Auto Club Revolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cifcuk
Ahhoz, hogy elindulj egy ilyen bajnokságba fixen rá kell érned hetente adott idõpontban. Nem tudom, hogy alex hogy van vele de én pl változóan dolgozom. Van,hogy este van hogy reggel.

Azt javaslom, a Simbin-t meg kerüld el amíg meg mem jelenik a GTR3... A többi játékuk pont az a kategória, hogy ha már az a szint kell akkor inkább netKar PRO-LFS-rFactor2-iRacing... Ezektõl csak nagyon kicsit marad el, de az nagyon nagyon kijön a vezetési élményben. Pl iR-ben iRcers.hu ad 3 hónapot ingyen.

tutuhawer
Az "áldoznék rá" kategóriába férnék bele, és az nem ez a játék lenne,hanem a race07-es bajnokságok. Az iracing, meg LFS biztosan magas lenne. Amit te írsz, az több, mint az "áldoznék rá", az tuti. Azt tudom, hogy neekm esélyem se volt az utóbbi idõben áldozni rá, és ha most lesz , akkor megteszem, de nem tudom, hogy az ACR le-e. alexease azért rejtélyes nekem, mert áldozna rá, de mégse teszi, vagy én nem is tudom, olyan rejtélyes <#nemtudom> Én ezzel az alsó kategóriás kormánnyal is beszáguldanék a gtr-masters.hu-ra, és akkor áldoztam rá egy kicsit. Nem kell megtennem a tényleg szükséges 2-300 kört, kevesebb is elég a jó szórakozáshoz talán. Erre kérdezek rá, hogy aki áldozna és többet várna kicsivel, bárki is az, bárkik is azaok, miért nem a Race 07-tel mennek, amihez nem kell messzire mennünk, van magyar bajnokság idén is.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

cifcuk
Ha egy komolyabb szimes bajnokságban (A race07 meg hasonló Simbimes mókák messze vannak onnan, na nem a bajnokságban szereplõk miatt hanem a játék miatt) szeretnél menni, az úgy kezdõdik, hogy alsó hangon 3-400 kör a setup készítés a versenyek között. Ha esetleg kunyerálsz setet, ami nem könnyû mert mindenki félti a sajátját de ha ad is lehet nem illik hozzád, akkor is 200 kör, hogy tökéletesen megismerd a pályát és tizeden belüli kört menjél egymás után többször, miközben spórolsz a gumival mindezt nagyon maxon a határon, különben nagyon hátul végzel. (Kivéve ha nem vagy Kiss Norbi, Weber Gabi szinten).
Na ha ez megvan akkor jön az, hogy egyetlen hiba és a fent leírt több száz körös meló nem ért semmit. nulla, vége, köv verseny. De nem is kell hibáznod, lehet 400 kör gyakás után 500 méter után valaki kilök. köv. verseny.

Ennek megvan a hangulata, olyan szintû adrenalint ad, az hogy nagyon maxon kell menni, hiba nélkül, hogy a világ egyik legjobb érzése számomra. De már így 30 felett, nincs erre energia. Robot, kiscsalád, pínzkeresés.

Legnagyobb élményem iRacingben egy futamon mentem Dale Enhardt Juniorral, és a leggyorsabb köröm jobb volt az övénél, elõttem ment én meg szélárnyék oválon, szóval ez besegített, de tökkmindegy, nagyon örültem, egész héten csak mosolyogtam... Vagy amikor LFS-ben csak pár tizedre vagy Kiss Norbitól (Szerintem õ gyorsabb mint Michelisz Norbi, de ez most nem is lényeges), ezek jó érzések, de rengeteget kell értük tenni. Párkapcsolatban nem is nagyon megy mát ez a szint.

