Auto Club Revolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GerY5
A vaskereszt nem levédett logó, és a vodafone-logó közepébõl származó piros paca sem teszi azzá. A bemutató android szintén nem levédett logó ebben a formájában. Az pedig, hogy XY rasszista (vagy nem), az még nem teszi az illetõt "illegálissá".

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

bboyatty
Hát a Hitleres smile kissé rasszista, a többi meg levédett logó. Ez megmagyarázza a dolgot.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

GerY5
És mi ezekkel a gond (beleértve a beintõ androidot is)?

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

SylarHun
Ma azért felbaxtam az agyam.
A tetvedék rammer lekõrözendõ gyökereken.
Egyik sem engedi a lekõrözést. Inkább kitesznek. Ráadásul oldalra feküdt a kocsim és nem tudtam visszaállítani. 10 körös infineon-ból a 6.körben.

Bogdogege

meg az opel-on a beintõ android nem tetszett nekik , törölték is <#rinya>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

bboyatty
Mit festettél?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Bogdogege
ShierRoketeer, Apr 30 10:03 (BST):

Hello Big Leslie,

It has been brought to our attention that you were found to be using improper images on your vehicles.
Auto Club Revolution has been developed to be a social simulation game with a friendly environment and such behaviour is frowned upon by both the Company and the Community.
Please be aware that action may be taken against your account if further occurrences of this nature occur.
We have therefore made a record of this warning on your Auto Club Revolution account.

Customer Support Team

<#wilting><#wilting><#wilting><#confused><#conf><#unalmas><#nemtudom>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Meg is találtam, csak még most ismerkedek a játékkal.

ANTI-Antifa

Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a segítségeket hol lehet kikapcsolni. Gondolom nem egy simulator ez a játék, de az sín autózás nem tetszik, ne fékezzen nekem magától.

ANTI-Antifa

cifcuk
A tunning nagyon sokat szamít, én nem is indulok el maxos autó nélkül. VPR-t is nezni kell.

Danecay
A vezetési segítségek mennyi elõnyt jelntenek. Tegnap mentem egy versenyt Corsa-val szintén Corsa ellen, éppen tunningolás után voltam én is, igaz nem lett fullos, de azért kapott egy pár fejlesztést, de már rajtnál úgy otthagyott, hogy öröm volt nézni és a 3. kör végére több mimnt fél pályás elõnnyel nyer. Ezt követõen láttam, hogy több vezetési segéd is be volt kapcsolva az ellenfélnél, nálam pedig minden Off.

cifcuk
Szánalom, hogy képtelenek egy dediszervert biztosítani....

Irányithatóságrol csak annyi hogy azon lehet változtatni. Profilodba settings-nél lehet még az irányíthatósággal babrálni pl.: a vonal tartás se legyen meg ilyesmi az elég idegesítõ..😊Laggolást, akkor tapasztalok, csak ha valakinek lassu nete van, de ez meg egyértelmü az olyanokat kerülni kell messzirõl..😊
Danecay
Nos hát sikerült mûködésre bírni, amiért köszönöm is a segítséget, bár akkor igazán kiírhatták volna a támogatott böngészõke! Vagy ki volt csak én nem láttam. Na mindegy is! Elsõ körben hiába állítottam be a kormányomat a játékhoz, valamiért mégsem azt csinálta mint amire belõttem, vagyis csak részben, kivéve a tengelyeket, kormányzás, gáz fék, de egy Race App újraindítás és egy újrakalibrálás után, ami ugyan úgy nézett ki mint az azt megelõzõ már jó lett. Keveset mentem vele mert már késõ volt, de elsõre, ahhoz képest, hogy BETA nem is olyan rossz, mármint ami az autó viselkedését és a grafikát illeti, viszont folyamatosan laggolt és ezt leginkább külsõ/felsõ nézetbõl volt szembetûnõ, igaz én motorháztetõ nézetbõl mentem, de ott is érezhetõ volt azért. Ez mennyire természetes?

