1291
-
#349 INGYENES: program, rendszer, palyak, kategoriankent 1-1 auto, alap festes, szerverek, versenyzes.
CR-pontokert (versenyzessel szerezheto, ingyenes): auto tuningolas/fejlesztes, nehany komolyabb festes, nehany matricazas, nehany optikai tunning.[/b]
Eb-pontokert (ez a fizetos, vasarlos): meg tobb auto, a legtobb komolyabb festes, matricazas es optikai tunning.
-
Fox44 #348 Igazság az, hogy eddig sem volt nagy a létszám a játékban(kivéve tegnap 150 körül). Szóval... -
#347 A zart beta azert volt/lehetett teljesen nyitott az osszes autora, azert lehetett mindent elerni, hogy tudjak tesztelni az emberek. Azert beta;) De az open-nel mar elvileg hivatalosan „megjelenik”, csak meg „felkeszen”, de mar elfogadhato mukodesi biztonsaggal. -
Fox44 #346 Engem nem igazán érdekel, de szerintem a Closed Beta-t is így kellet volna elindítani, mert ez így sokaknak hidegzúhany volt. -
#345 Lehet, hogy eredetileg ilyesmi lett volna a rendszer (CR es Eb vasarlas), de a zart beta alatt lattak, hogy az emberek nagyresze maximalisan turelmes es elszant, igy inkabb pontokat gyujtoget, es valoszinuleg ha tehetei, nem vasarol semmit;)))
Es mivel ez nem a Maltai Szeretetszolgalat, igy kenytelenek voltak valtani;)
De lehet, hogy eredetileg is igy terveztek:P -
#344 Es szerinted, ez eletkepes, mukodo lehetoseg?:) Szerintem csak nem allitottak at es egyszeruen hibas;)
A hivatalos allaspont az (forum/fb/twitter), hogy egyelore korlatozottan, a korabbi zart betasokkal tesztelik az uj build-et, es ha nincs gond (orak, napok, hetek:P), akkor lesz teljesen publikus beta. -
#343 Hát kis időn belül kiderül majd, hogy más is ezen a véleményen van-e mint mi és akkor kapunk majd még pár free cuccot a fizetős dolgok mellé. Remélem így lesz. -
Fox44 #342 Eredetileg azt hittem, ugy tervezik hogy parhuzamosan lesz CR es Eb is, es mindkettoert lehet majd barmit vasarolni. A bevetelt pedig arra alapozzak, hogy ha valaki turelmetlenebb (nincs ideje, kedve versenyezni a CR pontokert), akkor vasarolgat Eb pontokat, amivel gyorsabban elore/feljebb tud lepni. De nem;)
Én is azt hittem, hogy ilyesmi lesz, de mégsem. Szerintem rossz irányba mentek el. -
#341 Ha jól értettem akkor az alábbi autókat szerezhetik meg a free játékosok. Egy darab felni van és a festés is fizetős, szóval nem sok jót ígér így azoknak akik nem akarnak költeni.
Free autó lista!
-
tutika14 #340 befizetés nélkül is életképes a játék? vagy csak nagyon korlátozott???
Bocs, Bboyatty nem figyeltem már akkor a fórumra mert szét vetett az ideg :D Motorozni is akartam és besötétedett.... -
#339 Hát ezek szerint ez egy open beta ami még most is closed. Nem értek én ehhez. -
janihunk #338 Tehát akkor még mindig closed beta van csak nagyobb közösségnek elérhető ha úgy akarják. -
#337 Mikor megkaptad a mailt akkor jön a 334 hsz. Kiírja, hogy sikeresen visszaigazoltad és aztán jön a várakozás.
Arra vagyok kíváncsi, hogy mikor kapom meg a kulcsot ha egyáltalán megkapom. -
janihunk #336 Meg van, elég cselesek:D -
janihunk #335 Hova kell beírni a mailom?