tutuhawer
Miért nem indulsz bajnokságban, ha többre vágsz? Én azért bohóckodok itt, és 2010 aug. óta a NFS Worldben, mert majdnem belerokkantunk a svájci frankba. Addig single playerbõl néztem a nagyokat, és figyeltem az idõiket és a komoly bajnokságokat. Ha lesz egy kis plusz lóvém a jövõ hónapban, azaz "áldoznék rá", büdös kurva Isten, hogy a race07 lenne vagy bõvítménye vagy valami. ha te annyira áldoznál rá meg szeretnél, meg vágynál komolyabb menetekre, akkor miért nem mész a 20 000 éve kifinomultan, komoly szabályokkal mûködõ bajnokságokba inkább? Sokan jöttek ide a Worldbõl, ízlelgetik a szimulátorozást, ez még nem is az, látjuk, de te itt többrõl írsz. Nem tudok kiigazodni rajtad. Miért játszod? Vagy ha csak kipróbálod, miért nem hasonlítod ahhoz, amit amúgy fõállásban játszol? csak teszteled? ha lenne pénzem és mellé csak egy legalsó kategóriás logitech kormányom, akkor bizony szart se tesztelnék, hanem mennék a magyar bajnokságba. Rejtély vagy nekem, valami kiigazítást adj nekem légyszi. <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Alexease
Igazabol nem lepodtem meg😊 Alapbol, mar a megjeleneskor, a jatek stilusa miatt kb. ilyesmire szamitottam.
De mivel ez nem annyira elgagyizott sinautozas mint az NFS es tarsai, igy erdekelne a dolog😉
Alexease
Te nagyon belemelegedtel😊

Megertem, mert valoban jo lenne a dolog (vezetesi elmeny + rendszer), de engem meg nagyon frusztal a korites: szinte mindenki segitseggel, arkad hozzaallas, nincs cokcpit, nincs tukor(!!!!), rovid, szinte ertelmetlen versenyek.

Nekem meg nagyon tavolni, hogy erre aldozzak😉
Foleg tartalomert, ami engem nem is nagyon erdekel, es ertelmet sem latom.
De ha javitanak es potolnak a hianyossagokat, a programert szivesen fizetnek.
tutuhawer
persze, hogy gagyi emberektõl hemzseg, nem értem a meglepõdést

Alexease
Ez annyira tipikus, gagyi arkad emberektol hemzseg az egesz😊

A nevet nem mondom az egyik joembernek (nem Magyar), szandekosan kilokdos, de utana lazan utolerem, mert hiaba a sok segitsege, kulsonezete, szamarvezetoje (amitol ez mar sokminden lesz, de nem autoverseny es autovezetes), menni azt nem tud😉

Raadasul, most lattam a trukkot😉 Spa-ban, a buszmegalot max sebesseggel repulik/vagjak at, mert tobbet lehet vele nyerni, mint amennyi a buntetes.

Kb. 2-3 masodperccel volt elottem, levagta/atrepulte, lett belole 4-6 masodperc, de utana ugy sem tudott a vegen normalisan visszafordulni, igy csakmegnyertem😄DDD

De a start is erdekes volt. Meg az inditas elott, egy vagy ket auto kilotte magat, nehany autot kiforditott, fellokott, aztan meg nehany masodpercig repkedtek ideoda😉 Vegig ottmarad 3-4 auto a celegyenesben akadalynak😛
Szerintem nem sokban különbözik az én Formula Force-omtól, így ránézésre 😉 Ha ajándék volt, akkor meg fõleg jó. Én egyszer szedtem szét a kormányt, lehet sokat volt a dobozban oldalára állítva, vagy fene tudja, de a kormányt elfordulva érzékelte a középsõ állást XD Kiderült, hogy a kormányrúd???? végén volt egy 1 centis bizbasz, az tekeredett el 😮

X

illesgergely
Nekem is pont ilyen van, de sajnos nem tudom rendesen az asztalhoz csatlakoztatni, így billentyûvel játszok azóta is. Néha-néha elõveszem, de aztán mindig visszakerül a dobozába. Pedig nagyon jó (lenne). <#gonosz2>

