1291
-
#256 Ma indul a Nyílt Béta. Mindenki arra vár, hogy elindítsák a szervereket.
Igen ő az a Szabi.
Nem hinném, hogy 15 körül kapsz ilyen kormányokat, a G25 használtan is megvan 25-30.000, persze érthető is, hogy miért. -
tutika14 #255 Miért nem megy a szerver?
Ingyen bármit el lehet érni vagy csak egy két kocsi + pálya és fizetni kell? -
tutika14 #254 Amúgy Szabi te vagy az Worldből ugye? Én TibeoHUN vagyok :) -
tutika14 #253 15 körül lehet olyat kapni? vagy mennyiben vannak? -
#252 Hozzám vághatnának egyet. -
#250 OK, megkoszonom! ;) -
KaBuTo666 #249 Nyugee, mivel béta ezért nem szidtam le! De ha nem lesz béta és ugyan ez jön elő...pm-ben fogom neked leszidni ezt az egészet! -
#247 De egy zart BETA-t ne is hasonlits egy teljesen kesz jatekhoz, sose fog ugy mukodni;) Raadasul, ez teljesen ingyenes, „kis” ceg, nem EA. -
KaBuTo666 #246 Jó lenne ez az egész, csak az a helyzet hogy nálam még mindig nem tud hozzájuk csatlakozni a launcher hogy letöltse azt a nemtom hány gigát. Minden megoldást kipróbáltam már...Amúgy ilyesmi problémám még nem volt egy játékkal se, nfs world is ment és sok mmorpgnél se volt gond mint ahogy a multiplayer játékoknál se. Ez van. -
#245 Éppen ezt nézegettem...
-
#242 Na látom már alakul, banner is van. Most már csak induljon a játék. -
janihunk #241 Köszi, remélem minél hamarabb nyitnak. -
#240 Keresd meg őket a keresővel.
Vagy itt a link: https://twitter.com/#!/AutoClubRev -
janihunk #239 Errort ír face ra is meg twit-re is. -
unrealnoise #238 én nem tudom, kövesd őket twitteren, onnan fogod leghamarabb megtudni. -
janihunk #237 Mikor kezdődik a nyílt béta? Azt tudom hogy ma, de időpont nincs? -
#235 Ezek angolok ha jól tudom, ott még csak fél hét van, 9-nél hamarabb tuti nem állnak munkába... -
#234 Én is azt várom. Szerintem estére fognak újraindulni. -
#233 Ha lesz addig normális verdám, meg egyáltalán játék, akkor felőlem mehet.
Csak induljon mááááárárr... -
petecz #232 Holnap akkor este közös sg-s verseny? -
#231 Leghamarabb 8-9 tájban, de szerintem majd csak este fele... Addig alszok egy jó nagyot... -
#230 Vajon holnap hánytól lehet majd regisztrálni? -
#229 5 eve installtam, tokeletesen megy;)
Hardware-t ugy sem tudok meg egy jodarabig venni, vagyis jo lesz ez meg sokaig;)
ui.: Vagyis nem biztos, mert allitolag az AC mar csak Win7+ fog menni, a DX11 miatt. Igaz, hogy a kartyam sem viszi a DX11-et, vagyis ha nem lesz visszafele valahogy kompatibilis, akkor bukta lesz:) -
unrealnoise #228 még mindig XP? :D Ejhhh. :D -
#227 Gozom sincs a laptopokrol, de a sokeves gepemen Ultra beallitasokon tokeletesen megy 1600×900-ban (Q9550, 4GB, 285GTX1GB, XP SP3). -
#226 Én is nagyon kíváncsi vagyok rá.
Esetleg tudtok valamit a gépigényéről?
Nekem egy ilyen laptopom van: AMD Athlon(tm) II Dual-Core M320, 2 GB Ram, Ati Mobility Radeon HD 4200.
Van rá valami esély, hogy akár minimumon elinduljon a játék? -
#225 Na akkor elméletileg holnap már kipróbálhatom én is. Sajna nem kaptam kulcsot így alig várom hogy mehessek pár kört... -
#223 Negyedoras interju, uj autok, uj palyak, egyeb infok:
-
RYO21 #221 Van benne Bentley continental? -
janihunk #220 hmm akkor majd próba
-
janihunk #218 Mihez tudnád hasonlítani a játékot am? Én még nem láttam csak ezért kérdem. Forza 3? Vagy ilyesmi? -
janihunk #217 haverom kapott valahonnan egy béta kulcsot:D Nem is regizet sehová. -
janihunk #215 Ennek most megy bétája nem? -
#212 Koszi! :)
Remenykedem benne, hogy lesz hozza cockpit, mert a tobbi jatekukban, ami dobozos, abban van es eleg jo. -
#211 Akkor nem is 300, hanem 400 verseny:) Nem kell nekem az a Tier 4 :) -
#209 gondolam rád is a kérdöiv kitölésekor és a belsö nézetet is beleirtam:)
én még azota sem tudok versenyezni,csak az emilek váltogatják egymást meg a bug reportok:))) -
#206 Mi kell a negyes szinthez? Csak a chat-ben neztem ra, de ott mint ha azt irtak volna, hogy 25-os rank es/vagy 300 verseny?! Ahhoz sokat kellene mennem, annyit nem er az egesz:) -
#204 Sose neztem kivulrol;)
Bekapcsolt segitsegekkel?!:)) -
#201 Meg hogy most minden auto 1CR, vagyis ki lehet probalni mindent;)
De igazabol 20-an allnak le, ket napra, mindent resetelnek, nullaznak, es 22-en indul az Open Beta.
Az autokkal nincs bajom, de negy dolgot azert csinalhatnanak vele az OB-ig: meg 2-3 palya, cockpit nezet, tukrok, normalis kormany/FFB allitas.
Tudom, ez „nem az” a jatek, de szim mellett teljesen jo lenne fun-ra, csak ahhoz legalabb a kormanyzast rendbe kellene rakni. -
#200 azt nem tettem hozzá,hogy minden béta teszter kap valami ajándékot:)