1291
-
#1171 A Focushoz kicst kevés az 540 fok . Alászedi mint a barom egy milliméter fordítástól :))) -
#1170 sokat nem foglalkoztam vele, talán holnap lesz rá valamennyi idő ...Eddig szinte csak bekapcsoltam és mentem vele egy picit ... -
#1169 -
#1168 Kozben SRW konvertben is segedkeztem egesznap, talan egyszer onnan is atkerul valami jofajta utcai cucc az rF2-be:P Bar huzos munka, kicsi ra az esely:/ -
#1167 Azert is irtam meg multkor, hogy a 900 a nagyon sok neki, nem is erdemes probalkozni vele. Meg a 720 is necces.
Az F1 2012 is 360–540-en szereti (csak ott van ra allitas), bar az F1:) -
#1166 Azon én is gondolkodtam, hogy átkalibrálom kevesebbre ... -
#1165 Megneztem kozben az FFB-t is.
Nalam a driverben 900 fok van, es ha a jatekban 540-re kalibralom (jobbra-balra 270-270 fok), akkor alapbol is teljesen hasznalhato. Foleg a nehezebb, izmosabb cuccok.
Kozepen kicsit fityeg (F1 2013 style:P), de itt az utcai/sportautoknal betudjuk a tuti szervonak (F1-nel mar nem:P).
De ha a driverben rahuzol 50% Spring-et, szerintem mar teljesen jo kozepen is.
Mentem nehany kort a Nissan GTR-rel, es ehhez kepest a SimBin RaceRoom arkad sinauto:DDDD -
#1164 Ez gyujogetos progi:P Ha tudnam, akkor sem vennem meg az osszes autot egyben, elmulna az elvezet:) Szivesen kuldenek nehany ezer Cr-t, de dem lehet.
Hozz a gyerekeknek nehany tabla csokit, es bermunkaban korozgessenek neked Daytona-n:D
Vagy tegyel egy felteglat a pedalra, a fal ugyis megfogja az autot, aztan had menjen korbe-korbe:DDDD -
#1163 sokféle autót kipróbáltam itt kakucsring-n (sajnos nem egy dimb-domb), nagyon nagy különbségek vannak kormányreakciókban. Van egy alap különbség az első kerekes és a hátsó kerekes autók közt, ez a kettő teljesen külön fejezet, legtöbbet persze első kerekes autókat néztem, Civic-Ibiza-Golf-Octavia meg pár gyengébbet is...a saját Golf-m is másként jelez 180-s és másként 205-s gumikon, széria futómű állításon, csak széles gumival gyakorlatilag felborultam volna ha nem számítok rá, annyira aláfordult a kerék. Tempón eltekerem, és a gumi akkorát fog, hogy kiszed(né)i a kezemből a kormányt és alászedi hogy borulna az autó.
A Volvo480-m egyébként az egyik legjobb volt ilyen szempontból...nem vagyok igazi szaki, nem tudom milyen futómű volt alatta, de az zseniálisan kanyarodott, és mindent engedett fogni.
Sztem kb. soha nem lesz életszerű FFB játékban...ami van az addig amíg az autó megy addig nem rossz, szélsőséges helyzeteket meg nem fog visszaadni mert lehet hogy az már kellemetlen lehet a felhasználó számára. ....bár azért még véleményes, mert a G25 jobb volt mint a jelenlegi kormányom...és még piszok kíváncsi lennék egy profi szimes kormányra. -
#1162 Es csak erdekessegnek, megmericskeltem mennyi az annyi.
1 percenkent 145 Credit-et ad (kikapcsolt segitsegekkel)
Ehhez adja hozza az auto szorzojaval megnovelt Credit-et. Pl.:
-
#1161 Igen, alapbol nem rossz az FFB, ez kozelebb van a valosaghoz, mint sokszor az allatul kozepre huzo, brutalisan rugodzo FFB-k:) Csak en szeretem kicsit jobban erezni:P
Amugy a Focus sem rossz, mert amig nem tekerem ala, es nem porog a diffi miatt, addig jo. Csak lehetne alapbol is erosebb.
