagodat noveled - jobb esetben - de itt minden a kuzdelemrol szol. Valamennyire sajat magadnak kell celt talalni, mert ha csak ugy koszalsz ide oda, akkor elobb utobb bele fogsz unni.

A tamadas/vedekezes meg nagyon helyzetfuggo. Rendszeresen futok bele tobb oran at tarto csatakba (foleg a tech planteknel) de persze vannak jo nagy zergelesek is :p

Az biztos, hogy ha egyedul maszkalsz, akkor sokmindenrol lemaradsz, mivel minimalisan tudsz csak hozzatenni a csatak kimenetelehez. Ezert kell egy csapat, mert amellett, hogy remekul el lehet szorakoztatni egymast a hulyesegekkel, jobban bele tudtok szolni a kuzdelembe. Persze sokszor egy squad sem eleg, de ott mar azert lehet taktikazni es ugy maris mas a jatekelmeny.

Pl, ha nagyon vedenek, akkor donthettek ugy, hogy beveszitek az outpostokat a bazis korul, vagy elszigetelitek oket teljesen, igy biztositva, hogy elobb utobb biztos elfogy az utanpotlasuk, vagy galaxy droppal olyan helyrol tamadtok, ahol nem szamitanak ra, stb stb...
  • Zero 7th
    Na jó, akkor lehet, hogy csak azt HITTEM, hogy szeretnék sok emberes csatában harcolni.

Nekem nincs kedvem órákon keresztül esni-kelni, bő tizenöt másodperc átlag élettartammal...
  • Agaba72
    Hát én eddig a ceresen voltam de holnap át megyek n is a millerre. Szóval amit írsz a ceresre nem igaz. Iszonyat nagy csaták mennek, néha teljesen "átfordulnak" a dolgok. Értem ez alatt, hogy a nyerésre álló fél megszívja mert a másik oldal erősítést kap stb. Volt már olyan is ,hogy vertük egyre beljebb egy bázison a vanukat mikor befutottak az nc-sek is támadónak, vagy egy órás álló harc következett a három frakció között. Nem ritkák a több óráig tartó ostromok.
    A kérdésedre a válasz részemről: a harc értelme ebben a játékban a harc maga (mert marha élvezetes ).

Nekem is lenne egy kérdésem. Mivel átmegyek a millerre. így kezdem ugye elölről a fejlődést. Vennék már az elején egy fegyvert, hogy azt fejlesztgessem. Melyik a legjobb fegyver (automata nem shotgun) a light infnek? Elsősorban a pontosság a fontos, hogy ne játsszak ponyvaregényeset az ellennel. (terran)
  • Zero 7th
    Nemtom, de ti úgy őszintén, látjátok értelmét a harcnak ebben a játékban? Oké, persze, XP, de azon felül?

Mert én még nem láttam normális csatát a játékban. Jellemzően MINDENHOL legalább háromszoros túlerő van. Ha támadunk, akkor az úgy néz ki, hogy kempeljük körben a bázist, meg lövöldözzük a szerencsétleneket, akik ki merik dugni az orrukat az energiapajzsok mögül. Néha kijön egy-egy tank, ami él vagy három másodpercet, aztán annyi. Aztán előbb-utóbb a miénk lesz a hely, nincs esélyük fordítani a szituáción.

Védekezés meg ugyanez, csak fordítva. Lespawnolok, lelövök két-három embert a spawnhely környékén ha szerencsém van, aztán úgyis lelőnek. Mivel háromszoros túlerő van legalább, ezért bármit csinálok, nem oszt, nem szoroz. Megállítani nem lehet őket, mert ahhoz legalább negyven emberen kéne átverekednem magam, hogy eljussak a sundererig, amiből spawnolnak. Aztán ebből előbb-utóbb az lesz, hogy már a spawnhelyről sem lehet kijönni, aztán elfoglalják úgyis.

Egyszer direkte körbespawnolgattam a pályán, hogy megnézzem mi a helyzet. Egyik bázisnál mi voltunk 66-33% előnyben, tőle öt hexre délre meg az ellenség kb ugyanilyen arányban. Van ennek értelme, hogy két (három) kurvanagy horda kering a pályán úgy, hogy soha a büdös életben nem találkoznak..?

Valamiért azt hittem, hogy tényleg lesznek nagy csaták, de ez patkányvadászat, nem háború.

Mondjuk nem tudom miért gondoltam, hogy más lesz, mindenhol így viselkedik a public nép, megy a legkisebb ellenállás irányába, amint kicsit rázósabb lesz a helyzet, inkább fület-farkat behúzva menekül az átlag vérpistike, minthogy harcolna becsülettel...

