1291
-
#300 Aszongya nekem twitteren: Head to http://autoclubrevolution.com to register!
Na most akkor melyikünk a hülye? -
janihunk #299 Hát ezek se normálisak. Minek a nyílt béta ha nem is lehet tesztelni csak akinek már eddig is meg volt? -
#298 Beleszarok, megyek aludni nem fogom az agyam főzni ilyen szarsággal, majd ha lehet regisztrálni normálisan majd szóljanak. -
#297 De jó. Az első akadály, hogy nincs register az oldalon... -
#296 Na jó rohadjanak meg, még nem játszottam a játékkal de már felkúrja az agyam.
Hogy tudom meglátogatni az adott URL:-t ha nincs ott semmi olyan? -
#295 "Hi, Congratulations, you have successfully registered your interest in being a Beta Tester for Auto Club Revolution. Please confirm your email address by visiting the following URL: ------------------------------------------------------------------------------------- /en/confirm_email?GUID=936006b9574f478ba8f72a2648ece696 ------------------------------------------------------------------------------------- After confirming your email address you will be placed on the official waiting list to receive a Beta Key."
Hogy confirmoljam az e-mailem ha nincs link amire rámenjek??? -
#294 De hogyan kell regisztrálni??? -
#293 Meg nem neztem at teljesen, de meg megvannak a CR-pontok is (adott a close beta miatt), azokkal is lehetett vasarolni (CR-t lehet a versenyekert kapni).
Azert regeljel, ha tudsz, az ingyen van, 1 autot ingyen ad hozza;) -
#292 Vegre van visszapillanto;) -
#291 Komoly? Akkor be sem regizek.(nem is igazán akar engedni, mindig oops meg valami piros írás) -
#290 Ugy nez ki, ez valoban penzes lett:) -
#289 Download... :) -
#288 A weboldal már meg -
#287 En utoljara az Insane miatt akartam fenn maradni, 12 evvel ezelott:) Este elkezdtem letolteni a demo-t (kb. 30-40 Mbyte lehetett:P), es ugy volt, hogy hajnali 4-re lejon;) De inkabb lefekudtem, es beallitottam az ebresztoorat;) -
#286 Most meg ezt írták FB-n, lehet mégis fenn maradok?
"Last checks of the cars, tyres pressure and fuel level - we are nearly there guys!" -
#285 Nem úgy nézem, hogy ma készen lenne a játék, habár van pár óra csúszás de nem fogok fenn maradni csak azért, hogy regizzek. -
#284 Nekem a TVR és a Vauxhallon kívül minden jöhet. -
#283 Hát reménykedek benne, mert az a helyzet hogy én nem szoktam olyan autót megvenni más játékban sem ami nem tetszik. És ezek közül nálam csak a BMW és a Corvette jöhet szóba. Szóval már az elején bajba lennék. Kezdésnek remélem lehet valami mást választani az OPEL-en kívül... -
#282 Az osszes auto ingyenes, semmiert nem kell fizetni. Gondolom ezek azok az autok, amelyeket a class eleresekor ingyen odaad. A tobbit szokas szerint, CR-pontokert lehet megvenni, amelyeket versenyeken szerzel meg.
Elvileg, ha nem valtozott azota a dolog;) -
#281 Úgy értettem ingyen, hogy nem kell fizetni érte. Ha minden kategórában csak egy ingyen verda lesz akkor rohadt egyhangú versenyek lesznek. -
#280 Miert mindet „ingyen” akarod?!;) Valamiert csak kelljen versenyezni is:) -
#279 http://ow.ly/i/wxpB
Csak ennyi az ingyenes autó??? -
#278 Igen erre én is gondoltam, szóval ma még kibírom valahogy Battlefield-el. -
#277 Raadasul, abban a pillanatban, ahogy beindul a szerver, raugrik az osszes zart betas es az osszes tobbi uj erdeklodo, igy azonnal behalnak a szerverek (amelyek eddig sem voltak a toppon), igy lehet varni holnapig ;) -
#276 Tenyleg;) Pedig meg olvastam is, csak valamiert az rovidebbnek tunt:) -
#275 Ez is igaz. -
#273 Volt mar?
Open Beta Notes + FAQ -
#272 23:59:59 is még ma van -
#271 Ahoz kepest, sajnos elegge kontroler-style a kormanyzas/FFB :) De szerencsere, meg eppen a hasznalhato kategoria. -
tutika14 #269 én ma már biztos nem fogom xD -
#268 Kezdem azt hinni, hogy ma már nem fogom játszani. -
tutika14 #266 legalább addig le lehetne tölteni.... -
janihunk #265 Helyes. -
janihunk #263 Amúgy gépigénye mi? -
tutika14 #262 botrányos.... kiszámoltam több mint 60 ropi ha rendeled XD -
tutika14 #261 http://www.center.hu/archivum/akciok/2007_02/logitech_g25_racing_wheel_3.html 45.900 + ÁFA !!!!! az áfa ugye +27%-ot jelent.... -
tutika14 #260 jó lenne de rohadt drága a kurva szájukat.... én azt hittem 15-20 ért már adnak G25-öt.... de nem -
tutika14 #259 o.O De viszont valódi bőr borítás meg fém a közepe. kifinomult fincsi kormány :D H váltó, 3 pedál
-
#258 Most néztem, 45.000Ft -
tutika14 #257 ránézek h újonnan mennyi egy ilyen kormi :)