De FFB erzesnel az is szamit, hogy hagy fokra van kalibralva a progi. Minnel kevesebb, annal rovidebb uton jar, arra zamolja, kemenyebb, kozvetlenebb a kormanyzas. De egy ido utan mar keves, rangat es hasznalhatatlan:D
Allitas kellene, de benaznak ezek, ugy mint a NASCAR-nal:D -
#1160 Ha a segitsegeket a weboldalon (Edit Profil) kapcsolgatod ki, akkor azt mindet megjegyzi. Csak a Blip-et es a Dinamikus Kormanyattetel segitseget (vagy miat) kapcsolgatja be autonkent.
Valoszinuleg az nem segitseg, hanem inkabb autofuggo beallitas (amelyik a valtasnal elektronikus, es a kormanyszog elteresek miatt). -
#1159 Sztem kis túlzással hasonlít az eredetire, persze nem egyforma profilt használunk FFB-re,..de nekem tök jó érzésem volt a Focus-nál, pár hónapja meghajtottam hugi Focus-t (hiteles és 1.6 családi szekér szal nem dicsekszem vele), és nagyon ilyen, persze élőbb, de a kormány könnyű, teljesen bolond módjára lehet tekergetni amikor már a kasztni is kormányoz.
Persze egy STi más, más a kormány visszajelzése is mint egy ilyen puha ghia 1.6-nak...de azért azzal nem volt bajom.......persze alapvetően van bajom a szimek FFB-jével, de már arra jutottam hogy valszeg veszélyes lenne, ha a kormány tekerné magát, ahogy az életben, nem pedig az ember a kormányt. -
#1158 Nekem még csak max a focusra futtya :) -
#1157 ki kell lőni task-ból :D ...valszeg a prémiumos hétvége miatt, vagy nem tudom, mert az online versenyek hiba nélkül lemennek, az AI ellen, vagy magányosan körözgetős futamok viszont beragadnak..
De egyébként jó sztem, nem mindegy milyen autó, és a játékon belül ki kell iktatni a segítségeket első alkalommal minden autónál, ahogy Alex írta...Ennél az Infinity-nél leseggeltem, nagy semmi volt, aztán lehúztam a csúszkákat, és kétszer falaztam is Spa-ban kigyorson.. :)
-
#1156 Sajnos semmi FFB-t nem lehet allitani benne:/ Talan ha felhuzod a profilba a Springs/Damper reszt, talan jobb (az mas, normalis programot elvileg nem zavar be).
Alapbol nem lenne rossz az FFB, de sajnos kicsit gyenge, es valszeg az egesz kormanyzas a nagytobbseg (arkad) miatt olyan amilyen.
A kissebb, elsokerekes, gyengebb autok valoban gazosak FFB-re, meg ez a Premium Ford sem tetszik. De a normalisabb autok mar eleg jok. OK, nem rF2/iR, mert ez PhysX alapu, de hasznalhato.
Sajnos kell 1-2 normalisabb auto, hogy elvezetesebb legyen. De utana megeri:P
Sose nezek replayt, de ha jol emlekszem, es ha nem valtozott azota, akkor SEHOGY:DDDDDD ALT-F4 :D -
#1155 FFb nagyon nem jön be nekem, semmi erő nincs benne csak hangos mint az állat, szét zizegteti a fogaskerekeket ! :)
replayből hogy lehet kilépni ? :) -
#1154 Es a nagy ACR elfoglaltsag kozben, kicsit odakapattam a sult oldalast, de nem, igy jobb lesz:PPPP -
#1153 A Volvora nem emlekszem, de az Infiniti biztos jo, meg tunning nelkul is. A max tunnin 1000Cr:)
De ilyenkor, amikor van ra lehetoseg (ingyen Premium Hotlap), erdemesebb azt hasznalni, mivel amig az Eclipse/Volvo/Infiniti 5–20%-ot ad, addig ez a Focus 120%-ot;)
Ezen az Orosz palyan 10 kor az elozokkel ~2000Cr, addig a Focus-szal ~6000Cr. -
#1152 ...bár hülye vagyok eclipse GT is elérhető, meg a másik is...most a Volvo S60 AWD a kiszemelt. -
#1151 alacsonyan :D 50ezer alatt vagyok még :)
-
#1150 De ha jol lattam, most ezekert a Premium Hotlapokert (10 kor a Focus RS-sel, ami 125%-os) 5-6000Cr kozott fizet. Nehany probalkzasbol gyorsan osszejon egy jobb auto;)
Mar az Eclipse GT vagy az Infiniti G37 is nagysagrenddel jobb mint az alapok. Bar van valami EX pontszam limit a vasarlasnal, az nem tudom hogy all... -
#1149 Ezt is erdemes nezegetni: weekly-events-calendar Ez az eheti.
