1291
Auto_Club_Revolution.png
  • malter
    március 20 kedden indul a nyilt béta csekkoljátok az email fiokot
  • Fox44
    Az egy hetente, az inkább kettő lesz!:D Mivel múlt hét óta nem jött patch vagy más. Na de most nem ez a lényeg, hanem amit most kínál a program, azt sem lehet rendesen használni. Az, hogy nem tölti be a pályát, egy dolog. Bezárod, újraindítod. Másodikra általában elindul. Mondjuk nekem legtöbbször elsőre betöltötte a múlt héten, míg meg nem piszkálták a programot. Probléma ott kezdődik, hogy verseny után nem dobja fel a listán, és nem tudsz continue gombra nyomni. Nem lehet rendesen kilépni a pályáról. Volt, hogy 15 perc után sem lépett ki, hacsak be nem zártad. De, így meg elveszik az időeredmény, a fejlődés, és a pénz. Mivel fejlődés és pénz nélkül nem lehet továbblépni, nem tud az ember kipróbálni mindent, és a hibákat sem lehet jelenteni akkor. Arról nem is beszélve, hogy a nagy semmiért küzd az ember. Úgy tudom, hogy tavaly Junius vagy juliusban kezdődött a béta teszt, és azóta nem javították ki a pálya kilépkedős problémát, hát... Maradjunk annyiban, hogy max elmondom(leírom) az adott programról a véleményemet és nem szoktam károgni!) Egyébként meg tőlem nullázhatják a profilokat. Nem éltem bele magam. Nem ezért írtam.

#197:(CARS) Lehet is!) Mivel állítólag nem a legjobb fizikában, de majd ha a végleges verziót kiadják, akkor úgyis kiderül.

• Alexease
    A CARS es az rF2 fizetos alpha/beta, ha azt nem piszkalnak, akkor mar lehetne aggodni.
    De a CARS-t toljak, az rF2-ot meg immel-ammal;)
  • Alexease
    Azert 1-2 hetente szoktak patch-elni, legalabbis jonnek update cuccok. Az hogy melyik mit csinal, mire jo, az maskerdes;)

Ez beta teszt, konnyen elofordulhat, ha publikus/vegleges lesz valamikor a program, nullazzak a profilokat:) Vagyis ne eld bele magad a nagy gyujtogetesbe;) Ez csak tip, nem tudom, nem foglalkoztamn vele, kerdezd meg toluk a chat-ben, forumon.

Amugy folyamatosan dolgoznak 1-2 masik dobozos, fizetos jatekon is, igy hogy erre nem mindig marad ido, az ertheto. Ingyenes is, beta is, annyira nem lehet karogni;)
  • Fox44
    #192: Elég régóta csinálja a program, de nem csináltak ellene semmit! Rengeteg pénzt buktam miatta, meg persze nem fejlődtem semmit. Ráadásul tavaly nyár óta megy a béta tesztelése, és nem igaz, hogy azóta nem tudták volna megoldani.

#191:Ja, látszik! Nuku patch, meg semmi... erre átrendezték a profil-t. Közben valamit elbaltáztak, mivel más is jelezte, hogy a paint-nél nem jelent meg az autó.

#193:Terheltség miatt? Volt, hogy 30-40-en voltunk fent, és akkor is csinálta a hülyeségeit a program. Főidőben is kb 80-120 között szoktak lenni. A többi slot üres. Ha ennyit nem bír el, akkor kár volt létrehozni az egészet.
  • Alexease
    A letoltott file-ok kozott lattam Hockenheim-et, remelem az is lesz hamarosan;) De jo lenne meg tobb nyomvonal a palyakra, es persze cockpit:)
    Idojaras se lenne rossz, az elozo programjaikban eleg jol nezett ki.
  • Alexease
    Mostanaban kicsit docog a rendszer, vagy a fejlesztesek vagy a terheltseg miatt.

Nekem tavaly tipp-topp mukodott, neha volt csak halozati gond, de mostanaban valoban elofordul, hogy neha nem csatlakozik vagy nagyon lassan, es neha az legelso inditasra lefagy. De csak a legelsore, utana a tobbi mar jo;)
  • cifcuk
    Tegnap mentem 10 körös time trialt, hogy gyűjtsek egy kis zsetont. Mikor célba értem, csak ment körbe az autó és nem jött be az ablak. Nem kaptam érte semmit.
  • Alexease
    Mivel beta, es mindenki beta-tesztelo, alap hogy ilyenkor foglalkoznak a dologgal, de ok valoban foglakkoznak is;)

