1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Ry0K3N
    Pár kép inspirációnak :D
    01
    02
    03
    04
    05
    Lol
  • Krinyo
    A stat megtévesztő.
  • Psychedelic #1290
    És szerinted a fegyverek között valóban csak ennyi a különbség? Inkább ne is nézd azokat a statokat, sokkal nagyobb különbség van fegyver és fegyver között, mint amit azok a statok mutatnak.
  • Eisenberg
    Nem hiszem el -.-" Megint. 500 cert-es fegyver (light assault, vanu), és 1-el rosszabb a fire rate-je mint az enyémnek ami egyébként az alap habár van rajta grip meg scope. De könyörgöm mi a francért lehet akkor megvenni? Kinek kell? Elköltöm inkább valami másra. Öcsém is panaszkodott (Vanu, sniper), hogy a fegyverei semmit sem érnek.
  • Nagydög
    Na, az nem tunik rossz boltnak.
  • 37lz55
    volt egy anti aa csomag az megérte, adott a30-at tankra liberátorra + azt a befogós rakétát heavy-nak földi célpontok ellen majd rájöttek, hogy légijárművek ellenit kellett volna adni a csomagban... 2 nap múlva megadták azt is, szóval 1000 sc-ért adott 4000 cert fegyvert
  • Nagydög
    Tegnap ota jatszom a Jammers nepekkel, elotte altalaban a csak ugy odacsapodtam valakikhez, ami legtobbszor a Freelanceers Union, vagy az EOTS(maig nem tudom, minek a roviditese.) lett. Szervezett jo bulik sikeredtek. A tegnapi Jammers kaland meg vegkepp nagyon tuti volt.

A mindenfele assistokert (kulonosen squadon belul) meg eleg szepen szorja az XP-t. Az igaz, hogy 1000 Certet osszegyujteni egyben eleg kilatastalannak latszik, a 7 dolcsis arakat meg kisse erosnek erzem nemely cuccert. Az akcios csomagok meg vegkepp atk..as szaguak, mert mondjuk 2K SC-ert kapsz 3000+ erteku cuccot, amibol az ertelmes resz 1200, a maradek meg pimp.
  • FreddyHawk
    Minden játékban vannak statkurvák és normális csapatjátékosok. Ez teljesen független a szinttől, vagy a frakciótól.
  • 37lz55
    vanukra jellemző mallory szerveren, hogy pl tucatnyian körbeveszünk egy kisebb bázist de senki nem megy oda A ponthoz, nekem kell kiszállni a tankból, hogy odaslattyogjak... tiszta zerg armada
    TR ellenben sokszor szervezetten jön 1 liberátor 2-3 repcsi tank +szandi +a legtöbb fizetős mallory-n a TR
    NC meg mind a lemmingek jönnek akkor is ha sansztalanok...
  • Basara
    Már készült 1-2 próbaváltozat, feldobom a jammers oldalra őket.
  • Eisenberg
    Hy. Olvastátok azt a cikket miszerint a "legjobb PS2 játékos" (Ő lenne az aki először elérte a 100-as szintet. Fizetünk fizetünk?) azt írta valamelyik fórumra, hogy a játék a K/D arányra van kihegyezve, és nem támogatja azokat akik csapatban dolgoznak, és pl csak támogatóként vannak jelen. Tehát mindenki a saját érdekeit nézi mert kell a cert pont, kell az xp stb a többiek meg le vannak szarva. Szvsz ez nem igaz. Woodman-en vagyok már lassan egy hónapja, és én rohadtul nem érzem azt, hogy mindenki magával foglalkozna. Vannak remek outfitek akik sokszor beszélnek VChaten is lehet hallani, illetve figyelmeztetik egymást a játékosok, és támogatják is. Engem is nem egyszer húztak ki nehéz helyzetekből vadidegen emberek akikkel nem is kommunikáltam. Egyszerűen látták, hogy szarban vagyok, és gyógyítottak vagy írták, hogy húzzak el mert kevés a HP-m addig Ők fedeznek. Az, hogy a játékosok mennyire dolgoznak csapatban az rajtuk múlik. Attól, hogy a rendszer kevesebb xp-t ad azért mert te mondjuk csak healelgetsz vagy mittudomén attól még érdemes csapatban dolgozni, és a srácok ezt teszik még ha eléggé szervezetlenül is néha, de összedolgoznak végül is a cél közös akkor meg miért ne? Ez nem a rendszeren múlik hanem rajtuk/rajtunk. Biztosan van 1-2 Cod Pistike, vagy kezdő aki még annyira nem jött bele de összességében azt látom, hogy nem igen van probléma a csapatmunkával. A kis szintűek is ugyanúgy viselkednek mint azok akik már 40-50-esek, és nem nagyon tudnak mire költeni (bár ezt azért kétlem de erről számolt be egy cimborám, hogy nincs mire költenie O.o Pedig csak 43-mas.)Ti ezt, hogy látjátok?
  • Kisponyi
    Na hát én is kipróbáltam ezt a gémet, de sajnos be kell látnom a gépem még full low beállításokkal is játszhatatlan teljesítményt produkál. Így amíg nem lesz új gépem ez felejtős nekem, pedig nem tűnik rossznak. Egész pofás ereszd el a hajam tombolás van benne. :((
  • Krinyo
    Nem csinál valaki egy jó logot?
  • Snomag
    Emiatt a kép miatt nem tudok esténként aludni :D
  • hundani99
    az xp-ben 100% a max
  • Basara
    Igen, ruha kiegészítőket csak pénzért tudsz venni. Az egyetlen dolog amit ingyen kapsz az az új rangoknak a jelzése amit a katonád vállára rakhatsz.
    A premium előfizetők + 25-50% Resoruce, és Xp bonust kapnak, a mértéke attól függ hány hónapra fizet előre( 50% a max) valamint havonta kapnak 500 sc-t, és prioritást a loginnál/ kontinensváltásnál.
  • denevérember
    A játékban a ruha kiegészítőkhöz csak valódi pénzért juthatok hozzá? Tehát a játékban elért teljesítményemért nincs jutalomba mondjuk egy másik sisak? stb... ? + Még egy olyan kérdésem lenne,hogy premium membernek milyen előnyei vannak?
  • Krinyo
    csináld meg, a te hangod mélyebb :D
  • Basara
    Hát nem is erre gondoltam logonak, hanem, hogy ilyesmi :D Budot lecserélni terran Bud-ra és a szöveget körbe yah. :) De én is csak mondom, béna vagyok hozzá. :D
  • Krinyo
    Naja, de ez nem logo :D
    A másikban kéne átírni a szöveget simán jammersre, és kész is lenne. Na de én nem vagyok dizajner :D
  • Basara
    Ez úgye, csak normálisan megcsinálva. :)
  • Krinyo
    muti
  • Basara
    valami hasonló az én régi szar képemhez ahol egy terran fogja így a puffint?
  • Krinyo