Ehhez mondjuk kell az auto is, de eleg vegyes, ki lehet fogni olyat ami meg van.
Raadasul, amig a hetvegi Premium Hotlapon +600 ember indul es 3 napig tart, addig ezek 1 naposak es <100 ember. -
#1148 Nem olvastam utana, de az autolistak upgrade-ei alapjan, az a tunning hely CSAK arra az autora vonatkozik!!!!!! -
#1147 En ugy tornaztam fel a dolgokat, hogy kicsit aldoztam ra:P
Mivel mar legalabb 2 eve haznalom, bar ritkan, zart beta-s is voltam, tetszik is, igy belefert egyszer 18EUR (Extra Larger Starter pack).
Ezert adtak 2200EBucks-ot (atvaltva 220000Cr), nehany festest es matricat (ami lenyegtelen), es egy tuti autot (Nissan GT-R).
A sima TopUp Pack-hoz kepest (ami hasonlo osszeg), ez 160Cr/Eb-ra jott ki, mig az ottani csak 120Cr/Eb. Mar ez is valami:P
Raadasul a Nissan 205%-ban fizet Ex/Cr-t, ami mar eleg jo.
Az EBucks-ot nem koltom, csak Premium Account-ra, ami 1 napra 100, 3 napra 250 EBucks.
Ezt is akkor, amikor hetvegi dupla akcio van:P
Igy ilyenkor, kifizetek 100EBucks-ot a Premumert (ami 10000Cr), amiert kapok 50% pluszt.
Igy az nap, amikor raszanom az idot, akkor a hetvegi buli +200%, a Premium +50%, es ha gyors autoval megyek (pl. Nissan amit kaptam/vettem) +205%;)
Ha jol emlekszem, egy ilyen komboval, Silverstone-on 10 kor 20000Cr-t fizet:)
Azzal gyorsan osszejott nehany kredit, vagyis boven megeri (a 400000Cr az 4000EBucks, ami ~30EUR).
-
#1146 Szerintem pont az a palya nem fizet a Premiumon, hanem a masik, a kikotos:) Legalabbis a hir alapjan. Lehet erdemesebb a masikkal (is) probalkozni.
http://autoclubrevolution.com/en/news/news/1335/premium-car-weekend---focus-rs
En ilyenert nem fizetek egyelore, bar lehet hogy megeri. A 100Bucks az igazabol 10000Cr (atvaltasnal). Bar tunningot nem lehet Cr-ert venni, de nem art tudni, hogy megerje.
Azt nem tudom, hogy mindegyiknel kinyillik vagy csak annal, en sem mertem kiprobalni:P Mivel 1EUR = ~150Bucks igy kicsit draga lenne 1 autohoz 1 tunning helyert.
-
#1145 kitöltöttem minden hülyeséget :)
Azt mond meg a 100 Epénzt amit kapunk, elköltsem upgrade helyre?..egyáltalán az így megvásárolt upgrade hely az minden autóra érvényes, vagy csak erre az egyre?
Mert jelenleg 4 upgrade-l megyek, 9. vagyok Moscow Red Heat pálya Premium Weekend-n, még egy upgrade-t kinyitok XP-ből, szal a megcélzott 25-ben benne leszek (10ezer CR-t néztem ki)..csak sajnos nem fog kiférni ideálisan,azaz most van 10 upgrade pontom, a kinyitott slot ad 50-t...ez így még csak 60, én viszont a 70-be kerülő súlycsökkentést raknám be :(
...és még ott a másik fék, amit szintén jó lenne betenni...szal szívesen kinyitnám a kapott Epénzből, de nem tudom minden autónál nyitja a slot-t, vagy csak ennél...mert ha csak itt, akkor várok egy jobb autóra. -
#1144 Az elejen olcsobbak az autok, de lehet is boven gyujtogetni.
Erdemes kitolteni minden hulyeseget a profilon, azert is ad nehany ezer kreditet.
Erdemes a meglevo autoknal megnezni a HOME menunel az autohoz tartozo Car Achievements reszt. Egyszer „feladatok” vannak: menj itt-ott bizonyos idot; menj 5 kulonfele palyan; fesd at az autot; tegyel ra matricat; tegyel ra 3 tunningot; stb. Nem kerulnek semmibe, nehany ezer keditet is ad, es meg a koridovadaszattal krdeditet is ad;)
Vannak naponta Community Challenge-ek. Bar azokhoz kell az auto is, de ha megvan, hiaba 99%-os az arkadosok aranya, valszeg jo a buntetes, az elso 100-ba be lehet kerulni. Azis credit.