Elég csalódott vagyok. Több lenne ebben a játékban, de ez így szar.
  • Basara
    MAXimum tűzerő.
  • Shad01
    Mennék én is millerre, de hibát ír ki indításnál:
    Unable to download IDS_UNABLETODOWNLOAD
  • Krinyo
    Jelentem milleren elértük a 20 főt :D
  • Aarch
    Én most Miller-en NC-ek, mert félő, hogy ami nem very high server az elég hamar action mentes lesz. Outfit-nek meg csak akkor van értelme, ha legalább 15-20 tagja van, mert kell légi, földi jármű és gyalogos egység is. Már ha eredményt is akar az ember.
  • Scrab
    jah és akik regisztrálnak nyugodtan hozzászólhatnak a már meglévő topicokhoz ha volt valami említésre méltó tapasztalatuk az adott fegyverrel képességel stb
  • Scrab
    Ahogy ígértem nekiláttam egy értelmesebb fórum megalkotásának ismeretterjesztő részleggel (még nagyon szerkesztés alatt) és az Outfiteknek külön fórumozási lehetőséggel, külön részleggel tagok toborzására. Ha gondoljátok nézzétek meg, regisztráljatok ha kedvetek tartja, én folyamatosan dolgozom rajta tovább.

http://ps2hun.boards.net
  • XenHai
    Én ma toltam rajta vanuval egész jó volt.
  • elitehun
    mármint akkor nagyon laggos volt a szeró, és azóta nem volt időm játszani :)
  • elitehun
    én lithcorp-on csináltam vanu-t, de azóta nem játszottam a játékkal sem.
  • Kornan
    Mi akkor a Cobalt-ról átmentünk mallory-ra mert ott volt egy valamivel nagyobb közösség, ami egyre csak bővül.

Jelenlegi helyzet akkor:
    MALLORY - TR
    MILLER - TR
    CERES - NC
    LITHCORP - VS (*1)

(*1) (csak találomra lett választva, egyenlőre senki nem jelezte, hogy itt játszik, ha valaki jelzi, hogy valahol vannak vanu játékosok, akkor inkább oda kéne menni)

TERRAN OUTFITEK:

Mallory szerver(kb 13-25 fő(*2)) - Hungarian Legion outfit
    Miller szerver(kb 16 fő) - Jammers outfit

Jammers: Snomag vagy Krinyo játékosok valamelyikét kell felvenni a játékon belül.
    Hungarian Legion: Marton21, KaileeGeneral, Imperator játékosok valamelyikét kell felvenni a játékon belül. Illetve Márton steam ID-je: olom21, ha steammel játszotok.

(*2)Annyit még meg kell jegyezni, hogy állítólag kb 25 játékos jelezte, hogy belép, de jelenleg csak 13 embert látok az outfit listában. Még csak tegnap alakult ha jól tudom.

NC OUTFITEK:

Jelenleg nincs!
    De a Ceres nevű szerveren vannak többen is. Én is ott vagyok. Főként most Terrannal játszok akkor, de néha benézhetek Ceresre is ha valaki csinál egy outfitet. A karakterem neve Ceresen: Locarno. Felvehettek barátnak ott ha gondoljátok.

VANU OUTFITEK:
    Jelenleg nincs!
    Én korábban a Lithcorp nevű szervert javasoltam, és lehet, hogy vannak itt páran. Még nem kreáltam Vanu karaktert, egyenlőre elég a terran és nc. Viszont később mindenképp szeretnék és lehet néha ott is játszanék.
  • Snomag
    Bezony, es remek a csapat, szoval lehet jonni :p
  • Terawatt
    16 ;)
  • Krinyo
    Milleren eddig 15-en vagyunk
  • Snomag
    TSen vagyunk jah, ingame majd megadom az elerhetoseget.
  • Terawatt
    Snomag használtok valami ts/ventrit/ingame voice chatet? Épp most állok a sorban és írok rád felvétel ügyben, ha te is fent vagy. :)
  • Snomag
    Miller TR oldalon vagyunk paran
  • 37lz55
    amúgy a játék maga zseniális, (eltekintve 1-2 apróságtól)
    már elég régi láma vagyok az online fps iparban (quake world 1997)
    de egy kezemen meg tudom számolni az ilyen kaliberű játékokat
    Carmack meg az unreal engine-sek tudtak 0 input lagot kódolni... nemtom honnan szedték a fejlesztőket...
    az nem érdekel hogy ezer helyről vannak "összelopva" benne ötletek, ha így tudják megcsinálni
  • DarkHorSe
    NC - CERES
    TR - COBALT
    VS - LITHCORP

