1291
Auto_Club_Revolution.png
  • GerY5

Ez nem fog megtörténni.
  • kemszi2
    hmmm és ha törlöd a driver-t a gamepadnak?
  • janihunk
    Hát ez az rx 83% tuningal úgy csúszik mint a bűnn. El is vette a kedvemet:S
  • GerY5
    Sajnos a helyzet változatlan... :(
    Sem újratelepítés nem segített, sem a Profiler kiiktatása.
    Lehet, hogy online is eltárolja a beállításokat? Valahogy resetelni kéne.
  • cifcuk
    Olyan szeróra kell menni ahol a büntik be vannak kapcsolva. Valakinek nekimész erősebben, kapásból adja a figyelmeztetést aggressive driveingért.
  • janihunk
    Egyetleneg baj van hogy az összes csíra wördös át jött ide. Ugyan úgy megy a kilökdösődés. Hát nem igaz hogy nincs egy normális játék ahol normális emberek vannak.
  • Pogacsa--
    Valami irányítóeszköz bazirgáló program nem fut a háttérben?
    Nálam a logitech profiler kavart be úgy, hogy hasonló dolgokat művelt a kocsi, pedig a kalibrálásnál minden jónak tűnt.
    Miután lelőttem megjavult. Legalábbis azt hiszem attól.
  • kemszi2
    nem érdemes addig hosszú futamot tervezni :D
  • Alexease
    Ez abszolut varhato volt, hogy abban a pillanatban, ahogy open beta lesz es raszabadul mindenki, behalnak a dolgok:) Talan egy-ket nap es helyreall;)
  • kemszi2
    Back shortly, we've identified a process issue and are repairing it.
  • janihunk
    Most meddig van leállás?
  • Ryder159
    1 percre elindult a szerver aztán megint le
  • Nor3i
  • GerY5
    Ua.

Viszont most mégis újratettem, 2 perc volt, erre nincs szerver, anélkül meg még mappingot se lehet megnyitni... :)
  • Nor3i
    Nekem saitek gamepadom van és tökéletesen müködik
  • kemszi2
    és ha lehúzod a padot a gépről?
  • GerY5
    Épp ez a baj... mióta beállítottam a gamepadot, azóta így fest a mapping ablak, ahol kalibrálhatnám. Ráadásul bele is fagy, bezárni nem lehet, cska ha leállítom a programot a feladatkezelőben.
  • kemszi2
    2 kalibrálás nekem megoldotta ezt azóta jó
    elsőnek nekem is ilyen volt.ráállítottam megint a gázra fékre a mappingnban majd kalibrálás gáz fék és jó volt kormány szintén
  • Alexease
    Nem vagyok szakerto;)

De ebben ugy sem tudok segiteni, mert sosem hasznalnek kontrollert autosjatekhoz, nincs is, nem is volt es nem is lesz, igy gozom sincs a beallitasi lehetosegeirol, problemairol.

Ha mindent atneztel, minden tuti, akkor bugos a program, aztan ennyi;)
  • kemszi2
    dejó nyomtam 10 kört:D végén meg csak ment nekem is...gondolom pont nuku :D
  • janihunk
    Pont level5 vagyok aszem.
  • Ryder159
    RX-7
  • GerY5
    OFF:
    Azt gondolom, hogy így 20 éves informatikai múlttal a hátam mögött, angol nyelvismerettel, stb-stb, talán van annyi eszem, hogy ha valamit be lehet állítani rendesen, azt be is tudom. Ebből a "megpróbálunk nyilvánosan hülyének beállítani" dologból elég volt TDU2 topikban, ott sem jött össze. Erről ennyit.
    ON

Tehát kedves hozzáértők, Szabi és Alexease...
    Nálam így fest jelenleg a Controller Mapping ablak:

Ez pedig egy videó az említett kormányzási bugról:

Innentől viszont inkább használható javaslatokat várnék. (Újratelepítés esetleg később, egyéb ötlet?)
  • janihunk
    Mi van az 5. szinten?
  • Ryder159
    Az 5 tutorial versennyel megvan az 5. szint, szóval nem kell sokat várnod.
  • Alexease
    Ezert beta es ezert teszteles, mert van meg mit csinalni, igy hogy megszaporodot a letszam, tobb lehet a gond is, igy a leallas is.
  • Failbunny
    szasztok én ma indultam,még szokatlan a rivális után meg nemigazán tudom mi hogyan működik,nem lenne rossz várom az 5. szintet
  • janihunk
    Na minek álltak le? Ép befejeztem a versenyt ere az autó csak ment ment ment...
  • Ryder159
    eddig több a karbantartás, mint a játékidő
  • bboyatty
    Na hát mikor kezd összeállni a dolog akkor leállnak.
  • illesgergely
    Jaja, engem is, pedig most akartunk együtt menni :(
  • bboyatty
    Engem ledobott:(
    Azt írja, hogy down for maintance.
  • SirAlo
    az nem gond ha segitsegekkel mennek csak az alapja legyen jo:D es nekem tetszik egyenlore
  • Pogacsa--
    Nincs műszerfal, hát ez elég kellemetlen.
    Gondolom nem is tervezik.
  • Alexease
    Szimet biztos hogy nem akarnak;) Az emberek mar most lazadnak, a szervereken altalaban 10-bol 8-an eleve segitsegekkel mennek:/

De ami biztato, hogy a H-pattern-es valtot mar most lekezeli, igertek tukrot es cockpitet is. Es mar most is lehet korlatozni a szerver inditasokat (a segitsegekre), bar sok ertelme nincs az elobb leirtak miatt (nem lenne senki a szerveren vagy marha sokat kellene varni valakire):)
  • Ryder159
    Na egy router restart megoldotta a problémát
  • kemszi2
    nem érzem elég érzékenynek mind1 megszokjuk valahogy :D
  • illesgergely
    Ezeket a köridőket én sem vágom.

Ugyanazzal az autóval, ugyanolyan tuninggal bő fél perccel jobbat ment? Ezzel vezeti is a ranglistát LA River pályán.
  • SirAlo
    Hi, kiprobaltam en is ezt a jatekot es eleggge tetszik, az iranyitasa mar most jobb mint a CARS-e es a grafikaval sincs gond szerintem, ennek a csapatnak mi az alapterve a jatekkal? szimet akarnak ?
  • Alexease
    Annak alapbol jonak kell lennie – elvileg;) A problema altalaban a multi-turn kormanyokkal van, mert az allitas hianya (fix kormanyszogek), es az elsodleges kontroller (banan) hasznalat miatt a 3-500 fok feletti elfordulas mar sok, erzeketlenebb kozepen, hintazik mint egy csonak;)