1692
A regi ujratoltve..


width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />


SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Alanw
    #1692
    Most milyen szerintetek?
  • Terawatt
    #1691
    Most tolhatjuk ha fent vagy. :)
  • lammaer
    #1690
    Miért is ne? Főleg ha tudnánk együtt tolni (Vanu oldalon kezdtem)
  • Terawatt
    #1689
    teamspeakre jösz később? Küldök privátba címet ha érdekel
  • lammaer
    #1688
    Annyi ember van amennyi kell...

    Bár tegnap két véglet között hullámoztam - a kezdőszigeten nem volt senki, ott kb 5en vadásztunk 2 mberre, ami ugye még akkor sem izgalmas ha kicsi a pálya, de igy hogy még az se volt biztos hogy ugyanannál a pontnál van az ellen mint mi, lényegében csak uncsi autózás volt.

    Ennek örömére nyomtam egy instant action gombot, mire kirakott vmelyik kontinensre egy quake örület közepébe. Már a spawnpointon lőttek minket, mindenfelé olyan szituk voltak hogy vagy 20 ember állt egy ajtó két oldalán és ontották a gránátokat meg a skulókat az ajtón keresztül egymásra

    Vhol a két véglet között kéne nekem vmi :)
  • Terawatt
    #1687
    Sajnos igen. Relatív nemrég volt egy felvásárlás, miszerint a Sony Online Entertainment-et eladták. Azóta bejött a bázis építős patch, ami nekem tetszett. (Akkor toltam utoljára, közel egy éve) Szerintem sokan vissza is tértek, mert egy kontinens a milleren szinte mindig tele volt.

    Amíg a SOE volt elég lassan fejlődött a játék és sokszor teljesen változtatni kellett, leginkább a foglalás/nyersanyag rendszeren. Kezdetben elég magas gépigénye is volt és 4 éve még nem rohangált mindenki quad core procival blabla szóval nem véletlen az elnéptelenedés.

    Potenciál van a játékban, de több és jobb fejlesztés kéne. Esténként fellépsz biztos találsz valamelyik nyitott kontinensen bulit. Lehet ma megint leszedem
  • kissssss
    #1686
    már régóta...
  • lammaer
    #1685
    Hát, öszesen 4 szervert láttam, EU, AU, US west meg US East... lefele megy a játék?
  • Terawatt
    #1684
    "Eu szervert?" össze vonták őket? Mert eun belül volt 3-4 amikor utoljára játszottam (vagy fél éve).

    Igen van bőven eltérés. Pl a vanu sovereignnél nem igazán van esése a lövedékeiknek, Terranoknak asszem nagy a tárkapacitása meg ilyenek. Nem akarok hülyeséget mondani. Járgányok is mások. PL Vanu battle tankja lebeg és könnyen megy át az akadályokon, meredek lejtőkön.

    Fegyverekből vannak közösek, de leginkább egyedi mind. Classból szerintem nincs olyan, hogy op-bb lenne mint a másik frakcióknál.

    Teamspeaken többet tudok segíteni ha érdekel.
  • lammaer
    #1683
    Köszi, ma egész nap bőszen olvastam a guideokat, úgyhogy nőtt a tudás :D Tegap vhogy fel se tűnt hogy kapom ezeket a fejlesztéspontokat, túl sok a csillogás/villogás a játékban :)

    Az hogy melyik oldalt választott jár vmi különleges jelentőséggel? Világos hogy 3 oldal gyakja egymást, de mondjuk van olyan hogy az egyik oldalon az egyik kaszt OPab mint a másik, vagy igazából ez kb kinézetben jelenik meg azt kész.. (jól ki van é balancolva a termék...)

    Amúgy EU szervert választottam, amikor belptem ott voltak a legtöbben meg a ping iis ott volt a legjobb.
  • Terawatt
    #1682
    Üdv a harcmezőn :)

    Érdemes megnézni, hogy melyik kontinensen van épp buli, mert amúgy megy 30-40 ember oldalanként össze szokott gyűlni (egy bázis körül).

    -Medic tényleg nagyon jó fejlődésre. Kezdő fegyverek általánosságban véve jól használhatóak, arra költs utoljára ! Skilljeid fejleszd. Például medicnél vegyél healing granade-et. Eldobod és aoe healt csinál. Roppant hasznos. Másik amit érdemes kiszedned az a pajzsot töltő kütyü.

    -Platoonba bármikor be tudsz menni ha nem zárt. A leader le tud rakni ideiglenes spawn pontot, amúgy meg ahogy te is írtad a sunderer letalpalásával lehet mobil spawnpontot csinálni. (Ezt a fejlesztést meg kell venni a járgányra ahhoz, hogy amikor te hozod ki akkor is meg tudd csinálni.

