Planetside 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steamos verziót töröltem az elõbb, mert azt írták,hogy nem a steamról kell letölteni a játékot ... és EU-s accom van igen mivel a ps2.com-on nem tudok belépni vele csak a ps2.eu-n
ez után meg nem történik semmi ha le OK-ozzom

2 Szerveleállás, visszaállás eredeti állapotba
mivel nem voltam még jelen egy teljes kontinens elfoglalásánál, de gaynítom, hogy ha megtörténik akkor alapbó visszaáll egy idõ után azeredeti helyzet azzal a különbséggel hogy a korábban hodító fél kap valamilyen bónuszt
Letöltöttem Steamrõl is, ott az EU-s accomat nem fogadja el. Regeltem másikat a sony stationon v min, ott beenged de közli, hogy miután nem amerikai vagyok, menjek szépen ahova akarok, mindezt egy linkel az eu verzsönhöz.
"GeForce 310.61 drivers are a minor update from GeForce 310.54 drivers with improved compatibility for Planetside 2 and Hitman: Absolution."
"csak" 12 éves 😄 azzal regeltem bétára és léptem be de most nem engedte.
egyébként pont ezt a lauinchert szedtem le és jön le full speeddel a cuccos. azért köszi 😉
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
a kliens alapbó többször betöltés közben lefullad, ilyen volt a bétában is remélhetõleg idõvel korrigálják
ha valamit SC-vásároltok ki majy be kell loggolni hogy látszódjék
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
gg soeprosiebenfospáros <#idiota>#idiota>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Segítséget kérnék, már vagy 2 accot regeltem, vissza igazoltam, mindent megcsináltam viszont a játékba ahogyl ogolnék be (launcher) nem érzékeli az accountot, tehát mintha nem csináltam volna. Mi a kínja? Nem az elsõ játékom, tudom a menetét ezeknek a dolgoknak de ez valami agysorvasztó...
elõre is köszi a helpet
amugy hol latom hogy az alpha squad cuccaim megvannak-e?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate