Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eu prosiben acuntosok, holnap nektek is lesz tripla SC most kivételesen nem maradtok ki a promoból. 😊

Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]

Along with Triple Station Cash, I'm happy to announce we're running Double XP from Friday the 21st through January 2nd.

VÁÓ.VÁÓÓÓ.
Snomag
zomg, uninstall!

SZENT SZAR HOLNAP ESTÉTÕL JANUÁR MÁSODIKÁIG DUPLA XP LESZ.

kifli
Van valaki, aki esetleg szokott éjfél után játszani? Olyan hajnal 1-2 körül?
MaskimXul
Mattherson éjszaka közepén minden, csak nem low pop.
De hájpop szerveren is menne, legföljebb kéne még 10 galaxy <#bee1>
Krinyo
low pop szerveren nem nehéz <#idiota>

MaskimXul
Gondoltunk egyet és bevettük a Crown-t:
Hop, jön egy új rakéta vetõ ma ami levegõ és földi jármûvekre képes lockolni viszont nincs dumbfire modja.

Legviccesebb bázisfoglalás eddig:
20 percnyi roham után bevettük Crown-t, epikus hegynek fel gyalogos lõdözés, tankok, mifene, sose ment ennyire egyszerûen VS ellen.

Aztán hallom, hogy valahonnan zene szól szól.
Egy srác volt proxy voicen. Nekiálltuk körbeugrálni a hegytetõn, mire valakik ledobáltak füstöket meg lõdöztünk hogy legyen 'stroboszkóp'.
Szürreális kis diszkót faragtunk a véres csatamezõbõl.

Aztán a szám végén a srác elfojtott röhögés közepette benyögi, hogy ok katonák, vissza a munkához. Betette a Boney M RAsputin címû számát és arra vonultunk fel a következõ bázishoz.

Rém vicces volt, fõleg mikor a ride of the valkyries bekerült, egybõl BF vietnam nosztalgiám lett.

Egy tank rohamnál el kéne játszani az All for the love of sunshinet.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

hát ez az új patch hatása valószínûleg. nekem is van ilye nproblémám ha kiszállok ha nem a összes jármüben(falsh,prowlerlight -ot kivéve) kifagy 10-15 perc után és nem lehetebeszálni használni meg semmit

Nos, most így sikerült reprózni kétszer is.
Ha nem haltam meg oda vissza szálltam ki be a kocsimból percekig.

Azokkal lehet a gond akik már benne voltak, és történik velük valami.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Nincs köze, én nem haltam meg egyszer se, ki se szálltam a sundymból még is bebugolt. 😞

Tegnap volt egy issue, hogy egyik squadunk nem tudott beszállni a sundererjébe.
Késõbb éjjel belefutottam ugyan ebbe a saját tankommal (kinyírtak javítás közben, utána elromlott a tank).

Reggel repróztam egy flasshel:
Lekértem a motort, kiszáll, redeploy (meghalsz), respawn, beszáll motorba, kiszáll... és nem tudsz újra beszállni.

Majd megnézem van e lényeges szerepe a halálnak vagy sincs, de egyelõre ez a közös pont.

Éppen készülünk szétrúgni pár Vanu segget. 😊

akkor megpróbálom énis csak a 4Gás rammal hátha jó lesz

majd megírom hogy mi lett
Ugyanez volt a problémám, frissen vett 2X4 gb ramom volt a gépben, az egyik hibás volt most csak az egyik 4 gb-os van bent és fut. Szerencsére van garancia. Van még1 megoldás, a cmd-ben kell vmit átírni bár arra nem emlékszek, hogy volt, majd ha erre jár vki, akit tudja leírhatná.
Üdv!
nemrég szedtem le a játékot és egy olyan problémám lenne, hogy: 5-10 perc játék után " planetside2.exe mûködése leált " hibaüzenetet kapok. ( leszedtem a játékot a hivatalos oldalról leszedtem steamon keresztül is de egyik sem jó ) megnéztem a videókártyámat támogatja és nagyon szépen akadás mentessen fut high-medium grafikai beállításokkal abban az 5-10 percben X)

meglehet oldani valahogy ezt a problémát?

a válaszokat elõre is köszönöm
hmm, mintha probaltam voltam volna de nem akart atulni. Na akkor megint.
Masik kerdés. Jármûvet vissza lehet váltani terminálnál? Vagy csak ugy ott hagyod ha már nem kell?

May the force serve you well!

De, ha nem ül benne más. Az Fx gombokkal lehet pozíciót váltani: F1 a vezetõ, F2 a géppuskás, stb.

"We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play: We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the gods."

Tankban nem tudsz beszálni 2. toronyba ha te csináltad?

MaskimXul
Smedley megerõsítette Twitteren, jövõhét pénteken tripla station cash lesz.
Ha valaki Sc-re szeretne beruházni az írja fel szépen a naptárába a dátumot. 😊

Igen, pont nem rég vettem észre, hogy jobb az fps-em
Volt valami engine otimalizalas béta óta mert nekem nagyon szaggatot :S

Tudja valaki hogy lehet ignore-olni valakit? Van egy gyerek már nagyon idegesít.

Planetside2-Lithcorp-Vanu-Vitez

Hát itt lenne ha mûködne, de sonyról van szó. 😄 http://www.planetside2.com/news/celebrate-12-days-of-holidays-2012
Ám Ingame látod a napit ha bemész a shopba azt mutatja elõször (és nem a napi leárazásra gondolok, az külön van) Megnéztem és a Mai kalendáriumos leárazás... a bili sisak Max verziója ami MÉG debilebbül néz ki mint a többi egységen :

Hol látsz te kalendáriumot?
A 12 Days of Holidays event-et láttam, de sehol nem találtam részletes infót róla.
A bili sisak már tegnap le volt árazva a kalendáriumban. 😛

Torzonborz
nekem is radeon van ( jó mondjuk 7870 ) de nem vettem észre fps dropot. sõt mintha simábban futna egy kicsit meg talán a betöltés is gyorsult.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Krinyo
Lehet, hogy a radeonosok szívták meg.

Érdekes, nekem nem változott az FPS-em, sõt inkább simábban fut a játék...
Krinyo
Biztos féláron lesz a duda, meg az új, ocsmány helmet.

Nem tudom mennyire valós a kép elméletileg a játékból szedték ki, és ha igaz, akkor Dec 21 tripla station cash lesz.

kifli
banner -> játékos nyilvántartás
Játszik valaki Lithcorp szerveren? Ha igen nyugodtan keressen játék közben Vitez Vanu oldalon.

Planetside2-Lithcorp-Vanu-Vitez

Szintèn buktam 20-30 fps-t. Nem hittem hogy ennél jobban meg lehet erõszakolni ezt grafikai motort már pedig sikerült nekik 😄

Legalább a kaszákat nerfelték volna mellé 😞
Tök jó, hogy hozzányúlt Sony a gamehez eddig volt 50-60 fps-em warpgaten... most van 20. HÚSZ. MI A FASZ????

... nah neee, tegnap este viccelödtem, hogy sc-t fizetnék egy dudáért... de most komolyan? 650?... legalább van la cucaracha? http://www.youtube.com/watch?v=Zo6WvPrOxZQ

Krinyo
Ha van 650 sc-d...

Átolvastam az updatet bla bla, fegyver ez, bla bla techplant amaz. Aminek igazán örülök? VAN DUDA A SUNDYN WOHO! (Végre örületbe kergethetem a squadot miközben furikázom õket.)

MaskimXul
Pont most.
ELég sok ideje nem megy a szerver. Mennyi idõ múlva szokták ilyenkor indítani?
Fogadjunk, hogy nektek nincs ilyen Laza tuning Flashetek mint nekem.

Már gyüjtöm a certet, hogy rádobhassak egy tank turretet is geco. o.O

MaskimXul
Ideje volt már, mert ami most a tech plant támadásoknál/védéseknél folyik, az nevetséges.
Snomag
The main shields at Tech Plants are now operated by two generators in the outlying buildings. These shields now have icons that display the status of the generators.

Na ennek orulok. Alapba nem ertettem miert volt a shield generator bennt, az elfoglalando pont mogott.

Gamu update 1!

http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/game-update-1.64525/
A jövõrõl :
http://ipon.hu/hir/a_soe_hosszu_tavu_tervei_a_planetside_2_vel/23253