1291
-
FxRRulez #1051 Mármint az Auto Club Revolutionre érted azt, hogy árkád? :O
Ne vicceljünk kérem! Azért nem lehet billentyűzettel egy épkézláb kört menni ALEXEASE? :)
Az ACR szimulátor! -
#1050 Mivel a tobbi dobozos jatekaikban van normalis cockpit nezet, sot normalis idojaras is, igy varhato, hogy talan ebbe is beleeroltetik.
Bar ez sajnos itt arkad kategoria, nem biztos hogy van ra igeny:/ -
FxRRulez #1049 Az Auto Club Revolution fejlesztők bejelentették, hogy legfrissebb frissítésükkel (ez automatikus update) teljesen átdolgozták a hátsó kerekes autók fizikáját a játékban. Kipróbáltam, valóban jobb lett érezhetően. E tekintetben ugyanis sok kritika érte az ACR-t megjegyzem, jogosan... Na ezen most változtattak.. Yeah! :) -
FxRRulez #1048 Sajnos csak a BMW 1er M-nek van csupán rendes belső(cockpit) nézete...Azonban nekem erős a gyanúm affelől, hogy hamarosan az összes autónak lesz belső nézete. Természetesen itt azonnal jelzem, amint megtudok ezzel kapcsolatban valamit. Remélem hamarosan csak előkerül az a kormány.
-
#1047 Szevasz. Ha van valódi belső nézet már, akkor tudok visszatérni, esetleg előveszem a kormányt is akkor. A sima "Hood" nekem kevés -
FxRRulez #1046 MEGJELENTEK AZ AUTOCLUBOK A JÁTÉKBAN!
FELHÍVÁS!! Csatlakozzatok a "The Brigade" klubhoz!
Üdvözlök minden kedves ACR versenyzőt, legyen az gyakorlott pilóta, vagy épp csak a játékkal ismerkedő "lelkes amatőr"!
G27rulez az ACR nick nevem a játékban.
Én már immáron több, mint egy éve vagyok aktív felhasználója a játéknak, már egy ideje elértem a 40.(legmagasabb) szintet és mindemellett arany fokozatú BETA tesztelő és "alapító tag" vagyok. Számos autóval ott vagyok a leggyorsabbak közt (több 2. helyem is van bizonyos pályákon) és amit tudni lehet rólam az a legfontosabb, hogy a fairplay híve vagyok maximálisan.
A hét folyamán az ACR-ben megjelentek a klubok!
Szeretném, ha a magyar ACR-esek egy klubba csoportosulnának, arra törekedve, hogy minél magasabb szintre juttassuk klubunkat. Mindezt úgy, hogy megtartjuk a fairplayt és a játék lehető legmagasabb élvezete mellett!
Tehát csatlakozzatok klubomba, melynek neve: "The Brigade"
Versenyezzünk együtt!
G27rulez (Fxrrulez) -
#1045 Uraim!
Segítségre lenne szükségem!
Logitech MOMO Racing kormányhoz keresek pedált!
Ha esetleg valakinek lenne elfekvőben jól működő eladó darabja, én megvenném tőle.
Választ priviben.[/off] -
#1044 Az ACR teljesen jo program lenne, csak sajnos azok a funkciok nem vagy rosszul mukodnek, amelyek az alapjai lennenek: az auto kezeleshez es iranyitashoz a kormany/ffb bealitas, es az online rendszerhez/jatekhoz a szerverparkjuk;D -
#1043 Ismét ACR-ezni támadt kedvem, de nem hiszem el, hogy a nyomorék telepítő nem képes leszedni rendesen a fájlokat. Tegnap óta még kb. 1 gigát kellett volna letölteni, ma itt hagytam a gépet egész délután és ezalatt egy ********** új fájlt se volt képes leszedni az installer. Netemmel kivételesen semmi probléma. Hihetetlen... -
#1042 A rendszerükön belül küldték a levelet, nem emilben. -
#1041 Irhattam volna ertelmesebben is, de igy sikerult, sorry! ;) -
#1040 ja hogy a ContiRevolution a kód egy óra kellett hogy eljusson az agyamig. Köszi a sgítséget... -
#1038 Hát levelet nem kaptam... -
#1037 Kuldtek levelet, abban le van irva;)
Showroom, Continental banner, a kodhoz: ContiRevolution. -
#1036 Valaki tudja hogy kell kiváltani a két ingyen Continental autót? (M3 és Astra) -
Dealcsy #1035 Hát nem vagyok az a típus, aki nagypapi módjára vezet.
