Auto Club Revolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na most meg küldtek egy totális zagyvalék emailt....
Most akkor WTF? Regisztrálnék kéri az email címem és küldtek egy levelet hogy majd értesítenek ha kapok béta kulcsot.... na akkor most mégse nyílt béte?
Hogy ezek mekkora barmok már csakugyan. Nem igaz hogy nem lehet regizni ááá.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Alexease
Igen, de azokert valoszinuleg nekik kellett inkabb fizetniuk, hogy ott lehessenek;D
Alexease
Mivel autos jatek manias vagyok, igazabol beleferne 1-2 havonta 1-1 Classic csomag vasarlasa, de ahoz meg sokat kell piszkalniuk a cuccoson: normalis kormany es FFB allitas, cockpit nezet, tukrok, meg vagy 8–10 palya egyenkent tobb nyomvonallal.

Mert alapjaban az auto mozgasaval, kezelesevel nem lenne nagy gond, ebben a kategoriban boven jo. A web-felulettel, a rendszerrel es a szolgaltatasokkal nincs problema, teljesen jo.
Sot, mivel mar most eleg jol le lehet korlatozni a szerverinditashoz a felteteleket (segitsegek, autok hasznalta stb.), kikapcsolodasnak jo funrace-eket lehete tolni vele😊

De igy, ilyen kormany/ffb kezelessel, ennyire szegenyes palyavalasztekkal egyelore hasznalhatatlan a dolog, szamomra csak ingyenes beta tesztelgetesnek jo.
Alexease
Valszeg a teszt es a terheles miatt fokozatosan allnak at, varhato volt, hogy eloszor csak a zart betasak fernek hozza. Megiscsak egy fizetos, vasarlasos rendszer, kellemetlen lenne egy rendszer osszeomlas;D

Raadasul hiaba Open, attol meg beta, vagyis fenntartjak a jogot a felkesz programjuk „korlatozasara”.
Ryder159
De legalább engednék a regisztrációt, de még az se. Ez így egy nagy feketepont nekik...

Alexease
Eredetileg azt hittem, ugy tervezik hogy parhuzamosan lesz CR es Eb is, es mindkettoert lehet majd barmit vasarolni. A bevetelt pedig arra alapozzak, hogy ha valaki turelmetlenebb (nincs ideje, kedve versenyezni a CR pontokert), akkor vasarolgat Eb pontokat, amivel gyorsabban elore/feljebb tud lepni. De nem😉

Igazabol logikus a dolog, mert senki nem gondolhatja komolyan, hogy teljesen ingyen mukodhetne a dolog. Ingyen adjak a programot, a palyakat, a rendszert es a szervereket. Valamibol csak kell bevetelt generalniuk😉

Ha tele lenne pakkolva az oldaluk reklammal, bannerekkel, naponta kuldenek a hirleveleket, kulonfele promo oldalak latogatasaval, kerdoivek, tesztek kitoltesevel lehetne plusz pontokhoz jutni, akkor meg talan muykodhetne „ingyen”.

Alexease
Igen, ez igy egy kicsit huzos lenne😉 Raadasul kiszamoltam, es ha valaki az osszes autot meg szeretne venni, plusz egy minimalis festegetes, az 3 Legendary csomag megvetelet jelenti😉 Ki lehet szamolni😉
The Daytona track has been removed temporarily for optimisation, it will be returning soon!
bboyatty
Hát akkor tényleg érdemesebb worldozni. Semmi autó választék, semmi tuning. Viszont ez így bukta lesz részükrõl...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty
Ezeket is az EA inspirálta ahogy elnézem. Úgy vártam, hogy lesz végre valami normális ingyenes játék ami tényleg az. Regisztrálni sem igazán fogok ha csak ennyi a játék, igaz nem is lehet.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Én is azt vettem észre mert linket nem kaptam a megerõsítéshez. Remélem jó kis mail lopás lesz a dologból.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Ryder159
Lentebb írtam hogy nem lehet. Azt írták hogy ez egy nyilvános beta ami nem nyilvános.

Alexease
Mar ki is probaltam😊 Nem mintha eddig nem tudtam volna, hogy milyen😄
Leo 1991
most megy a béta teszt,mikor lehet vele nyomni is??mer tén hiába kértem acco-t a bétára nem kaptam

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

De regelni lehet már?

Alexease
A 4-esen sincs meg😊
Ryder159
Na ez egyre jobb: Sorry for confusion, at the moment we're in early access open beta which isn't yet openly accessible.

Nyílt béta ami nem nyilvános. Na ezt add össze...<#mf1>

Ryder159
Na fasza, én meg erre vártam egész nap a gép elõtt.<#falbav>

Ryder159
Aszongya nekem twitteren: Head to http://autoclubrevolution.com to register!

