1291
-
#612 engem inkabb az zavar hogy az RX7 valtoattetele nincs jol beallitva, 4ig jol valthato de mikor felrakom 4-bol 5be annyira visszaesik a fordulat :( hiaba forgatom ki a motrtot 4be teljesen -
#611 tunning nelkul szerintem olyan az auto mint egy sima utcai, es tunningal meg felrakod ra a verseny cuccokat, ne csodalkozz hogy sokat javit:D meg egy slick gumi is sokat szamit egyedul -
#610 éppen ezért el is felejtettem a vw-t meg a mazdát. :D nme nyomtam bele sok pénzt. A bmw-t viszont tuningolom. -
#609 épp ma gondolkoztam ezen mikor az rx7el kacsásztam az s kanyarba 70el oda vissza kb 10x,hogy a fejlesztök nem ülnek bele valami épkézláb autoba mielött nekilátnak a fejlesztésnek?:)2 napja voltam pesten egy e36 325i vel
és poénbol keresztbe raktuk itt ott de olyan könnyedén meg lehet fogni mintha vajbol lenne.ezek meg...köze nincs a valos viselkedéshez(nem is várható el mert árkád féle,de azért na):))addig a pontig amig keresztbe rakod nagyon szépen megy, és vezetheted az iven,de mikor meg akarod fogni akkor jön az agyrém(alap verda)tuningok után már türhetö -
#608 láttama kanyarodásos bugról a hsz-t és az a baj, hogy az autókhoz se értek úgy, mint itt sokan. A szimulátorokban is csak a gázt nyomtam mindig. Ennyit tudok, meg annyit, hogy utcai gumival odabaszni a kanyarba a kocsit nem egyszerű mutatvány. Én azonnal rátettem a verseny gumikat, és nincs bug, abszolút tetszetősen reagálnak a gépek, én vagyok a béna elsősorban ha valami szar van -
#607 Ez viszonylag szoros verseny volt. Legalabbis az lett volna, ha nem egyedul megyek vegig, mert az elso egyenesben leszakadt mindenki, es mar csak timerace-t szamolt a szerver:)
-
#606 Mihez kepest?:) Ne az NFS-ekhez vagy valami hasonlo szutyokhoz hasonlitsd:P
Ha a tunning lenne az alapallapot, akkor tunninggal mi lenne, a szokasos sinauto, amihez mar a 3 gom is sok?:)))))) -
#605 Engem ami marhára zavar, az az, hogy kb. full tuninggal kanyarodnak úgy az autók, ahogy már alapból is illene... -
#604 A Vauxhall az szar, azt mar a zart beta-ban is „ingyen” adtak (ha jol emlekszem):) Nyomatekos mar az alap valtozata is, de baromi nehez... Vezethetosegre (egyelore nulla tunninggal), az ingyenesek kozul a BMW-Opel-Mazda-VW mogott van;) -
#603 jaja, de elviselhető szerintem. Illetve megint helytálló: ennél sokkal szarabbat is láttam már , több is veszett Mohácsnál. Én 1X nem kaptam jutalmat úgy érzem, pedig az egy Spa-ban futott 5 kör volt. (Leszarom tabletta)
A kontrollerem Saitek típusú, amit a google is vonakodik megkeresni, olyan szar. Benyomtam, variáltam, megy.
Lagg? Szinkronizációs bugok? Nem látom az ellenfelet? A válasz: NFS Worldből jövök, és olyan igénytelen vagyok emiatt, hogy bődületesen nagy dolgokat le tudok szarni. Ezt is, meg bármit. Legyen jó a kocsim, illetve ne legyen rosszabb, és akkor barátság van.
