Auto Club Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
-majdnem az összes autó elérhetõ Cr(kreditért, tehát ingyenesen,csak a szintet kell elérni)
-Rank 50 lett az új max szint
-megváltozott a tunig rendszer
-matchmaking is vátozott skill alapúra
stb.
#1136 ETS2Player
1.versenyzel (vagy meghackeled a játékot<#hehe>#hehe>)
2.lehet indítani új versenyt ahol kiválasztod a pályát,idõjárást stb.
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
csak multiplayer quick race-t lehet menni nincs is más multi lehetõség ?
(Nem F1, billel talan el sem indul, es 100E Ft-os tetel:))
remélem billentyûzettel is lehet tolni. :D
De az SRW is tele van NFS-szokevenyekkel, foleg a QuickRace resze, az messze nem a szimulatorrol szol;)
Offline gyakorlatilag nincs benne, csak Hotlap, de az meg egyedul korozgetes neha uridok ellen;)
Az iR az egyetlen, ami szimulator, tokeletesen szervezett online resz, folyamatos szerverekkel, tobb tucat sorozattal.
De nem hinnem hogy arra vagyna;D
nem rossz, szép is, a fizika is elmegy.
sajna nem tudok olyan autós MMO-t, ahol pályaversenyek vannak, akár 10-20-30 player egyszerre. gumikopás, üzemanyag, xp szerzés, világbajnokság stb..
vagy ti tudtok ilyet?
"Nulla tenaci invia est via"
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDÕDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
alig bírtam így körbemenni a pályán, de így is 20mp fölött kapott a második helyen lévõ AI, az utolsó helyrõl indulva, az elsõ kanyarban már másodikként fordultam :-/
kuplung nincs sztem, de én továbbra is maradtam a gémpadnál, több nem kell ehhez a jétékhoz :D
Az AI-t kulon kertem, de valszeg nem miattam tettek bele:D Kivancsi vagyok milyen, lett igy elsore?
- ai ellenfelek egyjátékos módban
- 3 agresszív ütközés után automata kizárás a versenybõl
- a segítségeket már a pause menüben lehet állítani (sokkal jobb volt elõtte.....)
- egyéb funkciók is bekerültek a menûbe (hud, hangok stb)
- gyakorlásnál összelehet vetni az idõket a többi versenyzõ idejével, akár egy autótípusra is

Ez a tavolsag tetszik, bar jobb lenne kozelebb, de itt hirtelen ennyi volt a hasznalhato.
Peldaul igy (masik jatek, masik auto, raadasul YT-bol kivagva<#zavart1>#zavart1> Igy volt a leggyorsabb:P]

Igaz, csak 1280×720-ban hasznalom es antialiasing nelkul. De ha jobb gepem lenne, akkor is igy hasznalnam:D
Lehet hogy valamelyik AA resze bugos es/vagy a memoriakezeles, mert latom full HD-ben tolod (az 2,5× annyi adat kezeles).
Most irhatnam, hogy nincs FOV es pilota pozicio allitas sem, de ez felesleges, mert egyelore ez az egy bena cockpit nezet van csak:)
De akkor legalabb a motorhazteto nezetrol levehetnek a dinamikat, mert idegesitoen ide-oda hintazik.
bár én 1920-ban játszom, 1280-ban megvan a 60fps nekem is :)
viszont ez a kormányfogás még mindig borzalmas :DD

(i5 3,4gzhz-es proci, gigás vga, 8giga ram)
Spa-ban 30al alig bírtam a hajtûben elfordulni, de imádom ezt a kis Volvo-t :D
zseniális játék lehetne ha egy több törõdést kapna és lenne egy kis reklámja :)
Jok a felszarado ivek (nem csak latvanyra), tenyleg jol osszeraktak.
A videofelvetel necces, mert valamivel osszeakad. Eleve a jatek fixalja 60fps-re a frissitest, es hiaba felvetel kozben is a 60, megis receg, torik a kep, kicsit beszaggat. De azert hasznalhato lett.
Ezert irtam, hogy ahhoz kepest hogy friss az eso, jol mukodik.
Visszajatszast sosem neztem:D
az esõ nagyon hangulatos és meglepõ módon az alagút jelentõs része száraz, csak ott van víz ahova tényleg befolyhat vagy befújhatja szél :))
nekem még egy pause gomb és esetleg tekergélés hiányzik a replaybõl :D
olasz pálya esõben nagyon hangulatos :))
vízfelverõdés kissé bugos, de verseny közbe így is jól néz ki :D
Az online-t szinte full arkadban toljak, az elvileg hasznalhatatlan. Pedig le lehet korlatozni teljesen, hogy milyen segitsegekkel es feltetelekkel lepjenek be. Regen probalkoztam vele, de akkor senki sem jott:)
A tartalom mar eleg jo, igazabol csak CR-rel is be lehet szerezni mindent, ami lenyeges.
Es eleg jol osztogatja, eleg hozza korozgetni (Infineon adja a legtobbet), feladatot vagy autot piszkalni (egy festes, matrica, tunin, gyors kor stb). De mindig van valami dijazott hotlap is, a vegere be lehet kerulni:)
Kiprobaltam az esot. Ahhoz kepest hogy elso probalkozas az ACR-be, teljesen hasznalhato.
Nem tudom meddig huzzak a beta-t, de ha kesobb lenne benne kormany/ffb allitas, cockpit es persze quickrace AI-val, meg fizetnek is erte 10-20$-t:)
16x élsimításnál recés minden :D
Pedig jok lettek az Archive-ok, minden autohoz tartoznak dolgok, minimal feladattal lehet EXP/CR-t gyujtogetni. Sot visszamenoleg is megadja, ha egy-egy autohoz volt valami extra, most hogy beleptem, feldobott vagy 10 ablakot nyeremenyekkel (korabban tunningolt, piszkalt autok vagy valami hasonlo).
De a H-Pattern/kuplung meg mindig szar:/
Otlet?
A palyavalasztast elbaltaztak:/
Es ami meg mindig szar vagy nem jottem ra a trukre: korrekt hogy lekezeli a H-patter valtot, es az is hogy recseg a valto es belassul rossz valtasnal.
De mivel NINCS kuplung allitasi lehetoseg, igy hiaba kulungolok, nem hasznalja, igy mindig recseg:DDD Ez most miert?!
Eddig is hasznaltam, bar felesleges volt, de megis erzesre jobb ugy autot vezetni, ahogy kellene igazabol is. De most igy hasznalhatatlan.
Valami otlet, mert a ottani jatekosok leszarjak (95%-ban arkadban tolja), hivatalosan meg semmi valasz?
Kivancsi voltam mikor kerul bele, mert korabban mar jo idojaras cuccokat csinaltak. Bar korabban a cockpit-juk is jo volt, az meg most nincs:)
Valszeg ezzel a beta ACR-rel hasonlo a vegcel, mint a CARS-nal, folyamatosan fejleszteni es ujrairni az engine-t, mikorben elesben, fizetosen teszteltetik;D