1291
-
#1091 Ja, es meg tovabbi szarsagok: nem jegyzi meg, igy mindig hatulrol tologatosra teszi a kamerat es automata valtora:/ Ez igy most hasznalhatatlan lett. -
#1090 Ismet jott 1-2 patch, amitol talan jobb erzes vezetni (csak 2 autot probaltam, kormanybeallitas meg mindig nincs).
De van egy kis gondom: beletettek, hogy rossz valtasnal recsegjen a valto, es kedleltessen fel masodpercet. Ez pozitiv. De nincs kuplung beallitasi lehetoseg, igy igazabol hasznalhatatlan lett, mert minden valtasnal reszeg:DDDDDD
Gondolom az emberek nagyresze arkadban tolja, igy raernek ket reszletben beepiteni ezt a funkciot;D -
#1089 Netkar Pro 1.3 március 1-ig akciós áron 4.99€ a 19.99€ helyett.
http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=54&lang=en -
#1088 Ez nem jo, ez valami autobeszerzo promo hotlap, mert mindent engednek, mindenki a toppos autokkal megy, a leggyorsabb automnal is 13 masodpercel jobb idok vannak:D
Bar tetszene a program, de az kormany/ffb es a cockpit hianyossagok miatt meg mindig nem vagyok hajlando fizetni erte:/ -
#1087 Megjelent Moszkva, tobb nyomvonallal, es vannak kredit gyujtogetos hotlapok. -
#1086 Nem neztem mar egy honapja, de valoszinuleg nincs dedi (es valszeg nem is lesz). -
#1085 Még mindig nincsenek dedikált szerverek? Még mindig mi vagyunk a host? -
#1084 -
#1083 200% credit 48 órára: CRED200 -
#1082 Néhány autóm!
-
#1081 Jó kis videók!
Nem semmi géped lehet. Minden fullon, ráadásul Full HD-ban és még fel is veszed, de a kép meg sem rezzen.
Gratulálok.
Bárcsak ilyen gépem lehetne. -
#1080 Na! Világelső lettem!
Hozzáteszem, LEHETETLEN hatalmas szerver lag nélkül az ilyen idő!!!!
Nekem is úgy jött össze, hogy belementem egy hatalmas karambolba és ott megállt az idő, majd mire beértem a célba akkor indult újra a számláló.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NFS World: WEREWOLF, NFS HP, ACR, Heat Online, Simraceway, TDU2:SylarHUN -
kirpill75 #1079 -
kirpill75 #1078 Csináltam pár videó az első élményeimről...
-
#1077 Megalapítottam ΡƦΘJΞϾТ SƘУΠΞΤ klubbot!
Aki szeretne csatlakozni az bátran jelentkezzen!
"Skynet egy emberek által készített mesterséges intelligencia, mely a XX. század végén keletkezett. Egy időparadoxon következtében a rendszer egy jövőből érkezett terminátor alkatrészeinek segítségével épült ki. Miután rákapcsolták az Egyesült Államok védelmi rendszerére, öntudatra ébredt. Rájött, hogy az emberek elpusztíthatják őt, így saját fegyvereiket ellenük fordítva teljes kiirtásuk mellett döntött." -
#1076 Köszike a kódokat. Nem tudtam róluk. -
#1075 Esetleg, ha vki nem tud róla:
Van 2 kód, ami 10k credit-et ad:
ISURVIVED , MERRYCHRISTMAS2012
Ide kell beírni: www.autoclubrevolution.com/en/voucher
-
#1074 Újult erővel visszatértem az ACR-hez.
Be is ruháztam egy kis pénzt, így végre a kedvenc autómmal mehetek(Agera).
Nagy meglepetésemre, kaptam 71.000 kreditet ajándékba a fejlesztőktől.
Igy nem volt gond a feltuningolás. -
#1073 Szép jó estét!
Nem tudjátok hova lett a Leaderboards a legutóbbi frissítés után? -
FxRRulez #1072 Ohh és Zsolo úgyszintén! Üdv A Brigádban! :) -
FxRRulez #1071 Sziasztok!
Srácok most fogadtam el a felkéréseket!
