1291
Auto_Club_Revolution.png
  • Fehercsoki
    Lehet valahogy olyan versenyt csinálni, amiben senki nem jöhet komolyabb autóval mint én? Sajnos még csak az alap autóm van, és így nem nagy élvezet versenyezni...
  • Fehercsoki
    Ha autót akarok venni akkor fizetnem kell valamit? Vagy simán versenyekért is kapok olyan pontot amiből autókat tudok venni?
  • Alexease
    Es ugy nez ki, kivettek a segitsegek kozul (vagy a feliratozasnal) az ABS-t. Ettol fuggetlenul meg mindig benne van, villog rendesen, nem lehet allora fekezni, de legalabb mar nem irja a segitsegeknel, nem idegesit, betudom annak, hogy mind modern auto gyari ABS-szel;)
  • Alexease
    Most olvastam a forumon, hogy ezen a heten hivatalos versenyek is leesznek, ahol ezt a ket autot is meg lehet nyerni.
    Valszeg full arkad, tores-zuzas lesz belole:))))
  • Alexease
    Valami heti hotlap verseny van/lesz vele. Ez is valami promo, nem lehet tunningolni se festeni. De a lenyeg, hogy auto;) Ilyen lesz meg tobb is, tuti, de igazabol meg palya kellene es NO ABS:)
  • Alexease
    Ugy nez ki, eltalaltam;) Nem volt nehez, az update letolteseknel, eleg egyertelmuek voltak a file-nevek;P
  • kemszi2
    kösz ,hogy szóltál begyűjtöttem őket én is
  • Alexease
    Es jott valami update is, es ha jol lattam 3 auto (VW Beetle, Infiniti G37C, Cadillac CTSV...
  • Alexease
    A vegen en is mar csak a napi 1 verseny miatt hasznaltam, de azt is ugy, hogy inditottam egy hosztot, 2 szemelyre, es egyedul mentem egy kort;) Azt is elszamolja versenynek;)

Raadasul kikapcsolhatatlan lett az ABS, az meg idegesit.
    Utana meg a gepem is bedoglott;D

1–2 napja ismet feltettem, kiprobaltam a BMW-t, jo lenne, legalabb mar van tukor es cockpit, de meg mindig kikapcsolhatatlan az ABS:/
    Mondjak azt, hogy ez a gyari autok ABS-e, akkor OK, de akkor ne tegyek ki a segitsegek koze.

De most beneztem kivancsisagbol, es adott 2 autot ingyen (VW Golf R32, Lotus Europa SE).

De inkabb palya kellene hozza, az autokbol nekem az alapok is megfelelnek;)

• illesgergely
    Szuper, egész este nem elérhető a játék. Az elején nagyon tetszett, de én is ráuntam egy idő után. Mostanában csak azért léptem be minden nap, hogy menjek egy versenyt és ne szakadjon meg a sorozat. Ennek most lőttek, egy időre pápá ACR, majd ha változtatnak pár dolgon visszanézek.
  • Alexease
    Nekem tetszett a dolog, valszeg most is tetszik majd, de engem 3 dolog hatraltatott: kikapcsolhatatlan lett az ABS (ugy elvbol nem hasznaltam), remelem ezen mar valtoztattak, aztan bedoglott a gepem, ami most mar mukodik, de egyelore sokadlagos hogy jatek legyen rajta, de mar korabban is kicsit meguntam, mert OK, hogy marha sok auto van (bar penzert), de nagyon keves a palya.

Nekik ez kicsit hobby project, mellekes, egyeb promo/liszensz felhasznalasi terulet, van sokkal komolyabb programjuk is, amit fejlesztenek, konzolos lesz, dobozos, vagyis normalis "kiszamithato" bevetellel.

Amig ingyenes a program, vagy legalabbis a legtobben ugy hasznaljak, addig nem lehet panaszkodni:)
    Kiveve termeszetesen annak, aki mar belefektetett valamennyi penzt az auto(k) vasarlas(ok)ba.
  • SylarHun
    Jelentős mértékben alább hagyott a kezdeti lelkesedés mindenkinél, ahogy látom.
    Nagyon lassan haladnak a fejlesztések. Nem nagyon értem mi tart ennyi ideig. Amilyen a tempó, ez a játék még 1 év múlva is béta állapotban lesz.
  • Alexease
    Sony PS-es GT sorozat tagja, de ma mar igy nez ki minden jatek, az ACR is ilyen, nincs benne semmi extra, a photomode csodakat muvel:)
  • SylarHun
    Mondjuk nekem az, hogy GT csak annyit mond, hogy Ford GT, GT interactive,stb.
    De, hogy ez milyen játék azt nem.
  • bboyatty
    Jobb alsó sarokban ott a GT logó.
  • SylarHun
    Ez melyik játék? Mert igen jól néz ki.
  • bboyatty
    Jó kép csak beakad a gépem míg betölti.
  • GerY5
    Akár off, akár nem, nekem tetszik.

