1291
Auto_Club_Revolution.png
  • Ryder159
    Aszongya nekem twitteren: Head to http://autoclubrevolution.com to register!

Na most akkor melyikünk a hülye?
  • janihunk
    Hát ezek se normálisak. Minek a nyílt béta ha nem is lehet tesztelni csak akinek már eddig is meg volt?
  • bboyatty
    Beleszarok, megyek aludni nem fogom az agyam főzni ilyen szarsággal, majd ha lehet regisztrálni normálisan majd szóljanak.
  • Ryder159
    De jó. Az első akadály, hogy nincs register az oldalon...
  • bboyatty
    Na jó rohadjanak meg, még nem játszottam a játékkal de már felkúrja az agyam.
    Hogy tudom meglátogatni az adott URL:-t ha nincs ott semmi olyan?
  • bboyatty
    "Hi, Congratulations, you have successfully registered your interest in being a Beta Tester for Auto Club Revolution. Please confirm your email address by visiting the following URL: ------------------------------------------------------------------------------------- /en/confirm_email?GUID=936006b9574f478ba8f72a2648ece696 ------------------------------------------------------------------------------------- After confirming your email address you will be placed on the official waiting list to receive a Beta Key."
    Hogy confirmoljam az e-mailem ha nincs link amire rámenjek???
  • Ryder159
    De hogyan kell regisztrálni???
  • Alexease
    Meg nem neztem at teljesen, de meg megvannak a CR-pontok is (adott a close beta miatt), azokkal is lehetett vasarolni (CR-t lehet a versenyekert kapni).

Azert regeljel, ha tudsz, az ingyen van, 1 autot ingyen ad hozza;)
  • Alexease
    Vegre van visszapillanto;)
  • bboyatty
    Komoly? Akkor be sem regizek.(nem is igazán akar engedni, mindig oops meg valami piros írás)
  • Alexease
    Ugy nez ki, ez valoban penzes lett:)
  • Alexease
    Download... :)
  • Ryder159
    A weboldal már meg
  • Alexease
    En utoljara az Insane miatt akartam fenn maradni, 12 evvel ezelott:) Este elkezdtem letolteni a demo-t (kb. 30-40 Mbyte lehetett:P), es ugy volt, hogy hajnali 4-re lejon;) De inkabb lefekudtem, es beallitottam az ebresztoorat;)
  • bboyatty
    Most meg ezt írták FB-n, lehet mégis fenn maradok?
    "Last checks of the cars, tyres pressure and fuel level - we are nearly there guys!"
  • bboyatty
    Nem úgy nézem, hogy ma készen lenne a játék, habár van pár óra csúszás de nem fogok fenn maradni csak azért, hogy regizzek.
  • bboyatty
    Nekem a TVR és a Vauxhallon kívül minden jöhet.
  • Ryder159
    Hát reménykedek benne, mert az a helyzet hogy én nem szoktam olyan autót megvenni más játékban sem ami nem tetszik. És ezek közül nálam csak a BMW és a Corvette jöhet szóba. Szóval már az elején bajba lennék. Kezdésnek remélem lehet valami mást választani az OPEL-en kívül...
  • Alexease
    Az osszes auto ingyenes, semmiert nem kell fizetni. Gondolom ezek azok az autok, amelyeket a class eleresekor ingyen odaad. A tobbit szokas szerint, CR-pontokert lehet megvenni, amelyeket versenyeken szerzel meg.
    Elvileg, ha nem valtozott azota a dolog;)
  • Ryder159
    Úgy értettem ingyen, hogy nem kell fizetni érte. Ha minden kategórában csak egy ingyen verda lesz akkor rohadt egyhangú versenyek lesznek.
  • Alexease
    Miert mindet „ingyen” akarod?!;) Valamiert csak kelljen versenyezni is:)
  • Ryder159
    http://ow.ly/i/wxpB
    Csak ennyi az ingyenes autó???
  • Ryder159
    Igen erre én is gondoltam, szóval ma még kibírom valahogy Battlefield-el.
  • Alexease
    Raadasul, abban a pillanatban, ahogy beindul a szerver, raugrik az osszes zart betas es az osszes tobbi uj erdeklodo, igy azonnal behalnak a szerverek (amelyek eddig sem voltak a toppon), igy lehet varni holnapig ;)
  • Alexease
    Tenyleg;) Pedig meg olvastam is, csak valamiert az rovidebbnek tunt:)
  • bboyatty
    Ez is igaz.
  • Alexease
    Volt mar?
    Open Beta Notes + FAQ
  • Ryder159
    23:59:59 is még ma van
  • Alexease
    Ahoz kepest, sajnos elegge kontroler-style a kormanyzas/FFB :) De szerencsere, meg eppen a hasznalhato kategoria.
  • tutika14
    én ma már biztos nem fogom xD
  • bboyatty
    Kezdem azt hinni, hogy ma már nem fogom játszani.
  • tutika14
    legalább addig le lehetne tölteni....
  • janihunk
    Helyes.
  • janihunk
    Amúgy gépigénye mi?
  • tutika14
    botrányos.... kiszámoltam több mint 60 ropi ha rendeled XD
  • tutika14
    http://www.center.hu/archivum/akciok/2007_02/logitech_g25_racing_wheel_3.html 45.900 + ÁFA !!!!! az áfa ugye +27%-ot jelent....
  • tutika14
    jó lenne de rohadt drága a kurva szájukat.... én azt hittem 15-20 ért már adnak G25-öt.... de nem
  • tutika14
    o.O De viszont valódi bőr borítás meg fém a közepe. kifinomult fincsi kormány :D H váltó, 3 pedál
  • Ryder159
    Most néztem, 45.000Ft
  • tutika14
    ránézek h újonnan mennyi egy ilyen kormi :)