Auto Club Revolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

illesgergely
Slick gumival sokkal jobban lehet vezetni az M3-at. A turbótól viszont megbolondul. Amíg nem volt rajta és minden maxon volt azon kívül addig jól tudtam menni vele, én is billentyûvel tolom. Amúgy egybõl gumi-fék-felfüggesztésre tuningolom az itteni verdákat és a motor tuningot szoktam hagyni legutoljára.

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

Azt valahol mélyen sejtem hogy a stabilitás a slick-en nem fog megoldódni. Sõt. Szerintem most az egyszer, BMW-nél bekapcsolom az assist-et mert ez elég gáz. És mivel billel tolom még rosszabb a helyzet. Nem tudom. Majd ha a tuningolás készen lesz meglátom.

Alexease
Slick gumival is elmegy a hatulja, meg 4-esben is;) Kanyarokban fel gaz es/vagy egy fokozattal feljebb, aztan max az egyenesebb kigyorsitasnal visszapakolni egyet.
Dettó.
Ugyan én még nem vettem meg rá a slick gumikat de gyanítom hogy ez a 1/2/3as ban, magas fordulatszámon úgy elmegy a hátulja hogy öröm nézni. Az RX7 nem volt ennyire virgonc...

Na megkaptam a BMW-t... motorikusan ki tuningoltam full meg még egy két dolgot egy kicsit amire tellett.. és 3-ba is elkapar xDDD 308 km/h a vége... Most kéne a Ps2-es kar....
bboyatty
Persze, ez világos. De ahogy itt már szó volt róla, nem mind1, hogy 60 fps-bõl lesz 30 vagy 30-ból 15.
Mikor megvettem nem néztem, hogy milyen vagy mit tud, bementem az áruházba és vettem egy laptopot, mert szükségem volt rá és amire igazán kellett akkor arra megfelelt, még jó pár játék is elfut rajta de az újabbakkal meggyûlik a baj.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

De nem árulok el nagy titkot hogy kapcsolódási és egyéb játékhibák nem a hardware-n múlnak

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

A legtöbb mai játéknál ezt tapasztalnád, gondolom ez neked se új. Nem játékért vesz az ember laptopot(kivéve ha 2ésfél ropi feletti)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

GerY5
Jogos. De azért az sem volt sokkal rosszabb kocsi a maga nemében/korában.

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

bboyatty
Havernál kipróbáltam teljesen maximum grafikán, mintha egy másik játékot játszottam volna. El is ment a kedvem a laptopon játszani.<#zavart2>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

cifcuk
Akinek van kedve normális emberrel versenyezni, az jöjjön pár Duelre a köv 1 órában a Red1-be. BMW M3 majdnem maxra húzva. VPR 546 közben tápolom ahogy jön a zseton. csige791 nick

kemszi2
r34-rõl volt szó
GerY5
Mondjuk L.A. River-en én elvbõl nem is nagyon megyek, max idõfutamot. Az a pálya nem pálya... :)

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

GerY5
Akkor szerencsések vagytok.

Az se rossz.... Hogy szopna hanyatt a sok szarházi gecis szaros....... Ennyi elég is volt... Rohadt sirokkómmal lementem 20 kört L.A. River-en az kb 45 perc volt és a leges legvégén mikor beértem megszakadt a szerverrel a kommunikáció és szevasz.... ennyi semmit se kapok érte... nagyon örülök nbeki kb
Na, elsõ multis versenyem kész eufória élmény volt. Spa elsõ szakaszában valaki túrta a hátsómat és kipördültem egy másik játékossal együtt, aki elõtt sikerült kimásznom a fûbõl, de õ késõbb belémteleportált egy kanyarban, amitõl repültem a falnak mintha odavágtak volna. Még így is volt bennem annyi hogy befejezzem, de mielõtt az elsõ kört letudtam volna, kidobott szabálytalan mûvelettel :|

cifcuk
Válaszoltak a dedicated szerveres felvetésemre:

Hello Laszlo,

Thank you for your reply,

I am sorry however I am not able to discuss any future plans or developments for Auto Club Revolution. This includes any potential plans on dedicated servers or not for racing.

Best Regards

Themis

cifcuk
Én logiteches vagyok és tökéletesen mûködik.

GerY5
Lehet, hogy nagy és nehéz, de azért...:

http://www.youtube.com/v/YKMHKOEQAF4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Lássuk be, ebben a vacak "játékban" a legelemibb dolog, kanyarodás el van ... tolva. Lehet, hogy csak mi, Logitech-esek szívunk vele, de el van rontva, és kész.

bency
Jah....rühellem a multit nagyon,vagyunk 7en abból 4en biztos visszamondják vagy hülyék és 1 2en aki normálisan versenyezik is....kurva idegesitõ.