#984, #985, ez legyen a legnagyobb bajotok...
  • bboyatty
    Simán... Miért nincs még házigazda? Ha jól tudom 500hsz után lehet választani. Legalább törölné valaki az ide nem illő dolgokat meg a 3800as képeket.
  • Bogdogege
    Na letöröltem , talán majd ha már nem lesz béta mert ez eléggé gagyi , majd ha kopnak a gumik meg lesz boxutca , hogy lehessen taktikázni mert ez , hogy körbe-körbe autózgatunk 1-2 kört eléggé uncsi.

Ezt meg csakúgy ,tegnap fotóztam .
  • GerY5
    A vaskereszt nem levédett logó, és a vodafone-logó közepéből származó piros paca sem teszi azzá. A bemutató android szintén nem levédett logó ebben a formájában. Az pedig, hogy XY rasszista (vagy nem), az még nem teszi az illetőt "illegálissá".
  • bboyatty
    Hát a Hitleres smile kissé rasszista, a többi meg levédett logó. Ez megmagyarázza a dolgot.
  • GerY5
    És mi ezekkel a gond (beleértve a beintő androidot is)?
  • SylarHun
    Ma azért felbaxtam az agyam.
    A tetvedék rammer lekőrözendő gyökereken.
    Egyik sem engedi a lekőrözést. Inkább kitesznek. Ráadásul oldalra feküdt a kocsim és nem tudtam visszaállítani. 10 körös infineon-ból a 6.körben.
  • Bogdogege

meg az opel-on a beintő android nem tetszett nekik , törölték is
  • bboyatty
    Mit festettél?
  • Bogdogege
    ShierRoketeer, Apr 30 10:03 (BST):

Hello Big Leslie,

It has been brought to our attention that you were found to be using improper images on your vehicles.
    Auto Club Revolution has been developed to be a social simulation game with a friendly environment and such behaviour is frowned upon by both the Company and the Community.
    Please be aware that action may be taken against your account if further occurrences of this nature occur.
    We have therefore made a record of this warning on your Auto Club Revolution account.

Customer Support Team

• Aryan88
    Meg is találtam, csak még most ismerkedek a játékkal.
  • Aryan88
    Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a segítségeket hol lehet kikapcsolni. Gondolom nem egy simulator ez a játék, de az sín autózás nem tetszik, ne fékezzen nekem magától.
  • cifcuk
    A tunning nagyon sokat szamít, én nem is indulok el maxos autó nélkül. VPR-t is nezni kell.
  • Danecay
    A vezetési segítségek mennyi előnyt jelntenek. Tegnap mentem egy versenyt Corsa-val szintén Corsa ellen, éppen tunningolás után voltam én is, igaz nem lett fullos, de azért kapott egy pár fejlesztést, de már rajtnál úgy otthagyott, hogy öröm volt nézni és a 3. kör végére több mimnt fél pályás előnnyel nyer. Ezt követően láttam, hogy több vezetési segéd is be volt kapcsolva az ellenfélnél, nálam pedig minden Off.
  • cifcuk
    Szánalom, hogy képtelenek egy dediszervert biztosítani....
  • Szabeebmx
    Irányithatóságrol csak annyi hogy azon lehet változtatni. Profilodba settings-nél lehet még az irányíthatósággal babrálni pl.: a vonal tartás se legyen meg ilyesmi az elég idegesítő..:)Laggolást, akkor tapasztalok, csak ha valakinek lassu nete van, de ez meg egyértelmü az olyanokat kerülni kell messziről..:)
  • Danecay
    Nos hát sikerült működésre bírni, amiért köszönöm is a segítséget, bár akkor igazán kiírhatták volna a támogatott böngészőke! Vagy ki volt csak én nem láttam. Na mindegy is! Első körben hiába állítottam be a kormányomat a játékhoz, valamiért mégsem azt csinálta mint amire belőttem, vagyis csak részben, kivéve a tengelyeket, kormányzás, gáz fék, de egy Race App újraindítás és egy újrakalibrálás után, ami ugyan úgy nézett ki mint az azt megelőző már jó lett. Keveset mentem vele mert már késő volt, de elsőre, ahhoz képest, hogy BETA nem is olyan rossz, mármint ami az autó viselkedését és a grafikát illeti, viszont folyamatosan laggolt és ezt leginkább külső/felső nézetből volt szembetűnő, igaz én motorháztető nézetből mentem, de ott is érezhető volt azért. Ez mennyire természetes?
  • Szabeebmx
    Nálam is ez volt először a baj..:)
  • tutika14
    nekem felment egész 220%-ra :DDD
  • SirAlo
    Hi, FFB-t lehet mar allitni a jatekba?
  • Danecay
    Köszi, ez lehetett a probléma mert én Oper
    ával próbálkoztam.
  • Szabeebmx
    broblémádat:)) akart lenni. Már nem látok kettőig :))
  • Szabeebmx
    Google chromot használj vagy IE8-at nekem ez meg oldotta a problémámat:)