Más: nem nagyon győzött meg a játék, hogy érdemes vele játszanom. Tudom, hogy ez nem Need For Speed franchise, de az röhej, hogy füvön is ugyanúgy gyorsul, mint aszfalton. Sőt még a hangja sem változik meg. A harmadik meg hogy a szinkronizációja csapni való, mert az ellenfél autója ugrál, megjegyzem tök egyenes szakaszon, ahol csak padlóig kell nyomni a gázt és kétlem, hogy ne lenne meg az ellenfél négy kereke.
Szóval hajrá Open Beta Team (vagy mit tudom én).
-
#1034 Az ilyen beköpéseket, hogy bírom "Ilyeneket szoktam otthagyni a swift-emmel (2001)." -
#1033 Komoly problemaid vannak a jatekkal kapcsolatban:))))
Ha meg ultra-hc-giga-szimulator lenne, akkor talan, de igy, hogy nem sok kulonbseget fogsz talalni az Opel es egy Corvette kozott, nem sok ertelme van;) -
Dealcsy #1032 Most regisztráltam magam a játékra, de megrémültem az opeltől, mert ha jól értettem, akkor azzal fogok menni elsőre? Jaj, ne már... UTÁLOM az opelt, nem beszélve arról, hogy a való világban zabálják a motorolajat az opel motorok. Ilyeneket szoktam otthagyni a swift-emmel (2001). Első benyomásom rossz erről a játékról, de adok még egy esélyt ennek. -
#1031 Levél a sztáfftól:
"Hi,
Recently we spotted an issue that meant players could upgrade their cars to over 100%. While the impact of this on racing was marginal, it clearly needed to be fixed to ensure a fair and fun experience for our players.
We're contacting you because we noticed that one or more of your cars were affected by this bug and we will soon be rolling out an update to fix it. Here's what we're doing:
- Any cars you own that were affected by this issue will have all upgrades removed
- We'll refund you the total cost in either E-Bucks, or Credits (depending on how you bought them)
- You'll then be free to re-upgrade your car to 100%"
Mondjuk ebben a legjobb, hogy ha jól rémlik, egyik autóm sem volt 100%-ig tuningolva... :D
Majd egyszer benézek, melyikkel volt bajuk, ezer éve nem jártam arra.
És lehet, hogy újabb ezer évig nem is fogok... -
CamelX #1030 Így van, és azért alapokra jó volt tanuláshoz is, főleg hogy mi mit változtat. Setupok terén pl. meg lehetett tanulni hogy a felfüggesztés mit befolyásol, meg a fékarány, stb. Még ha nem is szimulátor, élménynek istenkirály, főleg így hogy Formula EX után G27-el még többet ad. Erős Pisták még főleg az ismétlődésre panaszkodtak benn, de így visszatérve rá pont az a komoly hogy néha napján belép az ember és mindig valamit hozzápiszkál... (na meg saját kocsit se sikerült még úgy belőni kinézetre egyik játékba se mint itt :P ) -
#1029 Szerintem a "Pro Street"-et érdemtelenül lehúzták annó.
Nem szimulátor ugyan, de pistikének így is túl szimulátoros volt. -
CamelX #1028 Amúgy röhögni fogtok lehet, de most Pro Streetet nyúzom újra, ezúttal H-váltóval és kuplunggal, és meg kell hagyni, kegyetlen élvezetes a maga nemében :D -
CamelX #1027 Ha csak az az 1 BMW-s cockpit van, az sajnálatos :( és pedig igen, egy ilyen játékba ilyen passzoló kompatibilitást összecsiholni, nem kis acsívment :) de elég volt 3x játszanom multiba, és mind a 3x belém teleportáltak hátulról az első kanyarnál, így fénysebességgel vágódtam a falnak -
paj01 #1026 Szoktam vele játszani, nálam nem olyan vészes, néha előfordul egy két "teleportálás" de ha én vok a szerver nincs gond. Piros szobába németekkel kell csapatni azok nem olyan birkák:) Persze mindig akad aki bohockodik, de 1x2x belefér. Pénzt még nem adnék érte, de így ingyen jó ez. -
#1025 Autozni nem lenne rossz, eppen annyira komoly ami egy ilyenbe kell. Kezeli a h-patter-es valtot es az mar pozitiv;)
Mar regen teszteltem, de csak a promo 1-es BMW-ben volt cockpit, a tobbit beken hagytak. -
CamelX #1024 Így vagyok én is. Lesem figyelemmel a változásokat, mert amúgy óriási ötlet lenne és nagyon élvezetes vezetni, pont jó a fizika szerintem. Cockpit amúgy van már benne, nem? Na ezt csekkolnom kell hétvégén :) -
#1023 Mar reg hasznaltam, meguntam, de a szerveruk mar a megjelenesnel is szar volt, akkor azota sem valtozhatott sokat;)
Multit nem nagyon toltam, egyreszt a megbizhatatlan szerver, masreszt az emberek miatt (95%-ban arkadban toljak, semmi ertelme).
