1291
-
#1131 Szerintem ne keresd meg:P
(Nem F1, billel talan el sem indul, es 100E Ft-os tetel:)) -
hNeo2 #1130 hihetetlen amúgy hogy nincs egy normális f1 MMO. pedig a legnagyobb sorozat + a legnépszerűbb játék forma. csupa nyereség. -
hNeo2 #1129 megkeresem az iR -t. bármi is legyen az.
remélem billentyűzettel is lehet tolni. :D -
#1128 Az SRW meg OK (az MMO-szeru), de a CARS es az rF2 nem.
De az SRW is tele van NFS-szokevenyekkel, foleg a QuickRace resze, az messze nem a szimulatorrol szol;)
Offline gyakorlatilag nincs benne, csak Hotlap, de az meg egyedul korozgetes neha uridok ellen;)
Az iR az egyetlen, ami szimulator, tokeletesen szervezett online resz, folyamatos szerverekkel, tobb tucat sorozattal.
De nem hinnem hogy arra vagyna;D -
#1127 Simraceway ingyenes. Ott lessz még a Project C.A.R.S, és az rFactor2... -
hNeo2 #1126 valami olyan kellene ahol nem 12 évesek kótyapetyélnek lilán villogó turboferrarival. -
#1125 Van ilyen, de durvan fizetos (raadasul szimulator), es gondolom neked ingyenes (vagy ilyen fun) kellene?:) -
hNeo2 #1124 na hát kipróbáltam ezt is.
nem rossz, szép is, a fizika is elmegy.
sajna nem tudok olyan autós MMO-t, ahol pályaversenyek vannak, akár 10-20-30 player egyszerre. gumikopás, üzemanyag, xp szerzés, világbajnokság stb..
vagy ti tudtok ilyet? -
#1123 hamarosan indul a játék :D
-
#1122 controller beállításoknál rányomok hogy save configuration kilépek újra vissza és minden visszakerül eredeti állapotba. miért nem menti el? -
#1121 visszakapcsolt minden segítséget, de természetesen csak a következő versenyen lesz érvényes az új beállítás.. -.-
alig bírtam így körbemenni a pályán, de így is 20mp fölött kapott a második helyen lévő AI, az utolsó helyről indulva, az első kanyarban már másodikként fordultam :-/
kuplung nincs sztem, de én továbbra is maradtam a gémpadnál, több nem kell ehhez a jétékhoz :D -
#1120 Kuplung van mar? Az is felidegesitett multkor. Betettek a hibas valtashoz a recsegest, de mivvel kuplungot nem lehetett beallitani, igy h-pattern-el mindig recseget, vagyis hasznalhatatlan volt. Igy elment a kedvem, nem is hasznaltam. -
#1119 Az a pause menu mar multkor is szivas volt (azota nem neztem), lazadtam is nekik miatta:D Azt hiszem a valtast vagy a nezetet tette vissza gagyira, es csak start utan lehetett pause-olni es allitani, ami multiban kellemetlen, ha az ember meg ott all nehany masodpercet a rajt utan a racson:DDD Gagyin meg nem megyek vele:)
Az AI-t kulon kertem, de valszeg nem miattam tettek bele:D Kivancsi vagyok milyen, lett igy elsore? -
#1118 jött pár újítás :)
- ai ellenfelek egyjátékos módban
- 3 agresszív ütközés után automata kizárás a versenyből
- a segítségeket már a pause menüben lehet állítani (sokkal jobb volt előtte.....)
- egyéb funkciók is bekerültek a menűbe (hud, hangok stb)
- gyakorlásnál összelehet vetni az időket a többi versenyző idejével, akár egy autótípusra is
-
#1117 -
#1116 Ha mar keresztbe OFF-olok, akkor ide is betolom, a nezet miatt.
Ez a tavolsag tetszik, bar jobb lenne kozelebb, de itt hirtelen ennyi volt a hasznalhato.