PHP? Szerverpark? Ping? FPS? Ehhez én nem értek, sajnos PC-vel, internettel kapcsoltaos kérdésekre nincs válaszom, de egyet tudok:
Egy nagyon kedves Need For Speedes barátom szavaival élve: geci jó gép a BMW M3. Illetve ugyanő mondta: gyilokhardcore a kocsi. Már megérte játszani. A BMW meg a vauxhall kell, a többi autó az ingyenesből engem nem is érdekel. Üdv, THawer -
#602 Csak be van lassulva a rendszer;) A pontokat is csak 5-15 perc utan adogatja;) En most kaptam meg a Vauxhall-t, ~10 percet vartam ra;) -
#601 Ez kjó, nem kaptam meg a bmw-t lvl15-ön... -
#600 Ja, egyébként csak a gamepad volt bedugva (csak hogy még jobban összezavarjalak). -
#599 Bármilyen (mert egyébként így kell írni) meglepő, de technikai értelemben mindegy, hogy mit hova dugsz (nekem meg végképp mindegy, mit hova van kedved dugni)...
Én az elmúlt 10 évben nem emlékszek olyan játékra, ami megzavarodott volna ilyesmitől, pedig láttunk már cifrákat, lásd TDU2, hogy ne menjünk messzire a múltba. -
#598 Your Race App is still downloading core files (0%)!
-
tutika14 #597 jajj megvan -
tutika14 #596 hol lehet a TC-t SC-t kikapcsolni? idegesítőek... -
ntex #595 ez azért elég gáz a játék oldalán...
-
tutika14 #593 pedig érzékeli is a program hogy. 12 gombos mittomén mi... Be is lehet állítgatni a dolgokat. minden működik csak kilépni nem tudok belőle... ezálltal nem is állítja át... játék közben marad a régi beállítás.. -
tutika14 #592 na most mit tévő legyek? XDDD -
tutika14 #591 rájöttem arra.... hogy ha nincs bedugva a joy akkor működik ez a szar.... PS2-es karral akarok játszani. van átalakítóm hozzá
eddig mindent sikerült vele ez meg genyózik...
-
#590 Kozben van net-kapcsolat, nyitva van a bongeszo, fut az oldaluk es be vagy jelentkezve?
A rendszer miatt kicsit maceras a dolog, mert meg ezehez a beallitasokhoz is elo, futo kapcsolatok szuksegesek. Helyi „szervert” futtat a Localhost-on (127.0.0.1:XXXX), online es helyi SQL datbazisba menteget. -
tutika14 #589 Sőt.. megnyitom a controller mappingot és onnan sehogy sem tudok kilépni csak ha feladtad kezelővel leállítom a folyamatot.... -
tutika14 #588 amikor belövöm a controller mappingot megadok mindent ami nekem szükséges. Elmentem a configot. Calibrálok.- Aztán??? X-elni kéne? nem hagyja... annyit se mond hogy megdagadva vagy error vagy valami. egyszerűen leszarja bármit nyomok. -
#587 Az meg, hogy a játék logint nem tudták összekotni a forum loginal, meg megint nem profi. Én megtudnám csinálni, úgy hogy életemben nem tanultam php-t. -
#586 Egyre jobban elhiszem, hogy nincsen saját szerver parkjuk, hanem a user a host.
Na most ha elkérnek 10 fontot 2-3 autóért akkor ez azért elég vicces. Az meg, hogy pinget nem látjuk, nincs lehetőség egy kontinensen belüli embereket szűrni az alacsony ping érdeképben meg amatőrség. ...Ilyen bandának van pénze ennyi licenszre a kunos félék meg szívnak a pénz miatt... A világ nem igazságos. -
#585 Az, hogy több csatlakoztatott Logitech eszközt nem tudnak lekezelni, az bizony nagyon nem "user error".
Nem hinném, hogy én vagyok az egyetlen a világon, akinek minden cumója Logi... -
#584 Meg visszapillanto tukor sincs, ami vicc, mert hogy gondoljak igy a normalisabb versenyeket?!?!?!
Persze, ha csak NFS-szintu autotologatasban gondolkodnak, akkor felesleges is... -
#582 "Hello Gergely, thank you for your ticket regarding your controller mapping.
There are some known issues with having multiple Logitech devices plugged plugged in at once. If you have more than one can you please remove them and try again."