Nálam is ez volt elõször a baj..😊
nekem felment egész 220%-ra 😄DD
SirAlo
Hi, FFB-t lehet mar allitni a jatekba?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Danecay
Köszi, ez lehetett a probléma mert én Oper
ával próbálkoztam.

broblémádat😊) akart lenni. Már nem látok kettõig 😊)
Google chromot használj vagy IE8-at nekem ez meg oldotta a problémámat😊
Danecay
Sziasztok!

Regisztráltam én is majd telepítettem a játékot, de a Race App nem jelentkezik be, az értesítési területen szürke a kormányalakú ikon, aminek gondolom zöldnek kellene lennie, és rávíve az egeret azt írja, hogy "Not logged in to ACR". Amennyiben az ACR oldaláról indítanám a játékot a következõ üzenetet kapom "Your Race App is either busy or not running. Please check it's running and try again" Mellesleg a
Controller Mappin-re kattintva sem történik semmi, pedig gondolom itt kellene beállítani a játékvezérlõt.

Az oldalon közben természetesen be vagyok jelentkezve, tûzfal kikapcsolva. Ötlet?

kemszi2
BMW szerintem nem rossz,bár csak pár kört csaptam vele
Ryder159
De jó hogy felnéztem a fórumra. 100 E pénz és egy Bömbi. Adhatnának még 30-at és megvenném a Focus-t.
Am hogy megy a BMW és a Focus?

csizihungary
Pár hét után felnéznék, és nem enged belépni.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Met
Azt a fb like-os üzit elõ lehet még csalni valahogy?
Elöl volt az üzenetek panel csomó olvasatlan üzivel, nyomtam F5-öt és üres lett a postaládám<#falbav>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
Fura, fura, de meg mindig jobb, mint az auto tetejen vagy a lokhariton ucsorogni😉
kemszi2
maintenance
bboyatty
Na megvan a Like is és a BMW is. Már csak egy gépre lesz szükségem amin elfut a játék.<#eljen>

SylarHun

nekem nem mozognak a mérõk valamiért...

Project D|Rare Car Collector|

cifcuk
iracingben is meg ebben is ilyen idiotan fogja a kormanyt az "ember". Ugylatszik IT-s emberek nem ultek meg autoban.

kemszi2
még jó hogy nincs fb-m 😄
bboyatty
Köszi! Közben eszembe jutott, hogy mi lenne ha megnéznem én. Bejött csak persze könnyebb megkérdezni. 😛 Bocs!

Alexease
Van vegre belsonezet, es eppen most maradok ki a bulibol?!:/ Bakker😉
bboyatty
Hogy lehet 1M-et szerezni?

jaja

Van ám.
Corsának meg akartam volna nézni, csak akkor dobott le a szerver.

SylarHun
Nagyon szar most a szerver.

A BMW szerintem marad.

Van a BMW 1M-nek BELSÕNÉZETE!!!!!!!!!!!!! Királysáááág! Remélem az összes többi autónak is lesz.

Hát igen, pedig most jött meg a kedvem az ACR-hez <#pias>

A BMW 1 M Amit ma ingyen meg lehetett kapni, az örökre megmarad?

bboyatty
Hat az biztos, ide csak barátokkal érdemes bejönni. Viszont nagyon tetszik a pálya, szinte kívánja a driftet.

Alexease
Youtube-on megneztem, olyan amire szamitottam, lokdosodni valszeg jo lesz...
Alexease
Mos' me'😊 Olyen gyors a net-ed, hogy nagyhirtelen mar masfelszer letoltotte😉
Azé' a 146.90% sem egyszerû...

cifcuk
fos az uj palya

Alexease
Es mit kell nezni?😊 Talan "-289 Seconds"?😊
Egy kis érdekesség....

SylarHun
Megérkezett az új pálya.

SylarHun
Azt hittem jön valami újítás.
De semmi. 😞

cifcuk
Kérdés, miért vasárnap amikor mindenki ráérne játszani...

cifcuk
lesz indianapolis meg asszem hockenheim vagy nurburgring. van valami interju az egyik magyar szimes oldalon