Stevejakab -> üdv a klubban! :)
Alexander, írtam üzenetet ACR-en! ;)
Jelenleg 3-an vagyunk A Brigádban, de remélem ez folyamatosan növekedni fog! :)
Csatlakozzatok a Brigádhoz! :) -
#1070 Pf, hát ez elég szomorú. De megmagyaráz 1-2 dolgot. -
#1069 Sajnos az online kodja eleg szar, mar a kezdetek ota. Az elejen mar az is csoda volt, hogy be lehetett lepni, es 1 kor utan nem szakadt meg;) Foleg, hogy nincs dedikalt szerver es csak a kliensek gepen fut.
Minnel tobben vannak a palyan es minnel lassabb (kevesebb fps), minnel lassab az adatatvitel, annal rosszabbul szamolja az idoket. Time-lag vagy mi a terek;) -
FxRRulez #1068 Igen, ezekben is igazad van...
No igen a játék elég nagy időrabló, ez tény... Jó éjt skacok! Nekem ennyi volt mára! -
#1067 Lehet allitani, mindig mindent kikapcsolok, de ugy is „gyanus” a dolog;)
A kormany kalibralas minden, csak nem szep;) Lehet kalibralni, az jo, de 360 fokos kormanyra terveztek, mert afolott (G25/G27, TM500, Fanatec stb. kicsit vicces). Talan ha lenne kormany attetel allitas, de az sincs. Sot, eleg gyanus az automata linearitas es a sebessegfuggo kormanyzas is;P
Hetente ranezek, valoban valtozik folyamatosan, megyek 1-1 kort, es ennyi. Sajnos mostanaban nincs tobb idom. -
FxRRulez #1066 Hát ez jó kérdés, én ilyet nem tapasztaltam a játékban bevallom...
Billentyűzettel elég necces sajnos... -
#1065 Ha otthon vagyok, akkor tudom kormánnyal, de ez csak ritkán van, tehát legtöbbször billentyűvel.
Viszont azt veszem észre, hogy ha becsatlakozok mások versenyébe, akkor ha megveszek sem tudok olyan időket menni, mint time trialben. PL. Indy ovalon Sciroccoval Time trialon 55.0 a legjobb időm, de versenyben örülök, ha 1 perc alá tudom vinni... ez mitől lehet? -
FxRRulez #1064 És persze nem utolsó sorban csatlakozhatnátok a klubhoz is ! -> The Brigade
Eddig egyedül vagyok.. :S -
FxRRulez #1063 Igen..közben leesett nekem is... Így van, versenyezned kell. Amúgy mivel nyomod a játékot ha megkérdezhetem? -
#1062 Értem.
Próbáltam megvenni, de nincs elég Cr-em.
Tehát akkor nincs más hátra, mint gyűjteni versenyekkel.
Köszönöm, hogy válaszoltál, és bocsi, ha kicsit értetlen voltam:) -
FxRRulez #1061 Világos és ebben igazad is van...
Ugyebár assistokat lehet beállítani, TC, SC, ABS... kalibrálni lehet szépen a kormányodat, de ennyi.
És hiányzik a belős nézet is. Én azért ajánlom,h nézd meg újra a játékot. Van 1-2 jó újítás, meg sok a fairplay versenyző én nekem az a tapasztalatom.. -
#1060 Nem azt irtam, hogy szar a fizika vagy rossz a vezetesi elmeny vagy az auto mukodes, hanem hogy a jatek arkad kategoria. Amugy vezetesi elmenyre, ahoz kepest, teljesen jo.
A jatekmenet, a celkozonseg, a felhasznalok nagyresze, a szolgaltatasok es lehetosegek (hianya) miatt arkad kategoria.
Igaz, mar regen mentem vele online, de akkoriban az emberek ~90%-a segitsegekkel tolta, valszeg gamepad-del, es persze kulsonezetben – nem mintha lenne cockpit (bar van egy), de ha lenne, valszeg akkor sem onnan hasznalnak;)
Nagyreszt rovid 1-3 koros versenyeket toltak, sok lokdosodessel.