Erre megírtam, hogy minden perifériám Logitech... válasz:
"Hello Gergely,
The Controller Mapping screen is freezing because there is an issue with having too many Logitech devices pluged in at the same time. What you need to do is unplug all the Logitech devices that you do not need to race. Please remove them all except your keyboard, mouse and the controller you are trying to use. Once you have done this, try to map it again and see if it works."
Szóval az én anyámat... -
#581 Meg legalább a pingeket láthatnánk a lobbyban vagy valami.... -
#580 Csinálhatnának saját szervereket, mert ez hogy mi vagyunk a host, így elég szar. 2megás nettel (fél mega up) ha belépek és ne agy isten én vagyok a host akkor mindenki kifagyott. Ha meg mégse akkor annyira laggolok, hogy játszhatatlan, viszont kilépek akkor a többiekkel tolok ki. Szóval ez így szar. Single-t nyomom LA River-en, nemsokára megvan a BMW aztán majd meglátom érdemes-e folytatni. -
#579 ma reggel nem volt panaszom, az ellenfeleket is láttam, Ok volt a dolog. Legalábbis játszottam rosszabbal, amit most félre is tettem kicsit. -
#578 Igy valoban buktasnak nez ki a dolog... Foleg hogy vannak annyira optimistak, hogy mar a fizetesi lehetoseg is mukodik;) A zart betasok kozul, nem tudom mennyien fizettek be valamire, mert azota semmit nem valtozott a helyzet (hasonlo mukodesi gondok, semmi uj tartalom).
A zart betat korlatozni kellett volna, fele ennyi auto lathatosaggal, es max a negyedenek a hasznalataval.
Az open betaban kellett volna kitolni az osszeset, de csak az ingyeneseket elerhetove tenni, plusz 2-3 palya, program/funkcio/halozat javitas/bovites, es meg fizetesi lehetoseg nelkul.
-
#577 patch jön 11-kor, szerintem azért. 10 után már nekem is laggolt, szarakodott -
#576 Nekem most marhára nem megy a multi. Ha én csinálok futamot akkor is kidob, ha másikba lépek be akkor is. Marad a single, de az unalmas egyedül... -
#575 este mentem pár futamot, multit is sikerült, single-t is, és bizony küzdöttem a gamepaddel én is. A baj, hogy nem úgy,mint a többiek: sima ügy kalibrálni stb stb, de a kezembe nem tudom beleoperálni, mert azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák a kontrollert. Kiesik a kezemből, olyan agresszíven nyomkodom meg tekergetem. Fél órán át trükköztem, hogy melyik gomb mi legyen azért, hogy egyáltalán használni tudjam azt a szart. Most Spa-ban legalább már magamhoz képest normális kört tudok menni, a billenytyűzettől 2-3 másodpercet maradok le. Zsír! A key mapping ablak, ahol belövöm a gombokat, az nekem frankón működött. -
#574 Kár lenne ezért a játékért, pedig ha nagyon gyorsan nem oldják meg a hálózati problémákat, sokan csak legyinteni fognak és vissza sem néznek.
Csak ez azért vicces is, volt már egy zárt béta, ott már tudták hogy fos, minek lett open beta amíg nem javítják. Jelenleg ez így használhatatlan. -
#573 Hát ez beszarás: le kellett vennem a matricát az Opelről, majd a sok hiba után még egy újra belépés is kellett és most tudok menni újra vele. Tanulság: ez nem a World, mi a faszért matricázgatok meg kreatívkodok, én ostoba? -
tutika14 #572 És bármitcsinálok is ezt csinálja... tehát billentyűzettel is,,, -
tutika14 #571 nem értem.... Beállítom a Ps2-es joyomat hogy melyik gomb mit csináljon. Faszán érzékeli is a program. minden megvan nyomok egy kalibrálást, Elmentem a beállíásokat és nem hagy kilépni a key mapping ablakból...... Játék közben meg még mindig billentyűn van az irányítás.... Amúgy nem játék közben állítgattam...
most mi a drága látos fasz van???