Auto Club Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bar tucat arkad programnak indult a korabbi hirek, kepek alapjan, de mar a zart betanal meglepo volt, mert a legfontosabb resze, az autoiranyitas kifejezetten jol sikerult (legalabbis a kategoriajahoz kepest).
De ha nagyreszt ilyen latvany/akcio palyak lesznek, nem szedik ki az ABS-t, hallghatnak a sirasra es engednek, konnyitik, egyszerusitik a dolgokat, akkor ugyanolyan tucat 3 gombos program lesz, mint az elodjei:/
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Amúgy amellett, hogy ACR képe látványosabb (mondjuk így), GT5 sokkal realisztikusabb képet ad ... száraz idõben, mert esõben valami pocsék. 😊
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Igen, csak penzzel, es nem lehet kivaltani.
Vagyis vannak dolgok, amelyeket igyis-ugyis meg lehet venni, de az autokat csak penzert (kive az ingyeneseket, amelye pontokert, a szintekert jarnak, es az akciosokat, amelyeket meg lehet nyerni kulonfele jatekokon;P)
A Cr-bõl nem lehet E-t váltani?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Készítettem egy két festést a gépemre<#vigyor5>#vigyor5><#eljen>#eljen>
Még ez sem adja vissza amit valójában látsz.<#nezze>#nezze>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Mind kettõ játékot ugyan azon a helyszínen futtatják, osztott képernyõn.
Nem tudom eldönteni melyek a szebb.
ACR Vs. Grand Turismo 5
De az ABS-t nem lehet kjikapcsolni, legalabbis en nem talaltam, igy bukta a dolog, majd akkor hasznalom ujra, ha kiszedik ezt a szart:/
Talan lesz hamarosan cockpit is, mert tegnap a beallitasok kozott mintha lett volna valami belso/real/stb tukor allitas is.
Az ABS-t kiszedtek vagy meg mindig kikapcsolhatatlan?
De ami felbosszantott, hogy nem tudtam kikapcsolni az ABS-t. Remelem csak bug, es nem gondoljak default-nak?!
Igazabol, mostanaban csak napi 1 versenyt megyek a hetil racesteak miatt, de az sem egyszeru. Valamelyik nap ~40 perc volt, amig 1 szerencsetlen, elszamolhato versenyt mentem:/ Azt a szar L.A River-t eroltetik, 1-2 koros versenyek, nem csatlakozik, megszakad stb.
Aztan tegnap rajottem, hogy ha en inditok futamot, es elrajtolok egyedul, akkor is elszamolja😉 Igy 2 perc alatt vegzek a napi 1 versennyel😉
Persze, ha valoban lesz tukor es kiszedik az idiota ABS-t, akkor ismet megyek „normalis” versenyt, mert ugy uj ertelmet nyer a dolog (latom majd mitortenik a hatam mogott😊.
ABS-szel meg eleve el sem indulnek, elvbol, azert mindennek van hatara😄DDDD

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Nem nagyon eroltettem, neha felleptem, vegiglapoztam, de semmi. Eleve lassu a hangout, megszakad, ujracsatlakozik vagy be sem tolt. Se turelmem se idom ilyennel szarakodni😉 Foleg, lehet hogy ez is bugos, es vagy a szinet vagy a matricat nem mutatja😊
Persze, igy elveszett az epitgetes elvezete is... Normalisabb lenenne, ha szolna elotte, es meg lehetne olcsobban venni, tuning nelkul is.
Vettem egy Nissan GT-R Nismo R34-et, és nem lehet tuningolni, mert azt írja, hogy full tuningon van már alapból. Na de így meg használhatatlan a kocsi.
Nagyon pipa vagyok mert a vásárlásnál, semmi tájékoztatást nem láttam arról, hogy ez már így kész van.
És hab a tortán, hogy festeni sem lehet!
<#falbav>#falbav>
Nem látok a pipától! És én erre baxtam el a lovettát!

BACARDI222, keruljetek el, egy idiota balfasz. All a palyan es/vagy szembe a forgalommal, lokdosi ki az embereket.
Kellene valami olyan rendszer, ahol be lehetne jelolni az ilyen es hasonlo idiotakat, es a lobby lista piros felkialtojellel jelezne az ilyen barmokat, lehetne elore tudni, hogy kerulni kell valaki(ke)t vagy inkabb kihagyni a versenyt😉
Multkor felhuztam magam, mert nem vagyok hozzaszokva, hogy szandekosan kilokdossenek, de aztan beletorodtem, ha nincs szerencsem, akkor itt ez van😉
Mar egy kicsit meguntam, most varok cockpitre, manual kuplungra es meg palya(k)ra.
Napi 1-1 versneyt megyek, hogy meglegyen a darabszam😉
Ma is egyet mentem, eszre sem vettem, hogy 1 korors (LOL😛), de abban az egy korben is 2x loktek ki szandekosan😄DD Celegyenesben, nem akcioban, legalabb 2 auto helyet hagytam neki, egyszeruen ramhuzta, nehogy elmennyek mellette😉
Mintha szamitana, hogy 5. vagy 6. hely😉 Nem ad plusz pontokat a helyezesert.
Jó ez a game csak nem szabad komolyan venni...
1. Nem mindegyik beta, sot...😊
2. Komolyabb online programban szervert biztositanak (iR) vagy van hozza dedikalt cucc, amit lehet sajat szerverre telepiteni (nem irok peldat, az osszesre ervenyes - termeszetesen NE NFS es hasonlokra gondolj)😛
3. Mas programnal (szimeknel), a nyilt szervereken elofurdul nehany idiota (lokdosodes), de az ilyen (ACR, NFS stb.) programokhoz kepest nagysagrendileg kevesebb. Es termeszetesen a dedikalt, sajat szerveren NULLA, mert az ember azonnal repul😊
1. Meg beta, igy kismillio problema lehet, foleg a szervekek, adatbazisok teren.
Felhasznalok.
2. Mivel a felhasznalo hostol, igy tole fugg a jatek online minosege, ha szar a kapcsolata (barmi miatt, net, wifi, tobbfelhasznalo, hatterben toltoget stb.), akkor mar regen rossz (lag, unkorrekt jatekos szamolas es koridok, leszakado emberek, megszuno kapcsolat, veget nem ero verseny stb.).
3. A normalis versenyhez, normalis felhasznalok kellenek. A kontroller hasznalat (bill, banan, kormany), a segitseg-hegyek kulonbsege, es a versenystilus (kilokdoses, csalas) erosen befolyasolja az elvezetet😊
Nagyon élvezetes futamokat mentem többed magammal.
Régen élveztem ennyire autós játékot, mint tegnap.
Végre!
Jó lesz ez, ha már készen lesz.
De ezt betudom annak hogy még BETA.
Versenynek vége, és csak visz körbe a pályán körökön keresztül.
Persze alt+f4 kombóval tudtam csak kilépni, se pénz, se xp.
Aztán mentem megint és most csak úgy nem ad semmit.
Vagy töltés közben kidob.
És én ezért még pénzt adtam. <#falbav>#falbav>
Plussz egy kis dekor a külföldieknek 😄
Szerencsere, kulturaltan szamolja a dolgokat, igy meg egyedul is el tudok vele szorakozni.
Mindenhol ugy erdemes tuningolni az autokat, hogy sulycsokkentes, fek, gumi, felfuggesztes es utana a teljesitmeny.