Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ti mirõl beszéltek? O.o Egyik sincs. Se lync, se jaguar se skydock. Van VX6-7, Pulsar C, Solstice Burts, Solstice SF, Serpent, Nova, Thanatos, Pandora, Manticore, és a két pisztoly.
stardate
ááá a jaguárnál a skydock sem jobb :D

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Krinyo
vagy a skydock

Jaguár a legjobb vagy a lync

Krinyo
Light assault? Jaguar!

Kösz.
MaskimXul
Minden fegyverre külön meg kell venni a kiegészítõket.
Javaslom olyan fegyvert vegyél ami jobb, de legalább is nem rosszabb mint az alap.
Lenne egy pár kérdésem. Van egy 250-es fegyver amit most trial-ban kipróbáltam. Ööö...az az érdekes, hogy az összes statja rosszabb mint az alap fegyveremé (light assault) habár az alapon van most grip meg scope de más nincs szal kétlem, hogy ez ekkorát nyomna a latban. Kérdés: A gripet, és a scope-ot amit megvettem az alap fegyóra, azt rárakhatom majd erre a 250-esre is ha majd megveszem, vagy külön kell hozzá venni MÉG 2-300 cert-ért? Illetve miért rosszabb ez a fegyver mint az alap? (csak a reload speedje gyorsabb meg a damage-ja 1-el O.o) A késõbbiekben fel lehet annyira fejleszteni, hogy érdemes legyen beruházni rá, vagy vegyek egy 1000 cert-eset ami remélhetõleg jobb? Köszi.
kifli
ezek csak az sg-s játékosok, nem minden magyar játékos. Valószínûleg nem egyedül vannak 1-1 outfitben.
Ah látom köszi...akkor vanu igazából nincs, az a kevés is minél több szerverre szóródott szét.

www.warhammeronline.hu

kifli
játékos nyilvántartásba (bannerban kép alatt a link), nézz bele, ott látod kik vannak magyarok, és ki van outfitbe melyik szerveren...
Hali! Ha minden igaz Woodman-en van.
Sziasztok Vanu oldalon melyik szerveren keressek magyar outfittet?

www.warhammeronline.hu

Ezt én tudom. :D Oké mondjuk ez másnak nem jött volna le az írásomból. :P :D

Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]

Igen. De mindegy milyen a kliens, ugyanazon a szerveren (pl Miller) ugyanazokkal az emberekkel tudsz játszani.

Az hogy melyik szerverre mehetsz , szerencsére nem függ a klienstõl.
Annyi különbség van ( legalább is volt), hogy amerikai kliensel nem tudod használni a prosiben acuntodat mert máshova irányul a kliens, ez fordítva is igaz az eu kliensre, hogy nem tudod az amcsi acot használni rajta.

A steamen keresztül regisztráltam, de a steam nélkül is fut a játék, ha az amerikai klienst külön feltelepíted.
Szerintem gyakorlati különbség nincs az amerikai és a Prosieben regisztráció között.
Ha terran oldalon akarsz játszani akkor ott vagyunk mi a Milleren a Jammers, egész sokan vagyunk. Malory-n mintha lenne még egy Terran és Vanu outfit is. Nc-rõl nem tudok semmit, hogy van e magyar outfit.

Oké így már értem. :) Ha Milleren Tr vagy akkor meg majd minket keres majd meg (Jammers) Snomag, Krinyo, Dravier-t keresd majd.

Jut eszembe, lodozok meg egy kicsit a jatekban, aztan a kozeljovoben jelentkezem majd padawannak valamelyik tapasztaltabb csapatba. (Milleren TR-t valasztottam.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem teljesen. Nem akartam Steamest, a Prosieben meg kozolte, hogy neki mas elkepzelesei vannak azzal kapcsolatban, milyen jelszot hasznalhatok.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sziasztok, melyik szerverre érdemes mennem ahol sok a magyar ?:)
Ma vagy holnap jön még egy hotfix patch liberátokal kapcsolatban és "talán" a nem mûködõ jetpack bugot is javítják.