Engem az autok nem erdekelnek, boven jo az alap. Ilyen fizikaval, szimulacioval es hianyzo lehetosegekkel (komolyabb auto egyediseg, setup, cockpit hianya stb.) amugy sincs ertelme, csak mas formaju dobozok;)
Egyedul el lennek vele, mert amugy nem olyan rossz vezetni, de ahoz palyak kellenenek es valami AI:) -
#1022 Ez qrva szar egy fos béta. A multija nevetségesen szar. Eddig sinlge playereztem, de kipróbáltam a multit. Asszem, egy petákot nem látnak többet tőlem. Szar a szerverük például. -
precise #1020 egyelőre a kormányom sem tudom rendesen beállítani. -
precise #1018 Nem kéne letolnunk együtt az 52 kört?
Silverstone Challenge competition!
The Grand Prix is finally due to set sail for Britain and the world-renowned Silverstone track this coming weekend.
Anyone that's been following it so far will know it's as much about endurance as it is incredible driving talent, with drivers competing on Silverstone covering an eye watering 52 laps and more than 306KM throughout the race.
As homage to this intense spectacle of racing skill and stamina, we're launching our very own Silverstone Grand Prix here in Auto club Revolution!
The Competition
The task is simple: complete 52 laps of the Silverstone circuit over this coming week.
Sounds relatively straight forward, right? Wrong!
To be eligible to enter, the car you use must have no more than 400 VPR. What's more, to win this contest you'll need to complete the 52 laps as quickly as you possibly can as we'll be awarding the top 3 overall times (across all 52 laps) with awesome prizes.
Now's your chance to get technical; will you go for a lower class car and upgrade it to 400 VPR, or will you pick a car that already meets the requirement as standard, but can't be upgraded any further?
Prizes
Our top 3 fastest players will each receive:
1st place 2nd place 3rd place
A car of your choice (any class)
1,500 E-Bucks
Signed limited edition ACR t-shirt
Class SC car of your choice
1,000 E-bucks
Class A car of your choice
500 E-bucks
What's more, we'll also be selecting TEN players at random from those that completed the 52 lap challenge, and awarding each with any Class C or below car of their choice!
Rules
All entries must be completed by 11:59 BST (GMT +1) on Sunday 8th July 2012
You must abide by Auto Club Revolution terms & conditions at all times
You must not abuse any bugs/exploits or otherwise cheat to achieve fast lap times
You can use a car of any class with no more than 400 VPR
Races in both single player and multi player will be accepted
We will be counting your fastest 52 laps, meaning you may complete more than 52 laps and we will only consider the fastest of those. -
#1016 Én a class-t osztálynak hívom, a rank-ot rangnak, de én már csak ilyen maradi vagyok. -
#1015 En a Class-t (E, D, C, B, A stb.) hivom szinteknek, a pontok csak Rankok;) Vagyis akkor 5 Rankonkent lep 1 Class-t, es minden Class-hoz kapsz egy-egy autot;) -
#1014 Látom már, csak alex azt írta, hogy szintenként, bár az túl szép is lenne:D -
SteveJakab #1013 Öt szintenként kapsz autót! A banner alatt ott van az ingyenes autók listája. -
#1012 4es szintű vagyok, és nem kaptam 1 autót sem. -
#1011 Melyik resz, a Frigylada?:) -
#1009 Autot csak penzert lehet venni, pontokert nem. De szintenkent ad 1-1 autot, es vannak ingyenes promo autok is (BMW, Golf, Lotus), plusz nyerni is lehet autokat kulonfele "esemenyeken" (like-olos, linkelos, szavazos, versenyzok, festegetos stb.).
Minden reszletet le lehet korlatozni a szerver letrehozasnal (autotipus, kategoria, autoerosseg-pontok, segitsegek, buntetesek stb.).
A szervert a cliens gepen hozzak letre, igy az olyan amilyen (sokszor eleg szar...). -
#1008 Na most meg az volt, hogy nagy nehezen megelőztem az előttem lévőt, kb. 1 kör alatt sikerült, és miután megelőztem, kb. 10 seccel utána ELREPÜLT mellettem, jóval a pálya felett, és kb. fél körrel elém került, ez valami bug vagy máris hackerek vannak benne? Shokolad a "hacker" neve. -
#1007 vpr korlátot belehet rakni