    Kezdésnek ajánlom még a light assaultot, mert a jet packkel gyorsan tudsz eljutni bárhozva, fun, térkép ismeretet megkönnyíti.

    Milleren van karakterem Vanu oldalon egyébként.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.09.28. 16:38:12
  • lammaer
    #1681
    Sziasztok,

    Tegnap kipróbáltam a játékot, igy első blikkre battlefield 2142 hangulatom lett tőle (amit szerettem, tehát ez jó pont). Kb 2-3 órát rohangáltam a kezdőpályán, oldalanként olyan 5-6 ember csépelte egymást - szóval néha volt elég sok üresjárat amig sikerült a mi "bázisunkról" átjutni az övékre - mert spawnpoint ritkán volt éppen kéznél. Elsőre elég kaotikus volt a játék,m csillog villog minden, sok opció, furcsa fogalmak (vhogy a fejlődéssem világos még).

    Ami kérdésem lenne
    - mediket szoktam favorizálni, már csak azért is mert a saját hullákat legalább látom a minimapon és egy review tán ér annyit XPben mint a kill :) főleg ha még megspékelem először a havert leszedő ellen kiiktatásával (hiszen csak utána biztonságos a felkeltés). Az lenne a kérdésem, mediknél nincs ilyen eldobható medik pakk, csak ez a team heal mágia?
    - mit javasoltok egy kezdőnek, miket érdemes fejleszteni?
    - a játékmód kicsit unalmas volt a nagy területen lévő kevés játékos miatt, akik ugye még nem is vagyunk nagyon képben hogy lehet pl spawnpontot csinálni az ellenfélnél (egyelőre csak az tűnt fel hogy sundererre lehet néha spawnolni de hogy mikor az nem volt világos, illetve az se hogy a platoon rendszer hogy megy).... nagy hülyeség kimenni a rendes térképre ahol talán több a tömeg?
  • Terawatt
    #1680
    15ös szintig ott vagy :) Azért rakták be, hogy ott megtanulják az új játékosok az alapokat. Lvl 15nél resetteli majd a cert pontjaid is elvileg és újra tudod osztani. (Utána már nem is kapsz szintenként 100at)
  • Jaqen
    #1679
    Értem. De régebben ki lehetett őket próbálni. Ha most is van ilyen lehetőség, majd igyekszem kihasználni. Egyébként miért csak Koltyr kontinensen tudok játszani? Hol a többi?
  • Terawatt
    #1678
    Általában az alap fegyverek balanceoltak, pl közelre és távolra is jók egy bizonyos pontig. Aztán a többi carbine vagy gyorsan lő pontatlanul =közelharcra jó, vagy lassan nagyobbakat.
  • Muki100
    #1677
    Ha elégedetlen vagy vele vegyél, csak arra gondolt, hogy a drága fegyver nem feltétlenül erősebb is - csak "más".
    Gyors fejlődéshez / cert farmoláshoz általában érdemesebb a többi cuccot fejleszteni, de pl. ha úgy érzed egy shotgunos mediccel még jobban teljesítesz (én így vagyok vele), akkor simán vegyed azt.
  • Jaqen
    #1676
    De ha,nem tetszik az alap? :D Miért ne vegyek?
  • Terawatt
    #1675
    Amikor alert van, akkor azon a kontinensen rengetegen vannak.

    Szerk.: egy karakterrel is mindent lehet unlockolni, de ajánlom hogy először infantryt rázd gatyába és NE vegyél fegyvert. Az alap fegyverek nagyon jók úgy general. Infiltratornél a bolt action riflet érdemes megvenni, de azon kívül mindenhol jó az alap. Skilleket fejleszd, mert az fontosabb.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.29. 18:37:11
  • Jaqen
    #1674
    Na, végül Millerr-re mentem, egész jó csaták voltak. Érezhető a kevesebb létszám, bár csak egy kontinensen voltam. 5-ös vagyok jelenleg, light assault, de fogok egy infiltratort is fejleszteni. Jetpack-el fára mástni, ès onnan lőni az ellent, vagy közelharcban nézni ahogy össze vissza forog, hogy hol vagyok, hatalmas :D Volt, hogy ketten nem tudtak megölni. Vanu oldalon vagyok amúgy.
  • Terawatt
    #1673
    Kora délutántól hajnalig bőven vannak nagy harcok.
  • kissssss
    #1672
    "hajnalok hajnalán is legalább egy 24+24 fight megy. "