A chat-ben is ott szoktak lenni (legalabbis tavaly amikor tobbet autoztam vele), neha beugrottak, es erdeklodtek hogy minden mukodik-e, nincs valami gond stb. Ha volt valami, ujrainditottak a szervereket, piszkaltak a progit stb.
  • malter
    akinek nem indul azota sem a verseny az jelezze a alul a Tell us részben
    leadtam már több problémát,és már reagáltak mindre,már képet is kértek a log-rol stb szoval érdemes tudatni velük a problémát
  • cifcuk
    amikor verseny kezdődik a lobbyban otzt minden kivan kapcsolva.
  • cifcuk
    Ja igen, a profil/settingsben minden kivan kapcsolva de a versenyeken az eredmenynél azt írja, hogy tc meg még két dolog be van kapcsolva. (asszem racing line meg még valami)

mit csináljak? (nyomtam mentést a beállítás után)
  • Alexease
    Hulye kerdes, de gondolom minden segitseg ki van kapcsolva?:)

Szerintem nincs nagy gond az autokkal, ahoz kepest amilyen a jatek, teljesen jol mukodnek. Minden alap auto viszonylag hitvany, elegge gyari. Erdemes kanyarbemenetnel ranezni a sebessegmnerore, es akkor mar nem tunik olyan rossznak az orrtolas;)

De teny, ahoz hogy hasznalhatobbak legyenek, erdemes tuningolni oket. Elsosorban sulycsokkentes, aztan gumi, fekek, felfuggesztes, es a vegen johet a motorpiszkalas;)
  • cifcuk
    Van olyan autó ami nem teljesen alulkormányozott? Most Valami Lotus Europám van de nagyon undorító. Esetleg az M3-as bmw csapkodja jobban a seggét vagy itt minden autó csak az orrát tolja?
    Csak azért kérdem mert akkor gyűjtök creditet, és megveszem amit ajánlotok.
  • Alexease
    Sajnos a net-es resz meg elegge docog:/ A tolteskor a hosszu varakozas foleg a szinkronizalas miatt van. Ha egy embernel is szarakodik a gep, lassul, megszakad net/halo/kapcsolat, akkor a vegtelensegig "tolt" vagy el sem indul soha. Le szoktam loni.
  • unrealnoise
    ugyanez nálam is (azzal a kivétellel, hogy nálam el sem indult ma még, pedig sokszor próbáltam. kár, mert nyomatnám spa-ban :D Itt legalább nem cseszné fel az agyam a totál gagyi FFB fizika, és a látvány is meglenne, meg a közösségi felület is. :)
  • cifcuk
    ez vicc. 3 versenyből 1x tudtam belépni. A többinél csak töltött a fehér képernyővel ahol mennek a márkák felfele, de vagy 5 percig.

Miért nem tudnak kirakni valami százalékot, hogy hol tart vagy valamit. 2012 van...
  • mk452001
    Na, nekem is beindult a game, az ESET vírusírtóval volt a baja, le kellett törölnöm
  • Attila8805
    NA megoldódott.
    Beléptem a hivatalos oldalra és egyszer csak elkezdett letölteni.
  • Attila8805
    CSak annyit hogy idling.
    REndszergazdaként indítom.
    Tűzfalon át van engedve de próbáltam anélkül is.
  • Alexease
    Jobb gomb az ikonon, aztan a Tools menubol Show/Info/Download menuben nem ir valamit? Esetleg virusirto, tuzfal, Win7 jogosultsag stb.?
  • Attila8805
    Leszedtem az acr-t de nem hajlando leszedni az updateket és piros a kormány.
    Mi lehet a problem?
  • DRPCDoki
    Hétfő óta nem játszottam, azóta nem tudom, javítottak-e rajta valamit, vagy nem, de tegnap google chrome helyett mozilla firefoxot használtam és ott egy olyan verseny se volt, ami nem indult volna el. Volt viszont olyan, hogy pl. 4en voltunk, ott állt a másik 3 játékos autója, de nem indultak el, aztán verseny végén kiírta, hogy 1ikük kilépett, a másik 2 végigment. Általában amúgy jól működik a játék, mióta firefoxot használok, viszont szokott laggolni, ami nem tudom, szerver miatt van-e, mert az én netem okés az biztos, mert mindenhol máshol jó, max. az lehet a netemmel a baj esetleg, hogy messze van a szerver, szóval vagy a szerver rossz, vagy egyes emberek netje, mert nem ritka, hogy betonozzák az utat, meg van, hogy rajtnál nem akkor indulnak, amikor kéne. Betahoz képest szerintem korrekt, nem rossz játék. Amit még észrevettem, mint hibát, hogy pl. a balranézés és a jobbranézés fel van cserélve benne, legalábbis nálam ellentétesen kell beállítani, hogy jó legyen.
  • csizihungary
    Megvan, köszi.
  • Master91
    Jobb katt rá
  • csizihungary
    Ha elindítom a launchert akkor nem csinál semmit.
  • DRPCDoki
    De van! Indítsd el az ACR Launchert, kattints az óra melletti ikonjára jobb gombbal és válaszd a Configuration menüpontot!
  • csizihungary
    Sziasztok!

