Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én pont azt szeretném, de nem sikerült tegnap regisztrálnom. Most mindjárt megpróbálom megint.

És van már vmi magyar klán vagy hasolno a milleren?

Játszik valaki Miller szerveren NC oldalon?

a stemesre a pirosra?

Snomag
mindenhol vannak, de Miller TR oldalra jer 😄

a sony honlapjárol vagy steamröl játszotok és melyik oldalon vannak magyarok?

akérhogy probálom az eu klienst, nem enged 😞 kár, hogy nem lehet vele játszani, érdekelt volna.
Snomag
mar megy

nah megint meghót a miller
MaskimXul
Akkor vpn, a lényeg, hogy a ps2.com oldalra amcsi IP-vel regisztrálj.
Java-t nem támogatják.
MaskimXul
Proxy mögül nem próbáltátok? Pl. a hidemyass.com amcsi IP-t ad, azzal talán enged regisztrálni a ps2.com-on.
Mégse jó mert belépni belép a launcherbe de nem tölti le a játékot, csak belép , elfogadom a szerzõdési feltételeket aztán utána eltûnik az egész és ennyi

Steamos verziót töröltem az elõbb, mert azt írták,hogy nem a steamról kell letölteni a játékot ... és EU-s accom van igen mivel a ps2.com-on nem tudok belépni vele csak a ps2.eu-n

Hogyan? Steames verziót használod? EU-s accal léptél be?
Megoldottam!

Hol enged regisztrálni? steamos verzió nem megy, proSieben 1es accountot meg nem lehet csinálni , próbáltam már mindent de sehogy se tudok regisztrálni,hogy el is fogadja ...

ez után meg nem történik semmi ha le OK-ozzom

Snomag
mennek ujra a szerverek

Krinyo
A kontinens "elfoglalásával" kapsz bónuszt, a terület addig a tied amíg vissza nem foglalják. A bónusz azt hiszem bizonyos ideig tart.

Krinyo
A continent "lock", ami most elõnyszerzésért megy, ha majd behoznak még egy kontinenst, akkor már minden frakciónak csak egy footholdja lesz. Legalább is ezt mondták.

1 ha már bevettek egy világot ideje megtenni egy korábbival, mert csak tartani egy területet nem éri meg a foglalásért jár az XP, itt az idõ felszabadítani egy másik világot

2 Szerveleállás, visszaállás eredeti állapotba

mivel nem voltam még jelen egy teljes kontinens elfoglalásánál, de gaynítom, hogy ha megtörténik akkor alapbó visszaáll egy idõ után azeredeti helyzet azzal a különbséggel hogy a korábban hodító fél kap valamilyen bónuszt
Snomag
server down, gyorsa lehet menni reggelizni 😄

Eh, ettõl azért kicsit tartottam. Mi is akadályozza meg a világot abban, hogy kialakuljon az a helyzet, hogy mindegyik kontinensen egy oldal ül 100% területtel, és spawnkempeli a másik két fõbázist?

már írtam korábban is, nem stabil a kliens, várhatóan majd javítják 4-bõl egyzser sikerült beloggolnom tegnap, de volt ilyen a bétánál is ha új patchet raktak fel, idõvel várhatóan majd megoldódik. Probálkozz csak tovább egyszer csak sikerül.
Vagy azzal sem... Indulás után kilép.
Krinyo
Aki tegnap regelt, az csak az eus oldalról letöltött klienssel tud játszani, steamesen nem.

Nálam is ugyanez a jelenség, én tegnap regeltem csak az eu-s oldalon.
Snomag
Betaztal esetleg? Ha igen, akkor mindenkepp uninstallald a beta klienst eloszor. Ha nem, akkor passz.

továbbra is érdeklõdnék. Letöltöttem az EU-s klienst, elinditom a játékot, a launcher töltene valamint (gondolom a logoláshoz a mezõket) majd megáll a karika mintha befagyna és a kliens eltünik (bezárja magát).
Letöltöttem Steamrõl is, ott az EU-s accomat nem fogadja el. Regeltem másikat a sony stationon v min, ott beenged de közli, hogy miután nem amerikai vagyok, menjek szépen ahova akarok, mindezt egy linkel az eu verzsönhöz.
Krinyo
A másik 2 map 80 százaléka pedig nc/vs fölény. csúnya gonosz nc/vs, a murva anyjukat herp derp 😄

Snomag
ha a no subscription uzenetet kaptad azt egy steam relog megoldja

Este megpróbáltam steam-rõl letölteni, de nem sikerült, egy rendkívül informatív steam error hibaüzenetet kaptam folyton.
GeForce 310.61 Driver (beta)

"GeForce 310.61 drivers are a minor update from GeForce 310.54 drivers with improved compatibility for Planetside 2 and Hitman: Absolution."

