Planetside 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]
VÁÓ.VÁÓÓÓ.
De hájpop szerveren is menne, legföljebb kéne még 10 galaxy <#bee1>#bee1>
20 percnyi roham után bevettük Crown-t, epikus hegynek fel gyalogos lõdözés, tankok, mifene, sose ment ennyire egyszerûen VS ellen.
Aztán hallom, hogy valahonnan zene szól szól.
Egy srác volt proxy voicen. Nekiálltuk körbeugrálni a hegytetõn, mire valakik ledobáltak füstöket meg lõdöztünk hogy legyen 'stroboszkóp'.
Szürreális kis diszkót faragtunk a véres csatamezõbõl.
Aztán a szám végén a srác elfojtott röhögés közepette benyögi, hogy ok katonák, vissza a munkához. Betette a Boney M RAsputin címû számát és arra vonultunk fel a következõ bázishoz.
Rém vicces volt, fõleg mikor a ride of the valkyries bekerült, egybõl BF vietnam nosztalgiám lett.
Egy tank rohamnál el kéne játszani az All for the love of sunshinet.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Ha nem haltam meg oda vissza szálltam ki be a kocsimból percekig.
Azokkal lehet a gond akik már benne voltak, és történik velük valami.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Késõbb éjjel belefutottam ugyan ebbe a saját tankommal (kinyírtak javítás közben, utána elromlott a tank).
Reggel repróztam egy flasshel:
Lekértem a motort, kiszáll, redeploy (meghalsz), respawn, beszáll motorba, kiszáll... és nem tudsz újra beszállni.
Majd megnézem van e lényeges szerepe a halálnak vagy sincs, de egyelõre ez a közös pont.
majd megírom hogy mi lett
nemrég szedtem le a játékot és egy olyan problémám lenne, hogy: 5-10 perc játék után " planetside2.exe mûködése leált " hibaüzenetet kapok. ( leszedtem a játékot a hivatalos oldalról leszedtem steamon keresztül is de egyik sem jó ) megnéztem a videókártyámat támogatja és nagyon szépen akadás mentessen fut high-medium grafikai beállításokkal abban az 5-10 percben X)
meglehet oldani valahogy ezt a problémát?
a válaszokat elõre is köszönöm
Masik kerdés. Jármûvet vissza lehet váltani terminálnál? Vagy csak ugy ott hagyod ha már nem kell?
May the force serve you well!
"We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play: We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the gods."
Ha valaki Sc-re szeretne beruházni az írja fel szépen a naptárába a dátumot. 😊
Planetside2-Lithcorp-Vanu-Vitez
Ám Ingame látod a napit ha bemész a shopba azt mutatja elõször (és nem a napi leárazásra gondolok, az külön van) Megnéztem és a Mai kalendáriumos leárazás... a bili sisak Max verziója ami MÉG debilebbül néz ki mint a többi egységen :

A 12 Days of Holidays event-et láttam, de sehol nem találtam részletes infót róla.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Planetside2-Lithcorp-Vanu-Vitez
Legalább a kaszákat nerfelték volna mellé 😞
Már gyüjtöm a certet, hogy rádobhassak egy tank turretet is geco. o.O
Na ennek orulok. Alapba nem ertettem miert volt a shield generator bennt, az elfoglalando pont mogott.
http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/game-update-1.64525/
http://ipon.hu/hir/a_soe_hosszu_tavu_tervei_a_planetside_2_vel/23253