De most van Premium Car Weekend is (Ford Focus). Ahoz adjak az autot, nem kell megvenni, azzal is osszejohet nehany ezer credit.
Bar ez a Focus eleg gazos, nekem gyenge az FFB-je, elsokerekes, gyorsan alafordul, szetkapcsol a diffi, aztan csak porog a kerek:) Ami nem rossz, de erosebb FFB-vel jobb lenne:/
A segitsegeket tobbszor erdemes megnezni, biztos ki legyen kapcsolva. A portalon es a progiban is. Egyszer jobb lesz, masreszt tobb Credit-et ad az elszamolasnal (most nem irja, de regebben eleg jo szorzoval ment, valszge most is).
De szamit az auto is. Az autoknak van Bonus-a, szazalekban irja, hogy mennyivel szorozza a kapott Ex/Cr-t. Egy komolyabb autonal azert nem mindegy, foleg ha 240%-os, hogy ugyanannyi kreditert csak keveseb mint fele idot kell eltolteni a palyan.
Az alap autok 0–10%-ot adnak, a komolyabbak 50-250%-ot:) -
#1143 Igen a kisautoknal meg nem jonnek ki a josagok, de mar ott is erezni, hogy nem olyan rossz.
A nagyobbak mar nagysagrenddel elvezetesebbek. Es nem csak azert mert gyors, hanem a gyorsasaggal, erovel parhuzamosan a kezeles is nehezebb, elvezetesebb, gepeezkedosebb stb.
Szerencsere itt nem gagyiztak el a tunningot, itt nem azt jelenti, hogy szupergyors sinauto lesz belole, hanem egy eros, gyors de odafigyelos. -
#1142 Egyenlőre kellemes csalódás ez a progi, egészen jól mozognak az autók..persze még csak 'gyík' autókat hajtok, de azok elég jók. -
#1141 na.... mi az Isten...? Izíítottam, láttam, karbantartás volt késő délután, mondom, leszarom stb stb, kitérdekel... Most viszont mintha le akarna tölteni a launcher fájlokat, ami már jó jel :D Lehet, csak mondani kell, hogy "Múkodj" és kész? Most meló, holnap megpróbálom kipróbálni -
#1140 XP... nem eredeti... instabil... :) Remélem, alkotnak valamit ők, mert én nem tudok alkotni itthon semmit :D -
Nitrobrain #1139 A hangoutban volt egy csávó aki erre panaszkodott, hogy nem indul a game arra jutottak, hogy valamiért Win XP-n a legutolsó frissités óta nem műxik a játék. De már elvileg dolgoznak rajta. Neked mi van fenn xp vagy 7(vagy más)? -
#1138 a weboldalra be tudok lépni, de a launcherrel gondjaim vannak. Érdekes: pár hete július elején jól ment 2 napig, aztán egyszer scak nem indul a launcher... Annyira nem is volt kedvem utánaolvasni,azóta offline vagyok. -
Nitrobrain #1137 Na írok már egy kicsit, mert újra előszedtem a játékot. A tegnapi patch-el jött pár újítás pl:
-majdnem az összes autó elérhető Cr(kreditért, tehát ingyenesen,csak a szintet kell elérni)
-Rank 50 lett az új max szint
-megváltozott a tunig rendszer
-matchmaking is vátozott skill alapúra
stb.
#1136 ETS2Player
1.versenyzel (vagy meghackeled a játékot)
2.lehet indítani új versenyt ahol kiválasztod a pályát,időjárást stb. -
ETS2Player #1136 Sziasztok most kezdtem a játékot hogy lehet gyorsan sok pénzhez jutni ?
csak multiplayer quick race-t lehet menni nincs is más multi lehetőség ? -
#1135 holnap kipróbálom , legutóbb ősszel mentem vele. Addig ma este melóban youtube-on nézek pár vidit -
#1134 -
#1133 Ja, tenyleg, az uj verziokban mar lehet egerrel meg tapipaddal is nyomulni;DDD Bar az ertelme ennel a programnal szinte nulla. -
hNeo2 #1132 megkerestem. egérrel kormányoztam. :PPP