1291
Auto_Club_Revolution.png
  • Danecay
    Sziasztok!

Regisztráltam én is majd telepítettem a játékot, de a Race App nem jelentkezik be, az értesítési területen szürke a kormányalakú ikon, aminek gondolom zöldnek kellene lennie, és rávíve az egeret azt írja, hogy "Not logged in to ACR". Amennyiben az ACR oldaláról indítanám a játékot a következő üzenetet kapom "Your Race App is either busy or not running. Please check it's running and try again" Mellesleg a
    Controller Mappin-re kattintva sem történik semmi, pedig gondolom itt kellene beállítani a játékvezérlőt.

Az oldalon közben természetesen be vagyok jelentkezve, tűzfal kikapcsolva. Ötlet?
  • kemszi2
    BMW szerintem nem rossz,bár csak pár kört csaptam vele
  • Ryder159
    De jó hogy felnéztem a fórumra. 100 E pénz és egy Bömbi. Adhatnának még 30-at és megvenném a Focus-t.
    Am hogy megy a BMW és a Focus?
  • csizihungary
    Pár hét után felnéznék, és nem enged belépni.
  • Met
    Azt a fb like-os üzit elő lehet még csalni valahogy?
    Elöl volt az üzenetek panel csomó olvasatlan üzivel, nyomtam F5-öt és üres lett a postaládám
  • Alexease
    Fura, fura, de meg mindig jobb, mint az auto tetejen vagy a lokhariton ucsorogni;)
  • kemszi2
    maintenance
  • bboyatty
    Na megvan a Like is és a BMW is. Már csak egy gépre lesz szükségem amin elfut a játék.
  • SylarHun
  • chris1997
    nekem nem mozognak a mérők valamiért...
  • cifcuk
    iracingben is meg ebben is ilyen idiotan fogja a kormanyt az "ember". Ugylatszik IT-s emberek nem ultek meg autoban.
  • kemszi2
    még jó hogy nincs fb-m :D
  • bboyatty
    Köszi! Közben eszembe jutott, hogy mi lenne ha megnéznem én. Bejött csak persze könnyebb megkérdezni. :P Bocs!
  • Alexease
    Van vegre belsonezet, es eppen most maradok ki a bulibol?!:/ Bakker;)
  • bboyatty
    Hogy lehet 1M-et szerezni?
  • chris1997
    jaja

Van ám.
    Corsának meg akartam volna nézni, csak akkor dobott le a szerver.
  • SylarHun
    Nagyon szar most a szerver.

A BMW szerintem marad.

Van a BMW 1M-nek BELSŐNÉZETE!!!!!!!!!!!!! Királysáááág! Remélem az összes többi autónak is lesz.
  • chris1997
    Hát igen, pedig most jött meg a kedvem az ACR-hez
  • chris1997
    A BMW 1 M Amit ma ingyen meg lehetett kapni, az örökre megmarad?
  • bboyatty
    Hat az biztos, ide csak barátokkal érdemes bejönni. Viszont nagyon tetszik a pálya, szinte kívánja a driftet.
  • Alexease
    Youtube-on megneztem, olyan amire szamitottam, lokdosodni valszeg jo lesz...
  • Alexease
    Mos' me':) Olyen gyors a net-ed, hogy nagyhirtelen mar masfelszer letoltotte;)
  • El Brujo
    Azé' a 146.90% sem egyszerű...
  • cifcuk
    fos az uj palya
  • Alexease
    Es mit kell nezni?:) Talan "-289 Seconds"?:)
  • El Brujo
    Egy kis érdekesség....
  • SylarHun
    Megérkezett az új pálya.
  • SylarHun
    Azt hittem jön valami újítás.
    De semmi. :(
  • cifcuk
    Kérdés, miért vasárnap amikor mindenki ráérne játszani...
  • cifcuk
    lesz indianapolis meg asszem hockenheim vagy nurburgring. van valami interju az egyik magyar szimes oldalon
  • Alexease
    Kepek alapjan nekem is tetszik a palya, kell ilyen is, szinesiti a dolgokat. Az egyetlen problemaja, hogy novelheti a roncs-derby hajlamot;)

Bar tucat arkad programnak indult a korabbi hirek, kepek alapjan, de mar a zart betanal meglepo volt, mert a legfontosabb resze, az autoiranyitas kifejezetten jol sikerult (legalabbis a kategoriajahoz kepest).

De ha nagyreszt ilyen latvany/akcio palyak lesznek, nem szedik ki az ABS-t, hallghatnak a sirasra es engednek, konnyitik, egyszerusitik a dolgokat, akkor ugyanolyan tucat 3 gombos program lesz, mint az elodjei:/
  • bboyatty
    Nekem nagyon bejön így képekről a pálya, kár, hogy nem fut rendesen a játék. :(
  • Alexease
    Bar most kenyszer szunet van, igy pihentetem a dolgot, de azert johetne hozza valami normalis palya is;) Persze ilyen palya is kell, de azert jo lenne nehany normalis gp palya is. A "kotelezo" ABS-t kiszedtek mar? Azzal ugy sem mennek, ha tudnek akkor sem;)
  • bboyatty
    Prostreet-et juttatja eszembe ez a pálya.
  • Bogdogege
    Megvan a BMW , ki is pingáltam spongyabob témára.

• GerY5
    Ebben a videóban tele van fákkal a pálya, de nálam teljesen kopasz a táj a legtöbb helyen, pedig minden beállítás legmagasabbra van téve. Ez mitől lehet?

Amúgy amellett, hogy ACR képe látványosabb (mondjuk így), GT5 sokkal realisztikusabb képet ad ... száraz időben, mert esőben valami pocsék. :)
  • Bogdogege
    Koburáltam még egy kicsit. Jó dolog ez a youtube , minden rajta van .

• Alexease
    Ilyesmi cockpitet/esot tud az Eutechnix is (ACR), de ebben valszeg nem lesz ilyen:/ Pedig jo lenne, mert ha valoban hosszatavra terveznek (es kiveszik az ABS-t:DDD), akkor beruhaznek autokra is, meg ha nem sok ertelmet latom (a versenyek miatt), akkoris.
  • Alexease
    Szia, reg lattalak;)
    Igen, csak penzzel, es nem lehet kivaltani.
    Vagyis vannak dolgok, amelyeket igyis-ugyis meg lehet venni, de az autokat csak penzert (kive az ingyeneseket, amelye pontokert, a szintekert jarnak, es az akciosokat, amelyeket meg lehet nyerni kulonfele jatekokon;P)
  • Met
    Sziasztok, jól látom az E wallet-et csak pénzért lehet feltölteni?
    A Cr-ből nem lehet E-t váltani?