Na most akkor melyikünk a hülye?

Hát ezek se normálisak. Minek a nyílt béta ha nem is lehet tesztelni csak akinek már eddig is meg volt?

bboyatty
Beleszarok, megyek aludni nem fogom az agyam fõzni ilyen szarsággal, majd ha lehet regisztrálni normálisan majd szóljanak.<#wilting>

Ryder159
De jó. Az elsõ akadály, hogy nincs register az oldalon...

bboyatty
Na jó rohadjanak meg, még nem játszottam a játékkal de már felkúrja az agyam.<#violent>
Hogy tudom meglátogatni az adott URL:-t ha nincs ott semmi olyan?

bboyatty
"Hi, Congratulations, you have successfully registered your interest in being a Beta Tester for Auto Club Revolution. Please confirm your email address by visiting the following URL: ------------------------------------------------------------------------------------- /en/confirm_email?GUID=936006b9574f478ba8f72a2648ece696 ------------------------------------------------------------------------------------- After confirming your email address you will be placed on the official waiting list to receive a Beta Key."
Hogy confirmoljam az e-mailem ha nincs link amire rámenjek???

Ryder159
De hogyan kell regisztrálni???<#fejvakaras>

Alexease
Meg nem neztem at teljesen, de meg megvannak a CR-pontok is (adott a close beta miatt), azokkal is lehetett vasarolni (CR-t lehet a versenyekert kapni).

Azert regeljel, ha tudsz, az ingyen van, 1 autot ingyen ad hozza😉
Alexease
Vegre van visszapillanto😉
bboyatty
Komoly? Akkor be sem regizek.(nem is igazán akar engedni, mindig oops meg valami piros írás)

Alexease
Ugy nez ki, ez valoban penzes lett😊 <#idiota><#wow1>
Alexease
Download... 😊
Ryder159
A weboldal már meg

Alexease
En utoljara az Insane miatt akartam fenn maradni, 12 evvel ezelott😊 Este elkezdtem letolteni a demo-t (kb. 30-40 Mbyte lehetett😛), es ugy volt, hogy hajnali 4-re lejon😉 De inkabb lefekudtem, es beallitottam az ebresztoorat😉
bboyatty
Most meg ezt írták FB-n, lehet mégis fenn maradok?<#idiota>
"Last checks of the cars, tyres pressure and fuel level - we are nearly there guys!"

bboyatty
Nem úgy nézem, hogy ma készen lenne a játék, habár van pár óra csúszás de nem fogok fenn maradni csak azért, hogy regizzek.

bboyatty
Nekem a TVR és a Vauxhallon kívül minden jöhet.<#eljen>

Ryder159
Hát reménykedek benne, mert az a helyzet hogy én nem szoktam olyan autót megvenni más játékban sem ami nem tetszik. És ezek közül nálam csak a BMW és a Corvette jöhet szóba. Szóval már az elején bajba lennék. Kezdésnek remélem lehet valami mást választani az OPEL-en kívül...

Alexease
Az osszes auto ingyenes, semmiert nem kell fizetni. Gondolom ezek azok az autok, amelyeket a class eleresekor ingyen odaad. A tobbit szokas szerint, CR-pontokert lehet megvenni, amelyeket versenyeken szerzel meg.
Elvileg, ha nem valtozott azota a dolog😉
Ryder159
Úgy értettem ingyen, hogy nem kell fizetni érte. Ha minden kategórában csak egy ingyen verda lesz akkor rohadt egyhangú versenyek lesznek.

Alexease
Miert mindet „ingyen” akarod?!😉 Valamiert csak kelljen versenyezni is😊
Ryder159
http://ow.ly/i/wxpB
Csak ennyi az ingyenes autó???

Ryder159
Igen erre én is gondoltam, szóval ma még kibírom valahogy Battlefield-el.

Alexease
Raadasul, abban a pillanatban, ahogy beindul a szerver, raugrik az osszes zart betas es az osszes tobbi uj erdeklodo, igy azonnal behalnak a szerverek (amelyek eddig sem voltak a toppon), igy lehet varni holnapig 😉
Alexease
Tenyleg😉 Pedig meg olvastam is, csak valamiert az rovidebbnek tunt😊 <#zavart1>
bboyatty
Ez is igaz.<#idiota>

Alexease
Ryder159
23:59:59 is még ma van <#mf1>

Alexease
Ahoz kepest, sajnos elegge kontroler-style a kormanyzas/FFB 😊 De szerencsere, meg eppen a hasznalhato kategoria.
én ma már biztos nem fogom xD