Grafikai beállításra még nincs lehetőség??
  • mk452001
    nekem továbbra sem akar működni a game, a festéssel is próbáltam trükközni, de semmi.
    Egyszer valahogyan hajlandó volt betölteni, így meg tudtam csinálni a Spa Tutorialt :P
  • Alexease
    Ilyen elofordulhat, mert az utobbi idoben elegge atpiszkaltak a festest, tuningolast, matricazast, talan valami beragadt a profilba.

Ehelyett inkabb cockpit nezetet csinalnanak meg tukroket;)
  • Fox44
    Tegnap azért nem ment nekem a race meg a time trial, mert a BMW 135i black sapphire színre volt festve, ahogy átfestettem, jó lett.Érdekes egy hiba...
  • Fox44
    Itt nem a GTA 4-ről van/volt szó, hanem a ACR-ről. De nekem pl a gta 4-nél sem jelentett semmit az új vga driver. Ez is konfig függő. De a témánál maradva, most úgy néz ki, hogy behalt a race meg a time trial, legalább is nekem. Meglátszik, hogy még béta a cucc! Vagy alfa?:D A pályákat 0-ról csinálják meg, vagy "lopják" valahonnan? Egész jók!)

• Alexease
    Nam, az a CARS :) Ezt ingyen tesztelheted;)
  • malter
    trailer utolso képéröl beugrott valami,ez nem az a game amibe be lehet fektetni bárkinek?:)
  • malter
    tüzfalam ki van kapcsolva,port kiengedve,de ha ezekkel lenne gond akkor 1x sem indult volna a game,mert ha a port pl nincs nyitva akkor olyan nincs hogy 1-2 x megy aztán meg nem:)
    sztem néhány konfiggal van problémája a játéknak,mert sokan küzdenek ezek szerint hasonlo problémával itt a forumon is ha megnézed jöval többen vannak akiknek nem megy mint akiknek megy
    vga driver bizonyos alkalmazásoknál számit pedig,nekem anno gtaiv textura kirajzolási hibákkal és egyéb dolgokkal kinlodott,és a másik driverrel semmi gondja nem volt
  • Fox44
    Én a windows-ra értettem, hogy az nem jelent semmit, hogy "friss".) Igaz, a vga driver-nél sem jelent semmit.) Főleg ha össze-vissza van telepítve. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te össze-vissza telepítetted, csak általánosságban mondom. Az ACR-el lenne a gond, akkor nálam sem működne. Ki van engedve a tűzfalon az acr.exe, acrlauncher.exe, eutxawesomium.exe, és a 3782 port?
  • Alexease
    Infok: http://www.virtualr.net/assetto-corsa-new-content-teaser-info

Elvileg: nem lesz fizetos feliratkozas es online, fix aru termek lesz, allitolag 10 palyaval. A kesobbi DLC (auto/palya) meg nincs eldontve, hogy ingyenes vagy fizetos lesz (vagy hogy lesz-e egyaltalan:P).
  • malter
    hogyne jelentene,pl vga drivernél álltalában számit hogy mikori,én arra értettem hogy mindenböl az utolso kiadásu driver van:)
    azért megprobáltam kikapcsolt uac,stb de változatlan:(
    a gépemmel azért sem hiszem hogy beállitás probléma van,mert regelés után kb fél napig tudtam versenyezni,egyedül a 8fös versenyeknél volt betöltés gond
    aztán már a 4fösnél is és mostmár a single sem megy abszolute
  • Fox44
    Nálam jól működik!) Minden Windows update fent van? Esetleg körül kell nézni a services.msc-ben. Csak a fontossabb szólgáltatások menjenek. Win tűzfalat "kilőni"! A felhasználói fiókok felügyeletének kikapcsolása(UAC). Tűzfal nélkül telepíteni az ACR-t, és hagyni, hogy az óra mellet a ACR Launcher frissítse a programot, majd mikor tényleg kész, bezárni az ACR Launcher-t. Neteről lecsatlakozni és windows újraindítás. Egyébként az nem jelent semmit, hogy "friss"...:)
  • malter
    nekem is minden friss+probáltam már low-t midet stb minden féle beállitást,egyéb böngészőt is,aero,és egyéb beállitások modositása amiket még olvastam faqba de semmi