Auto Club Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt javaslom, a Simbin-t meg kerüld el amíg meg mem jelenik a GTR3... A többi játékuk pont az a kategória, hogy ha már az a szint kell akkor inkább netKar PRO-LFS-rFactor2-iRacing... Ezektõl csak nagyon kicsit marad el, de az nagyon nagyon kijön a vezetési élményben. Pl iR-ben iRcers.hu ad 3 hónapot ingyen.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Na ha ez megvan akkor jön az, hogy egyetlen hiba és a fent leírt több száz körös meló nem ért semmit. nulla, vége, köv verseny. De nem is kell hibáznod, lehet 400 kör gyakás után 500 méter után valaki kilök. köv. verseny.
Ennek megvan a hangulata, olyan szintû adrenalint ad, az hogy nagyon maxon kell menni, hiba nélkül, hogy a világ egyik legjobb érzése számomra. De már így 30 felett, nincs erre energia. Robot, kiscsalád, pínzkeresés.
Legnagyobb élményem iRacingben egy futamon mentem Dale Enhardt Juniorral, és a leggyorsabb köröm jobb volt az övénél, elõttem ment én meg szélárnyék oválon, szóval ez besegített, de tökkmindegy, nagyon örültem, egész héten csak mosolyogtam... Vagy amikor LFS-ben csak pár tizedre vagy Kiss Norbitól (Szerintem õ gyorsabb mint Michelisz Norbi, de ez most nem is lényeges), ezek jó érzések, de rengeteget kell értük tenni. Párkapcsolatban nem is nagyon megy mát ez a szint.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
De mivel ez nem annyira elgagyizott sinautozas mint az NFS es tarsai, igy erdekelne a dolog😉
Megertem, mert valoban jo lenne a dolog (vezetesi elmeny + rendszer), de engem meg nagyon frusztal a korites: szinte mindenki segitseggel, arkad hozzaallas, nincs cokcpit, nincs tukor(!!!!), rovid, szinte ertelmetlen versenyek.
Nekem meg nagyon tavolni, hogy erre aldozzak😉
Foleg tartalomert, ami engem nem is nagyon erdekel, es ertelmet sem latom.
De ha javitanak es potolnak a hianyossagokat, a programert szivesen fizetnek.
A nevet nem mondom az egyik joembernek (nem Magyar), szandekosan kilokdos, de utana lazan utolerem, mert hiaba a sok segitsege, kulsonezete, szamarvezetoje (amitol ez mar sokminden lesz, de nem autoverseny es autovezetes), menni azt nem tud😉
Raadasul, most lattam a trukkot😉 Spa-ban, a buszmegalot max sebesseggel repulik/vagjak at, mert tobbet lehet vele nyerni, mint amennyi a buntetes.
Kb. 2-3 masodperccel volt elottem, levagta/atrepulte, lett belole 4-6 masodperc, de utana ugy sem tudott a vegen normalisan visszafordulni, igy csakmegnyertem😄DDD
De a start is erdekes volt. Meg az inditas elott, egy vagy ket auto kilotte magat, nehany autot kiforditott, fellokott, aztan meg nehany masodpercig repkedtek ideoda😉 Vegig ottmarad 3-4 auto a celegyenesben akadalynak😛
X
NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y
Nekem Logitech WingMan Formula Force GP van, és én sem tudok vele menni, pedig a Forma 1 tökéletesen megy vele 😊
www.csiliboy.deviantart.com
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
X
X
X
A KORMÁNNYAL JÁTSZÓ JÁTÉKOSOKTÓL kérdezem, hogy a speed sensitive steering nevû jól ismert opciót hogyan alkalmazzák? A nagy sebességû kanyarokban elszállok a picsába, mert befordul a kerék, elfogy a tapadás, pedig nem kéne így lenni. A sebességérzékelõs kormányzásos beállítást mind ismerjük, azt hogy hozzam elõ itt, ha nincs külön ilyen lehetõség?
de a versenycsinálás már jó kösz 😊
Én zárt béta óta vagyok rajta... de most a nyitott béta van!
Szóval Teljes játék nem tudom mikor jöhet...
Project D|Rare Car Collector|
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
A hivatalos weblap-ról kell versenyt indítani, kocsit venni, tuningolni stb
Sajnos játszani nem nagyon tudok, max single-be tolom.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Ez meg a mai event, tesztelés képpen...
Engem is hozzáadsz? <#wave>#wave>
Szabi #762-es képeinél majdnem megkérdeztem miért van különbség a verseny idõ, és a leggyorsabb kör között 1 körös versenynél, de aztán rájöttem 😛 (Nem ér röhögni!!!!!!!!!! 😄 )
X

En is probalkoztam bunteteses es no help-es szervert inditani, de vagy nem jott senki, vagy mar az elso kanyar utan kilepkedtek😊
Kiraktam a
Winning is my Language
Stick Master
Mad Skills
pineket aztán sokan belépnek és azonnal kilépnek a hostomból. Pedig 400-500 VPR van éllítva szal ugyanaz a verda meg minden...