1291
-
janihunk #440 Én nem kaptam kulcsot:S -
#439 Gamepadon kipeckelt fékkel kiold a beragadt fék, így lehet billentyűzellet(!) menni, vicc... Ami meg már elsőre is feltűnt, még gamepad beállítása előtt, hogy az autó konkrétan nem akar kanyarodni. Lehet, hogy ez csak ilyen billentyűzetes betegség, mindenesetre nagyon gyatra.
Ablakos üzemmódban a max felbontás 1280x720(mi a...?), gondoltam kiteszem egészablakba. A grafika összetört, a kocsi ugrálni kezdett előre-hátra jó félmétereseket.
Ez eddig csalódás... :( -
#438 Akkor fasza. a Tegnapi nap után ez a legjobb ami történhetett.
Nevem VFERI, vegyetek fel... -
#437 hmmmm nekem nem jegyzi meg a felbontást és képernyő arányt két launcher indítás között.tegnap este beállítottam jó is volt.most megint be kellett -
#436 Mindenki megkapta. -
#435 Jeee, kaptam betakulcsot!!! -
#434 amúgy engem nagyon idegesít ez a böngészős dolog,pl mikor az autó tölti be a festésnél 10 percig behal minden ,a játékban nincs gond vele -
#433 nick: csige791 -
#432 a szokásos: kemszi XD -
#431 Feltettem én is.
Elsőre billentyűzettel mentem egyet, aztán beállítottam a gamepadot (Logitech Cordless Rumblepad 2), és innentől kakukk... Folyamatosan világít a féklámpám, teljes gáznál is, meg sem moccan az autó (de pörgeti a motort). Controller Mapping ablak pedig teljesen üresen jön be, totál kifagy az egész... tippje van valakinek? -
#430 Ja és SPA-n mentél? mert nekem az nem végig padlógázas :D
-
#429 Az autód hasonlóan van tuningolva mint az enyém? (VPR) Mert alap autóval esélytelen megfutni ilyen kört, az nagyon tolja az orrát. -
#428 Ezt kapom ha rányomok a sign in gombra..
"403 Forbidden
Request forbidden by administrative rules." -
#427 Nem enged Sign in-elni. Csak engem? -
#426 megkaptam a kódot
Dawe2 a nickem
-
#425 Én is regisztráltam, nikkem ami itt. -
#424 Szia, mindjárt felmegyek én is. Vegyél fel addig, bboyatty. -
#423 Sziasztok, megkaptam én is a bétás emailt, épp most töltöm a játékot.
ACR nevem: GerGely -
#422 énis kaptam kulcsot viszont sajna nem érek rá más okbol valakinek kell a kulcs adom szivesen -
#421 Sajnos csak ez van.:(
Megpróbálom majd. -
#419 Hát sajnos nincs olyan grafikai beállítás amin meglenne a stabil 30-35 fps, a vicces az, hogy bizonyos pálya részeken 38 fps is megvan de általában 18-20 így meg játszhatatlan, olyan mintha egy lassított felvételt néznek és a reakció idő is elég hosszú.
-
#418 bboyatty
Tényleg nagyon szép a Corsa hangja. Eddig bejön a játék csak el kell kapjam azt a grafikai beállítást amin 35-ön felül van az fps. -
#416 Visszaszívom, én is megkaptam, most néztem. -
#415 Na ne bazd??? Beszarok komolyan... -
#414 amúgy én ma délután jelentkeztem a betára és este már küldte is hogy kezdhetem -
#413 hmmm holnap kipróbálom ezt is,kíváncsi vagyok rá -
#412 Áhh értem. Köszönöm!
-
#411 Ha a festes nem szamit, akkor egyelore semmilyen:)
Lesznek majd felnik, body kit-ek, es meg ki tudja mik, mert egyelore Coming soon van;) Hogy ezekbol mi es mennyi lesz „ingyenes” az passz. -
#410 Valaki aki unatkozik írja már le pár sorban, hogy ingyen pénzből milyen optikai tuningok állnak rendelkezésünkre(akár pár képet is lökhet illusztrációnak). De csak akkor ha épp jobb dolga nincs. Köszi. -
#409 Kivancsi voltam, leteszteltem, de az a 2:30 is mar eleg durva:)))) 2:39-et mentem:D Mar ennel sem tudom hogy lehet jobbat menni, szinte vegig padlogazas a palya:)
OK, hogy H-Patter-nel megyek es 3 pedallal (kuplungolok minden valtast, bar nem hasznalja, de legalabb recseg a valto, ha rosszul valtok:D), de ha pillangoval es ket pedallal nyomnam, akkor sem lenne sokkal jobb, max 2-3 masodperccel;) Es nem 10-zel;) Es hol van meg az a 2:16?!? -
#408 Igen, a betolto kepernyon van meg tucatjaval cucc, de az lehet egyszeru reklam vagy korabban megszerzett liszensz is, es csak a latvany miatt van kint;) En a progiban a script file-okat neztem, ami elvileg mar biztosnak tunik;) -
#406 Belepiszkalgattam itt-ott, es lesz ehhez meg boven cucc, de valszeg majd csak a veglegesbe vagy utana szepen sorban;)
Pl. autok kozott szerepel: Mercedes, Ferrari, Aston Martin, Cadillac; palyaknal pedig: Hockenheim, Daytona, Las Vegas, Dover, Watkins Glen, Chicago, Indianapolis, Docklands. -
tutika14 #405 Valahogy úgy..... Hogy azt a (censored) édes (censored) (censored) ****************** ****** ********* **** -
#404 1. szerver hiba, lag, bug
2. valami csalas, trukkozes
Tavaly meg volt valami trukkos gagyizas, hogy az autot resetelgetve haladtak elore, vagy valami hasonlo.
De amugy sincs sok ertemle ennek a listanak, mivel a legtobben segitsegekkel mennek, osszehasonlithatatlan a dolog. -
#403 Fasz kivan már komolyan. Mikor akarják már megnyitni a regisztrációt? Beharangozzák a Nyílt Bétát, mindenki be van zsongva aztán ugyan úgy csorgathatja a nyálát, mert regisztrálni még egy hét után sem lehet. -
#402 Hogy megy valaki 14 másodperccel jobb kört nálam. Ok, hogy a verdám 10VPR-el gyengébb mindenkinél aki körülöttem van de az a 14 mp az durva.
-
#401 Ez a jovo;) Ezt gyorsan, egyszeruen lehet frissitgetni, ellenorizni, helyben, naluk menteni minden adatbazist es informaciot, es minimalis a lehetosege a crackelesnek;) -
#400 Nem értem minek kellet erőltetniük ezt a webes sz@rt, csak a gond van vele. Félórát festettem a kocsimat erre nem tudja elmenteni a rendszer...
Miért nem volt egyszerűbb rendes programot csinálni hozzá, nem értem. -
#399 Elofordulhat, nem tudom, meg nem olvastam rola infokat. De mivel „szerverek” (a szines szobak) vannak, es azon belul korlatozott slot-ok, igy lehet hogy megis ok host-olnak. -
#397 Nem lehet, hogy itt az a szerver aki hostol? Tehát nem saját szerverparkjukon megy a móka?
Ha így van akkor vicces, pl lehet a tűzfalam nem enged csatlakozni hozzám másokat, meg engem nem enged csatlakozni másokhoz az ő tűzfaluk.