    megy egy bázisért... nem pedig az egész frontvonalon. :)
  • Muki100
    #1671
    Valószínűleg rossz helyen kerested, EU szervereken még hajnalok hajnalán is legalább egy 24+24 fight megy.
  • Cobra.
    #1670
    Ezzel még komolyan játszik valaki? Már 2 évvel ezelőtt is volt ,hogy 1 órán keresztül kergettem az ellent egyedül 3 bázison keresztül, és egy lélekkel nem találkoztam :)
  • Terawatt
    #1669
    Vanu oldalon tolom és még mindig vannak nehezebb esték de vedd úgy hogy sok XP rohangál :D
  • Jaqen
    #1668
    Hali. Korábban játszottam, de elkeserített, hogy Vanu oldalon alig voltak az utolsó hónapokban, és folyton kikaptunk. Ismét kedvet kaptam a játékhoz. Érdemes visszatérni, másik accal másik szerverre? Klánban egyelőre nem gondolkodom, csupán magányos farkasként szeretnék tengődni :)
  • Terawatt
    #1667
    Van valami kezdő zóna ami x szintig játszható szóval már nem dobja be a mély vízbe az embert.
  • Amok71
    #1666
    Megéri, elég "egyedi" a játék. Az új oktatórészt nem ismerem de, elég sok minden van, ami elsőre nem világos. A 15. szintig 100 certet kapsz szintlépésenként (össz vissz 1500?). A kezdő elsődleges fegyvereket fejleszd inkább, ahelyett, hogy újat vennél.
  • Terawatt
    #1665
    Medicként így is sok xpt lehet szedni.
  • kissssss
    #1664
    ha nem zavar az hogy többnyire már csak profik játszanak és azok is csak max délután(éjszaka te már nem találsz embereket a szerveren) akkor hajrá, készülj fel rá hogy keményen meg kell küzdened már a legelső fegyverek kifejlesztéséért is.
  • JaSoN HuNTeR #1663
    Sziasztok, megéri nekikezdeni a játéknak?
  • kissssss
    #1662
    Bázisépítés kerül a PlanetSide 2-be
  • Terawatt
    #1661
    Pókot látott.
  • kissssss
    #1660
    lol :D
  • Terawatt
    #1659
    Szerencsére bizonyos épületek copy pastelve vannak, de mindezt úgy dobták fel, hogy nem mindegy merre néz, milyen ablakok vannak nyitva, félig nyitva meg ilyenek. Jetpack-el imádok trollkodni, hogy olyan helyről lövöm őket ahonnan nem gondolnák.

    Kelleni fog egy kis idő amíg ráérzel, de nagyon élvezni fogod ha szereted a látványos harcokat, még ha egymagad nem is érsz annyit mint mondjuk egy codban [nyílvánvalóan]
  • Jim Morrison
    #1658
    igen, valami alap kéne, mert jelenleg ott tartok, hogy van egy kva nagy map, és ha megnyomom az i-t akkor akció közepén találom magam, és el kell foglalni/megvédeni pontokat.
    Ez a tudás még elég hiányos, ebben szinte biztos vagyok :)
  • Terawatt
    #1657
    Sajna én pont olyan frakcióban vagyok hogy úgy néz ki ott nem nagyon akad klán. Miller VS. Elég nagy már a karakterem, rengeteg minden megvan és nem szeretném otthagyni.

    MIndenesetre meg tudom mutogatni a játék lényegét és onnan tök mindegy, hogy melyik frakcióval tolod.
  • Jim Morrison
    #1656
    köszi, megnézem :)
    napokban először terawattal diskurálok majd a játékról és akkor majd jobban beleolvadok a játékba :)
  • Amok71
    #1655
    Halihó!

    Akiket "ismerek":
    Terran - Miller // este 8-9 után vannak fenn "többen" // [CCHU] Crimson Crows
    NC, VS - Cobalt // ők korábban kezdenek de nem tudom mikor, őket kell kérdezni :) NC - [PSHU] New Magyarok, VS - [BIKA] The Black Bulls
    Utoljára szerkesztette: Amok71, 2015.08.02. 20:22:33
  • Terawatt
    #1654
    Szerintem nagyon szét van szórva a magyar közösség. Sokan már nem is tolhatjuk. Amit fent látsz az még a játék indulásakörül volt naprakész azóta már le is vehetjük szerintem. dobok egy privit ts címmel ha érdekel
  • Jim Morrison
    #1653
    épp azt nézem, ezek szerint ez nem olyan hogy felmegyek egy public szeróra és kész :D
    mondjátok hova menjek :D
    Ahogy elnézem legtöbben Miller en vagytok(?).