Ahhoz hogy szimulator legyen, nem artana nehany dolog: cockpit nezet; autoktol fuggoen kuplung; „gyengebb”, normalisabb ABS; tores/meghibasodas/kopas; gumiszimilacio (melegedes, kopas, deffekt); autotol fuggoen alap beallitasok (guminyomas, caster, camber, toe, sway/trackbar – persze ezekhez komolyabb szimulacio, fizika is kell, hogy lehessen erezni es ertelme legyen;P); alap lenne egy normalis kormany es FFB beallitas (egyelore gamepad-re van optimalizalva es/vagy 360 fokos kormanyra); stb.
Igazabol nincs nagy baj vele, meg igy is hasznalhato lenne, ha osszejonne rendszeresen jonehany ember, akik hasonlo stilusban nyomjak (no help, lekorlatozva szigoruan, kotelezo nezet, kormany, normalisan), akkor jo fun race-eket lehetne tolni vele. Jok az autopk, jok a palyak, es meg vezetni is eleg jo.
De sajnos, a hianyossagok miatt – foleg kormany beallitas –, ezzel nem fognak komolyan foglalkozni. -
FxRRulez #1059 Nem.. mondom, próbáld meg most megvenni valamelyik B-s kocsit. Én a Z4-et ajánlom erősen.. -
#1058 15:) Megvan, persze, tudnék is venni B-s kocsit, csak ugye nincs elég Cr-em egyikre sem:)
De most a kérdés az, hogy amikor 15ös lettem, kapnom kellett volna egy kocsit, vagy sem:) -
FxRRulez #1057 Nem tudom most pontosan melyik szintet kapsz B kategóriát.. Nézd meg van-e B-s jogsid (bár szerintem még nincs) és ha van, akkor próbáld meg megvenni valamelyik B kategóriás autót, amelyiket Cr-ért meg lehet vásárolni, nem csak E-bucks ért..
E-bucks - csak valódi pénzért vehetsz... -
#1056 Köszönöm válaszod!
Ne haragudj de nem teljesen világos. Tehát akkor a "free" azt jelenti, hogy nem kell rá e-pénzt költeni? Akkor ez nem bug, hogy nem kaptam kocsit ezeken a szinteken? Mert ez így elég lehangoló, hogy 15ös vagyok, de még mennem kell vagy 10 darab 20 körös versenyt, hogy meg legyen a Cr-em egy B-s kocsira:/
-
FxRRulez #1055 Csatlakozzatok a klubomhoz srácok!! -> The Brigade"
És nézzétek meg itt az #1046 os hozzászólást! ;) -
FxRRulez #1054 Megváltozott-e tekintetben picit a rendszer. Eddig ugyanis úgy volt, h minde 5. szintnél, ahogy te is írtad katál egy bizonyos autót! Na most abban változott mindez, hogy nem adott autót kapsz az említett szinteknél, hanem te választhatsz abban a kategóriában egyet, persze azok közül a kocsik közül, amelyek Cr-ért vagyis "játék pénzért" megvehetőek. A "Showroom"-ban van is egy ilyen keresés szűrő...
B kategóriás kocsik közül én a Z4 et ajánlom. XFR jaguár bivaly, de a Z4 vezethetőbb. Mindkettő ingyenes a játékban amúgy.. Mármint játékpénzért (Cr) kapható. :) -
#1053 Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot, egész tetszetős, csak vannak benne nagyon idegesítő dolgok. Az első, és talán legbosszantóbb, hogy van egy maxos Sciroccom, ami ugye C-s kocsi, és akármit csinálok az pl. RX7esek úgy állva hagynak, hogy köpni-nyelni nem tudok. Pénzem meg nincs arra, hogy most minden kocsit egytől egyik kipróbáljak. Szóval, az lenne a kérdésem, hogy B-s kocsik közül melyiket ajánlanátok? Pénzem mondjuk még egyikre sincs, mert amikor 15ös lettem, a játék kiszúrta a szemem 1000 CR-rel, így most van kb. 30 ezrem, ami semmire nem elég.
JA IGEN, és ezek az 5-10-15-20.... szintenként kiváltható ingyen kocsik még most is élnek? Mert én eddig egyet sem kaptam... semmi levelet még hasonlóról sem.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Szép estét! -
FxRRulez #1052 No igen és az ingyenes autók listája is bővült már 1 hete! :)