Tessek, ha igy regel mindenki akkor jol megleszunk:)
  • Smithwarden
    Akkor most valaki foglalja ossze, hogy melyik szerveren melyik oldalon van a legtobb magyar...
    Kosz. :p
    Par ismeros a napokban fog karaktereket csinalni es akkor inkabb magyarok mellett harcoljunk mint ellenuk. :p
  • 37lz55
    én is NC vagyok a ceresen, csatlakoznék hozzátok, ott kit kell keresni?
    szerintem jó ez így hogy:
    TR - miller (krinyóékkal)
    NC - ceres
    Vanut nemtom van valahol magyar közösség a fenti kettő szerveren kívül?
  • kailee
    a mallory szerveren sincs sorban állás este se meg napközbe se jelenleg 12-13 tag van a TR outfitbe nálunk reméljük később többen is lesznek hisz még csak 3 napja megy a játék.

persze az nem garantált hogy mindenki egyszerre ér rá.
  • hunhogzilla
    nagyonn helyett nagyobb, elírtam, bocsi :$ (nem tudom van-e szerkesztés)
  • hunhogzilla
    Üdv, Miller szerveren (vagy valahol máshol) nincs valami nagyonn NC outfit? Lennénk páran, akik lehet átmegyünk Miller-re, csak NC-t megszerettük Ceres-en :)
  • Basara
    Ha van deployolva egy másik Sundy a közelben akkora tiédet nem lehet le rakni, egy szép nagy körel jelzi a másik sundy területét ahol te nem rakhatod le. Ha meg egyáltalán nem engedi sehol le rakni... nah akkor nem tudom mi lehet a baj. :D
  • AnarchoiD
    kerdeznek, megvan a csapatszalitora az a modul amivel lehet "deployolni" hogy mobil spawner/ weapon station legyen belole, be is equipeltem a jargany loadoutjaba , a tobbi fejlesztes latszik (zoom a fegyokon meg ilyenek) de hiaba nyomom a "b" -t nem deployol sehol ez a nyuves jargany .. van valami trukkje a dolognak ?
  • Krinyo
    Nincs olyan szerver ahol este ne kéne sorba állni.

"Azt, hogy hosszútávon, hogy lesz azt nehéz megmondani, ez nem sima mmo-rpg"

Attól függetlenül, hogy ez egy fps, totál ugyanaz a koncepció mint a többi mmo-ban. Megjelenés körüli hájp miatt rengetegen akarnak játszani, utána szépen lassan kihullanak az emberek. Emlékszem mi volt a diablo 3 körül is...

De még mindig jobb várni a nagy csatákra, mint bolyongani az üres mapon.

Btw szerintem nem lesz karaktermozgatás, ugyanúgy ahogy ps1-nél sem volt. De ha mégis lenne, az tuti, hogy nem a low pop serverekrol, hanem max a millerrol, woodmanrol a tobbi kis szerverre.
  • Snomag
    Milleren tegnap este nem nagyon volt mar sor. Az, hogy high pop van rajta az csak jo, mert legalabb van aktivitas rendesen. Lehet valogatni a csatak kozul :p

A Jammers outfit meg szepen lassan gyarapodik. Mi biztos, hogy ott fogunk maradni, szoval aki gondolja meg, nyugodtan irjon ra Krinyora, vagy ram es bevesszuk. Tegnap is mar egy eleg jo kis csapatot sikerult osszehozni ;).
  • Kornan
    Én is örülnék neki, ha minden magyar 1 helyen lenne, lehet, már most összejönne biztosan 2 teljes osztag(24 ember). Én egyenlőre még hajlandó vagyok átmenni oda ahol többen lesznek(csak ha sokkal), mondjuk mivel csúcs időben fogok játszani többnyire, ezért az olyan szervert preferálnám, ahova be lehet jutni 15 perc várakozás nélkül. Eddig mindegyik EU szerver minimum high-on volt 18:00-21:00 felé hétköznap. Az tény, hogy van olyan idő, amikor a millerre be lehet jutni elég könnyen, de csúcsidőben azért van várakozás jócskán. Kilépsz vagy kidob inaktivitás miatt, akkor meg ez nagyon idegesítő lehet.

Azt, hogy hosszútávon , hogy lesz azt nehéz megmondani, ez nem sima mmo-rpg. Mondjuk nyilván 5 év múlva már lehet kevesebb szerver lesz, de azt nem hinnem, hogy megcsinálják, hogy törlik karaktereket anélkül, hogy lehetőséget adnának a karakter mozgatásra.