-
#1115 En annyira azert nem:) Szeretek jelzeskeppen valamit latni a kormanybol. Egy monitorom van, az sem valami nagy;) -
#1114 rf2-ben én teljesen kiülök az ablakba :D -
#1113 Azert a tokeleteshez kellene meg, hogy elorebb tudjak ulni es/vagy FOV, mert igy nagyon nem tetszik:)
Peldaul igy (masik jatek, masik auto, raadasul YT-bol kivagva Igy volt a leggyorsabb:P]
-
#1112 Akkor nem ertem. Az en gepem 4-5 eves, fele akkora proci es RAM, majd 5 eves videokartya, es ilyen beallitasokkal topposan megy;)
Igaz, csak 1280×720-ban hasznalom es antialiasing nelkul. De ha jobb gepem lenne, akkor is igy hasznalnam:D
Lehet hogy valamelyik AA resze bugos es/vagy a memoriakezeles, mert latom full HD-ben tolod (az 2,5× annyi adat kezeles).
-
#1111 ha ki lehetne kapcsolni a kezeket akkor tökéletes lenne :D -
#1110 Az nevetseges:D Nem tudom hogy gondoltak?!:)
Most irhatnam, hogy nincs FOV es pilota pozicio allitas sem, de ez felesleges, mert egyelore ez az egy bena cockpit nezet van csak:)
De akkor legalabb a motorhazteto nezetrol levehetnek a dinamikat, mert idegesitoen ide-oda hintazik. -
#1109 ott, igen, alapból 60-on volt :D
bár én 1920-ban játszom, 1280-ban megvan a 60fps nekem is :) -
#1108 Itt (target fps):
-
#1107 60on volt alapból is :/
viszont ez a kormányfogás még mindig borzalmas :DD
-
#1106 A videobeallitasoknal lehet valasztani a fix 30 vagy 60fps-t, gondolom nalad 30-on maradt?:) -
#1105 én pont azon idegeskedek, hogy elég erős gépem van és 30fps fölé nem ment, a replay meg néha 15fps is volt :D
(i5 3,4gzhz-es proci, gigás vga, 8giga ram)
Spa-ban 30al alig bírtam a hajtűben elfordulni, de imádom ezt a kis Volvo-t :D
zseniális játék lehetne ha egy több törődést kapna és lenne egy kis reklámja :) -
#1104 Az engine eleg jo, minden Ultra-n van, es total fixen viszi a 60fps-t. Pedig regi a gepem, a CARS full LOW-on szetszaggatja magat, az rF2 low/medium-on eppen hasznalhato (OK, mas kategoriak:P).
Jok a felszarado ivek (nem csak latvanyra), tenyleg jol osszeraktak.
A videofelvetel necces, mert valamivel osszeakad. Eleve a jatek fixalja 60fps-re a frissitest, es hiaba felvetel kozben is a 60, megis receg, torik a kep, kicsit beszaggat. De azert hasznalhato lett.
-
#1103 Ezt amugy is gamepadre optimalizaltak:D De szerencsere, meg ha szinte semmit sem lehet allitani a kormanyon, eleg korrekttul lehet hasznalni azzal is. A felfuggesztes, a gumi, a kerekveto, elfekezesek es a razkodasok teljesen jok, pedig valoban semmit nem lehet allitani, es tuti hogy nem linearis benne a kormanyzas (vagy legalabbis az ffb;)
Ezert irtam, hogy ahhoz kepest hogy friss az eso, jol mukodik.
Visszajatszast sosem neztem:D -
#1102 még csak egyedül körözgettem most én is és xdoboz gémpaddal, mert nincs kedvem kormányt elövenni hozzá :D
az eső nagyon hangulatos és meglepő módon az alagút jelentős része száraz, csak ott van víz ahova tényleg befolyhat vagy befújhatja szél :))
nekem még egy pause gomb és esetleg tekergélés hiányzik a replayből :D
olasz pálya esőben nagyon hangulatos :))
vízfelverődés kissé bugos, de verseny közbe így is jól néz ki :D -
#1101 Igem, jo lenne ez, de sajnos meg mindig nem az igazi;)
Az online-t szinte full arkadban toljak, az elvileg hasznalhatatlan. Pedig le lehet korlatozni teljesen, hogy milyen segitsegekkel es feltetelekkel lepjenek be. Regen probalkoztam vele, de akkor senki sem jott:)
A tartalom mar eleg jo, igazabol csak CR-rel is be lehet szerezni mindent, ami lenyeges.
