Auto Club Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De van egy kis gondom: beletettek, hogy rossz valtasnal recsegjen a valto, es kedleltessen fel masodpercet. Ez pozitiv. De nincs kuplung beallitasi lehetoseg, igy igazabol hasznalhatatlan lett, mert minden valtasnal reszeg😄DDDDD
Gondolom az emberek nagyresze arkadban tolja, igy raernek ket reszletben beepiteni ezt a funkciot;D
http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=54&lang=en
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Bar tetszene a program, de az kormany/ffb es a cockpit hianyossagok miatt meg mindig nem vagyok hajlando fizetni erte:/
Nem semmi géped lehet. Minden fullon, ráadásul Full HD-ban és még fel is veszed, de a kép meg sem rezzen.
Gratulálok.
Bárcsak ilyen gépem lehetne.
Hozzáteszem, LEHETETLEN hatalmas szerver lag nélkül az ilyen idõ!!!!
Nekem is úgy jött össze, hogy belementem egy hatalmas karambolba és ott megállt az idõ, majd mire beértem a célba akkor indult újra a számláló.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NFS World: WEREWOLF, NFS HP, ACR, Heat Online, Simraceway, TDU2:SylarHUN
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Aki szeretne csatlakozni az bátran jelentkezzen!
"Skynet egy emberek által készített mesterséges intelligencia, mely a XX. század végén keletkezett. Egy idõparadoxon következtében a rendszer egy jövõbõl érkezett terminátor alkatrészeinek segítségével épült ki. Miután rákapcsolták az Egyesült Államok védelmi rendszerére, öntudatra ébredt. Rájött, hogy az emberek elpusztíthatják õt, így saját fegyvereiket ellenük fordítva teljes kiirtásuk mellett döntött."
Van 2 kód, ami 10k credit-et ad:
ISURVIVED , MERRYCHRISTMAS2012
Ide kell beírni: www.autoclubrevolution.com/en/voucher
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Be is ruháztam egy kis pénzt, így végre a kedvenc autómmal mehetek(Agera).
Nagy meglepetésemre, kaptam 71.000 kreditet ajándékba a fejlesztõktõl.
Igy nem volt gond a feltuningolás.
Nem tudjátok hova lett a Leaderboards a legutóbbi frissítés után?
Te csalsz. Gondolkozol, és ez sportszerűtlen az emberiség többségére nézve.
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
Srácok most fogadtam el a felkéréseket!
Stevejakab -> üdv a klubban! 😊
Alexander, írtam üzenetet ACR-en! 😉
Jelenleg 3-an vagyunk A Brigádban, de remélem ez folyamatosan növekedni fog! 😊
Csatlakozzatok a Brigádhoz! 😊
Minnel tobben vannak a palyan es minnel lassabb (kevesebb fps), minnel lassab az adatatvitel, annal rosszabbul szamolja az idoket. Time-lag vagy mi a terek😉
No igen a játék elég nagy idõrabló, ez tény... Jó éjt skacok! Nekem ennyi volt mára!
A kormany kalibralas minden, csak nem szep😉 Lehet kalibralni, az jo, de 360 fokos kormanyra terveztek, mert afolott (G25/G27, TM500, Fanatec stb. kicsit vicces). Talan ha lenne kormany attetel allitas, de az sincs. Sot, eleg gyanus az automata linearitas es a sebessegfuggo kormanyzas is;P
Hetente ranezek, valoban valtozik folyamatosan, megyek 1-1 kort, es ennyi. Sajnos mostanaban nincs tobb idom.
Billentyûzettel elég necces sajnos...
Viszont azt veszem észre, hogy ha becsatlakozok mások versenyébe, akkor ha megveszek sem tudok olyan idõket menni, mint time trialben. PL. Indy ovalon Sciroccoval Time trialon 55.0 a legjobb idõm, de versenyben örülök, ha 1 perc alá tudom vinni... ez mitõl lehet?
Eddig egyedül vagyok.. :S
Próbáltam megvenni, de nincs elég Cr-em.
Tehát akkor nincs más hátra, mint gyûjteni versenyekkel.
Köszönöm, hogy válaszoltál, és bocsi, ha kicsit értetlen voltam😊
Ugyebár assistokat lehet beállítani, TC, SC, ABS... kalibrálni lehet szépen a kormányodat, de ennyi.
És hiányzik a belõs nézet is. Én azért ajánlom,h nézd meg újra a játékot. Van 1-2 jó újítás, meg sok a fairplay versenyzõ én nekem az a tapasztalatom..
A jatekmenet, a celkozonseg, a felhasznalok nagyresze, a szolgaltatasok es lehetosegek (hianya) miatt arkad kategoria.
Igaz, mar regen mentem vele online, de akkoriban az emberek ~90%-a segitsegekkel tolta, valszeg gamepad-del, es persze kulsonezetben – nem mintha lenne cockpit (bar van egy), de ha lenne, valszeg akkor sem onnan hasznalnak😉
Nagyreszt rovid 1-3 koros versenyeket toltak, sok lokdosodessel.
