1291
-
#909 Voltmár #365 :a kép csalóka nem is kicsit
Készítettem egy két festést a gépemre
Még ez sem adja vissza amit valójában látsz.
-
#908 Egy érdekes összehasonlító videó az ACR és a Grand turismo 5 szereplésével.
Mind kettő játékot ugyan azon a helyszínen futtatják, osztott képernyőn.
Nem tudom eldönteni melyek a szebb.
ACR Vs. Grand Turismo 5 -
#907 Ez mekkora!
Cicik csak úgy lobognak!
Drift -
off
stunt rally -
#905 A tukor OK, van design-os fajta is;)
De az ABS-t nem lehet kjikapcsolni, legalabbis en nem talaltam, igy bukta a dolog, majd akkor hasznalom ujra, ha kiszedik ezt a szart:/ -
#904 A technika csodaja:)
Talan lesz hamarosan cockpit is, mert tegnap a beallitasok kozott mintha lett volna valami belso/real/stb tukor allitas is.
Az ABS-t kiszedtek vagy meg mindig kikapcsolhatatlan? -
#903 Nem mintha nagyon kerestem volna, de nahanyszor vegig lapoztam az oldalakat, de egyszer sem lattam;) -
#900 Mar tegnap is megjelent a weboldalukon egy csomo tukorallitasi lehetoseg.
De ami felbosszantott, hogy nem tudtam kikapcsolni az ABS-t. Remelem csak bug, es nem gondoljak default-nak?!
Igazabol, mostanaban csak napi 1 versenyt megyek a hetil racesteak miatt, de az sem egyszeru. Valamelyik nap ~40 perc volt, amig 1 szerencsetlen, elszamolhato versenyt mentem:/ Azt a szar L.A River-t eroltetik, 1-2 koros versenyek, nem csatlakozik, megszakad stb.
Aztan tegnap rajottem, hogy ha en inditok futamot, es elrajtolok egyedul, akkor is elszamolja;) Igy 2 perc alatt vegzek a napi 1 versennyel;)
Persze, ha valoban lesz tukor es kiszedik az idiota ABS-t, akkor ismet megyek „normalis” versenyt, mert ugy uj ertelmet nyer a dolog (latom majd mitortenik a hatam mogott:).
ABS-szel meg eleve el sem indulnek, elvbol, azert mindennek van hatara:DDDDD -
#898 Az én mintám egész korrekt
-
#896 Volt aki talalkozott a husveti BMW-vel?
Nem nagyon eroltettem, neha felleptem, vegiglapoztam, de semmi. Eleve lassu a hangout, megszakad, ujracsatlakozik vagy be sem tolt. Se turelmem se idom ilyennel szarakodni;) Foleg, lehet hogy ez is bugos, es vagy a szinet vagy a matricat nem mutatja:) -
#895 Az is meg betas, sokminden hianyzik es/vagy felkesz. Nem is eroltetem a festest, a sajat automat ugy sem latom:)))) -
#894 Igy mar nem olyan jo a dolog:/ -
#893 Festegettem.
Elég bugos és vacak még a festés. Van még min dolgozni a fejlesztő brigádnak.
-
#892 Sajnos még le sem lehet venni róla a tuningokat.
Ez valami vicc. -
#891 A festes liszensz problema, a tuningot meg le tudod szedegetni rola;) Fogd fel ugy, hogy megsporoltal 5-15 ora versenyzest (szenvedest az online-nal), hogy osszegyujtsd a pontokat a tuningolashoz;)
Persze, igy elveszett az epitgetes elvezete is... Normalisabb lenenne, ha szolna elotte, es meg lehetne olcsobban venni, tuning nelkul is. -
#890 Ez mekkora kibaszás!
Vettem egy Nissan GT-R Nismo R34-et, és nem lehet tuningolni, mert azt írja, hogy full tuningon van már alapból. Na de így meg használhatatlan a kocsi.
Nagyon pipa vagyok mert a vásárlásnál, semmi tájékoztatást nem láttam arról, hogy ez már így kész van.
És hab a tortán, hogy festeni sem lehet!
Nem látok a pipától! És én erre baxtam el a lovettát!
-
#889 Valszeg a Megane es talan Hockenheim.
De jo lenne egy-ket new features is:) -
#887 Vagy saját ban listát. Akit egyszer bejölölök, az nem jöhet a szerómra ha host vagyok -
#886 Gondoltam megyek meg egy versenyt, de nem jott ossze;)
BACARDI222, keruljetek el, egy idiota balfasz. All a palyan es/vagy szembe a forgalommal, lokdosi ki az embereket.
Kellene valami olyan rendszer, ahol be lehetne jelolni az ilyen es hasonlo idiotakat, es a lobby lista piros felkialtojellel jelezne az ilyen barmokat, lehetne elore tudni, hogy kerulni kell valaki(ke)t vagy inkabb kihagyni a versenyt;) -
#885 „Jó ez a game csak nem szabad komolyan venni...” :) Igen, valami ilyesmi:)
Multkor felhuztam magam, mert nem vagyok hozzaszokva, hogy szandekosan kilokdossenek, de aztan beletorodtem, ha nincs szerencsem, akkor itt ez van;)
Mar egy kicsit meguntam, most varok cockpitre, manual kuplungra es meg palya(k)ra.
