1291
-
#396 Korabban mar irtam nekik en is, hogy van annyira jo a program, hogy fizetnek erte, de nehany alap dolgog azert kellene: megbizhato szerver, cockpit, tukrok, kormany-ffb allitas, es persze majd sokkal tobb palya;)
Ezek kozul tukor biztos lesz (mar most lehet allitani), cockpitet igertek, es palyak is lesznek valoszinuleg. A kormany/ffb-re nem jott valasz, a csatlakozas meg folyamatos problerma:/
Tegnap nekem is volt olyan, hogy egymasutan 5-bol 1x sem jott ossze, hatodikra meg egyedul maradtam a palyan 1 kor utan:) -
#395 Nem bírtam ki és írtam nekik. Nem igaz, hogy nem bírják megoldani, hogy rendesen lehessen csatlakozni a futamokhoz, sokszor csak tölt és tölt.... Sok futamról maradtam már le, meg volt olyan, hogy én voltam a host, erre egyedül mentem a pályán a többiek kint maradtak.
Ezért így nem tudok egyelőre fizetni, pedig szeretnék mert jó a game. -
#394 Igen, ugyan ezt érzem. Ok, hogy ez nem HC szim, de mégis sokkal jobb érzés vezetni mint C.A.R.S.-t. Nem is értem, hogy a SMS mit csinál az FFB-vel, hogy annyira f*s amennyire, talán Kunos mondta, hogy a netKar-ban valami 50 sor az ffb a program kódban, nem értem, hogy SMS-nek miért nem megy.
Valóban jobb volna több nyomvonal, mint pl Gran Tourismo-ban a lassabb autókkal csak a Club/National nyomvonalakon lehetne csapatni és ahogy mész feljebb egyre hoszabb, bonyolultabb vonalvezetések nyílnának meg. Remélem így lesz ha eléri a finalt a game. -
#393 Igen, az elofordulhat:))))
De remelem, ahogy valoban open beta lesz, hozzacsapnak legalabb meg egy palyat (pl. Hockenheim) :P -
petecz #392 Mert még csak béta? :) -
#391 Az a nagy elonye az ACR-nek, hogy a kormanyzast, FFB-t valahogy sokkal jobb helyrol szamolja, jobban, egyertelmubben mukodik a dolog. Pedig nem szim, es meg allitani sem lehet szinte semmit.
De hihetoen mozognak az autok, azt erzem amit kell.
Igy hogy 90-fok helyett 360-at allitok (a 900 fokos kormanyon), teljesen jol hasznalhato.
Ha tolnanak bele meg 6-8 palyat es/vagy mindegyikhez meg 2-3 nyomvonalat, teljesen tuti lenne a dolog;)
Nem is ertem, ha mar van Infineon, akkor miert nincs hozza Cup/IRL/Road nyomvonal, es Silverstone-hoz Gp/National/Short?!?
-
#390 Ez a játék jelenleg jobban tetszik mint a C.A.R.S. pedig szim fan vagyok... -
#387 Ezek ma nem is dolgoznak, és akkor holnap se... -
#386 Nem... -
tutika14 #385 kapott már valaki béta kulcsot vagy mit? -
tutika14 #384 ok köszi. Ha értelmesebb lesz mint a world akkor paypalra megpróbálok utalni valahogy.... -
#383 megnéztem nincs sms csak kártya vagy paypal -
#382 Nem probaltam meg fizetni, egyelore nem is tervezek, de szerintem csak bankkartya es/vagy Paypal. -
tutika14 #381 ja hát mondjuk az még majd elválik :) -
tutika14 #380 Ez még egész tűrhető ár... És mivel lehet fizetni? SMS-el is lehet? -
#379 A World-ot nem ismerem, de.
EB-pontokat lehet vasarolni, kulonfele csomagok vannak (2–50 Euro), minnel nagyobb, annal koltseghatekonyabb. Vannak, amelyhez plusz dolgokat is adnak (auto, festes, matrica stb.).
Atlagban 1 Euro-ert ~130 pontot adnak. 1 auto 100–2000 pont kozott van. A 29 autobol 3 1000 felett, 2 500–1000 kozott, 15 250–500 kozott, 9 pedig 250 alatt van. 1–1 festes, matrica, optika csomag darabja 20-200 kozott van.
Normalis hasznalatban nem veszes, kibirhato, de ha valaki az osszes autot szeretne, az egy kicsit huzos (~17000 EB).
-
tutika14 #378 És amúgy a játékért ha fizetni akar valaki akkor az drága? Szabi? Worldhöz viszonyítva drága vagy olcsó? -
#375 Akkor elég lesz a large csomag amit vettem -
#374 Az eddigis ment, csak jott valami update:P -
#373 Versenyszempontbol az ingyen autokkal nincs nagy gond, lehet korlatozni a szintet es a hasznalhato autokat is. Fullra tunningolva oket (azt ingyen lehet), 1-2 kategoriaval feljebb is versenykepesek (mar ha azok nincsenek hasonloan fullra tunningolva;PPP).
Vagyis az alap autokon kivul, max a gyujtoszenvedely miatt van szukseg a tobbire:)))
-
#372 elindult a szerver! -
#371 Érdekes képességeid vannak apukám...:D Látni a hangokat... -
#370 Igen, olyan szép lilás-zöldes színe van barackízzel és babapuki szaggal... -
#369 Szinesztézia?:D -
#368 Igen nézegetem a videókat, a hangok nagyon tetszenek, az opelé eddig talán a legjobb amit láttam -
#366 szerintem korrekt!
Kis pénzért vehetsz autot/extrákat
a futamon szerzett credit ekért meg tuningolhatsz
mondjuk autot alapbol corsa-t kaptam tehát ez a free és csak pénzért vehetsz autot credit ért nem!
-
#365 -
#364 Akkor nem olyan vészes a helyzet mint amilyennek azt beállították. Na akkor most várom, hogy beléphessek, mert ismét megjött a kedvem hozzá. -
#363 itt a lista 1074 autó... -
#362 Na erről beszélek. na meg ott a Gran Turismo5. Igaz az csak konzolra van, de 10.000ft a játék és ha jól tudom kb 1050 autó elérhető benne. És 16 fős
online versenyek indíthatók. -
#360 Ha jobban belegondolok, nem is olyan nagy baj hogy fizetni kell a verdákért, ha a tuningot meg tudod venni(és nem csak a legalját). Ez az egy nagy baja van a World-nek is. Ha akarsz egy jó verdát a 20€ csomag nem elég mert még a tuningot is meg kell venned bele, mert a versenyek már jóformán semmit sem adnak. Tehát ha a tuning megvehető CR pontokért (vagy mit is használnak itt) akkor szerintem jól van ez így.
Ingyen senki se várjon semmit. Egy játékot nem 2 órás feladat megírni.
A fejlesztéshez felhasznált eszközöket, a fejlesztőket, a szervereket, a licenszeket és még sok már egyéb "apróságot" ki kell fizetniük. Ezt megértem. De szerintem ez a játék így nem sokáig fog működni, mert ilyen árak mellett az ember inkább megvesz egy dobozost (pl. rFactor, vagy akár bármely más játék) amit egyszer kifizet mondjuk 50€-t és kész. Az az övé és minden elérhető.
Szóval kíváncsian várom, mi lesz ennek a vége, hogy tényleg fizetőssek maradnak e az autók, vagy pedig szinttel elérhetők lesznek creditért. -
janihunk #359 Akkor holnap:d -
#357 Csak, hogy lásd mit dobott be mikor visszaigazoltam. Majd értesítenek, hogy mikor azt nem lehet tudni.
-
#356 Az ok, hogy zárt de mikor megnyitottam a kijavított URL címet bedobott az ACR hivatalos oldalra valami thank you szöveggel. Nem azt mondtam, hogy ha ezt megcsinálod akkor játszhatsz is csak, hogy visszaigazolhatod az e-mail címed. -
#355 hát majd ha a barátaiddal honapokig dolgoztok egy játékon,csomo pénzt belepoumpálva,majd szervereket jogdijjakat kifizetitek és ezek után ezt teljesen ingyenesen a nagyérdemü elé tárjátok akkor lehet morogni:)
most komolyan mit vársz?ingyenesen használhatsz pályákat autokat stb
-
#354 Hát ha ez így van akkor nem szóltam, ez így egész korrekt ajánlat ingyér. C -
Fox44 #353 Forrás? -
tutika14 #352 Hát akkor ezt a játékot is telibe fingom :)Azt hittem hogy az NFS World egy rohadt smucig játék de látom túl lehet lépni bármilyen határt XDDD -
#351 ez igy korrekt szerintem,nem is várható el több ingyen:)
invictusnak volt hasonlo japánban,ott minden elérhetö volt ingyen minden
csak fizetéssel gyorsabban haladtál
az europai verzioja annak is fizetös volt:))level R talán a neve nem emlékszem -
Fox44 #350 Modhatnám, hogy is-is. De! Azért is lehetett mindent elérni, hogy szépen becsalogassák az embereket. A "nagy" beta tesztnek sem volt sok értelme, mivel még mindig vannak benne alapvető hibák. Pl még mindig van, hogy nem lehet normálisan kilépni a pályáról, így elveszik az esetlegesen megküzdött pont, cockpit nézet sincs stb. Ha az embernek annyi pénze van, ami lejebb írva vagyon(#316) ,akkor szerintem inkább iRacing, rFactor 2, GTR 3 stb.