1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
#1212 csak semmi buzulas -
hundani99 #1211 Ki az aki a terran oldalon játszik de nem a miller szerveren? mert beszélnék a vezetőkkel 1 fontos dologról
-
#1210 Mármint céklalére ;) -
#1209 Freddynek meg Draviernek az teljesen jo :D
Ha veletlen engem latsz (ami most kb masfel hetig nehezen elkepzelheto sajnos) akkor hivj meg egy sorre es mar elo is leptetlek :D -
Nagydög #1208 Mi a pontos eljaras, mert egy "\whisper Vegyel fel geco!" nem biztos, hogy megfelelo?
Egyelore ha jatszom, valahogy folyton az EOTS, vagy a FU tarsulathoz keveredek. Egyszer lattam keresztulrohanni egy [JAMM] taget viselo figurat. -
#1207 Az Admirálisok! -
FreddyHawk #1206 Szia MaRee, a Milleren a legnagyobb terran alakulat magyar viszonlyatban a Jammers. Akik fel tudnak venni :
Dravier
Snomag
FreddyHawk -
#1205 Settings/general/invert vertical fly -
MaRee #1204 Miller szerveren Terranoknál kit keressek klán ügyben?
Valamint nem lehet invertelni az egeret aircraftnál, tehát ha lefele húzom felfele repüljön, ne fordítva? -
CptSkull #1203 A bio lab-os közelharci szituációkra értettem amikor lő 90 terrán 50 vanu ellen és akkor még ott van a hátuk mögött 2 chaingun. Amikor be capmelnek
a fel portálókhoz az is előny a számukra. -
#1202 Helyzetfüggő. Ha támadás alatt van egy torony és te ki tudsz rohanni a sarkon a sundyjukhoz felpörögve, 200-as rekesszel, leszedhetsz vagy 5 embert is, még ha lőnek is. Nagyon hasznos, de korlátozott helyzetekben. -
Basara #1201 Chaingun. Ám ajánlani? Ohoho szeretnéd, hogy ne tudjon megölni téged a tr heavy mi? :D Bármelyik fegyver jobb mint a chaingun, hosszú a felpörgési ideje, szór mint ha kötelező lenne. Betaban jó volt, azóta szörnyű. :) Bizonyos szituációkban jól jön, ha pld. az ellenség hülye és nem fordul meg, vagy Maxok ellen közelharcban jó mert megeszi a max armort. De, hogy ajánlanám egy Tr-nek? Isten ments. MSV-R, vagy Carv S meg a többit annál inkább :D -
CptSkull #1200 Igen van Woodman-on Vanu outfit.
Klán név:Slume proferre.
Ha jelentkezni szeretnél keresd őket:
Aerensiniac
GrizlieHUN
HappyWeapons
-
CptSkull #1199 Közel harcra mini gun (Nem tudom mi a pontos neve) de nagyon OP. -
hundani99 #1198 Minden Jammers TAG ma 19:30 esamir mindenki -
#1197 Sőt, skydock egy bázis. Kérdezd dravit :D -
Eisenberg #1196 Jahogy minden oldalnak más fegyverei vannak. Naba..ki. Vanu volnék akkor :D Hundani: Kösz a tippeket. -
hundani99 #1195 MSR-v ha olyat qakarsz mint az alap de az alap is jo, ha meg távolra szeretsz löni akkor tmg javaslom de inkább probáld ki mindet a trialban -
#1194 tr oldalon hevy assaulthoz mi a jó fegyver? -
#1193 Ők ilyen vörös űrnácik, azért beszélnek teljesen másról :) -
Eisenberg #1192 Ti miről beszéltek? O.o Egyik sincs. Se lync, se jaguar se skydock. Van VX6-7, Pulsar C, Solstice Burts, Solstice SF, Serpent, Nova, Thanatos, Pandora, Manticore, és a két pisztoly. -
#1191 ááá a jaguárnál a skydock sem jobb :D -
#1190 vagy a skydock -
hundani99 #1189 Jaguár a legjobb vagy a lync -
#1188 Light assault? Jaguar! -
Eisenberg #1187 Kösz. -
#1186 Minden fegyverre külön meg kell venni a kiegészítőket.
Javaslom olyan fegyvert vegyél ami jobb, de legalább is nem rosszabb mint az alap. -
Eisenberg #1185 Lenne egy pár kérdésem. Van egy 250-es fegyver amit most trial-ban kipróbáltam. Ööö...az az érdekes, hogy az összes statja rosszabb mint az alap fegyveremé (light assault) habár az alapon van most grip meg scope de más nincs szal kétlem, hogy ez ekkorát nyomna a latban. Kérdés: A gripet, és a scope-ot amit megvettem az alap fegyóra, azt rárakhatom majd erre a 250-esre is ha majd megveszem, vagy külön kell hozzá venni MÉG 2-300 cert-ért? Illetve miért rosszabb ez a fegyver mint az alap? (csak a reload speedje gyorsabb meg a damage-ja 1-el O.o) A későbbiekben fel lehet annyira fejleszteni, hogy érdemes legyen beruházni rá, vagy vegyek egy 1000 cert-eset ami remélhetőleg jobb? Köszi. -
#1184 ezek csak az sg-s játékosok, nem minden magyar játékos. Valószínűleg nem egyedül vannak 1-1 outfitben. -
Hezw #1183 Ah látom köszi...akkor vanu igazából nincs, az a kevés is minél több szerverre szóródott szét. -
#1182 játékos nyilvántartásba (bannerban kép alatt a link), nézz bele, ott látod kik vannak magyarok, és ki van outfitbe melyik szerveren... -
Eisenberg #1181 Hali! Ha minden igaz Woodman-en van. -
Hezw #1180 Sziasztok Vanu oldalon melyik szerveren keressek magyar outfittet? -
Basara #1179 Ezt én tudom. :D Oké mondjuk ez másnak nem jött volna le az írásomból. :P :D -
Shad01 #1178 Igen. De mindegy milyen a kliens, ugyanazon a szerveren (pl Miller) ugyanazokkal az emberekkel tudsz játszani.
Az hogy melyik szerverre mehetsz , szerencsére nem függ a klienstől. -
Basara #1177 Annyi különbség van ( legalább is volt), hogy amerikai kliensel nem tudod használni a prosiben acuntodat mert máshova irányul a kliens, ez fordítva is igaz az eu kliensre, hogy nem tudod az amcsi acot használni rajta. -
Shad01 #1176 A steamen keresztül regisztráltam, de a steam nélkül is fut a játék, ha az amerikai klienst külön feltelepíted.
Szerintem gyakorlati különbség nincs az amerikai és a Prosieben regisztráció között. -
Basara #1175 Ha terran oldalon akarsz játszani akkor ott vagyunk mi a Milleren a Jammers, egész sokan vagyunk. Malory-n mintha lenne még egy Terran és Vanu outfit is. Nc-ről nem tudok semmit, hogy van e magyar outfit. -
Basara #1174 Oké így már értem. :) Ha Milleren Tr vagy akkor meg majd minket keres majd meg (Jammers) Snomag, Krinyo, Dravier-t keresd majd. -
Nagydög #1173 Jut eszembe, lodozok meg egy kicsit a jatekban, aztan a kozeljovoben jelentkezem majd padawannak valamelyik tapasztaltabb csapatba. (Milleren TR-t valasztottam.)