Napi 1-1 versneyt megyek, hogy meglegyen a darabszam;)
Ma is egyet mentem, eszre sem vettem, hogy 1 korors (LOL:P), de abban az egy korben is 2x loktek ki szandekosan:DDD Celegyenesben, nem akcioban, legalabb 2 auto helyet hagytam neki, egyszeruen ramhuzta, nehogy elmennyek mellette;)
Mintha szamitana, hogy 5. vagy 6. hely;) Nem ad plusz pontokat a helyezesert. -
#884 így van. Szerverről banolják az idióta balfaszokat....
Jó ez a game csak nem szabad komolyan venni... -
#883 Pedig nem;)
1. Nem mindegyik beta, sot...:)
2. Komolyabb online programban szervert biztositanak (iR) vagy van hozza dedikalt cucc, amit lehet sajat szerverre telepiteni (nem irok peldat, az osszesre ervenyes - termeszetesen NE NFS es hasonlokra gondolj):P
3. Mas programnal (szimeknel), a nyilt szervereken elofurdul nehany idiota (lokdosodes), de az ilyen (ACR, NFS stb.) programokhoz kepest nagysagrendileg kevesebb. Es termeszetesen a dedikalt, sajat szerveren NULLA, mert az ember azonnal repul:) -
#882 Amit most írtál az az összes online játékra érvényes. -
#881 Ez a jatek meg lehet jo is, de 3 dologtol egyelore erosen fugg a „vegeredmeny”.
1. Meg beta, igy kismillio problema lehet, foleg a szervekek, adatbazisok teren.
Felhasznalok.
2. Mivel a felhasznalo hostol, igy tole fugg a jatek online minosege, ha szar a kapcsolata (barmi miatt, net, wifi, tobbfelhasznalo, hatterben toltoget stb.), akkor mar regen rossz (lag, unkorrekt jatekos szamolas es koridok, leszakado emberek, megszuno kapcsolat, veget nem ero verseny stb.).
3. A normalis versenyhez, normalis felhasznalok kellenek. A kontroller hasznalat (bill, banan, kormany), a segitseg-hegyek kulonbsege, es a versenystilus (kilokdoses, csalas) erosen befolyasolja az elvezetet:)
-
#880 Addig szidtam a játékot, hogy este 22 órától olyan jól működött mint még soha.
Nagyon élvezetes futamokat mentem többed magammal.
Régen élveztem ennyire autós játékot, mint tegnap.
Végre!
Jó lesz ez, ha már készen lesz. -
#879 Most már még a weboldal is eltűnt! -
noxwill #878 nekem sok el sem indul
De ezt betudom annak hogy még BETA. -
#877 Na most lett elegem! Minden futamból alt f4-el kell kilépnem, mert nem fejeződik be a verseny. És persze még utólag sem kapom meg a nyereményem. -
tutika14 #876 Mosst meg::: Kiírta hogy Race finished és bummm Crash... megint semmit se kaptam... kezdem már nagyon únni -
#875 én nagyon max 5 köröset megyek, spaban 3 köröst -
tutika14 #874 az király.... míg versenyzek úgy gondolja a böngésző hogy ledob az oldalról és hále lúja megint nem kaptam semmit egy 10 körös versenyért---- ami nekem M3-assal 35 perc volt
-
#873 béta -
#872 Olyan nekem is volt, hogy megadta.
De sajna ezekért semmit. -
noxwill #871 Nekem is volt ilyen. De később én kaptam egy értesítő üzenetet hogy jóváírták az XPt és a Blue Casht a befejezett futamért. -
#870 Tegnap kikészültem.
Versenynek vége, és csak visz körbe a pályán körökön keresztül.
Persze alt+f4 kombóval tudtam csak kilépni, se pénz, se xp.
Aztán mentem megint és most csak úgy nem ad semmit.
Vagy töltés közben kidob.
És én ezért még pénzt adtam. -
tutika14 #869 Próbálkoztam az MW editionnal de nem jött össze.... attól szanaszét csúszik az egész kocsi xD -
tutika14 #868 Erőt vettem magamon és próbáltam úgy csinálni hogy jó legyen de ne legyen bugos.... elég nehéz így csinálni :SSS
Plussz egy kis dekor a külföldieknek :D
-
#867 Termeszetesen, en is vegig probalgattam a dolgokatm milyen a konnyu/nehez auto az utca/slick gumikkal, milyen ezekkel a kombokkal a normal- es a versenyfelfuggesztes;)
Szerencsere, kulturaltan szamolja a dolgokat, igy meg egyedul is el tudok vele szorakozni. -
#865 A turbo nem mindenhova jo, sokszor csak lassit a kigyorsitasok miatt. Valszeg palyatol fuggoen kellene ki-bepakolni. Majd ha nagyon raerek tesztelgetem.
Mindenhol ugy erdemes tuningolni az autokat, hogy sulycsokkentes, fek, gumi, felfuggesztes es utana a teljesitmeny. -
#864 A slick csak addig nagyon jo, amig nem csuszik meg;)