Úgy emlékszem a Steames verzíó az amerikai kliens, szóval a prosiben clienst kell leszedned.( ha jól értelmezem a kérdést)

A lehetosegeim a Steam, es a Prosieben acc kozott mozognak regisztracio ugyben?

Terawatt
Jammer ts ipt elküldenétek plz? Nem tudok fellépni a játékba hogy megnézzem.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Cobra.
Irodai géppel esélytelen, hogy tudja vele játszani, elég nagy a gépigénye.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hát öcsi a celeronnal örülhetsz ha elindul a játék és egyböl kifagy, az mmo-okhoz általában kell a net.

cody1994
Üdv! szeretnék kérdezni párat :D 1 a játék hogy áll a lag terén? kell hozzá net? 2 olvastam nem megy olyan jól a game :D nekem intel procim van kivi leszek most szedtem le a gamet

kifli
hujuj
FIGYELEM!!!
Minden JAMMERS tag probáljon meg szombaton este 8 felé fel jönni.
Nagyon FONTOS!!

Terawatt
Mivel nagyban proci függõ a játék és azon belül is intel nekem meg amd-m van, azt meg nem annyira szereti. :)

Smithwarden
Ugyanez. :p
Ha lebutitott beallitasoknal (eros PCvel) lehet tartani nagyobb harcokban is a minimum 35-40 fpst, akkor majd mehet ujra a game. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nekem medium-on nem akad. Ez a patch jónak ígérkezik, pláne ha még más is lesz benne. Már várom.
Terawatt
Élvezhetõvé válik a játék fps számügyileg vissza jövök. :)

Januári nagy update tartalma : Smg-k, Dinamikus xp, újra tervezet spawn szobák, alagutak, max (páncél) render távolság megemelése, optimalizálás éés még sok minden más Planetside 2 update 2

Hát én minden nap a Terran ellen harcolok nagyon ritka hogy NC-re ránézzek.
sWbFII
Üdv, Cobalton keresek Vanu outfitet, természetesen magyart, de azt se bánom, ha csak egy része magyar.

"Not Weaken.... Weeeaken"

Kornan
Tegnap szinte csak a Vanuk ellen harcoltam. Volt, hogy a magrider kilõtt úgy, hogy a biolab középsõ pajzsán belül voltam. Át tudott jönni úgy a pajzson, hogy csak az ágyúja belógott és bang.
Bárcsak alapból is ilyet tudnának.
Hatalmas bajban lenne a terran woodman-on mert akkor csak magridereznék. :)
Krinyo
hax

Sziasztok!
Akit érdekel Cobalton is van egy magyar outfit.Minden magyar NC játékost szívessen várunk.Keresétek Nurene-t vagy BlaSteR-t.
már nagyon rá férne egy kis nerfelés

Eeeegyre jóbban utálom a magridert. :D
http://www.youtube.com/v/Mi1MW3iNTSc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Kornan
Hmm szerencsére nekem is van ott egy Vanu karakterem, habár inkább TR-el játszom. De nem mondanám, hogy sokat. Eredetileg is Vanu-val akartam lenni, majd lehet, hogy írok akkor valamikor.

A mi TR outfit-ünkbe Mallory-n több mint 40-en csatlakoztak magyarok, de kb 10 alá süllyedt az aktív játékosok száma. Amúgy a szerveren vannak, tehát nincs probléma, hogy kevés az ellenfél. Sorban állás is elõfordul. A gond az, hogy ez úgy lehetséges, hogy a füves kontinens az gyakorlatilag kihalt, Indar szinte fullos, a havas pedig úgy közepesen telített.
Rendben.
Jó gyakorlást.
CptSkull: Pár hetet gyakorolnék még, aztán szerintem csatlakozom. Majd megkeresem az illetékeseket, addigis jó játékot!
magrider eléggé op...:)

Gondoltam majd itt is válaszol valaki ha érdekli õket de valóban igazad van.
Tehát.
Szerver:Woodman (EU)
Outfit név:Selume proferre
Frakció:VS
stardate
kérdésem tárgytalan, most meg látom az outfit-et
tényleg jöhetne már vmi megváltó patch mert igen sok az apró hiba

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/