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

hehe vicces nagyon... 😊 de nem erre gondoltam
Alt+f4
a laggal mit lehet kezdeni srácok...? átlagon felüli netem van gépem is bírja de vmiért mindig belaggol a játék és így élvezhetetlen... :S
Üdv!
Nekem Logitech WingMan Formula Force GP van, és én sem tudok vele menni, pedig a Forma 1 tökéletesen megy vele 😊

www.csiliboy.deviantart.com

bboyatty
Teljesen korrekt kis cuccnak néz ki, engem is megajándékozhatna valaki egyel.<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

tutuhawer
ajándékba kapott logitech vibration feedback wheel a neve. tesztelem hamarosan race07-tel, hátha a kormány a szar, és nem pedig a játék... de szétszedtem a kormányt, modnjuk nem értek hozzá, leeht, hogy nem csináltam vele semmit, csak rosszabb lett, mint volt... nem vagyok mûszakis, tesztelni kell, de érdekel, hogy másnak is van-e speed sensitive steering féle észrevétele

Egyébként, meg lehet tudni milyen kormánnyal nyomod? 😛

X

Na ilyennel én se találkoztam :S Ezért írtam hogy jelenleg jobban megyek billentyûzettel, mint kormánnyal. Verseny közben se találkoztam ilyennel a menüben, meg a controller mappingnál is csak az elforgatás két szélsõ értékét engedi beállítani.

X

Szia! Azt a 220 megás ACR setupot szedeti le veled többször? Ha igen, akkor az nekem is volt egyel többször, mint kellett volna 😛 Meg kell csinálni 1 vagy 2 alap versenyt, hírtelen fingom sincs mi az elnevezése.. Azt hiszem rányomsz a Race Now gombra, és akkor kiírja, hogy elõbb azt meg kell csinálni. Ha nem ez a gond, akkor viszont passz 😊

X

Biciklivel?
És ha megvan mit csináljak vele??? jelöljem barátnak? menjek neki? Screenshot? 😄
És hol kell keresni? versenyközben? 😄
tutuhawer
A kérdésre én nem tudom a választ, 1 hete játszom, ellenben nekem is van kérdésem:
A KORMÁNNYAL JÁTSZÓ JÁTÉKOSOKTÓL kérdezem, hogy a speed sensitive steering nevû jól ismert opciót hogyan alkalmazzák? A nagy sebességû kanyarokban elszállok a picsába, mert befordul a kerék, elfogy a tapadás, pedig nem kéne így lenni. A sebességérzékelõs kormányzásos beállítást mind ismerjük, azt hogy hozzam elõ itt, ha nincs külön ilyen lehetõség?

Sziasztok,az lenne a gondom hogy minden nap mikor belépek valami Race app miatt nem enged a versenybe,ezt valahol külön is le lehet tölteni? mert most kénytelen vagyok minden belépésnél letölteni ujra a teljes bétát,elõre is kösz a segítséget
belépek feladatkezelõbe és error...-.-
de a versenycsinálás már jó kösz 😊
cifcuk
Ez alap. Én azt csinálom, hogy én vagyok a host, max 3 fõs futam 3-5 kör. Így 10-bõl 9x, jó.

ez most jobban idegesítõ mint a world... nekem lehet hogy bennem van a baj de belépek egy versenybe error vagy el sem indul mindenki mondja hogy menjünk már de semmi...
Alexease
3–99 eveseknek talaltak ki a jatekot, egyszeru mint a bot, fel mesz az oldalra es korbenezel😉
valaki valami rövid leírást tudna adni a játékról?
de úgy imádom hogy elkezd laggzani és utána error -.-
nagyon nem.... de nem is baj!
Én zárt béta óta vagyok rajta... de most a nyitott béta van!