Ahhoz hogy szimulator legyen, nem artana nehany dolog: cockpit nezet; autoktol fuggoen kuplung; „gyengebb”, normalisabb ABS; tores/meghibasodas/kopas; gumiszimilacio (melegedes, kopas, deffekt); autotol fuggoen alap beallitasok (guminyomas, caster, camber, toe, sway/trackbar – persze ezekhez komolyabb szimulacio, fizika is kell, hogy lehessen erezni es ertelme legyen;P); alap lenne egy normalis kormany es FFB beallitas (egyelore gamepad-re van optimalizalva es/vagy 360 fokos kormanyra); stb.
Igazabol nincs nagy baj vele, meg igy is hasznalhato lenne, ha osszejonne rendszeresen jonehany ember, akik hasonlo stilusban nyomjak (no help, lekorlatozva szigoruan, kotelezo nezet, kormany, normalisan), akkor jo fun race-eket lehetne tolni vele. Jok az autopk, jok a palyak, es meg vezetni is eleg jo.
De sajnos, a hianyossagok miatt – foleg kormany beallitas –, ezzel nem fognak komolyan foglalkozni.
De most a kérdés az, hogy amikor 15ös lettem, kapnom kellett volna egy kocsit, vagy sem😊
E-bucks - csak valódi pénzért vehetsz...
Ne haragudj de nem teljesen világos. Tehát akkor a "free" azt jelenti, hogy nem kell rá e-pénzt költeni? Akkor ez nem bug, hogy nem kaptam kocsit ezeken a szinteken? Mert ez így elég lehangoló, hogy 15ös vagyok, de még mennem kell vagy 10 darab 20 körös versenyt, hogy meg legyen a Cr-em egy B-s kocsira:/
És nézzétek meg itt az #1046 os hozzászólást! 😉
B kategóriás kocsik közül én a Z4 et ajánlom. XFR jaguár bivaly, de a Z4 vezethetõbb. Mindkettõ ingyenes a játékban amúgy.. Mármint játékpénzért (Cr) kapható. 😊
Nemrég kezdtem a játékot, egész tetszetõs, csak vannak benne nagyon idegesítõ dolgok. Az elsõ, és talán legbosszantóbb, hogy van egy maxos Sciroccom, ami ugye C-s kocsi, és akármit csinálok az pl. RX7esek úgy állva hagynak, hogy köpni-nyelni nem tudok. Pénzem meg nincs arra, hogy most minden kocsit egytõl egyik kipróbáljak. Szóval, az lenne a kérdésem, hogy B-s kocsik közül melyiket ajánlanátok? Pénzem mondjuk még egyikre sincs, mert amikor 15ös lettem, a játék kiszúrta a szemem 1000 CR-rel, így most van kb. 30 ezrem, ami semmire nem elég.
JA IGEN, és ezek az 5-10-15-20.... szintenként kiváltható ingyen kocsik még most is élnek? Mert én eddig egyet sem kaptam... semmi levelet még hasonlóról sem.
Köszönöm a válaszokat elõre is!
Szép estét!
Ne vicceljünk kérem! Azért nem lehet billentyûzettel egy épkézláb kört menni ALEXEASE? 😊
Az ACR szimulátor!
Bar ez sajnos itt arkad kategoria, nem biztos hogy van ra igeny:/
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
FELHÍVÁS!! Csatlakozzatok a "The Brigade" klubhoz!
Üdvözlök minden kedves ACR versenyzõt, legyen az gyakorlott pilóta, vagy épp csak a játékkal ismerkedõ "lelkes amatõr"!
G27rulez az ACR nick nevem a játékban.
Én már immáron több, mint egy éve vagyok aktív felhasználója a játéknak, már egy ideje elértem a 40.(legmagasabb) szintet és mindemellett arany fokozatú BETA tesztelõ és "alapító tag" vagyok. Számos autóval ott vagyok a leggyorsabbak közt (több 2. helyem is van bizonyos pályákon) és amit tudni lehet rólam az a legfontosabb, hogy a fairplay híve vagyok maximálisan.
A hét folyamán az ACR-ben megjelentek a klubok!
Szeretném, ha a magyar ACR-esek egy klubba csoportosulnának, arra törekedve, hogy minél magasabb szintre juttassuk klubunkat. Mindezt úgy, hogy megtartjuk a fairplayt és a játék lehetõ legmagasabb élvezete mellett!
Tehát csatlakozzatok klubomba, melynek neve: "The Brigade"
Versenyezzünk együtt!
G27rulez (Fxrrulez)
Segítségre lenne szükségem!
Logitech MOMO Racing kormányhoz keresek pedált!
Ha esetleg valakinek lenne elfekvõben jól mûködõ eladó darabja, én megvenném tõle.
Választ priviben.[/off]
NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y