:) Semmi okosság :P

Az meg a másik....
kemszi2
<#taps>
Alexease
Akkor irj nekik magyarul, lehet azzal is annyit fognak foglalkozni, mintha angolul irnad;)
De nem tudok XD
cifcuk
Ha tudsz angolul akkor írj nekik.

hát menten beszarok.... a kormányomat ha be akarom állítani a játékhoz ugyanúgy nem tudom bezárni a controller mapping ablakot... és nem is menti így el.... Na most mi a fasz van ezzel a rakás szarral már??? Felbasz...
Másnál is 4 tengelyes, 12 gombos botkormány kapcsolóval-t ír???? nekem Ps1-2 es karok meg a kormányt is ennek írja... Mit csináljak már vele???
Cseles-cseles :D kipróbálom!

Alexease
Igen, egyelore nehez versenyhoszt valasztani. A tulsagosan rovid verseny azert nem jo (mert az eleve ne is nagyon verseny:P), mert tovabb tart a betoltes, a hosszu meg azert, mert konnyen elofordul, hogy kozben elhalalozik a program/online/szerver:)

A 5 kor ami mar/meg hasznalhato.
Najó, ahhoz hasonló tevékenység zajlott... <#idiota>

kemszi2
amíg nem fix a játék nem is kezdek bele hosszabb versenyekbe. az elsõ 10 körös futamom után nem kaptam semmit :D mert éppen valami kínja volt
Alexease
L.A. River-en mit lehet versenyezni?!:)
Amugy reszvetem:/
Az mi a jó édes büdös élet hogy egy 20 körös LA River verseny 18. körében a 3. helyen haladva KÉKHALÁLLAL LEFAGY A GÉPEM?????????????? <#boxer><#violent><#guluszem1>

Alexease
Kormanyszoget nem lehet kulon allitani, de azt a kormanykalibralasnal meg lehet trukkozni. Amikor a 90 fokot keri, fordits tobbet (360–360).
Sziasztok!

Tegnap eszembe jutott, hogy régen a Grid-nél is lehetett olyat, hogy egy fileban átírni a kormányt gamepadra, és akkor nem volt olyan érzékeny nagyobb sebességnél. Egy +/- 90 fokban forgatható kormánynál az sokat számít :P
A lényeg, ma hazajöttem, a control mappingnál átnyomtam a kormány beállításoknál a steering wheelt gamepadra, és végre nem akar minden egyenesben keresztbe állni. (csak néha a kanyarokban, de az az én bénázásom miatt van :P ) Ha gondoljátok próbáljátok ki.

X

kemszi2
nem csak neked szólt :)
lehetne szervezkedni, szûrés is könnyen megoldható mindenki levesz 1-2 motor tuningot maxmin vpr beállítás
legjobb mondjuk a jelszavazható szobák lennének,mint anno pt-ben és az se lenne rossz hogy ne kelljen minden verseny után új szobát csinálni
Ezért kéne tényleg külön szoba ahol ilyenek miatt nem genyáznak. Ha laptop van hát laptop van, akinek nem tetszik megy máshova.

bboyatty
Ja, csak az én laptopommal visszatartanám az egészet, sokáig tölt be a játék. Nem akarom, hogy szidjanak.

kemszi2
van már szerintem elég magyar,csinálni kell magyar szobákat
bboyatty
Elõbb sikerült menjek egy multit LA river-en, eljöttem elsõnek pedig lökdöstek szépen csak szerencsére úgy pattantam le a falról, hogy eltudtam szelelni, persze csak elsõ kanyarig ahol hátulról belém jött valaki, persze itt vége is volt a versenynek.<#levele><#szomoru2>
Szóval multi marha idegesítõ, mindenki lökdös meg szarakodik.

Elsõ benyomások, egyelõre single player. Fizika megvalósítása nagyon tetszik, FFB - G27 ritka jó! Cockpit nézet hiányzik, de jól használható a bumper nézet is. Kormányszögre nem jöttem rá még hogy mennyi lehet, talán 540? Pályák igen tetszenek. Multi miatt elõre félek itteni beszámolók alapján, de majd délután rátérek :)

kemszi2
az a baj velem ,hogy az ilyen állítgatásokba sosem "mertem" belekezdeni:)
hiába van meg a Raceon netre nem merészkedtem vele:D
Alexease
Nem vacak az, elfogadnam, egyszeruen szeriaban nagy, nehez, 4WD, de ezt kompenzalva elege nyomatekos es eros. Lecsupaszitva, uj gumikkal, fekekkel es felfuggesztessel eleg utos cucc.

Alap, hogy minnel nagyobb es erosebb az auto, annal pontosabban kell vezetni: sokkal nagyobbat buntet az elfekezes es a tulkormanyzas.

Mivel mindenkinek kicsit mas a vezetesi stilusa, es ebben a programban semmit nem lehet allitani („gyari” adatok vannak, vagy inkabb a keszitok izlese:P), igy itt hozza kell szokni, ki kell tapasztalni autonkent, melyik mit szeret;)

Ha lehetne minimalisan allitani a diffi zarasokat, a kormanyzasi szoget, es swaybar-t/trackbar-t elol es hatul, azzal teljesen at lehetne hangolni az auto(kat)t.

En altalaban alulkormanyzott beallitasokat es setupokat csinalok (mondjuk nem itt:P), azzal pontosabban tudok menni, jobban szeretem nagyobb ivben raforditani az autokat, sulypontathelyezessel.