Szóval Teljes játék nem tudom mikor jöhet...

Project D|Rare Car Collector|

aha 😄 értem kösz reméljük majd ez változik... mert még gondolom nem teljes a játék..
De szeretem azokat az ovodásokat akik kicsusznak kicsit a sóderre megelõzõm õket és direkt hátulról belémjönnek csak hogy õk legyenek az elsõk -.-'

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Érdekes játékmenete van...

A hivatalos weblap-ról kell versenyt indítani, kocsit venni, tuningolni stb

amúgy hogyan indul a játék mert csak launcer meg ha elindítom akkor azt írja ki hogy már fut...(nocsi a hülye kérdésért)
bboyatty
Jé, én is rajta vagyok.
Sajnos játszani nem nagyon tudok, max single-be tolom.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

cifcuk
Kikéne rakni bannerba ezt a listát meg a facebook csoportot.

Ez meg a mai event, tesztelés képpen...

ChrisHUN-ként vagyok fenn a játékban(ez kimaradt..)

Engem is hozzáadsz? <#wave>

cifcuk
Hozzáadtalak a magyar játékosok listához: (facebook)

szevasztok! 😊 én itt még új vagyok de nfs fórumon találkozhattatok velem 😄 én is kipróbálom ezt 😊) jónak néz ki és a kommentekbõl annak is tûnik megtalálhattok a játékban Dynamo néven 😊)
Basszus nem hiszem el, hogy billentyûzettel normálisabban, és fõleg gyorsabban megyek, mint kormánnyal...tök gáz XD
Szabi #762-es képeinél majdnem megkérdeztem miért van különbség a verseny idõ, és a leggyorsabb kör között 1 körös versenynél, de aztán rájöttem 😛 (Nem ér röhögni!!!!!!!!!! 😄 )

X

tutuhawer
jó ötlet az egykörözés, én egyelõre pont az ellenkezõjét erõltetem: nekem versenykilométerek kellenek, minél több, és ha utolsó is leszek, gyakorolnom kell. Mások a célok egyelõre

cifcuk
Én 3 körös futamokat hostolok és csak Duel. Eddig kb 10 versenybõl csak egynél tûnt el a kolléga. Annyira megörültem, hogy játszahtó a játék, hogy vettem e-bucksot optikai tuningra.

Alexease
Egykoros verseny? <#idiota>

En is probalkoztam bunteteses es no help-es szervert inditani, de vagy nem jott senki, vagy mar az elso kanyar utan kilepkedtek😊
tutuhawer
na megállj, csak random dobjon össze velem. Döntöttem: nem növesztek még 2 ujjat a kezemre, lerakom a gamepadet, és vettem WD40-es sprayt, amivel életet lehelek a kormányomba. Akkor majd random összefutunk... <#nevetes1>

tutuhawer
Nem jó a túl sok infó magadról, igen. Mint én a Worldben. Amikor kiírtam, hogy Hungary, egybõl kiléptek. Egy idõben kivettem a mottómból, a végére meg újra kiírtam, nehogymár pontosan 1 ember miatt ne írjam ki, hogy HUN, és jól tettem. Most viszont bólintok, szevasztok

cifcuk
Ez a Race Pin dolog nem mindig jó ötlet.
Kiraktam a
Winning is my Language
Stick Master
Mad Skills
pineket aztán sokan belépnek és azonnal kilépnek a hostomból. Pedig 400-500 VPR van éllítva szal ugyanaz a verda meg minden...

tutuhawer
Jó kezdeményezés a lista! Nézegethetsz a barátlistámból is, mindenki magyar, ha jól tudom. 58 játékos van benne, valaki csak 1-es szintû, Worldbõl ismerõsöm, de így is 50 aktív játékos kb.

cifcuk
Gondoltam megnézem mire jó az 1:22:9-em Infineonon RX-7-el.

A 100. is 00:44:465 "ment".... 😄

cifcuk