-
#334 Dede, confirmolni lehet a mail címet. Mégpedig úgy hogy ez elé ------------------------------------------------------------------------------------- /en/confirm_email?GUID=936006b9574f478ba8f72a2648ece696 ------------------------------------------------------------------------------------- persze a megfelelő helyre beilleszted azt, hogy http://autoclubrevolution.com és megnyitod. -
#333 Na már nem lényeges, rájöttem. De azért köszi, hogy szóltál, hogy működésre lehet bírni. -
#332 Sehogy... -
#331 Nálam is ez a zagyvalék mail van. Esetleg elárulod, hogyan orvosolható? -
tutika14 #330 na hát végre rájöttem.... össze raktam azt a kiba.... linket amit összehányva küldtek el... -
tutika14 #329 na most meg küldtek egy totális zagyvalék emailt.... -
tutika14 #328 Most akkor WTF? Regisztrálnék kéri az email címem és küldtek egy levelet hogy majd értesítenek ha kapok béta kulcsot.... na akkor most mégse nyílt béte? -
janihunk #327 Hogy ezek mekkora barmok már csakugyan. Nem igaz hogy nem lehet regizni ááá. -
#326 Igen, de azokert valoszinuleg nekik kellett inkabb fizetniuk, hogy ott lehessenek;D -
#324 Mivel autos jatek manias vagyok, igazabol beleferne 1-2 havonta 1-1 Classic csomag vasarlasa, de ahoz meg sokat kell piszkalniuk a cuccoson: normalis kormany es FFB allitas, cockpit nezet, tukrok, meg vagy 8–10 palya egyenkent tobb nyomvonallal.
Mert alapjaban az auto mozgasaval, kezelesevel nem lenne nagy gond, ebben a kategoriban boven jo. A web-felulettel, a rendszerrel es a szolgaltatasokkal nincs problema, teljesen jo.
Sot, mivel mar most eleg jol le lehet korlatozni a szerverinditashoz a felteteleket (segitsegek, autok hasznalta stb.), kikapcsolodasnak jo funrace-eket lehete tolni vele:)
De igy, ilyen kormany/ffb kezelessel, ennyire szegenyes palyavalasztekkal egyelore hasznalhatatlan a dolog, szamomra csak ingyenes beta tesztelgetesnek jo. -
#323 Valszeg a teszt es a terheles miatt fokozatosan allnak at, varhato volt, hogy eloszor csak a zart betasak fernek hozza. Megiscsak egy fizetos, vasarlasos rendszer, kellemetlen lenne egy rendszer osszeomlas;D
Raadasul hiaba Open, attol meg beta, vagyis fenntartjak a jogot a felkesz programjuk „korlatozasara”. -
#322 De legalább engednék a regisztrációt, de még az se. Ez így egy nagy feketepont nekik... -
#321 Eredetileg azt hittem, ugy tervezik hogy parhuzamosan lesz CR es Eb is, es mindkettoert lehet majd barmit vasarolni. A bevetelt pedig arra alapozzak, hogy ha valaki turelmetlenebb (nincs ideje, kedve versenyezni a CR pontokert), akkor vasarolgat Eb pontokat, amivel gyorsabban elore/feljebb tud lepni. De nem;)
Igazabol logikus a dolog, mert senki nem gondolhatja komolyan, hogy teljesen ingyen mukodhetne a dolog. Ingyen adjak a programot, a palyakat, a rendszert es a szervereket. Valamibol csak kell bevetelt generalniuk;)
Ha tele lenne pakkolva az oldaluk reklammal, bannerekkel, naponta kuldenek a hirleveleket, kulonfele promo oldalak latogatasaval, kerdoivek, tesztek kitoltesevel lehetne plusz pontokhoz jutni, akkor meg talan muykodhetne „ingyen”.
-
#320 Igen, ez igy egy kicsit huzos lenne;) Raadasul kiszamoltam, es ha valaki az osszes autot meg szeretne venni, plusz egy minimalis festegetes, az 3 Legendary csomag megvetelet jelenti;) Ki lehet szamolni;) -
petecz #319 The Daytona track has been removed temporarily for optimisation, it will be returning soon! -
#317 Hát akkor tényleg érdemesebb worldozni. Semmi autó választék, semmi tuning. Viszont ez így bukta lesz részükről... -
#314 Ezeket is az EA inspirálta ahogy elnézem. Úgy vártam, hogy lesz végre valami normális ingyenes játék ami tényleg az. Regisztrálni sem igazán fogok ha csak ennyi a játék, igaz nem is lehet. -
janihunk #312 Én is azt vettem észre mert linket nem kaptam a megerősítéshez. Remélem jó kis mail lopás lesz a dologból. -
#311 Lentebb írtam hogy nem lehet. Azt írták hogy ez egy nyilvános beta ami nem nyilvános.
-
#310 Mar ki is probaltam:) Nem mintha eddig nem tudtam volna, hogy milyen:D -
#309 most megy a béta teszt,mikor lehet vele nyomni is??mer tén hiába kértem acco-t a bétára nem kaptam -
janihunk #308 De regelni lehet már? -
#306 A 4-esen sincs meg:) -
#304 Na ez egyre jobb: Sorry for confusion, at the moment we're in early access open beta which isn't yet openly accessible.
Nyílt béta ami nem nyilvános. Na ezt add össze... -
#302 Na fasza, én meg erre vártam egész nap a gép előtt.