Írásod alapján a probléma oka talán a speed sensitivity. Vagy arra gondolsz hogy túlkormányzódik?

tutuhawer
értem, az instant, az valóban igaz. így érthetõ a dolog. én se tudnék tesztelni, kombinálni, variálni, setupot csinálni, így könnyen lehet, hogy maradok itt. Tetszik, de ha a kormány gyakorlása közben szaggat egyet, már a falban vagyok. Illetve a sebességérzékeny kormányzás hiánya is egy fekete pont.
Remélem, azért majd kialakul, a reménykedés és a várakozás a szakterületem <#nevetes1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SylarHun
Én beruháztam az egyik starter pack-ba.

A benne foglalt összegbõl vettem egy Nissan R34 GTR Nismo-t.
De egyáltalán nem kanyarodik.
DE ez most szó szerint értendõ. 20KM/h-val még csak csak bevehetõek a kanyarok, de amúgy nem.

Miért van az, hogy az összes autós játékban ennyire vacak az R34?

Szia! Megfogalmaztad a választ. A Race07 egész jó. LFS meg profi.

Sziasztok! Sorry hogy egy nem játékhoz fûzõdõ kérdéssel állok elõ, csak holnap tervezek belevágni a játékba és 1 hete olvasgatom kb. a fórumot. Csak nem bírom kérdés nélkül hagyni, hogy tulajdonképpen mi a probléma a Race07-el? Tudtommal egy egész jó szimulátor, amihez nem kell vérszimulátoros véna :) nem oltásból kérdeztem, de jobbat nem tudok a kategóriájából, mert a LFS és az iRacing már tényleg az advanced pro kategória. rFactor-al meg annyira vegyesek érzéseim, hogy még odáig se jutottam soha, hogy megfogalmazzam mit gondolok róla konkrétan

Hat ez az "online" versenyzés eléggé gatya. Bejoinolok a kis alap Corsammal, direkt azonos class-ú versenyt nezek aztan azt látom, hogy 5bõl 3 autó állva hagy a rajtnál...Spaban 1-2 ember elszall az eau rouge ban de mire az egyenes végére érek utol ér:D Teljesen szétszakad a mezõny nincs kivel versenyezni csak egyedül körözgetek. Ha azonos classt álítok, miért találkozom tuningolt autokkal?Nagyon nagy a különbség és szétcseszi az egészet.

Alexease
Evekig indultam bajnoksag(ok)ban, volt amikor rendszeresen heti 2-3 futam (darabja 3-4 oras idotoltes!). Es persze ezekre (ahogy Csige is irta) azert meg gyakorolni is kell:)
Egy-egy futam nem csak hosszu (1-2 ora), izgalmas, elvezetes, hanem stresszes is, mert van benne feleloseg, masok versenyet nem jo erzes tonkretenni.
Lehet hogy valaki 5-10 orat gyakorolt arra az 1 futamra, megszervezte az idejet, „felretette” a csaladot, gyereket, es ha valaki a keves gyakorlas vagy faradtsag miatt kipockoli az elso fel oraban, az eleg kellemetlen.

A lenyeg, mostanaban se idom, se kedvem, se hangulatom az ilyen felkeszulest igenylo versenyekhez;) Nem szivesen vallalom be, mert tudom, nem tudok normalisan rakeszulni.

Pedig ott az iRacing, azzal barmikor mehetnek korrekt futamokat (bele sem merek gondolni, mennyi penz van benne, osszes auto, osszes palya, tobbeves elofizetes<#zavart1><#idiota>).

Ami miatt az ACR-rel probalkozom, az hogy mindigis szerettem volna egy ilyen vagy hasonlo instant, egyszeru, gyors online-os autos cuccot, amibe foleg szeriaautok vannak, megfejelve a hozzatartozo koritessel (tunning, festegetes, gyujtogetes stb.).

De eddig, az igenyek kielegitese miatt, elegge egyszerusitve voltak az autokezelesek az ilyen programokban:) Es akkor finoman fogalmaztam:)
Ebben mar eleri azt a szintet, ami engem erdekel, erdemes vele foglalkozni. Bar vannak meg hianyok, amelyeket mar tobbszor leirtam:DDD

Ha beleteszik azt a nehany hianyzo dolgot (ami nelkul sajnos nekem nem nagyon mukodik a dolog:P), akkor maradok hosszutavon.

tutuhawer
ekkora különbésg? ezt nem tudtam, azt hittem, elég jónak számít nemzetközi szinten is, én eddig legalábbis marhára élveztem a race07-et amíg fasza volt a kormányom (2010 nyaráig volt jó). Rákeresgélek azért mindegyikre, amit írtál, bár hallottam mindrõl pár szót korábban. Atzán ki tudja: lehet, hogy tényleg hosszú távon itt maradok, a társaságban sokakat már a játékok szintjén mérve régóta ismerek, ami sokat számít. Most viszont lecsukódik a szemem, az is sokat számít, jó éjt!

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.