Es eleg jol osztogatja, eleg hozza korozgetni (Infineon adja a legtobbet), feladatot vagy autot piszkalni (egy festes, matrica, tunin, gyors kor stb). De mindig van valami dijazott hotlap is, a vegere be lehet kerulni:)
Kiprobaltam az esot. Ahhoz kepest hogy elso probalkozas az ACR-be, teljesen hasznalhato.
Nem tudom meddig huzzak a beta-t, de ha kesobb lenne benne kormany/ffb allitas, cockpit es persze quickrace AI-val, meg fizetnek is erte 10-20$-t:) -
#1100 mentem pár karikát, a fizika hangulatos, autólista egész korrekt, úgy látom egyre több autó elérhető játékpénzért és ez a többi tartalomra is igaz, pályák száma is már elég jó :))
16x élsimításnál recés minden :D -
#1099 naja, egész jó Forza féle játék lehetne belőle pc-re, de sajnos mégse lett az :( -
#1098 En is csak patchenkent es valami akcionkent inditom el neha. Pedig nem lenne rossz. Igazabol jo erzes vezetni, az arkadtol mar messze van, boven lehetne belole simcade kategoria is. Csak hat sokadlagos a felhasznalok miatt a normalis kormany/ffb allitas, a cockpit es ez a valtas szarakodas:/
Pedig jok lettek az Archive-ok, minden autohoz tartoznak dolgok, minimal feladattal lehet EXP/CR-t gyujtogetni. Sot visszamenoleg is megadja, ha egy-egy autohoz volt valami extra, most hogy beleptem, feldobott vagy 10 ablakot nyeremenyekkel (korabban tunningolt, piszkalt autok vagy valami hasonlo). -
#1097 User fail:) A valtot mar megcsinaltak, megjegyzi:P
De a H-Pattern/kuplung meg mindig szar:/ -
#1096 passz, szeptemberben indítottam el utoljára :D -
#1095 Ja, es mindig vissza all automatavaltora:/ A kifizetesnel ezert (elvileg) mixed-nek veszi, raadasul csak a starty utan lehet allitani, ami eleg vicces lenne egy online futamon;D Nem mintha mennek online, de igy szanalmas es veszelyes:)
Otlet? -
#1094 Szepen vegig patch-eltek a dolgokat, ismet sokat fejlodtt. Van eso!
A palyavalasztast elbaltaztak:/
Es ami meg mindig szar vagy nem jottem ra a trukre: korrekt hogy lekezeli a H-patter valtot, es az is hogy recseg a valto es belassul rossz valtasnal.
De mivel NINCS kuplung allitasi lehetoseg, igy hiaba kulungolok, nem hasznalja, igy mindig recseg:DDD Ez most miert?!
Eddig is hasznaltam, bar felesleges volt, de megis erzesre jobb ugy autot vezetni, ahogy kellene igazabol is. De most igy hasznalhatatlan.
Valami otlet, mert a ottani jatekosok leszarjak (95%-ban arkadban tolja), hivatalosan meg semmi valasz? -
#1093 LOL, ez jo promo!:)
Kivancsi voltam mikor kerul bele, mert korabban mar jo idojaras cuccokat csinaltak. Bar korabban a cockpit-juk is jo volt, az meg most nincs:)
Valszeg ezzel a beta ACR-rel hasonlo a vegcel, mint a CARS-nal, folyamatosan fejleszteni es ujrairni az engine-t, mikorben elesben, fizetosen teszteltetik;D -