Auto Club Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Ablakos üzemmódban a max felbontás 1280x720(mi a...?), gondoltam kiteszem egészablakba. A grafika összetört, a kocsi ugrálni kezdett elõre-hátra jó félmétereseket.
Ez eddig csalódás... 😞
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Elsõre billentyûzettel mentem egyet, aztán beállítottam a gamepadot (Logitech Cordless Rumblepad 2), és innentõl kakukk... Folyamatosan világít a féklámpám, teljes gáznál is, meg sem moccan az autó (de pörgeti a motort). Controller Mapping ablak pedig teljesen üresen jön be, totál kifagy az egész... tippje van valakinek? <#nemtudom>#nemtudom>
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
"403 Forbidden
Request forbidden by administrative rules."
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ACR nevem: GerGely
NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y
Megpróbálom majd.

Tényleg nagyon szép a Corsa hangja. Eddig bejön a játék csak el kell kapjam azt a grafikai beállítást amin 35-ön felül van az fps.
Lesznek majd felnik, body kit-ek, es meg ki tudja mik, mert egyelore Coming soon van😉 Hogy ezekbol mi es mennyi lesz „ingyenes” az passz.
OK, hogy H-Patter-nel megyek es 3 pedallal (kuplungolok minden valtast, bar nem hasznalja, de legalabb recseg a valto, ha rosszul valtok😄), de ha pillangoval es ket pedallal nyomnam, akkor sem lenne sokkal jobb, max 2-3 masodperccel😉 Es nem 10-zel😉 Es hol van meg az a 2:16?!?
Pl. autok kozott szerepel: Mercedes, Ferrari, Aston Martin, Cadillac; palyaknal pedig: Hockenheim, Daytona, Las Vegas, Dover, Watkins Glen, Chicago, Indianapolis, Docklands.
2. valami csalas, trukkozes
Tavaly meg volt valami trukkos gagyizas, hogy az autot resetelgetve haladtak elore, vagy valami hasonlo.
De amugy sincs sok ertemle ennek a listanak, mivel a legtobben segitsegekkel mennek, osszehasonlithatatlan a dolog.

Miért nem volt egyszerûbb rendes programot csinálni hozzá, nem értem.
Ha így van akkor vicces, pl lehet a tûzfalam nem enged csatlakozni hozzám másokat, meg engem nem enged csatlakozni másokhoz az õ tûzfaluk.
Ezek kozul tukor biztos lesz (mar most lehet allitani), cockpitet igertek, es palyak is lesznek valoszinuleg. A kormany/ffb-re nem jott valasz, a csatlakozas meg folyamatos problerma:/
Tegnap nekem is volt olyan, hogy egymasutan 5-bol 1x sem jott ossze, hatodikra meg egyedul maradtam a palyan 1 kor utan😊
Ezért így nem tudok egyelõre fizetni, pedig szeretnék mert jó a game.
Valóban jobb volna több nyomvonal, mint pl Gran Tourismo-ban a lassabb autókkal csak a Club/National nyomvonalakon lehetne csapatni és ahogy mész feljebb egyre hoszabb, bonyolultabb vonalvezetések nyílnának meg. Remélem így lesz ha eléri a finalt a game.
De remelem, ahogy valoban open beta lesz, hozzacsapnak legalabb meg egy palyat (pl. Hockenheim) 😛
De hihetoen mozognak az autok, azt erzem amit kell.
Igy hogy 90-fok helyett 360-at allitok (a 900 fokos kormanyon), teljesen jol hasznalhato.
Ha tolnanak bele meg 6-8 palyat es/vagy mindegyikhez meg 2-3 nyomvonalat, teljesen tuti lenne a dolog😉
Nem is ertem, ha mar van Infineon, akkor miert nincs hozza Cup/IRL/Road nyomvonal, es Silverstone-hoz Gp/National/Short?!?