ezt kéne átalakítani
  • Basara
    zsíros. :) Kéne tervezni valami logot, mondjuk egy lekváros buktából kitörő prowlert meg gyalogosokat. :P :)
  • Krinyo
    A jammers videonal van egy ilyen komment:
    Was fun fighting alongside you guys on the 26th. Was wondering if you guys have a logo at all that I can use in a video series I'm doing for Op Auraxis 26-01-2013? Nice vid. Apologies if you don't do English! - Smudge (OCB; Miller)

Na már van egy megkeresés :D
  • 37lz55
    nekem a medical kit nem akar töltődni, szürke a gombja pedig van infantry forrás

• Amok71
    nem kellett sokat keresni :(
  • Basara
    Hát, cheaterek akadnak, nem tagadjuk, de azért amiről te írsz olyat én még életemben nem láttam. :D
  • Basara
    Oh de jó kis Op volt a tegnapi.
  • Amok71
    Sziasztok!
    Pár napja próbálgatom a játékot és tegnap este a Ceres szerveren volt egy TR Galaxy, amely nagy sebességgel, gyorsan fordulva "rohangált" és akinek nekiment, az felrobbant. Rálőni is csak akkor lehetett, ha a hegyről visszapattant. Nekem cheat-nek tűnt, elterjedt dolog ebben a játékban is?
  • Ry0K3N
    Nekem az maradt meg jan 28 ból hogy a liberator szélesebb mint egy mosquito és ami az egyiknek közelnek tűnik az a másiknak nagyon közeli kategória
  • Nagydög
    Franc! Mikor adjak az ismetlest? Ma raerek.
  • srichie
    ja...
    ott voltam.azt hiszem ez elég EPIC csata volt
  • FreddyHawk
    Vándor!

Vidd hírül a spártaiaknak, megcselekedtük amit megkövetelt a haza !

- a január 28.-ai Amerish TR lock emlékére -
  • Feryll
    Brutális csapatjátékban volta ma részem. Squadban szuper galaxy pilóta 12 fő a galaxy-ben, csapatjáték és kb mindent elfoglaltunk.
  • MaskimXul
    Bővebben itt.
  • denevérember
    Köszi srácok a segítséget! :) Most kezdek még csak beletanulni... Pontokat gondolom az ölésér kapunk. És azokból lehet mindenféle képességet venni? Esetleg fegyvereket is?
  • MaskimXul
    Ligh assault esetében az ugrás gombot (alapból space) tartsd nyomva. Nem kell semmit megvenni, az elejétől van jetpack. Persze fejleszteni lehet, hogy tovább tartson meg gyorsabban töltődjön újra.
  • Cobra.
    Meg kell venni a képességek alatt.