Én végülis NC oldallon kezdtem Miller serveren.

Torzonborz
"Ha már volt SOE accod"

"csak" 12 éves 😄 azzal regeltem bétára és léptem be de most nem engedte.

egyébként pont ezt a lauinchert szedtem le és jön le full speeddel a cuccos. azért köszi 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

MaskimXul
Ha már volt SOE accod, akkor ezzel a launcherrel indítsd és menni fog. Csak azoknak szarakodik, akik most csinálnak elõször accot és Európában élnek.
MaskimXul
Ami viszont megéri a lóvét az az XP boost, 50%-al több XP-t kapsz mindenért. Van egy órás, egy napos és egy hetes változat is.
jah és ha már vásárlásra adnátok a fejeteket, a camo festést nem ajánlom, csak elcseszi a karakter skinjét és annyira világos, hogy inkább ordítt hogy itt vagyok, ide lõjetek. Különben is minél átlagosabb vagy annál alacsonyabb reputációjú célpont vagy 😉
nah én hótzicher hogy nem fogok fizetni érte ezt elõre leszögezem, nem ezért mert rossz lenne, csak simán elvi okokból

a kliens alapbó többször betöltés közben lefullad, ilyen volt a bétában is remélhetõleg idõvel korrigálják

ha valamit SC-vásároltok ki majy be kell loggolni hogy látszódjék
s1lkforrent
Mint kiderült nem jött el a világvége, persze ettõl még a rák egye meg a húsukat. Steam-es PS2 simán mûködik Sony Sation fiókkal, amit többek között itt lehet https://account.station.sony.com/ készíteni. Ja és ha Ausztriát jelölitek be országként akkor simán euróban fog számlázni, ami olcsóbb árakat jelent a dollár+20%-nál..<#gonosz3>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Torzonborz
hmm érdekes leszedtem EU-s siteról a launchert és össze vissza szarakodik , el sem indult vagy user/pass megadás után EULA elfogadásnál dögölött le . most meg lerántottam US oldalról és simán megy.

gg soeprosiebenfospáros <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Üdv!

Segítséget kérnék, már vagy 2 accot regeltem, vissza igazoltam, mindent megcsináltam viszont a játékba ahogyl ogolnék be (launcher) nem érzékeli az accountot, tehát mintha nem csináltam volna. Mi a kínja? Nem az elsõ játékom, tudom a menetét ezeknek a dolgoknak de ez valami agysorvasztó...

elõre is köszi a helpet
Jockey
amerish-n, a tobbin mar kevesbe😊
amugy hol latom hogy az alpha squad cuccaim megvannak-e?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
hat milleren a map 80%a terrane foidoben..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

egen ezt beleszámoltam ezért írtam, "ha így marad" ez a hét tutira ilyen lesz, még új a cucc sokan akarják majd kipróbálni akik nem kerültek bele a bétába, nah meg azok akik benne voltak.
Snomag
Indulas napjan eleg sokszor fullosak a szerverek, barmilyen MMOban

Nos, ha ez így marad, akkor nem lesz más lehetõségem, mint hogy a Woodman-re, vagy valamelyik amcsi szeróra regelni. Hiába a fizetõ játékosok elõnyt élveznek, és csúcsidõben full a szeró. A bétából az a tapasztalatom, hogy alig van lagg a keleti amcsi szervereken (valójában nem is tapsztaltam) viszont játékosból se volt pangás az idõzóna miatt. Ha ez így marad, akkor valszeg én ott folytatom :/
Az faja, mert nekem regisztálni sem sikerült.

amint látom a Miller máris túlnépesedett :/
Én ezért maradtam a bétás SOE fiókomnál. Kell a tökömnek még egy, pláne úgy, hogy Alpha squad van az eredetin. HA végképp férgeskednek max játszok US East szerveren.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

s1lkforrent
Ééés nagyon úgy néz ki, hogy az a bizonyos Sony Station fiók->ProSiebenSat1 átállás jelenleg úgy néz ki, hogy csinálsz egy új fiókon a németeknél, a régit meg otthagyod.<#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate