Auto Club Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#197😞CARS) Lehet is!) Mivel állítólag nem a legjobb fizikában, de majd ha a végleges verziót kiadják, akkor úgyis kiderül.
De a CARS-t toljak, az rF2-ot meg immel-ammal😉
Ez beta teszt, konnyen elofordulhat, ha publikus/vegleges lesz valamikor a program, nullazzak a profilokat😊 Vagyis ne eld bele magad a nagy gyujtogetesbe😉 Ez csak tip, nem tudom, nem foglalkoztamn vele, kerdezd meg toluk a chat-ben, forumon.
Amugy folyamatosan dolgoznak 1-2 masik dobozos, fizetos jatekon is, igy hogy erre nem mindig marad ido, az ertheto. Ingyenes is, beta is, annyira nem lehet karogni😉
#191:Ja, látszik! Nuku patch, meg semmi... erre átrendezték a profil-t. Közben valamit elbaltáztak, mivel más is jelezte, hogy a paint-nél nem jelent meg az autó.
#193:Terheltség miatt? Volt, hogy 30-40-en voltunk fent, és akkor is csinálta a hülyeségeit a program. Fõidõben is kb 80-120 között szoktak lenni. A többi slot üres. Ha ennyit nem bír el, akkor kár volt létrehozni az egészet.
Idojaras se lenne rossz, az elozo programjaikban eleg jol nezett ki.
Nekem tavaly tipp-topp mukodott, neha volt csak halozati gond, de mostanaban valoban elofordul, hogy neha nem csatlakozik vagy nagyon lassan, es neha az legelso inditasra lefagy. De csak a legelsore, utana a tobbi mar jo😉
A chat-ben is ott szoktak lenni (legalabbis tavaly amikor tobbet autoztam vele), neha beugrottak, es erdeklodtek hogy minden mukodik-e, nincs valami gond stb. Ha volt valami, ujrainditottak a szervereket, piszkaltak a progit stb.
leadtam már több problémát,és már reagáltak mindre,már képet is kértek a log-rol stb szoval érdemes tudatni velük a problémát
mit csináljak? (nyomtam mentést a beállítás után)
Szerintem nincs nagy gond az autokkal, ahoz kepest amilyen a jatek, teljesen jol mukodnek. Minden alap auto viszonylag hitvany, elegge gyari. Erdemes kanyarbemenetnel ranezni a sebessegmnerore, es akkor mar nem tunik olyan rossznak az orrtolas😉
De teny, ahoz hogy hasznalhatobbak legyenek, erdemes tuningolni oket. Elsosorban sulycsokkentes, aztan gumi, fekek, felfuggesztes, es a vegen johet a motorpiszkalas😉
Csak azért kérdem mert akkor gyûjtök creditet, és megveszem amit ajánlotok.
Miért nem tudnak kirakni valami százalékot, hogy hol tart vagy valamit. 2012 van...
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Beléptem a hivatalos oldalra és egyszer csak elkezdett letölteni.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
REndszergazdaként indítom.
Tûzfalon át van engedve de próbáltam anélkül is.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mi lehet a problem?
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Grafikai beállításra még nincs lehetõség??
Egyszer valahogyan hajlandó volt betölteni, így meg tudtam csinálni a Spa Tutorialt 😛
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Ehelyett inkabb cockpit nezetet csinalnanak meg tukroket😉
sztem néhány konfiggal van problémája a játéknak,mert sokan küzdenek ezek szerint hasonlo problémával itt a forumon is ha megnézed jöval többen vannak akiknek nem megy mint akiknek megy
vga driver bizonyos alkalmazásoknál számit pedig,nekem anno gtaiv textura kirajzolási hibákkal és egyéb dolgokkal kinlodott,és a másik driverrel semmi gondja nem volt
Elvileg: nem lesz fizetos feliratkozas es online, fix aru termek lesz, allitolag 10 palyaval. A kesobbi DLC (auto/palya) meg nincs eldontve, hogy ingyenes vagy fizetos lesz (vagy hogy lesz-e egyaltalan😛).
azért megprobáltam kikapcsolt uac,stb de változatlan😞
a gépemmel azért sem hiszem hogy beállitás probléma van,mert regelés után kb fél napig tudtam versenyezni,egyedül a 8fös versenyeknél volt betöltés gond
aztán már a 4fösnél is és mostmár a single sem megy abszolute
Nalam sem szazas, az elozo 1-2 honaphoz kepest, indulasnal egy-egy pillanatra szemetes, pixeles a kep, de utana mukodik rendesen. A csatlakozassal mostanaban nem volt gondom (bar ritkan tolom), az foleg decemberben volt mascera, amikor millioan raugrottak, es ejjel-nappal toltak😉
Frissitsetek drivert, DX-et, allitgassatok ezt-azt, nem tudom mi lehet a gond.
viszont van daytona pálya!😊)